Veríte svojim partnerom?
Iba čisto taká úvaha na večer. Ako veľmi veríte svojim partnerom? Ja mám zatiaľ nie príliš dlhý vzťah, takže neviem čo čakať od budúcnosti a ani neviem ako budem ja dôverovať svojmu s odstupom času, ale mám najlepšiu kamarátku, má čerstvých 30 a je dlhšiu dobu bez vzťahu, vyzerá celkom dobre a ako správne kamarátky, povieme si všetko 😆 nestíham sa ani čudovať, ako jej bežne píšu zadaní muži. Fakt pravidelne a vážne stále zadaní. Takí ktorí majú rodiny, deti.. akože dokonca poväčšinou aj z nášho okresu, to akože oni nemajú vôbec štipku cudnosti? A na ig si s nimi veselo manželky pridávajú rodinné fotky potom čo sa večer stretávali páni s cudzou ženou 😀 akože už ma to začína celkom odrádzať od mužov, lebo nejde o nejakých skrachovancov, ale reálne o na prvý pohľad slušných mužov, ktorí sú pohľadní, správanie na úrovni, nikdy by ste to na nich nepovedali a vôbec ich neserie že ich doma čaká nič netušiaca manželka
@anonym_autor verím ale ruku do ohňa by som za neho ani nikoho nedala...
Neleziem mu do telefónu, nemám problém mu dať ani ten svoj...a on svoj mne
Ale tiež už to mám tak že ak by niekoho chcel.. prosím, choď ale to je koniec.
Sme spolu 18 rokov 🤷
Ono všetko je to o prioritách ... mužovi dôverujem, neleziem mu do mobilu, nesnorím ... nie je môj majetok, nerobím scény atď. ... pokiaľ bude chcieť odísť, odíde - je to jeho voľba ... on mi takisto dôveruje ... on chodí s kamarátmi, ja chodím s kamarátkami ... jeho balia ženy, mňa balia muži ... neviem, ja to neriešim ... mám to proste v hlave upratané ... pokiaľ ho nejaká opantá tak, že bude kvôli tomu ochotný obetovať rodinu, nech ide ... jeho rozhodnutie ... nejaká ľútosť potom a snaha sa vrátiť neexistuje ... toto je vec, v ktorej mám absolútne jasno.
@dzulli1980 Tvrde slova pokial nenajdes mu nieco v telefone, kebyze ta necha nebude ti tak jedno
Nie neverim.Volakedy som tak naivne verila, za mladi, pomaly ruku do ohna davala a prišlo veľké sklamanie.Ziadnemu človeku sa nedá veriť na 100% lebo nikto nevie ako sa v tej situácii môže zachovať, ovplyvňuje to x-faktorov.Ani ja sama za seba nedám ruku do ohna,, pokial som nebola v takej situácii, neviem ako by som sa zachovala.Preto tie vyhlásenia, verím mu na 100%, ruku do ohna za toho svojho dajú, mi prídu úsmevne, aj tu už boli také diskusie a prišlo sklamanie.
Nie neverim.Volakedy som tak naivne verila, za mladi, pomaly ruku do ohna davala a prišlo veľké sklamanie.Ziadnemu človeku sa nedá veriť na 100% lebo nikto nevie ako sa v tej situácii môže zachovať, ovplyvňuje to x-faktorov.Ani ja sama za seba nedám ruku do ohna,, pokial som nebola v takej situácii, neviem ako by som sa zachovala.Preto tie vyhlásenia, verím mu na 100%, ruku do ohna za toho svojho dajú, mi prídu úsmevne, aj tu už boli také diskusie a prišlo sklamanie.
@anonym_8832f7 je to úsmevné, veru, ale patrí to k mladosti, pochabosti, naivite. Nevadí, každý sa učí v živote, škoda, že väčšinou na vlastných chybách.
@anonym_8832f7 Presne a ako niekto povie ze ja nikdy. Raz v zahranicnej diskusii pisala zena a ze nikdy by nebola neverna ona hajila nazory ze nehrozi ma zasady. A potom vraj sla niekde na sluzobku na dlhsie do exotickej krajiny a zoznamila sa tam s nejakym chlapikom, ze si rozumeli nuz chodili na plaz a tak ako kamosi a raz ze sedeli vedla seba pocas vecera a jej dal ruku na stehno,a ze miesto odporu taka tuzba v nej prebehla ze az, ale cuvla.Potom si povedala ze bola v soku ze bola schopna byt neverna, aj ked recnila inak predtym 🙂. Casto nas riadi telo viac nez hlava. Tj ak sa nedostane clovek do takejto situacie lahko sa pysi ako on je odolny a neviem co,to je lahke. Ale kyb nastala situacia mozno mnohi by boli prekvapeni ako by to s nimi zamavalo 🙂. Ja za zaidnu zenu nedam ruku do ohna tiez aj ked myslim ze chlapi su neikde inde co sa nevery tyka a podla mna omnoho viac ma romaniky vo vztahoch o ktorych mnohe zenyani netusia, hlavne ak cestuju casto niekde mimo )
Ja sa v danej téme nevyzná moc...len neznášam mužov čo stále cumia do mobilu... Mojej sestry frajer furt kukal...potom mi povedal, že si píše s prostitútkami, ktoré navštevuje, za 100 eur sex...o 3 mesiace kopol do zadku moju sestru, ktorá ho živila a ťažko pracovala manuálne v reštaurácii a on sa doma nudil, hral počítačové hry celé dní a utekal ju podvádzať s vyfintenymi prostitútkami(sú na Facebooku - napichané papule, sú v spodnom prádle odfotené tam, lákajú mužov na sex lacný a babikovsky zjav)...moja sestra bola zničená, spotená, bez make-upu, vozila ho stále na svojom aute aby ho nohy nebolelo chudáka a on ju podvádzal s kurvami a vyhodil z domu na ulicu
Ja manželke verím. Ale tiez som jej povedal ak niečo niekedy čo i len náznakom tak ju nebudem oberať o šťastie a nechám ju aby našla to lepšie. A tiez sme sa dohodli že nikdy si nebudeme dávať druhu šancu čo sa raz ukončí tak to aj ostane.
Neverím, ale nezaoberám sa tým. Čo má byť, bude.
Slepo neverím.Dnes dám na šiesty zmysel a aj si preverím ,na tajnáša ,prípadnú nezrovnalosť.😁
Ako muz. Ked som bol zenaty s vychcanou babou, co iba tahala zo mna peniaze, tak som v druhej polke manzelstva uz bol tak nastvany a kludne sa vyspal s kazdou, co sa mi pacila a co ma chcela. Bolo ich tak 8-10 za 5 rokov. Lebo mi uz bolo jedno, ako ten vztah dopadne, s tou babou som nemal v umysle zostarnut. Aj sme sa rozisli. Ked som neskor chodil s normalnymi babami, bol som verny. Dobra baba sa nepodvadza, nechces o nu prist, ak a ono sa to casto prevali. Ta co ta iba vyuziva, tu kludne. Minimalne dve, s ktorymi som nieco mal, boli vydate. Tolko k zasade, ze vraj iba muzi su podvadzajuci haj.li. Nevernici/ nevernicky su dva typy. 1.Ten/ta co si chce odskocit, zatajit to a vratit sa. 2.Ten/ta co chce aj tak odist a nevera je zaroven prilezitost na novy zaciatok
Neviem si predstaviť vzťah bez dôvery. Asi by to nemalo význam.
Poznáme sa 20rokov. Z toho 18sme spolu (polovicu života). On sa sám smeje že ho poznám lepšie než on sám seba 😂😂
Svému muži věřím. Hlavně v tom, ze kdyby se nám stalo, ze ho srdce/ vášeň zavede jinam, bude se ke mně chovat s úctou, bude hrát s otevřenými kartami a najdeme cestu, jak z toho s respektem ven. At uz spolu nebo bez sebe.
Nevěřím na jednoho celoživotního partnera, i kdyz bych si moc prala, aby muj muz jim byl a zustal, nedelam si ale iluze v tom, ze se lidi jednou a navzdy zamiluji a tak to tak i musi zustat, ve vetsine pripadu to tak proste neni, lidi se zamilovavaji a odmilovavaji, sni a touzi. V kazdem veku. A je skoda, kdyz je z toho oak clivek v soku a paralyzuje ho, kdyz se neco takoveho prihodi.
Dulezite je, jak se k tomu clovek postavi, a jak se zachova k nynenjsimu partnerovi.
Ešte nemám dôvod neveriť.
Ja určite neverím mužovi ja uz aj rozmýšľal ze som s nim koli chlapcom. Sme spolu 18 rokov no vzťah je úplne v koncoch. On sa somnou vôbec nerozpráva neporadí no nič. Robí si co chce ide kde chce uz mi len oznámi ide tam a tam. A keď mu poviem ze prečo sa ma nepýta ci ho vôbec pustím tak povie ze ide a hotovo. Stále len kričí a je na mobile a na viken chodi k mame. Viem ze ona chce aby sme sa tam presťahovali ze mu to povedala. No on nič nehovorí. Inak bývali sme s nou 10rokov. No uz som mu povedala ze bud pôjdeme byvat sami alebo beriem deti a odchádzam sama. Ja uz neviem co mam robiť. Poraďte mi prosím
Ja určite neverím mužovi ja uz aj rozmýšľal ze som s nim koli chlapcom. Sme spolu 18 rokov no vzťah je úplne v koncoch. On sa somnou vôbec nerozpráva neporadí no nič. Robí si co chce ide kde chce uz mi len oznámi ide tam a tam. A keď mu poviem ze prečo sa ma nepýta ci ho vôbec pustím tak povie ze ide a hotovo. Stále len kričí a je na mobile a na viken chodi k mame. Viem ze ona chce aby sme sa tam presťahovali ze mu to povedala. No on nič nehovorí. Inak bývali sme s nou 10rokov. No uz som mu povedala ze bud pôjdeme byvat sami alebo beriem deti a odchádzam sama. Ja uz neviem co mam robiť. Poraďte mi prosím
@anonym_936246
Založ si novú diskusiu, túto ti už asi nikto neporadí, už to málokto číta, niekto si vypne upozornenia.V novej diskusii budes mat viac rád
@anonym_autor nie mužom už neverím a preto som dobrovoľne sama. Zažila som veľa nevery od viac partnerov a tým že som pátrala, na neveru som vždy prišla. Väčšina žien nepatra tak na ňu nikdy nepríde. Poznám aj veľa mužov čo podvádzajú svoje ženy.
Veriť mužovi na 100% mi príde veľmi naivné bez ohľadu na moje zle skusenosti.
Ale závidím niektorym ženám ich naivitu
Poznám.
Mne raz zavolal p. riad. školy do ktorej chodila dcéra. Že či sa neplánujem rozvádzať a či by som nechcela s ním vzťah.
Skoro som onemela.
Jeho manželka učila v tej istej škole. Staršia pani, pekná, upravená.
Zato o neho by človek neoprel ani bicykel.
@anonym_38a655
Len tak ti zavolal z dlhej chvíle...

Manželovi verim ,nechodím mu do veci ,nesledujem ho nespovedam ho . Ale nie som naivka a je len človek.
Ruku do ohňa za neho nedám, tak ako ani za seba.

@anonym_38a655 😂😂 to nemože byť hádam ani pravda…
@biba_18 žiaľ je. Myslel si že si môže dovoliť všetko.