icon

Veríte manželovi na sto percent?

Včera o 20:02

Verite svojmu mužovi na 100%, že vás nepodvadza a nikdy nepovedie?

anonym_01e337
Včera o 22:26
@double_mom2021

@anonym_01e337 toto je TOP koment 🤣🤣🤣

@double_mom2021 Asi tak. Je mi verný už len zo zdravotných dôvodov 😀 On by si na tie tajné zálety musel zbaliť pol lekárne, teplomer a teplé ponožky. To by sa prevalilo hneď vo dverách. A je jedno, či je zima alebo leto... Minule, ako boli tie brutal horúčavy, sa spotil, prišiel domov a odpálil klímu na 18 stupňov. Samozrejme, hneď ochorel. Týždeň som doma prekračovala vreckovky a musela som mu navariť slepačí vývar. Veď tá milenka by mi ho po dvoch dňoch vrátila, že teta vezmite si ho späť ja nemám na neho medicínske a ani pedagogické vzdelanie 😀

double_mom2021
Včera o 22:35
@anonym_01e337

@double_mom2021 Asi tak. Je mi verný už len zo zdravotných dôvodov 😀 On by si na tie tajné zálety musel zbaliť pol lekárne, teplomer a teplé ponožky. To by sa prevalilo hneď vo dverách. A je jedno, či je zima alebo leto... Minule, ako boli tie brutal horúčavy, sa spotil, prišiel domov a odpálil klímu na 18 stupňov. Samozrejme, hneď ochorel. Týždeň som doma prekračovala vreckovky a musela som mu navariť slepačí vývar. Veď tá milenka by mi ho po dvoch dňoch vrátila, že teta vezmite si ho späť ja nemám na neho medicínske a ani pedagogické vzdelanie 😀

@anonym_01e337 ale vieš čo? je dobré že to berieš takto :D

anonym_01e337
Včera o 22:40
@double_mom2021

@anonym_01e337 ale vieš čo? je dobré že to berieš takto :D

@double_mom2021 A ako inak? Život je príliš krátky na to, aby som žila v strese a sledovala muža na každom kroku. Keď máte doma chlapa s imunitou ročného dieťaťa, tak viete, že humor je jediný spôsob, ako si udržať zdravé manželstvo aj duševné zdravie. 😂

euka210
Včera o 23:30

@anonym_autor nie, verim na 1000%

klara546
Dnes o 03:00

Neverim. A je mi to jedno. Ale vzdy mu hovorím, ked chces podvádzať tak podvadzaj, ale rob to tak, aby som sa to nedozvedela.

d_ivana
Dnes o 03:29

@anonym_autor Áno.

anonym_13a32e
Dnes o 03:45

Nie. Je to príťažlivý sexi muz a keď vidim tie ženské pohľady 🙄 jednorazovú neveru by som vedela odpustiť, zamilovanosť do inej je už iná vec. Načo žiť v klamstve?

anonym_eaf94d
Dnes o 03:56

Muz nikdy nechce dopadnut ako moji rozvedeni surodenci,takze ano verim,ze mi je a bude verny.Z niesol by mi aj modre z neba aj po 20r a pri 5tich detoch.

anonym_2f8df2
Dnes o 04:11

Nie. Som rozvedená. Ex má podvádzal na každom kroku. Na rukách aj nohách nespocitam koľko ich bolo. Terajší partner pracuje na turnusy takze nemám 100% prehľad kde a s kým je ani čo robí. Ale uz viem že niekedy je lepšie nevedieť.

lucia245
Dnes o 04:15

@anonym_autor ano, verím. Na neveru nemá charakter. Ani čas a peniaze 😄

svokrinjazykmonika
Dnes o 04:22

@anonym_autor áno.

akinomel
Dnes o 05:01

@anonym_autor áno

anonym_8ad1b3
Dnes o 05:14

Ano. Verila som. Podviedol. Rozviedla som sa. Teraz mam partnera, ktoremu verim. Nezamyslam sa nad tym, ci ma podvedie. Naco. Viem uz, ako by som sa zariadila..

tenerifka
Dnes o 05:26

Nie. A neverim ani sebe. Je to len o tom, ci ma ten, co slubil vernist pred oltarom, v zivote take stastie, ze nestretne neskor niekoho, kvoli ktoremu stoji za to tuto vernost porusit. Aj pre toho najzarytejsie verneho cloveka existuje na svete niekto, kto by dokazal manzelstvo rozbit....

anonym_d8bd98
Dnes o 05:28

Verím.
Ale po 20. rokoch v manželstve som sa naučila žiť tak, aby som na ňom nebola závislá. Ani emocionálne, ani finančne. Keby náhodou. A to nielen kvôli nevere,veď rozvod nemusí byť len kvôli nevere.

anonym_e90108
Dnes o 05:47

Už nie.

kiki68
Dnes o 06:05

Ano.

kiki68
Dnes o 06:11
@anonym_01e337

@anonym_01e337 takeho mam doma aj ja, on by sa tej milenky ani nechytil podla mna 😂🙈🙈 Ten by videl ako na neho lezie nejake HPV alebo chlamydie 😂😂😂 Moj je trosku taky monk v tomto smere😃

anonym_f7598a
Dnes o 06:16

OK, neveris mu. Tym padom stale niekde v podvedomi riesis, ci ti je verny, alebo nie. A je dost mozne, ze robis aj nejake kroky. Proste stale venujes nejaky cas a energiu planu B, ze co ak by nahodou..........

A teraz si to zober z opacnej strany. Ako by si sa ty citila vo vztahu, keby tebe neveril manzel na 100%? A to nemusi ist iba o neveru, ale napr o vychovu deti, spolocne smerovanie a hocico ine vo vztahuz..... A stale by cast energie venoval planu B, ze co ak to nie je to spravne.

Ako by si sa ty citila v takom vztahu, ked vies, ze ti manzel neveri? Chcela by si byt v takom vztahu?

marianarem
Dnes o 06:33

@anonym_autor Ja verim. Moj muz ma tasku na laptop, ktora ma mozno uz 20 rokov, je uz extremne znicena, flakata, vystrapkana, vysuchana, ma diery. Uz sa ju niekolkokrat pokusal vymenit, ale ziadna mu nepripada taka dobra, ako tato stara, na ktoru si zvykol. Taky muz len tak nevymeni ani zenu, na ktoru si uz zvykol 🙂

matkahelka
Dnes o 06:37

Ani sebe neverim na 100%, nie to jemu. Kriza stredneho veku robi s ludmi divy bez ohladu na pohlavie. Je naivne mysliet si, ze ludia su rovnaki aki boli, pred x rokmi. Vcera sa ku mne dostala statistika, ze na nasom sude tento rok bolo najviac rozvedenych manzelstiev, ktore trvali 15 a viac rokov.

crazy_cat_lady
Dnes o 06:38

Ano, na milion %

anonym_11f0a5
Dnes o 06:44

Nie.Za nikoho nikdy nedam ruku do ohna.Na to chodi po svete privela podvedenych zien z manzelstiev kde si zili v pohodicke,spokojne,hojnosti,pravidelny sex a sup nevera.Poznam tutkov,poslusnych laskavych na ktorych by ste to ale ze nikdy ale nikdy nepovedali a sup-nevera.Takze nie.

mandzula
Dnes o 06:47

Nie, lebo jeho konanie ja ovplyvnit nemozem. To, ze ho poznam teraz, neznamena, ze ho budem spoznavat o niekolko rokov, na to je zivot prilis nevyspytatelny.

mandzula
Dnes o 06:50
@matkahelka

Ani sebe neverim na 100%, nie to jemu. Kriza stredneho veku robi s ludmi divy bez ohladu na pohlavie. Je naivne mysliet si, ze ludia su rovnaki aki boli, pred x rokmi. Vcera sa ku mne dostala statistika, ze na nasom sude tento rok bolo najviac rozvedenych manzelstiev, ktore trvali 15 a viac rokov.

@matkahelka Presne tak, staci si uvedomit, ako nas vedia v puberte prekvapit vlastne deti, a to sme boli pri ich vychove od prveho nadychu.

minenkaa
Dnes o 06:59

Absolutne ma to nezaujima,sú horšie veci ako nevera

matkahelka
Dnes o 07:01
@mandzula

@matkahelka Presne tak, staci si uvedomit, ako nas vedia v puberte prekvapit vlastne deti, a to sme boli pri ich vychove od prveho nadychu.

@mandzula suhlasim, skvely priklad. pre mna je naivne a smiesne pocut, "verim mu, lebo ho poznam 10-15-20-x rokov". ludia sa rokmi menia. bez ohladu na pohlavie.

aurora33
Dnes o 07:03

@anonym_autor áno, verím mu ❤️ aj sebe. My sme stvorení jeden pre druhého 😍☺️

mandzula
Dnes o 07:29
@anonym_f7598a

OK, neveris mu. Tym padom stale niekde v podvedomi riesis, ci ti je verny, alebo nie. A je dost mozne, ze robis aj nejake kroky. Proste stale venujes nejaky cas a energiu planu B, ze co ak by nahodou..........

A teraz si to zober z opacnej strany. Ako by si sa ty citila vo vztahu, keby tebe neveril manzel na 100%? A to nemusi ist iba o neveru, ale napr o vychovu deti, spolocne smerovanie a hocico ine vo vztahuz..... A stale by cast energie venoval planu B, ze co ak to nie je to spravne.

Ako by si sa ty citila v takom vztahu, ked vies, ze ti manzel neveri? Chcela by si byt v takom vztahu?

@anonym_f7598a Vies co, nie, v beznom zivote to neriesim ani v podvedomi, nechystam si zalozny plan a ani nerobim ziadne kroky. Riesim to len v okamihu, ked je polozena otazka ako tu napriklad. Vtedy sa nad tym racionalne zamyslim a uvedomim si, ze nad jeho konanim nemam ziadnu moc.

anonym_7ad33a
Dnes o 07:42

@anonym_autor Ja som verila a on sklamal, takže nikdy nehovor mikdy.