Vedeli by ste si predstaviť žiť so slávnym športovcom?
Mám takú otázku na zamyslenie. Žili by ste so slávnym a veľmi úspešným bohatým športovcom? Myslím tým niekoho, kto je často v médiách, má veľa tréningov, súťaží a cestuje po svete. Na jednej strane by to mohlo byť krásne – prestíž, peniaze, cestovanie, zážitky. Na druhej strane je tam veľa tlaku, málo súkromia a veľa času by bol partner preč. Zaujímalo by ma, ako to vnímate vy – dokázali by ste žiť po boku slávneho športovca, alebo by ste radšej mali "obyčajný" pokojný život so svojim mužom?
nie mne by to strašne vadilo.Hlavne byť stále pod drobnohladom kde by sa viezla celá rodina.Nie len on.Ja som dosť súkromne zameraná a mne by žiadne výlety ani peniaze ani nič za toto nestáli.Ale tak to som ja 😉
Áno
@anonym_autor
Jasne že vedela . Keby som takého stretla a zaľúbila by som sa , asi by som takéto veci vôbec neriešila . Všetko by sa riešilo za pochodu a nie dopredu kalkulovať , čo ako , veď za týždeň ta môže kopnúť do riti a ke po probléme 🫣
Nie, neviem si to predstavit. Ani sportovec, ani spevak, herec... nechcem nikoho takeho, kto by travil vacsinu roka niekde v prdeli a ja by som sa starala o deti.
Raz davno som si pisala s jednym znamym sportovcom, ale nejako to vysumelo do stratena. Nastastie. Vtedy este nebol az tak znamy. Ale mozno som uz mohla byt v Monaku, keby... 🙂
prečo nie. peňazí nie je nikdy dosť. Vlastne by som chodila na jeho turnaje spolu s ním. však povzbudzovať treba nie.
pozri na toho chlapíka čo si zobral Cibulkovú. Nechodí do práce, žijú si ako prasiatka v žite. paráda.
Záleží, niekedy nás láska prekvapí 🙂 Neviem si to ale predstaviť. Pre mňa je čas s rodinou dôležitý, máme veľa voľnočasových aktivít, ale všetky robíme ako rodina spolu. Ja si ani neviem predstaviť, že by partner chodil na turnusy do zahraničia alebo na celodenné rybačky, takže vzťah s profesionálnym športovcom čo má každú chvíľu tréning alebo je preč, by ma asi nenapĺňal.
@anonym_autor nie, nevedela. Poznám pár manželiek úspešných športovcov a v čase ich aktívnej kariéry to bolo náročné. Športovec potrebuje 100% servis a zabezpečené potreby, všetko je načasované.
Športovec nie ale herec áno 🤣🤣🤣
@anonym_autor nie, velmi vela veci ide na druhu kolaj, vratane teba. To je zlata klietka, nie kazdy tak dokaze zit.
Ano 🙂) mam aj velmi rada pozornost pacilo by sa mi to mega.
Nie.
Ešte som sa tak nenudila, aby som premýšľala nad takýmito hypotetickými témami. To je nejaký sociálny prieskum?
pokiaľ by ma nebudil ráno o piatej do fitka, tak áno 😀 😀 ale vážne - ak by som sa zaľúbila, asi by som vedela. čisto teoreticky si to predstaviť neviem 🙂
Nie, pretože má žiadny šport nezaujíma, dokonca ani len pasívne a nemala by som si s ním čo povedať. Nudilo by ma to.
v žiadnom pripade, hlavne, keby zastupy žien mu nadbiehali 24/7
Môj manžel je športovec, získal aj ocenenie športovca roka a venuje sa aktívne súťažiam. Akurát nieje taky slávny :D v svojom športe áno ale paparazzi ho teda nenaháňajú :D nám to ale súkromie nenarúša
@anonym_autor Nie. Chybala by mi praca na trojzmenku, rola za domom a hydina.
Chybal mi jednoduchy takmer stale opity muz a jeho roztrhane a smradlave ponozky.
Mne by to vyhovovalo, zalozila by som si nadaciu, zbierala peniaze na podporu chorych ludi a potom sa velkodusne pysila svojou dobrotou. Samozrejme, ze peniaze by neisli z mojho vrecka. Manzel by zaplatil reklamu v znamych tyzdennikoch, aby o mne pisali ako o idealnej zene, idealnom manzelstve.
Na IG by som bola influencerka a s troma chlpami na hlave robila reklamu na vitaminy na vlasy.
❗️❗️❗️ Dufam, ze rozumiete, o com som pisala.
@anonym_autor Nie. Chybala by mi praca na trojzmenku, rola za domom a hydina.
Chybal mi jednoduchy takmer stale opity muz a jeho roztrhane a smradlave ponozky.
Mne by to vyhovovalo, zalozila by som si nadaciu, zbierala peniaze na podporu chorych ludi a potom sa velkodusne pysila svojou dobrotou. Samozrejme, ze peniaze by neisli z mojho vrecka. Manzel by zaplatil reklamu v znamych tyzdennikoch, aby o mne pisali ako o idealnej zene, idealnom manzelstve.
Na IG by som bola influencerka a s troma chlpami na hlave robila reklamu na vitaminy na vlasy.
❗️❗️❗️ Dufam, ze rozumiete, o com som pisala.
@spongebob1 tak to už potom radšej tie ponožky
Prečo nie. Kľudne takého Federera by som brala. Môj muž neni ani známy, ani športovec a aj tak je často preč takže na to som zvyknutá
Keďže poznám život profi športovca z prvej ruky, nie. A vôbec nejde o to, že je často preč.
Ked uz je clovek vo vztahu, tak si zvykne a neriesi. Proste nikto uplne nevidi do vztahov tych ludi
Prečo nie. Kľudne takého Federera by som brala. Môj muž neni ani známy, ani športovec a aj tak je často preč takže na to som zvyknutá
@mimikarol presne tento príklad som sem aj ja chcela dať...ale s tým, že ja veru nie.
Neviem si predstaviť celý život v lietadle, vždy niekde inde, žiadne súkromie atd
Ak ta baví celý život súperiť s kurvickami ktoré sa budú okolo neho točiť ešte veľa rokov tak kľudne. Ja by som na to nemala nervy pretože áno, NEVERIM mužom a ešte viac štetkam....
Sexi bohatý športovec ma v každom meste minimálne jednu defku.
Ak ta baví celý život súperiť s kurvickami ktoré sa budú okolo neho točiť ešte veľa rokov tak kľudne. Ja by som na to nemala nervy pretože áno, NEVERIM mužom a ešte viac štetkam....
Sexi bohatý športovec ma v každom meste minimálne jednu defku.
@simona20201309 rovnako podvedie aj ITckar alebo policajt - osobna skusenost
@simona20201309 rovnako podvedie aj ITckar alebo policajt - osobna skusenost
@anonym_778e8d to nemôžeš ani zďaleka porovnať. Okolo iteckara sa nekrúti toľko roztlieskavaciek s holým zadkom. Itckar nie je tak atraktívny ako známy bohatý športovec. Na vplyvných mužov sa lepí 100x viac žien, 100x viac príležitostí,...
Vedela, súkromie je len o tom ako si ho človek stráži a nemám problém byť aj sama so sebou takže by som prežila že je časti preč.

Ja rozhodne ANO, vyberam si Charlesa Leclerca 😃