Vadilo by vám, keby partner nemá vodičský preukaz?
Mám len otázku, vadilo by vám keby váš partner/partnerka nemali vodičák ? Ak by vám partner/partnerka povedal/povedala že vodičák nepotrebuje a by ste ho stále mali vyvážať alebo partnerku vyvážať tak by ste ostali v takom vzťahu ?
Ďakujem za normálne odpovede
@anonym_autor u nas ma vociak manzel,ja nie.No od zaciatku vztahu i tak auto nemal,takze vpodstate v tych zaciatkoch randenia a chodenia,sme neriesili,nepocitovali,kto ma a nema vodicak.Za nase manzelstvo sme uz mali 3 rozne auta a pamatam si,ze pri prvom sam muz poskakoval,ako ma chce vziat na daleku cestu,lebo si chce uzit soferovanie.Nikdy na to nezabudnem,Bratislava-Skacany,len tak sa previest 😅 este aj snehova zavej nas chytila....Ale teda on miluje soferovanie a ja zas naopak nie som tip,co ho uhana,ze tam ma odvez,hentam ma odvez,to vobec nie.U nas je to skor naopak,ze mne samej vadi,ze nemam vodicak,takze na tom pracujem,aby som ho mala a uprimne lutujem,ze som si ho nespravila v 18stke,ked my ho tatko ponukal,bola som leniva,ze na co,ja mam ine zaujmy a pod.Nevadi,dorobim.
@kendra73 #mi ho
Nevadilo by mi to.
Vadil by mi partner čo:
- si vypije pred jazdou
- jazdí v štýle brzda/plyn (neznášam a hneď mi je z toho na grc)
- jazdí agresívne, neohľaduplne, adrenalínovo - jedna noha v base, druhá v hrobe.
- nedodržiava maximálnu povolenú rýchlosť.
Radšej nešofér, ako šofér na 💩.
@anonym_autor necitala som komenty, píšem za mňa, čo jazdím aj zahraničie a jediný problém je pre mňa pozdĺžne parkovanie….podka mňa chlap, čo je posera za volantom je úplný slaboch a neschopak…a taký, čo vodicak nemá, už ani nemám slov…je to tak strašne nemužné…podľa mňa šport a autá patria k chlapom….to je inak podobne, ako keď žena nevie variť …a výhovorky, že žijú vo veľkom meste a vystačia si s mhd a woltom tu nepomôžu
A čo sa týka žien bez vodičáku, tiež neschopné fuchtle…sorry 😅
Mne by vadilo, keby chlap nemal vodičák, je divné, prečo si ho nespravil. A hlavne, keby mi oznámil, že nemá vzťah k autám. To hovoria všetci, ktorí to skúšali a nešlo im to, tak ani nedokončili AŠ.
@anonym_10f1f4 dúfam, že ty ako ŽENA vieš varit. Keď chlap musí mat vodicak . 😳
@anonym_autor ano vadilo, kazdy mame svoje auto a neobmedzujeme sa, ale vidim v blizkej rodine ako otec robi taxikara zene a dcere a myslim ze keby jazdili same velmi by ho to odbremenilo

@anonym_autor u nas ma vociak manzel,ja nie.No od zaciatku vztahu i tak auto nemal,takze vpodstate v tych zaciatkoch randenia a chodenia,sme neriesili,nepocitovali,kto ma a nema vodicak.Za nase manzelstvo sme uz mali 3 rozne auta a pamatam si,ze pri prvom sam muz poskakoval,ako ma chce vziat na daleku cestu,lebo si chce uzit soferovanie.Nikdy na to nezabudnem,Bratislava-Skacany,len tak sa previest 😅 este aj snehova zavej nas chytila....Ale teda on miluje soferovanie a ja zas naopak nie som tip,co ho uhana,ze tam ma odvez,hentam ma odvez,to vobec nie.U nas je to skor naopak,ze mne samej vadi,ze nemam vodicak,takze na tom pracujem,aby som ho mala a uprimne lutujem,ze som si ho nespravila v 18stke,ked my ho tatko ponukal,bola som leniva,ze na co,ja mam ine zaujmy a pod.Nevadi,dorobim.