icon

Veríte svojim partnerom?

Včera o 19:59

Iba čisto taká úvaha na večer. Ako veľmi veríte svojim partnerom? Ja mám zatiaľ nie príliš dlhý vzťah, takže neviem čo čakať od budúcnosti a ani neviem ako budem ja dôverovať svojmu s odstupom času, ale mám najlepšiu kamarátku, má čerstvých 30 a je dlhšiu dobu bez vzťahu, vyzerá celkom dobre a ako správne kamarátky, povieme si všetko 😆 nestíham sa ani čudovať, ako jej bežne píšu zadaní muži. Fakt pravidelne a vážne stále zadaní. Takí ktorí majú rodiny, deti.. akože dokonca poväčšinou aj z nášho okresu, to akože oni nemajú vôbec štipku cudnosti? A na ig si s nimi veselo manželky pridávajú rodinné fotky potom čo sa večer stretávali páni s cudzou ženou 😀 akože už ma to začína celkom odrádzať od mužov, lebo nejde o nejakých skrachovancov, ale reálne o na prvý pohľad slušných mužov, ktorí sú pohľadní, správanie na úrovni, nikdy by ste to na nich nepovedali a vôbec ich neserie že ich doma čaká nič netušiaca manželka

anonym_428e94
Včera o 20:00

@anonym_autor vitaj v realite 😃

anonym_ea7648
Včera o 20:04

Ja môjmu verím na 100%

anonym_f3ce34
Včera o 20:14

Ja neverím ani sebe 😬

dzulli1980
Včera o 20:18

Ono všetko je to o prioritách ... mužovi dôverujem, neleziem mu do mobilu, nesnorím ... nie je môj majetok, nerobím scény atď. ... pokiaľ bude chcieť odísť, odíde - je to jeho voľba ... on mi takisto dôveruje ... on chodí s kamarátmi, ja chodím s kamarátkami ... jeho balia ženy, mňa balia muži ... neviem, ja to neriešim ... mám to proste v hlave upratané ... pokiaľ ho nejaká opantá tak, že bude kvôli tomu ochotný obetovať rodinu, nech ide ... jeho rozhodnutie ... nejaká ľútosť potom a snaha sa vrátiť neexistuje ... toto je vec, v ktorej mám absolútne jasno.

biba_18
Včera o 20:20

ja mu verím a on vie že mu verím a vie že by mi tým zlomil srdce a že druhá šanca by nebola. takže je to na ňom 🤷‍♀️

anonym_38a655
Včera o 20:21

Poznám.
Mne raz zavolal p. riad. školy do ktorej chodila dcéra. Že či sa neplánujem rozvádzať a či by som nechcela s ním vzťah.
Skoro som onemela.
Jeho manželka učila v tej istej škole. Staršia pani, pekná, upravená.
Zato o neho by človek neoprel ani bicykel.

deti95060810
Včera o 20:21
@biba_18

ja mu verím a on vie že mu verím a vie že by mi tým zlomil srdce a že druhá šanca by nebola. takže je to na ňom 🤷‍♀️

@biba_18 Tiež to máme takto

biba_18
Včera o 20:25

@anonym_38a655 😂😂 to nemože byť hádam ani pravda…

a0
Včera o 20:37

Verím svojmu mužovi, viac ako sebe. Neviem s kým si píše, neviem koho sleduje na instagrame, neviem, kam chodí von s kamarátmi, dokonca aj na víkend a je to tak vzájomne. Sme spolu, lebo chceme byť spolu, máme spolu aj rodinu ale neparazitujeme na sebe finančne, ani emočne, keď jeden nebude chcieť byť, vie, kde sú dvere.

anonym_c33cfb
Včera o 20:51

Ano,verim muzovi uz 20r,a snad nam bude dopriate min.dalsich 20r.Telefony si bezne berieme navzajom,on ma ib v mobile,ja zase sms z uctu.Jedine,co si rad pozrie je tik tok,on vie,ze som na mk.Sem tam mu aj precitam temu a sami diskutujeme o nej.
Chodi z domu do prace a z prace rovno domov v tu istu hodinu,ja tak isto.Potom sme stale len spolu.Pisat nevie a nema to rad.Tak ze u nas sa hlavne vela telefonuje.

marianarem
Včera o 21:10

@anonym_autor Ja verim...myslim, ze moj je rad, ze ma do cinenia len s jednou zenou a z viacerych by ho uz nacisto porazilo 🙂

anonym_d5d0ea
Včera o 21:52

Napisem len svoj nazor, chlapom by som neradila verit na 100 % lebo vytriezvenie moze byt krute. Vela podvodov, hereckych vykonov clovek vidi najma v urcitych profesiach, v ramci zachovania dusevneho zdravia by som si priestor dovery nechala volny, 100% dovera je iluzia a casto zabednenie, jedine, ze zena sa nikdy nedozvie co nema.

anonym_7bb1e2
Včera o 22:58

Verím tomu môjmu manželovi. Príkladne sa stará o nás a je milý a pozorný. Nemám dôvod ho podozrievať z nevery. Ak ma raz prekvapí, no čo už narobím, keď sa chlap rozhodne? Budem robiť scény? Bojovať o stratené city ku mne? Plakať niekde v kúte? Nie.
Užijem si ten svoj život aj sama. Budem cestovať, vzdelávať sa a užívať slnečné, ale aj daždivé dni. Proste budem dýchať.

anonym_02fe5c
Dnes o 04:10

Skoro polovica Slovenska su dezolati. Spravis s tym nieco? Ak najdes normalneho partnera z tej normalnej inteligentnej polovice a spravate sa k sebe normalne ako maju partneri, tak budete mat aj normalny vztah bez nevery. Najst si idiota, alebo sa nestarat o vztah, ako treba, pride koniec vztahu a nevera ...
Ked ty budes mat pocit, ze ti vztah nic nedava. Niekoho si najdes, vtedy pochopis, ze stary vztah uz nechces, si automaticky svina? No pre toho druheho asi ano ... Ti muzi su s niekym neverni a su to casto vydate zeny. Robia to z nudy, alebo ze na nich ten druhy kasle a vztah po tych rokoch nie je nic moc. Len sa s tym nechvalia kamaratkam, staci sa pohadat a ...

anonym_c65537
Dnes o 04:12

Tiez som verila a doverovala - ved podla seba sudim teba. A ked sa raz jedna prevalila, vysli na povrch ajbostatne. A obavam sa, ze viem len o spicke ladovca, o tych, kde to uz bolo vaznejsie. O tych jedmorazovych ... ktovie kolko ich bolo.
Je rozdiel ked si chlap chce len vrznut - to sa zena nikdy nedozvie. Ked uz chce aj odist, tak to trva isty cas a vtedy to az zena citi. Jednorazovky nemate sancu pocitit. Ale tak spinkajte, snivajte. No ako sa hovori - doveruj ale preveruj.
Pokial ma muz manzelku co mu vyhovuje, nebude ju menit za milenku, s ktorou si nieco dokazuje. To, ze muz neodchadza nie je o inej zene, je to z vypocitavosti. To si pamatajte.

biba_18
Dnes o 04:17

@anonym_c65537 by ma zaujímalo čo si mám predstaviť pod tým preverovaním… 😏

anonym_c00cba
Dnes o 04:17

@anonym_autor môjmu manželovi verím na 110%

a0
Dnes o 04:29
@biba_18

@anonym_c65537 by ma zaujímalo čo si mám predstaviť pod tým preverovaním… 😏

@biba_18 vliezla mu do mobilu, klasika. 😅

arek00
Dnes o 05:56

Dokazem verit, aj ked ludia pisu z vlastnes predoslej skusenosti, alebo to vidia naokolo, ja ano. Aj ja mam skusenost, ze clovek za ktoreho by som zivot polozil sklamal. Ale ja nestracam nadej, ludia su vseliaky. Dokazem verit 😎

anonym_1bb092
Dnes o 06:15
@anonym_38a655

Poznám.
Mne raz zavolal p. riad. školy do ktorej chodila dcéra. Že či sa neplánujem rozvádzať a či by som nechcela s ním vzťah.
Skoro som onemela.
Jeho manželka učila v tej istej škole. Staršia pani, pekná, upravená.
Zato o neho by človek neoprel ani bicykel.

@anonym_38a655 dufam ze si dceru hned presunula.na inu skolu

anonym_89cda2
Dnes o 06:17

Verim mu v zmysle tak, ze ho nekontrolujem. Ruku do ohňa nedam za nikoho 🙂 nechcem byt sklamaná potom tym, ze som mu ako hlúpa 100% verila a on takto.

biba_18
Dnes o 06:31

@anonym_89cda2 tak ani ja by som za to nebola ochotná zomrieť - ale proste viera je niečo iné ako 100% presvedčenie ... ja verím, nie že som presvedčená ...

anonym_672f35
Dnes o 06:38

máme to tak, ako tu píšu niektoré. Ak jeden z nás bude chcieť odísť, tak pôjde a môžme si veriť, koľko chceme. občas proste ten človek zlyhá. A už sme vyzretí, ružové okuliare a naivitu sme odložili pre mladších.