Vstávajú vaši muži cez víkend s vami?
Pyt sa rodin, ktore maju jedno a viac deti. Ked je vikend nechavate muza spat alebo vstava s vami okolo 7? Muz robi trojsmenku.
Nech si koľko chce budím ho iba do roboti alebo keď niekde máme ísť robí denne nočné..ja vstáva okolo 6 tak že nevidím dôvod ho budiť
moj spi kazdy den aj do 12 tej 🤷🏼♀️, niekedy mi to aj vadi, ze aspon cez vikend by mohol s nami vstat skor
@anonym_autor Vacsinou vstava skor so synom a mna este nechaju dospat 🙈, moji su take ranne vtacata. Vynimkami su dni, ako aj dnes, ked ideme na vylety, to vstavame vsetcia naraz.
@anonym_autor Jaj ale teda ten moj nerobi na smeny...pardon, to som si vsimla az teraz. Takze zjavne bezpredmetne.
môj nerobí na zmeny, ale nevstáva cez víkend s nami… každý deň počas pracovných dní vstáva pred 5 a cez víkend sa vraj “potrebuje vyspať”… čo už ale nevidí je, že aj ja by som sa chcela niekedy vyspať…
Ja nie, budi ho dcera🙂
On spi, a ja s detmi od siestej..
Moj sa sam zobudi ked dieta uz nespi.
vstava skor, niekedy aj skor sko deti. mne zavrie dvere a necha ma spat. urobi detom ranajky, potom aj mne. najmensie oblecie, ucese. vybehne do obchodu ak treba (bud aj s najmladsim dietatom, alebo to strazia starsi).
moj vstava sam okolo 7, vacsinou ja s dcerou spime dlhsie. dcera tak do 8 v pohode potiahne🤣
My to máme trochu inak. Môj muž pracuje aj cez víkend. Ak je doma, ide s dcérou na futbal, ja upratujem. Ak je v práci, na futbal idem s malou ja, neupratuje nikto
Snažíme sa tak aby sme boli obaja vyspatí a vo forme
Ja vstavam okolo 7mej max pol8 lebo dlhsie spat nedokazem. Muz vstava vzdy okolo 8:00 . Nevidim dovod budit ho, nikdy som to nerobila ani ked bol syn mensi. Par x sa mu stane ze spi dlhsie a to mi povie: mala si ma zobudit, nemusim vyspavat
Vstávame spolu
Ak príde z práce v noci nechám do dospat inak vstávame spolu medzi 6.30-7.30
Ja v tom nevidím zmysel, aby sme naraz vstali obaja, len preto, aby jedem druhému nezávidel dlhší spánok. Ale však sa s ním normálne dohodni, že zajtra vstáva on a ty si pospíš, nech sa s tým zmieri 😃
@anonym_autor moj robí len cez týždeň, cez vikendy spi a spi. Ale uz mu po 3 rokoch nevyspatia sa poviem,ze ja dnes nevstanem, nech vstane on a spim. Ale robím to tak 1-2x mesacne
Sobotu vstava on, v nedelu ja 🙂 nevidim zmysel vstavat spolu, ani jeden z nas nie je neschopny, ze sa o dieta nevie postarat, zatial, co druhy odpociva.
Keď syn bol ešte veľmi maličký a mal obdobie že vstaval skoro, tak sme sa striedali, raz vstával on raz ja, väčšinou potom už on 😅 teraz spí syn cez víkend do 7-8, takže vstavame spolu, ale on ide so synom prvý do obývačky väčšinou.. ale tak nerobíme ani jeden na zmeny.
Zobudí sa sám netreba ho budiť, keď príde z nočnej tak niekedy ani spať nejde, keď je toho veľa
Ja s nim vstavam o 4tej,on somnou vstava o 4tej,idem s nim skor spat,dospavam nocne.Obaja sme dlho hore,obaja vstavame spolu.Dame vzdy kavu a ranajky Ci o 4tej,ci o 8smej ked je vikend,ci o 9tej ked sme boli doma.Ked vstanem ja skor,tak ho nebudim ale zobudim ho plus,minus rovnaky cas ako vstavame spolu.
Môj muž vstáva s deťmi, ja sa okolo 7-8 k ním pridám, keď ma čakajú už raňajky na stole, cez sviatky občas až o 9 🙂. Ak je však chorý alebo vyčerpaný, tak vstanem ja, inak nie.
@anonym_autor striedame sa. Ale zalezi aj, kto je ako unaveny. Ak sa mi nechce spat, kludne necham manzela dospavat cely weekend. Ale vzdy sa dohodne ,aby boli spokojni obaja🙂
@anonym_autor my sme to mali väčšinou tak, že som ho nechala v sobotu pospať aj do 10,00, v nedeľu sme sa vymenili, pospala som si ja. Občas sme stali spolu, ak mal on nejakú prácu, alebo sme išli niekam na výlet skôr. Nemalo by zmysel, aby sme boli obidvaja hore od skorého rána, my sme mali totiž ranostaja, kľudne aj o 5,30 v sobotu v nedeľu 😀
môj nerobí na zmeny, ale nevstáva cez víkend s nami… každý deň počas pracovných dní vstáva pred 5 a cez víkend sa vraj “potrebuje vyspať”… čo už ale nevidí je, že aj ja by som sa chcela niekedy vyspať…
@anonym_40e7b2 veď nech sa vyspí v sobotu aj do 12,00, v nedeľu si pospíš ty, toto si vydup
Kym boli male - hlavne starsia vstavala v nekrestansku hodinu - striedali sme sa. Neskor som ich naucila vstat, potichu si zobrat pripravene jedlo a zapnut TV. Manzel vstal coskoro potom - velmi rad s nimi pozeral rozpravky 🙂 a mna nechali spat do 8. Moj manzel je skor ranne vtaca a ma vyrazne nizsiu potrebu spanku ako ja.
U nás sa nerieši,kto kedy vstáva ( vstala som teraz na vôňu kávy 🤣) cez týždeň vstávame okolo 4 hod 😭 a synátor sa naučil, že keď spíme,tak ide otravovať babku.
My vstávame spolu, lebo naša dcérka sa budí o 6tej a to uz sa nikto nevyspí aj keby ako chcel. 😅
@anonym_autor ked ide do práce spi v izbe sám nech ho nerusime tak isto pred nočnou ma dopriateho spánku koľko potrebuje. Keď má voľno vstáva s nami. Mňa nenechá tiež nikto vyspať keď mám ťažký deň. Som limitovaná kedy bude mať manžel voľno. Nemám garantovaný žiadny spánok.

My sa striedame, Raz necha spat on mna a potom zase ja jeho, alebo od situacie. Ak robim nieco dlho do noci, necha ma vyspat.