icon

Vadilo by vám, keby muž dal dezert sestričke?

8. mar 2024

Ahojte baby muž dnes šiel k zubárovi a kupil aj dezert sestričke k MDZ - sestrička je mladá. Vadilo by vám to ? Alebo nie ? My s manželom sme tiež pomerne mladí máme 35 rokov. Mne to prišlo divné lebo môj muž ma problém aj niečo kupiť učítelkám do školky a zrazu pre sestričku dezert...

queen_mary
8. mar 2024

Moz mu, kupuje na den zien vzdy 15 karafiatov/ruzi, ako kedy.. a rozda zenam, ktore stretne pocas dna. Dnes ja, ucitelka, susedy, predavacka.. a.som hlboko urazena samozrejme. 😅

zuzanazu85
8. mar 2024

@queen_mary krásny zvyk 😊

dzejsik
8. mar 2024

ja som bola dnes zrovna u doktorky a praveze sa mi pacilo, ze taky pan prisiel s kvetmi pre sestricku aj doktorku, bola to mila pozornost

takze ak hlavne kupil nieco tebe, tak je to v pohode

liusa82
8. mar 2024

@eniaq áno máš pravdu som.Ja to aj priznám ale snažím sa krotiť🙂 no ale načo im to dáva.Mňa by to nenapadlo dávať dačo také chlapom keby aj je deň mužov.V rodine nepoviem ešte tak kamošom,ale cudzej osobe

ibatanecnica
8. mar 2024

@queen_mary kde bývate? 😂

ibatanecnica
8. mar 2024

ja ani netuším, či môj muž niečo dáva kolegyniam alebo inej žene a je mi to jedno. Hlavne že mne donesie 😂

anonymous87
8. mar 2024

Moj muz chodil isty cas pravidelne na chirurgiu. A ked tam isiel poslednykrat, tak vzal dezert kockam na recepcii, ze boli vzdy mile a ustretove. Mi nikto nepovedal, ze mam ziarlit, urobit scenu a zalozit o tom diskusiu 🫣 zeny preboha, ved sa neberte tak vazne… ked niekoho lubim a zijem s nim tak mu verim a nebudu mi stavat vlasy dupkom, ked kupi blbu cokoladu na MDZ sestricke…netreba hned za kazdym prdom vidiet neveru. Chcel byt galantny… bodka

simca06022011
8. mar 2024

no ak by zacal chodit k tej zubarke kazdy tyzden, tak by som sa nad tym pozastavila... ale inak vobec

nikpa
8. mar 2024

@nyusika no ved toto 😀 ale tak presne o to ide.

ddaassuullaa
8. mar 2024

Prestavam sa cudovat, ze zeny su casto titulovane ako🐓🤦‍♀️
Do kelu, fakt si stipku nevazis samu seba, mas minusove sebavedomie, extremne sa nudis a mas potrebu riadit dychanie svojho muza? Neries chobotiny, chod von, chod ku kadernicke, na kavu s kamoskou, ohovorte chlapov, zasmejte sa (hlavne na sebe, ake somariny ktora dokazete riesit) a pochopis, ze takymito somarinami akurat uberas na svojej pohode a pred ostatnymi vyzeras ako stihacka

domi2425
8. mar 2024

Mne napriklad vadi ked takto nieco dostavam, je mi to neprijemne😄a s tym ze keby je doktorka je to ok nesuhlasim, lebo sestricky a spol. dostavaju bezne viacej ako doktorky, aspon co mam ja skusenost😁Keby da moj muz tak mi to je jedno, este ked nic neskryva🤷🏻‍♀️Ale raz som bola v situacii ze som sa stretla s kamoskou a jej partnerom, jej kupil velku kyticu a vytiahol z nej jednu ruzu a dal ju mne.. ona urazena na 3 zimy, a ja som sa teda citila fakt hlupo😬

mladena
8. mar 2024

Ja skôr nechápem toto oslavovanie žien🙄 ako hej, je to milé ale je to kvôli histórii s ktorou ale ja osobne predsa nič nemám ani dnešné ženy a teraz riešiť kto čo dal, či nedal 🙄 a sestričke doniesť dezert neni podľa mňa nič čudné ani prehnané a ani nemusí byť akože deň žien, pokiaľ je to dobrá a šikovná sestra tak kľudne aj inokedy sestry občas niečo predsa dostanú.

zuzana76
8. mar 2024

ja som dnes ako pacientka dostala tulipan u zubara, potesilo ma to

jane1987
8. mar 2024

No neviem teda, ze ako mam chapat dnesny den, kedze som sestricka a dostala som cokolady od zien i muzov ....nemam pocit, ze by ma tym niekto ,,uhanal" 🤣🤣🤣🤣

ddaassuullaa
8. mar 2024

@jane1987 myslis, ze ti to niektora pride osobne vytmavit?🤣 To su hrdinky, v tom lepsom pripade, len anonymne na socialnych sietach alebo v tom horsom pripade sa strapnuju pred vlastnymi muzmi🤣

jane1987
8. mar 2024

@ddaassuullaa a to robim na urologii.....vlastne az teraz ma napadlo, co musia niektori muzi doma strpet, ked toto tu citam 🙈🤣🤣🤣

veselo_neveselo
8. mar 2024

Ja nestiham kukat.
A on je ten chlap nesvojpravny, ked nemoze obdarovat hocikoho hocicim, ked sa mu zachce?
Co on sa vzdal prava na vlastny zivot ked sa ozenil? Ja fakt ziram, na niektore reakcie tu. 🤯

Mne to pride normalne, obcas obdarovat, ked sa to zrovna hodi.

ddaassuullaa
8. mar 2024

@jane1987 jezisi, to je dobreeee🤣
Mne vlasy dupkom stoja, fakt sa tie zeny musia nudit

sticker
ropucha6
8. mar 2024

Nevadilo…samozrejme ak by nieco dal aj mne 🙂 mne sa pacia takyto galantni muzi, aj nasi kolegovia bezne donesu cokoladu, kvety, je to nahodou mile.

domi2425
8. mar 2024

@jane1987 🤣🤣🤣🤣to je uletene riadne, mna si raz nasla nejaka baba na fb uplne mimo okres, ze co si vypisujem s jej frajerom (nas pacient), ja som mu ani len nepotvrdila ziadost, ale bohvie co jej on nakecal🤣🤣

vsetkounas
8. mar 2024

Ja som asik divná ale ja som sama kupovala mužovi do roboty nech poteší kolegyne 😂 Ťažké mne by to nevadilo a mať očko u sestričky nieje nikdy na škodu .

prasiatko30
8. mar 2024

Pre boha ziveho vsak sa jej odvdacil a co je den zien. Nesiel ju pozidat o rychlovku🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ uz fakt nemate co ineho na robote len striehnut na blbosti

gabriela2952
8. mar 2024

,,Ahojte baby muž dnes šiel k zubárovi a kupil aj dezert sestričke k MDZ - sestrička je mladá. Vadilo by vám to ? Alebo nie ?,,

Mam pocit, že veľa ľudí si precitalo iba túto časť...

zuzubb007
8. mar 2024

@vsetkounas niesi divná, si super žena toto ocení muž určite aj vsetci, ja by som tiež tak spravila treba byť ku každému pozorný, a nie hľadať vždy za všetkým záhadu a podozrievania ja nechápem tie zeny😉

jamacka
8. mar 2024

@negymama Sak ona môže zas len tak hoci akému chlapovi dať dezert za pekný úsmev.

zuzi0911
8. mar 2024

...a potom ,ze vzťahy krachuju ...Véd nechajte tých muzov aj dýchať....

abbey1
8. mar 2024

@zuzana76 Dúfam, že je zubár postarší a ty mladá fešanda, lebo však tu sa dočítaš, o čo mu išlo. ;)

negymama
8. mar 2024

@jamacka vsak nech dava. nechapes ze sestricke isiel dezert na sviatok mdz? nie pre usmev ci ine milenecke zalezitosti?
keby jej chlap chcel autorku s nejkakou zenou podviest, na to nepotrebuje take okate formalne gesto, ako dezert na banalny kazdorocny sviatok mdz. Ten sa dava hlavne pracujucim zenam, lebo o tom je ten sviatok...o pracujucich zenach, ktore si kedysi v minulosti vydobili nejake prava.
nie je to o matkach ako den matiek, nie je to o partnerkach ako valentin.

Kto chce v tom vidiet silou mocou nejake postranne sexualne umysly, tak tomu to z hlavy nik nevybije.

tramtada31
8. mar 2024

Keby sa muž hneval na každú fľašu, čo som dala lekárom, tak už som rozvedená🤣🤣🤣 ale aj sestrickam som toho napchala tonu, lebo bohuzial, dnes je doba, ze keď nedas, tak starostlivost a ochota zdravotníckeho personalu je na bode mrazu

enya00
8. mar 2024

nevadilo, potesilo by ma, ze je galantny ☺️ My sme mali nocnu a pred polnocou som pri skrinky babam polozila kyticky.Aj sebe, aby na to neprisli 😂 vies ake boli stastne vsetky? A hlavne to tajomno, ze ktory kolega to mohol priniest 🥰 Ked to tu citam, dufam, ze nemaju doma muzov, ktori zmyslaju ako autorka