icon

Venujú sa vám muži aj po 15 rokoch?

23. sep 2024

Ahojte, venujú sa vám chlapi? Mám na mysli že masáž nôh, pripadne česanie vlasov a podobne. Zaujímali by ma skorej páry, ktoré sú spolu 15 rokov a viac. Kamoška mi stále hovorí, že toto všetko časom pominie..

Strana
z3
jania023
23. sep 2024

My sme spolu 27rokov. Muz ma necese lebo to nemam rada. Zato ked ma bolia nohy ci chrbat tak mi Ich pomsiruje. Ked som bola chora a nemohla som ruky zodvihnut tak ma aj osprchoval, vlasy umyl aj masku na ne dal😂

nevenka
23. sep 2024

@vanilkovazmrzka sme spolu vyse 20 rokov a detto. Tie kucerave, vsak by ma slahlo 😅

euka210
23. sep 2024

Vlasy?...ani nahodou. Masaz...obcas ano, ja ich mam rada.
...urobi mi cez vikend rano kavu, ideme na prechadzku, niekedy uplne staci ze ma pocuva ked ja meliem a meliem o vsetkom co som zazila cez den 😁

vanilkovazmrzka
23. sep 2024

@nevenka ja mam sice rovne, ale slahlo by ma aj tak :D na cesanie alebo hlavne rozcesavanie nema druhy clovek taky cit ako ja sama, aj kadernicka zena ma casto riadne vysticuje, nieto chlap co nikdy nemal dlhe vlasy :D

casavina
23. sep 2024

Venujeme sa jeden druhému ❤️
masáž nôh neznášam, som šteklivá a česal ma raz, keď som nemohla hýbať rukou..
inak sa češem sama..

kate_cs
23. sep 2024

Venuje sa mi, ale masáž nôh a ani česanie vlasov to nie je a nikdy nebolo 😀

riyadh
23. sep 2024

Spolu 21 rokov, a nie masaz nepotrebujeme navzajom, cesat katastrofa😂ale uvari operie uprace o deti postara... Atc a stale sa navzajom pritahujeme, najdeme cas na seba😊❤️

raztovsetkozmizne
24. sep 2024

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD skapíňam :DDDDDDDDDDDDDDDDD

jana_eyre_2
24. sep 2024

Sme spolu 20rokov a v živote mi necesal vlasy, nemasiroval nohy (toto sa mne bridi aby mi niekto - ktokoľvek chytal nohy) ani nestrihal nechty, ani nič podobné 🤣 ja som asi taký divný človek, toto by som v živote po nikom nechcela.. fakt asi iba vtedy ak by som to po zdr.stranke nezvládla..

mimikarol
24. sep 2024

Ja som môjho raz donútila podstrihnut mi vlasy, mala som ich dlhé a to sme spolu len chodili ešte. Druhý krát za tých 16 rokov čo sme spolu som to už radšej nenavrhla, pre istotu. Ani ma necese, ocesem sa aj sama. A masáž mi spraví keď mu poviem, ale chrbta.

tinalia
24. sep 2024

Vlasy mi ešte nečesal, skúsim ho prehovoriť 🤭 mozno keby mam vlasy ako Rapunzel, tak by to divné nebolo 😁 a okrem masáže nôh mi robil aj masáž chrbta a v týchto masážach sme sa obaja striedali 😍

lizatko1009
24. sep 2024

Nie nepominulo, niekedy mu aj vlasy vyfenuje 😁

greywolf
24. sep 2024

Za vlasy sa lepsie taha ako cesu, teda zalezi od okolnosti a ci to zene vyhovuje. 😀 sme spolu uz 15 rokov a masaz si robime - chrbta .

opica_skorica
24. sep 2024

Vlasy? Ano. Nozicky? Ano ano😁😉

gubcikova
24. sep 2024

Masáž mi urobí,vlasy mi nikdy nečesal (celkovo nemám rada keď mi ktokoľvek hladká hlavu), škrabka mi chrbát, hladká ma keď leží,alebo sedí vedľa mňa. Sme spolu 17rokov

derdia
24. sep 2024

Nie nevenuje, nie som dieta.
Teda okrem samozrejme vieme čoho. To je jasne, ze sa mi venuje.

h2
24. sep 2024

@derdia 🤔 Venovať sa treba len deťom? Okrem sexu o teba chlap nezakopne? Smutné.

derdia
24. sep 2024

@h2 venuje sa mi normálne, ako dospelý človek. Za to, ze vy sa dožadujete infantilnych veci od svojich mužov je vaša vec. A ty smutna z nášho vzťahu byt nemusíš. Radsej bud zo svojho.
Toto by sa tu malo volat sprostý konik....zase si, len jedna frustrovana zenska, o ktorú sa muž dostatočne nestara 🥹
A potrebovala odbiť inú zenu.... Aby sa citila lepšie.

derdia
24. sep 2024

@h2 je strasne vtipné, ako si lakho zhodnotila môj vzťah...ty si tak inteligentná. Mala by si niekde využiť svoj talent.

h2
24. sep 2024

@derdia No prepáč?! Ty si prvá zhodila všetky ženy, čo sem napísali, že ty nie si dieťa, aby sa ti venoval (asi na rozdiel od ostatných, čo zrejme podľa teba sú, ako detičky, že sa o nich treba starať). A táto diskusia nie je o tom, čoho sa kto od muža dožaduje, ale čo ten muž pre tú ženu robí z lásky. Infantilné veci som tu nevidela spomenuté nikde. Aj k tomu česaniu vlasov sa všetky vyjadrili, že to im muži nerobia, jedine ak je to nutné zo zdravotných dôvodov.
Ale z tvojej reakcie, keď si na mňa pre nič za nič vyletela, ako osa, vidím, že som ti asi stúpila na otlak. Čiže neviem, kto je tu frustrovaná ženská, o ktorú sa muž nestará. 😘

derdia
24. sep 2024

@h2 ano moja, mas pravdu. Takú pravdu ktorej veríš. A ver comu chceš. Mne ucite nezalezi na tvojom názore.

opica_skorica
24. sep 2024

@h2 potesim ta, ze moj ma zalubu v tom, ked ma vidi prist s hrebenom a rad ma očeše. Ma to aj dovod, že nerád vidí, keď si “šklbem” zaruvané vlasy. A nakoniec sme obaja spokojní.
Ja tým, že som z lásky očesaná a on, že to bolo bez straty vlasov😁😉

h2
24. sep 2024

@opica_skorica To sem ani nepíš, lebo pre niekoho tu budeš infantilné nesamostatné decko! 😂

andrea901
24. sep 2024

S mojim muzom sme manzelia 9 rokov, dokopy sme spolu uz 17 rokov a kazdy jeden vecer mi pomasiruje nohy 🥰

opica_skorica
24. sep 2024

Autorka: veď to skús👍🍀

opica_skorica
24. sep 2024

@h2 nevadí🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 kľudne, veď i tak mám zásadu: Neber vážne kritiku od niekoho, za kým by si si nikdy nešiel ani pre radu.

opica_skorica
24. sep 2024

@andrea901 wau wau a ešte raz wau👍😁

terina25
24. sep 2024

Vlasy mi necese,ale za to mi farbi 😃no 15r spolu este nie sme. Kto vie, mozno dojde aj k tomu 🤪

margotka17
25. sep 2024

Pred tuším mesiacom mi urobil drdol hore na hlave, ale len preto, že som bola po zákroku biopsie prsníka a ruku som nemohla dvihnúť hore prvé ráno. Na ďalší deň som sa už ucesala sama. A chrbatik mi často pomasiruje 🫣.

oliolijanka
25. sep 2024

Nemusis sa obavat. Laska ma mnoho podob. Na zakladnej chlapci prejavuju lasku tym, ze dievcata potahaju za vrkoce, v strnastich sa zalubenci drzia za ruku, v dvadsiatich si kupuju darceky, v tridsiatich si spravia dieta, v styridsiatich prizmuria oko nad zlyhanim toho druheho, v pätdesiatich si nechaju volnost, v sestdesiatich chodia spolu nakupovat, v sedendesiatich k doktorovi.

Ano aj v sestdesiatich sa niektore pary drzia za ruku, ale nie je to o nic väcsi prejav lasky, ako ked zena polozi chlapovi na stol jeho oblubene knedliky(napriklad).

Nemusis sa bat, ze ti v pätdesiatich nebude cesat vlasy, to je ako keby si sa bala, ze ta nepotaha za vrkoce.
On ti odnesie auto do umyvarky, nafuka ti kolesa na bicykli, odstrani pavuka, ked ta nejaky bude ohrozovat, ugriluje lososa alebo zeleninu namiesto staeku, vymysli vylet, ktory sa ti bude pacit...
Tebe. Nikomu inemu, iba tebe

Strana
z3