Vymenil nás
Ahojte, idem si vyliat srdce, tak to na mna dolahlo pred sviatkami😔😓..moj uz byvaly partner, mna a nase babo vymenil za mladu 22rocnu vypichanu a silikonovu princeznu, ktoru si do roka hned vzal za zenu..nasa mala bude mat za chvilku 2r a vobec sa s nou nestretava a z jeho obcasnej konverzacie je citit, ze mu vadi, ze existujeme, najradsej by bol asi, keby nie sme(pritom on bol ten, co chcel uz velmi dieta, boli sme spolu 5rokov). Malu vola “decko” a mne nepraje nic dobre..😔 ako sa moze niekto po rokoch vztahu takto otocit a zit si novy stastny zivot na ukor nestastia ineho? Ja keby takto odkopnem zenu a svoje dieta, aspon im zo srdca prajem,aby sa mali aspon dobre, ked uz som ich ja zavrhol...
Daj si záväzok do Nového roka, že budeš pracovať na svojom živote a svojho dieťaťa a nakopneš sa. Nemíňaj energiu na nepodstatné veci.
Jeho postoj a vzťah ku vám nezmeníš, môžeš zmeniť ale svoj pohľad na život.... A neutapat sa v ľútosti a prečo... Ber to z tej pozitívnej stránky máš zdravé dieťa a celý život pred sebou a tým ze si sa zbavila človeka kt to s vami nemylsej vážne si si otvorila možnosti nájsť časom človeka kt vás bude mať skutočne rád...
A dieťa nepotrebuje otca kt nejaví záujem ale potrebuje spokojnu a vyrovnanú matku
Aké ste mali vo vzťahu problémy?
Lebo muž ktorý chce dieťa sa len tak neotoci a neutečie.
Mam pocit ze nám niečo tajíš.
Chcela by som ten problém počuť i z jeho strany.
@elementissa ano suhlasim s tebou, ze byva problem na oboch stranach, ale u nas naozaj odkedy nas nechal tomu nerozumiem. Starala som sa vzdy o seba, nevyzeram zle,som chuda, cvicim. Sex sme mali nadpriemerne dobry, viem varit, viem piect (vzdy ma za to pochvalil), viem upratat, poprat, zehlit, mam vystudovanu skolu, mam pracu, nepotrebujem aby mi niekto daval peniaze. Tym nehovorim ze som dokonala, to v ziadnom pripade, kazdy ma svoje muchy, ale v nasom pripade naozaj nerozumiem preco nas zo dna na den vymenil. Pretoze to prislo necakane, nebol ziadny naznak z jeho strany. Boli sme aj zasnúbení a svadbu sme chceli ked sa dieta narodi.
A dieta chcel on. Ako som to napisala, presne mi povedal co si napisala, ze ved sme spolu uz dlho, uz by sa nam patrilo. Ja som chcela este chvilku pockat, nakolko som nastupila do novej prace ale on ma prehovoril, ze nech nie sme starí.
Bože ženy čo ste hneď vztahovacne a riešite že písala o mladej slečne čo je silikónová princezná.. veď možno je, je to však len konštatovanie - nemyslím že rieši tú ženu, veď sa potrebovala vyzalovat čo jej ex urobil.. a je to teda riadny debil to je ešte pekne povedané...
Autorka chápem a verím že ťa to trápi, takého blbca mať za bývalého partnera to musí byť riadny šok.. ale povrchný a hlúpy musel byť vždy, len to asi trocha skrýval kým ťa mal rád..
Časom si určite nájdeš niekoho kto bude zato stat.. našťastie máš krásne dieťa, uvidíš všetko sa zlepší.. ale nabudúce držím palce k lepšiemu výberu muža..
Najlepsie riesenie je najst si noveho partnera. Tak ako to spravil tvoj ex. Ako si si vsimla u byvaleho, tak to velmi dobre funguje. Kedze otec u malej nie je v obraze, tak nebude striedava starostlivost a mala moze najst skvelu oporu v novom partnerovi. Je zbytocne sa zaoberat ex - ano chapem ze je to jeho dieta, ale pokial nielen ze nema zaujem, ale vyslovene mu dieta vadi, tak by som to riesila rovnako ako on. Uplne by som ho odstrihla a zamerala sa na seba. Zacni doma cvicit, zacni chodit s malou do spolocnosti - kamaratky a pieskoviska, hernicky - samozrejme teraz to moc nie je mozne, ale to sa zmeni. A daj vediet, ze si single a hladas muza. Hlavne prestan plakat za ex, a za tym co robi. Daj si zavazok ze do buducich vianoc nebudes single ... Rozbehli ten rok 2021 v pozitivnom pristupe a najdi si noveho muza a otca pre svoju dceru ...
@jana_eyre_2 dakujem velmi pekne, nad tym presne uvazujem, ze kym ma mal rad, tak som mu vyhovovala, akonahle nasiel nieco ine, co sa mu zapacilo viac, tak ukazal svoju pravu tvar
No úprimne, keby som ešte raz mala 20, nikdy by som už nešla tou cestou - umele riasy, umele nechty, to k vám priláka povrchnych blbcov a pridete na to až v čase krízy, choroby..
Buď rada ,že ti odišiel zo života a máš bezproblémový vzťah s ním on nejaví záujem o dieťa to je veľká škoda raz to bude ľutovať ,keď ho vlastné dieťa pošle do prd... potom si uvedomí ,čo urobil a ty hlavu hore určite ešte nájdeš niekoho ,čo bude tebou a aj tvojím dieťaťom nadšený a vytvorí s tebou peknú rodinu .Kašli na neho a začni žiť odznova .
Mimo tému, ale napichana a silikónová neznamená automaticky tupá šľapka bez mozgu. Mala som také spolužiačky na výške a musím uznať, že boli veľmi inteligentné, milé a šikovné 🙂
@oliviakatka hľadám prispevky autorky, čítam ich a nikde nenapísala že napichana a silikonova by bola tupá slapka bez mozgu.. toto domyslanie na modrom koníku je fakt sila..
@jana_eyre_2 opísala ju ako "vypichanu silikónovu princeznú" akoby to boli jej najdôležitejšie charakteristické črty. Vo všeobecnosti nemám rada ak niekto škatulkuje ľudí na základe výzoru alebo povolania. Idea mala byť tá, že muži nie sú povrchne hovädá ktoré vymenia rodinu LEN kvôli umelej schránke a silikónom. Tá 'princezná' ho mohla pokojne zaujať niečím iným 🤨 intelektom, povahou, správaním... To ho samozrejme neospravedlňuje, ale nerobme z mužov prasce ktore myslia len a cicky... 🤦🏼♀️
Si ocividne zatrpknuta,nahnevana,ukrivdena,ublizena.Netvrdim ze na to nemas pravo,ale nicis si zivot.Cim skor urobis hrubu ciaru a das sa do poriadku,tym skor zariadis plnohodnotny a stastny zivot sebe aj dcerke a si velmi mlada,takze urcite ai najdes aj normalneho miza.Prestan zit v minulosti,ty si si len myslela ze je vsetko super.Kn ta nemiloval,inak bybsi ta davno vzal.Pochop to.
Autorka, nechcem sa ta dotknut, ale teda k veci. Uplne zbytocne sa nad tym vsetkym zamyslas a oberas sa o drahocenny cas. Preco?
Lebo je zenaty, cize nie je uz k “mani”, cas ktory venujes uvazovaniu, co preco, ako a kde... je zbytocny, lebo sa to nezmeni.
A z pohladu vonkajsieho, je odpoved jednoducha, aj ked ta zaboli. Lebo Ta nemiloval.
Preto si ta nevzal, ani ked je tam dieta. Nasiel niekoho, koho miluje a toho si vzal. Zial.
Dobra sprava je, ze kdesi beha presne ten, ktory bude milovat teba. Uz ho len najst.
@oliviakatka Jemine, ved to je tak tazko pochopitelne, preco pouzila tento opis? Lebo je nahnevana, ublizena a naozaj pravom hlboko ukrivdena? Ze je to ludske a prirodzene? Ze sa citi zranene?
To je naozaj potrebne vysvetlovat, ze aj napichane su skvele, mile a mudre baby? Pootocit este nozom v nasolenej rane? Kazdy sudny clovek, a urcite aj autorka vie, ze sa neda posudzovat podla vyzoru. Ale v tejto situacii je jej opis primerany tomu, co preziva a ako sa citi.
Och.
Autorka, prosím, napíš mi súkromnú správu. 🙂
@jaskolka nie , nás to učili v škole tak ako som písala....
Fara je majetok, vzdelanie... Mara žena....😉
@drahomirrra Tiež som ostala s malým sama a ex si našiel partnerku ešte skôr ako som porodila. Ale nebudem v sebe živiť nenávisť - uškodim tým iba seba a nevyrieši to nič. Bohužiaľ. Nebolo to adresované autorke, reagovala som na to, že nič nie je čiernobiele - ona dobrá, on ten zlý a že v jeho rozhodnutí určite nezohrali najväčšiu rolu silikóny 🤦🏼♀️ Poznáme jednu verziu príbehu, to je príliš málo na to, aby som mohla o niekom vyhlásiť, že je povrchný. To, že je od neho maximálne chrapunske ako sa o svojom dieťati a bývalej partnerke vyjadruje je druhá vec. Ale nebudem sa tu hádať.
Pekne sviatky 🎄
@deti95060810 tak v podstate je to jedno, u nás zase to iný ma význam, ale to nič nemení na veci, že mnoho žien súhlasi s dieťaťom, bez svadby a potom sa dusia zialom, frustráciou, keď "skutek utek". Ak to vyhovuje obom, fajn, ale veľa podobných príspevkov je tu, že partner si nechce ma vziať, vymenil ma za inú a s tou sa hneď oženil, a podobne. Nevravím, že manželstvo už 100%zaruci, že naveky budú spolu, ale je to istá ochrana, minimálne právna. A možno aj aké take mantinely, čo "držia na uzde".
@oliviakatka ešte je tu možnosť že taká princezná naozaj je, tak fakt nerozumiem prečo zovseobecnujes..
@oliviakatka Nerozumiem prečo muži opustia svoje dobré vyzerajúce slušné a rodinne založené polovičky za iné veď si nás vybrali a ešte vo vašom prípade aj tehotnú . Nechápem .Čo už vlastne chcú v živote (len trofej a idem ďalej) .
To že si ju zobral za ženu ešte neznamená že s ňou zostane do smrti 😁😂 Takže podľa vás je na vine autorka ?
Nič,tak vyžmýkať z neho poriadne výživné a kašľať na ňho.On si raz spomenie že má dieťa ale to už bude neskoro.
To koľko silikónu má dotyčná žena bývalého autorky v sebe je ozaj nepodstatné nemusí to znamenať že je blbá,ale svedčí o nej niečo iné.Rozumná žena by o takého čo kašle na vlastné dieťa ani bycikel neoprela.
@oliviakatka a tie intelektuálne rozhovory s povahovo dobrou 22 ročnou ženou ho až tak zaujali, že sa už nestíha starať o vlastné dieťa? Autorka sa za chvíľu pozbiera a nájde si fajn muža, ale nezáujem otca dieťa poznamenáva na celý život.
Podakuj jeho krasavici, ze ta zbavila takeho blbca. Aspon ty nestratis najkrajsie roky pri nom.
@oliviakatka a na akej výške ak sa smiem spýtať? Nie náhodou v Sládkovičove? Odtiaľ tiež poznám jednu silikónovú s kúpeným titulom 😬
Ja osobne som mala na výške všetky spolužiačky dostatočne inteligentné, aby sa prijali také aké sú a nedali si pichať a vkladať do tela rôzne cudzie látky a predmety 😉
Autorka je to smola, že si natrafila na niekoho takého, držím palce, aby si čo najskôr stretla niekoho, kto bude lúbiť teba aj tvoje dieťa.
@elementissa tak to je teda omyl... Muži vedia nenávidieť. Osobná skúsenosť...

Anonym ale vyznelo to trochu inač. Ja nepisem ze sa o seba nestaras, len poznam proste zeny co prichodom dietata sa vratili do praveku. Vlasy mastne v cope, chodia v roztahanych teplakoch, 3 dnovom tricku a este pindaju na vsetko mozne dookola. Ja som len dala pohlad z mojej strany, ze nie kazda 22ka je namyslena fiflena čo je pre nu svet gombička. 🙂 kazdopadne som nazoru, ze proste zbavila si sa debila, lebo ked s tebou chcel dieta, mal si ta vziat za zenu. Tot vsio.