Viete o svojich polovičkách, kde sa nachádzajú?

29. sep 2024

Viete o svojich polovickach kde sú alebo kde boli ci pôjdu? Môj priateľ s ktorým som štyri roky ťažko znáša keď sa opýtam kde je alebo kam pôjde alebo kde bol. Jednoducho ma zaujíma, ja to vnímam ako prirodzený záujem, súčasť komunikácie a sme partneri tak prečo by sme mali nerozprávat o tom. Nejdem ho sledovat, normálne ma len zaujíma co napríklad ide robiť po práci alebo ci si môžme spolu urobitplany poprípade co zažil pocas dna,rovnako aj ja mu poviem stručne co kde ako .. s kým iným mam zdieľať bežný život ak nie s tým ktorý mi je najbližší
A tak to končí že sa pohádame lebo jeho voľný čas je tajomstvo a pritom viem ze nič extra nerobí ale prečo to skrýva, a nepýtam sa vždy.. niekedy bežné počas rozhovoru
A keby som sa opýtala s kým a kedy to je už cez ciaru

tiezjedna
29. sep 2024

Máme zdieľaný kalendár, takže áno, vieme navzájom pomerne presne, kde sa ten druhý nachádza aj čo má v pláne. Je to nutnosť, keďže musíme ošéfovať deti. Ale samozrejme nehlásime si každý prd, keď manželovi v priehu dňa vpláva do programu nejaká schôdzka, tak mi to nehlási, pokiaľ to nazasahuje do mojich plánov.

cacianka
29. sep 2024

Áno vieme o sebe aký máme program,hovoríme si služby, aby sme sa vedeli zladiť a riešiť voľný čas, nákupy, výlety, stretnutia. Viem kedy ide do a z práce, kedy k rodičom, kedy a kde na stretko s kamošmi a opačne. Potom sa porozprávame ako bolo, čo nové.
Nehráme sa na stihačky, nemáme hystérie, ani blbé výsluchy, neuražame sa za každu otázku a snahu o komunikáciu. My ko mu ni ku je me ako normálni zdraví a psychicky vyrovnaní ľudia.
Veľmi si zváž, či ti treba takýto chlap a či nemáte aj iné problémy, mám pocit že áno...

tiezjedna
29. sep 2024

Máme aj zdieľanú polohu na mobiloch, ale to využívam len keď viem, že sa vracia z nejakej cesty, tak aby som vedela, kedy hodiť večeru😀

t1nusa
29. sep 2024

polohu so sebou nezdieľame, to mi príde trochu cez, zbytočné, ale vždy si hovoríme kde budeme, kedy prídeme, píšeme si keď sme na danom mieste, jednoducho sa o seba zaujímame 😊

rorino
29. sep 2024

Áno vieme o sebe.

lonely66
29. sep 2024

autorka, podľa toho, čo si neskôr upresnila - rozvinula, usudzujem, že toto nie je človek, s ktorým by si chcela stráviť zvyšok života. asi ho nechaj, nech si ide. určite máš na serióznejšieho muža 😉

mamamasama
29. sep 2024

Áno. Vieme, kde a s kým sme.

3petka
29. sep 2024

Áno, dokonca si zdieľame polohu. Ale to viac menej kvôli tomu aby som ja vedela či je ešte v práci, či mu môžem volať. Lebo robí väčšinou tak že má plne ruky alebo niečo nad čím treba premýšľať. A keď ide niekde ďaleko sledujem si ho či sa približuje.

mamutka
29. sep 2024

Mne sa zdá, že ta dosť odstrihol už. Ja by som sa na tvojom mieste zbalila a odišla. Toto je veľmi zle. Už len to, že ta požiada, aby si mu nieco pripomenula. Diktuje ti, nedajbože aby si zabudla raz. Ale keď sa ozves, si zla. Toto je úplne nepoužiteľný materiál na partnerstvo, manželstvo, rodičovstvo. Nech žije s kamarátmi.

autor
29. sep 2024

Iba ste ma uistili v tom, že je to normálne o sebe vedieť vo vzťahu
Presviedčal ma ze nie je a ja som oponovala ze je ale mala som trosku pochybnosti ci len nepreháňam
Ale keď ste toľki jednotné povedali ze si to hovoríte a aj vzájomne to potichu vyžadujete tak nepochybujem o tom ze mame problém

autor
29. sep 2024

Preco sa doktori ľudia prejavia až po rokoch, keď im dáte dôveru, počítate s nimi...
Toto je len kvapka v mori rôznych nezhod ale ed nemáme ani takúto banalitu ujasnenu tak to teda nie je v poriadku
Veci sa dozviem iba tak keď sa pýtam keď sa nepýtam tak mi povie ze som sa nepýtala tak preto o ničom neviem a keď sa aj pýtam tak sa mu to nepáči a ako sa vôbec môžem na niečo pýtať keď ani neviem co cele dni robí a s kým

autor
29. sep 2024

Už ani neviem o com sa s ním môžem a nemôžem rozprávať
Len čakám kedy on sám začne a keď začne tak to skončí tak ze prečo sa dozvedam všetko posledná
Nemusí mi hovoriť o tom aký má tep za minútu

zuzanita1609
29. sep 2024

Áno je to normálne v normálnom zdravom vzťahu. Ak mu na tebe záležalo,sám od seba sa ťa opýta,aký si mala deň. A áno starostlivý partner sa zaujíma kde je jeho polovička. Nevravím ,že každých 10 minút. Napríklad.ked idem na bike a on ma ešte po práci vybavovačky, vždy mi prízvukuje,aby som sa mu ozvala,keď budem oddychovať. Bojí sa,bo autá,medvede,všetko možné. Ja sa zasa bojím,keď je niekde na ceste a cestuje ďalej,tiež mu prizvukujem,nech sa mi ozve. Ale určite svoje polohy nezdieľame,podľa mňa je táto aplikácia skvelá pre sledovanie svojich deti,nie dospelých ľudí.

liusa82
29. sep 2024

Bože ešteže ja využívam mobil minimálne. Teraz mám book v oprave tak musím .Neznášam toto zdielanie polôh a kdejake chobotoviny ani to nepraktizujem... keby mi niekto takto dýcha na krk tak by skončil. Jedine si povieme kde kto ide a hotovo.

aniele
29. sep 2024

Môj muž bol kedysi v začiatkoch prekvapený, keď som chcela, aby mi dal vedieť, ak sa oneskorí z práce. Tak som mu vysvetlila, že mi nevadí, keď pôjde niekam, ale je to kvôli organizácii rodinných vecí. A najmä kvôli tomu, aby som vedela, že je v poriadku. Môj otec bol totiž v tomto hrozný. Bolo bežné, že sme sa na niečom dohodli a on neprišiel, dokonca ani vtedy, ak sme ho čakali niekde v meste. Pretože kolegovia kamsi (!) šli, tak aby nepovedali... Takže sme si to vyjasnili hneď na začiatku. Oznamovacia povinnosť, otázka bezpečnosti. A potom sme to zaviedli aj pri deťoch.

gab1sol
29. sep 2024

Podľa toho, čo píšeš, to skôr značí, že informácia o tom, kde je, je asi ten najmenší problém. Ak sa už nemáte o čom rozprávať a ty sa obávaš ho na čokoľvek opýtať a on to nechce zmeniť, tak to chce asi naozaj ukončiť vzťah.

jarnajar
29. sep 2024

Čiže s rodicmi a kamošom zdieľa polohu (čo je podľa mňa veľmi osobné, až intímne), ale žene, s ktorou žije v domácnosti, spáva s ňou a má mu byť najbližším človekom na svete, tak tej nevie ani normálne povedať aký mal deň alebo čo má na pláne zajtra. Toto je veľmi zlé, pôsobí to, že ťa má na varenie, sex a upratovanie, ale do okruhu jeho blízkych nepatríš.

luciaruz
29. sep 2024

Ale takto to nema byt vo vzťahu, aby si ty musela dopredu rozmýšľať, čo povedať a čo nie!! Načo má niekto partnera? Aby bol šťastný. Si šťastná? Tohto by som kopla do riti čo najskôr. Zo mňa by teda idiota nerobil. Raz by to skusil.

evcagabi
29. sep 2024

Viem.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
babydesire
29. sep 2024

Samozrejme viem,,vzdy sa pytam = prejavujem zaujem onho no i obavy (ked cestuje 10km kazdy den do prace z prace a vozi nase deti do skoly/skolky, chcem mat pokoj v dusi ze prisli v poriadku) ...je prirodzene, ze sa vzajomne o seba zaujimame, ze sa zhovarame, ze spolu planujeme..obaja to berieme normalne, ziadne stihanie, podozrievanie ci kontrola vtom niesu

babydesire
29. sep 2024

@majlo1234 moji rodicia to tak maju..ale myslim, ze to suvisi s dobou bez internetu a bez mobilu ktora bola sucastou vacsej casti ich zivota (maju 61) , takze kym ja muzovi pisem cez mess ze odchadzam z prace dom aby ma tam zbytocne nehladali,,moj ocino nevie ze mama uz sla dom a zisti az prijde do jej prace 🫣 ..kym ja si smuzom piseme,volame pocas dna (podla toho ako sa pocas dna da,ved aj pracovat treba 🤩) ,,oni sa rozpravaju az popoludni doma..

betulinka1
29. sep 2024

Moj muz mi vola vlastne vzdy, ked sadne do auta a presúva sa, ked sa nieco udeje, ked ho nieco naserie, ked je v obchode 😉 Ved asi klasika ….Niekedy je to uz otravne ak je to 10x za den. Ale uz aj kolegovia sa na tom prestali bavit 🤣🤣🤣 Paradoxne s tym zacal sam este ked sme spolu len zacinali a nežili sme spolu. Myslela som, ze to prejde, ked spolu zacneme zit a potom ked sa vezmeme ale ani po 8 rokoch to neprechádza. Ja mu volam iba ked pridem domov z prace, ze sme uz doma, co sice vidi na kamerách ale viem, ze to ma rad. Cize za man je to zvlastne, ze ti to nepovie. Akoze moj muz to preháňa ale tak tvoj priatel by ti mal normalne odpovedat, ked sa pytas. Myslela by som si, ze mi nieco tají

sisaka
29. sep 2024

Nepíše mi kde je, ja mužovi tiež nepíšem kde som. Na čo? Ak potrebujem vedieť, či napríklad stíha zobrať syna na tréning, pozriem si ako ďaleko je od domu, ak sa mi zdá, že to nestiha napíšem mu. Ak vidí on, že nestiha ozve sa mi on. Inak sa nesledujeme. Absolútne nepotrebujem vedieť o každom mužovom kroku a vyslovene by ma to obťažovalo, keby hlásil zmenu polohy, robí v stavebníctve, v priebehu dňa býva na rôznych miestach, fakt nepotrebujem vedieť, že sa presunul z bodu A do bodu B a potom do bodu C a potom sa išiel najesť a potom sa išiel vycikať a potom išiel kúpiť materiál…. A potom sa zastavil na pivo…
Ja mužovi tiež nehlásim kde som, jedine ak potrebujeme zosúladiť plány, povieme si, kto stíha, kto môže/nemože… Keď to nijak neovplyvňuje chod domácnosti nikdy nevyzvedáme, kde sme a čo robíme.
Neviem, na kieho by som hlásila mužovi, že si idem o 2.30 zaplávať, keď on je v tom čase v robote, syn v škole a moja aktivita nemá vplyv na nikoho. Samozrejme, keď sa opýta, čo si robila dnes poobede, nebudem sa hrať na záhadnú a poviem mu.

sisaka
29. sep 2024

@betulinka1 tak to si vôbec neviem predstaviť. Sedím v aute! Ok a teraz čo? Ja by som fakt nevedela, čo na to napísať. Som doma! Ok, ja som v robote. Bola som v obchode. Ok, ja som bol na záchode. Ako nakladáte s takymi informáciami?

babydesire
29. sep 2024

@sisaka no a ? Mne to prijde mile ako to
@betulinka1 opisala 😉 ak jej to neprekaza je to v poriadku..akoze furt vkuse hlasit kazdu somarinu cele roky asi neee, ale tak ze komunikuju spolu pocas dna..no co

sisaka
30. sep 2024

@babydesire ale ja nechápem, na čo je to dobré vedieť presne čo manžel/mamželka práve robí, kde sa nachádza a s kým. Na čo taká informácia má slúžiť?
Je 11.30 a sadla som si do auta. Dajme tomu, že mi príde milé to mužovi oznámiť. Čo má môj muž, ktorý je vzdialený povedzme 50 km, je uprostred nejakej roboty a zvoní mu telefón urobiť? Všetko musí prerušiť, aby si prečítal úplne irelevantnú informáciu. Teraz má akože na to zareagovať? Ok drahá, tak príjemné sedenie. Daj mi vedieť, keď sa postavíš. Mne keby s takýmito blbostami prezváňal a ja som v robote, alebo niečo robím a práve neležim na gauči , tak ma asi naozaj porazí.

mnamko
30. sep 2024

Nebola by som snim,stale v napätí čo sa môžeš a nemôžeš spýtať,

majlo1234
30. sep 2024

@babydesire haha, ja mam 30😂 ale asi mam starosvetske nazory, nemala by som sa o com s muzom rozpravat, keby sme si cez den vypisovali, co robime😂

betulinka1
30. sep 2024

@sisaka Akoze co ti poviem, zvykala som si na to. Moj muz je ukecaný ako zena a to krat dva.