Váš názor na platenie na rande?
ahojte prosim Vas isli by ste na dalsie rande s muzom s ktorym ste absolvovali uz dve schodzky alebo rande alebo ako to nazvat a na kazdom vas nechal zaplatit za seba?.ze zaplatil len svoje a vy ste si za seba musela platit sama_?..lebo mne to proste pride divne a asi som aj ja divna lebo ja na dalsie rande s nim ist nechcem..a zeny v mojom okoli mi nadavaju ze som blba ze len koli tomu...
Asi by som mu povedala ze uz som tento mesiac bola dvakrat vonku a mimul sa mi rozpocet, setrim :D. Ale ako sa poznam, skor by som ho ghostla
@marcellka32 najhorsi lakomci sú co šetria aj na sebe
@lakebabe žiaľ poznám aj muža aj ženu, čo takto na sebe nenormálne šetria, je to choré 🤦🏻♀️
mozno ma uz tolko negativnych zazitkov, ze on ta poziva von a vklada do toho svoj cas a svoju osobu, ale uz nie aj svoje financie, lebo zlatokopiek a bab co sa nechaju pozvat kamkolvek je na kazdom rohu za 2 kyble... 😉 ... a zmysel dalsich stretnuti a preukazani aj svojej bonity prejavi az ked uvidi, ze tie doterajsie stretnutia mu aj nieco pre posunutie dali a nielen strateny cas s kecanim o tvojich ex a vcerajsom filme (obrazne povedane).
@lakebabe my tiež fungujeme tak, že ja si kupujem, čo chcem a manželky sa nepýtam... a ona si tiež kupuje čo chce. Jediná vec, za ktorú ju kritizujem je, že míňa málo, lebo je veľmi skromná. Máme síce svoje účty, ale to vôbec nič neznamená. A neviem si predstaviť fungovať inak.. predstava, že by sme si rozpočítavali náklady je absurdná. Sme v tom predsa spoločne... Manželstvo je ako spoločná firma... čo sa mi podarí zarobiť, to je spoločné, nie len moje. A je to úžasný pocit, že niekto stojí pri tebe a ty pri ňom, že ste tím, že spoločne bojujete a pretĺkate sa životom...
@marcellka32 to je otras ja takych tiež poznám dosť aj takých co neperu lebo voda a potom smrdia v kancelárii a podobne sprchuju sa po fitkach kade tade aby neminuli
@marseillefan presne tak všetko máme spolu, síce ucty každý svoj, ale máme spolu aj firmu takže peniaze zarábame aj užívame spolocne.
Takéto vykrikanie si každého centu je pre mňa nepochopiteľné
@lakebabe tak ten smrad v práci som zazila aj ja. Ešte dobre že ju preložili. Už sme mali pocit že z nej smrdime všetky v práci 🤮
Kolko má rokov? V poriadku asi nebude.
@lenkasarka ja mam takú aj kamarátku je mi blbé jej čosi povedať aj keď príde na návštevu musím vetrať potom a pritom fakt majú prachy len škoda prania vody elektriny prášku 🙈
Baby ináč moja kamoška si začala s jedným a potom sa mi sťažovala, že ju pozval k sebe a potom jej vyčítal, že veľa toaletneho papiera mu spotrebovala 😅
@modrymotyl8 😂😂😂 nech si nabudúce donesie svoj aj taka doba raz príde 😁
@marcellka32 len v tom pripade, ked si to prerata 😂😂😂😂😂😂
Nie nesla,
..povedala si mu ze sa hlasis k feministkam a nezavislym zenam?..slusnost pisana od pradavna,...ak muz pozve zenu, mal by zaplatit aj za zenu. V dnesnej dobe vsak vacsine slovo gentleman uz nic nehovori...a vela muzov, ...co maju rande jedno za druhym....to prave riesi takto,...inak by mali vysoke vydavky....,
@modrymotyl8 inak teraz ma napadol taky známy, on je večný suknickar, kazdu chvíľu iné rande a tiež je taky zgrlavy . tak sa chválil že to vymyslel, že každú zavolá na túru , lebo to je zadarmo urobí čaj do termosky chleba natre a ide sa 😄 bože ved ja poznám toľko zgrlavych chlapov ani mi to doteraz nedošlo 😂
@lakebabe vsak ale rozum ma…. Baba si stopro vlastne jedlo a pitie vezme na turu. A este ma aj pohyb zadarmo.
@muchotrafka298 hej na takéto veci ma rozumu až moc 😄 zatiaľ od nich benzín nepýta väčšinou každá musí prísť na miesto určenia svojim autom 😄 určite ešte aj jemu donesú podla mna
@lakebabe katastrofa 😅
@lakebabe a tento to má tiež premyslené, túra, čaj z termosky, chlieb a rit do lopucha utriet 😂
@modrymotyl8 vidíš sú ti chlapi vynaliezavi co ti poviem 😂
@lakebabe tak to hej, potom sa čudujú že su starí mládenci 😂
@modrymotyl8 ved to a ze zeny sú náročné 😄
Nie, nesla.
@egonsk ale prosim ta. to ci je zena zlatokopka zisti aj inak. ved jej nemusi na prvom rande dat zlatu retaz, ani ju pozvat do michelinskej restiky. moze ju zavolat na kavu, zmrzku. to je cakom prask do 10 eciek. si myslis ze by zlatokopka sla? ale normalna baba bude v pohode. prve rande je o prvom dojme. bonita na desiatom mu bude nanic pretoze sa s nou na ziadne nedostane.
ako som pisala vobec nejde o sumu ale o dojem a gesto. netreba si mylit tieto veci.
minule tu baba pisala ze chlap sa pri privitani a rozlucke ani len z auta nepostavil. WTF? toto mi neurobil ani pubertalny frajer ked ma s frajeriny chcel povozit na tatkovej embecke 😀 dnesna doba je fakt uletena. a vsak podla toho vztahy aj vyzeraju.
@modrymotyl8 ale tak ten je aspon ferovy a prezentuje sa vo svojom style 🙂 a dotycna ma sancu suhlasit, alebo nie.. ked ta niekto pozve na rande na turu, tak asi vies priblizne, co mozes ocakavat - chleba s pastekou a caj z termosky 😀 .. nie ako ked ta niekto pozve na obed a potom ti povie, ze si mas zaplatit sama 😝
@lakebabe ale psychicke ujmy po takej túre 😂

@reanda 🤣🤣🤣🤣🤣