V akom veku ste sa odsťahovali od rodičov?
V akom veku ste sa odsťahovali od rodičov?(internát sa neráta)
@mooonika1975 pozri...aj keby si tych 50 mala, kde berie dotycna tu drzost ludi takto nazyvat?...by som rada videla ksichty jej rodicov, keby ich tak nazvala
Samozrejme, nik nemoze vediet, co tvoj nick znamena, ja napr. tiez nie som erika a uz vobec sa nevolam vesela😅😅
@erikavesela ja to chápem, presne, osočovať niekoho v nejakom veku , dávať privlastky a neviem čo ešte , no ja ti ani nebudem vravieť, čo je pravdy na nicku a mieste bydliska 😉 . Niektoré sú veľmi jednoduché, robim s ľudmi, veru často vravim, či nás bude mať kto zoperovať, keď budeme potrebovať 🤐
20 po maturite hneď práca do týždňa
27 rokov, po VS a kym som si nasetrila na akontáciu na hypotéku nejaku. Potom uz rovno do svojho.
26 🙂
Keďže štúdium na opačnej strane republiky a privát, kde som si varila, aj prala sa neráta, lebo som chodila aj domovk našim cez niektoré víkendy. Tak v 27 po svadbe. Išli sme do podnájmu, potom k našim do bytovej jednotky na poschodí a máme síce vlastný barak, no s rodičmi sme každý víkend a občas aj prespíme - muž má dokonca ešte nejaké veci tam, tak rozmýšľam, či je naozaj odsťahovany 🙈🤔
19 😊 zacala som byvat s mojim sucasnym manzelom...
24
19
Ja v 28 po svadbe.
V 26r som kupila byt ale kedze sa staval, tak v 28 mi ho az odovzdali 🙂 takze bola som u nich dlho ale odtial rovno do svojho, nepocitam kratkodoby podnajom
20
20,skoro 21
@drakvak ja som mala tesne po 18 ... mamin priatel ma nemal rad, trapila som sa v malinkom byte s nimi, s nechuťou som chodila domov zo skoly a z roboty, tak som hned ako sa dalo odisla do ineho mesta sama. Nasla som si privat, pracu a sla som. Ziadna pomoc od rodiny nikdy nebola 🤷🏻♀️. Moja dcera ma 22 a tiez hovori, ze nema preco odo mna odist, ze nam je spolu dobre a ze nevie, ako to sama bez nej zvladnem (len sranda) 😂. Vraj ja som to mala "lepsie", ze ja som chcela a musela odist, ze ona to ma tazsie, ked jej je tak dobre so mnou 😊. Ja som stastna za nas vztah, dcera bola pre mna vzdy prvorada a som rada, ze ju mam este doma, aj ked viem, ze mi raz odide a bude to pre mna tazke.
v 18 som isla na intak 400 km daleko, chodila som domov raz mesacne, potom v 23 som sa vratila domov vyprala veci a sup hned do podnajmu s frajerom...potom v 28 sa mama ponukla ze mozme ist k nim kym postavime dom, takze sme sa vratili, byvali tri roky u nich s tym, ze sme im platili peniaze ako za podnajom...potom sme sa rovno prestahovali do svojho domu v 31r.
V 18-19 keď som išla na Vš, tu som študovala do 23 a po nej som tiež rovno išla bývať sama 😊
@erikavesela ja len reagujem na jej odpoveď ako písala ona, ze také mladé majú deti 🙂
V 20tke.
@omg1992 ❤️
Čerstvých 24
18
23 rokov, ked som sa vydala. Pred tym od 19 VS internat

@erikavesela ale nechápem tu istotu, že vie, čo moj nick znamená, ja si neskutočne cenim súkromie 😍 ale ďakujem ❤ že vykopavka 😂