icon

Vyspávanie manžela počas dňa: Ako to riešiť?

3. apr 2026

Ahojte, neviem či som vadná ja alebo on. Ale mój manžel stále iba spí.
Chodí na 3 zmeny, ako chápem snažím sa ho nechať vyspať, ale on nemá problem, isť spať hocikedy počas dňa, alebo večer už o 19 so sliepkami.
V praci sedí vkancelárií, vegetí si, sem tam ide na problém, ak nejaký nastane. Doma? Maximalne umyje riad.

Včera sme mohli mať pekný večer spolu, a on isiel spať o 7 so synom (mimino).
Vadí mi to, vzdy sa koli tomu povadime... ide spať o 7 rano vstane o 10 .. cez deň ešte drieme. Uz som ho posielala doktorke, nech niečo robi s tym, aby tolko nespal .

Vadilo by vám to ? Aby takto stale vyspával?

Strana
z2
anonym_c9f548
3. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_38ab0d tak ano, pre mňa je vegetenie, keď sedi v kancli a pozerá serialy, alebo sa hrá hry

@anonym_autor skús ty v jednu noc sedieť 8 hodín za PC a hrať hry, potom uvidíš aká budeš rozbitá na pár dní.

anonym_a4cd8a
3. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_38ab0d tak ano, pre mňa je vegetenie, keď sedi v kancli a pozerá serialy, alebo sa hrá hry

@anonym_autor pozor na tieto reči o tom, ze v kancli iba vegeti lebo prevláda totiz názor, že materská/rodičovská je dovokenka a vsetky vieme, ze to pravda nieje....

anonym_e3c0f2
3. apr 2026
@zmrzlinka2021

@anonym_autor

Práca na tri smeny je zahul, ja sa mu vôbec nečudujem. A je jedno že nekmita, aké musí byť v strehu.

Mal by zmeniť prácu.

@zmrzlinka2021 Ani ja..môj syn bol rovnaký..strašne ho ničili nočné..bol totálne rozbitý..po troch rokoch si našiel inú prácu. Iba ranné aj keď takmer celý deň, ale lepšie..všetkých nás nočné ničia..ja som ho rokoch to už vzdala! Manžel robí, ale po nočnej vždy iba oddychue..áno je to záhul.

tundra
3. apr 2026

@anonym_autor napisala si:
"Ide spať o 7 rano vstane o 10" necuduj sa,ze je k.o.,3 hodiny su absolutne nepostacujuce na regeneraciu tela.Telo potrebuje rytmus,ktory je sice pri smenach,tazko dosiahnutelny,ale da sa to.
Pokial nespi aspon 6-7 h,tak je ako zoombi.
Takze, miesto vycitiek,treba hladat riesenie.Poznam ludi, co odrobili 40r v štvorsmennej prevadzke a su v pohode,ale aj takych co odrobili rok a museli skoncit,lebo to nedavali.
Moja rada:
Po nocnej zabezpecit min.6-7h neruseneho spanku
Pocas nocnej, jest,absolutne minimum a lachko stravitelne jedlo
Zacat cvicit kardio cvicenia
Jest kvalitnu stravu
Vela odporucani, je aj na internete a treba si vybrat to,co mu bude najviac vyhovovat.

michal_dr
3. apr 2026

@anonym_autor
"Vadí mi to, vzdy sa koli tomu povadime... "

Vadila by si mi ty žena...☝️
Evidentne si v živote nerobila na 3 smeny a preto reaguješ ako... 🙄 na muža, ktorý po práci ide domov za svojou ženou, dieťaťom a finančne podporuje rodinu (nepíšeš, že sa nestará, že je gembler, že výplatu prepíja v bare či "bordeli so sexi mladými spoločníčkami").

Svojím správaním a vyvoláváním dostaneš unaveného, nevyspaného muža tak do "vývrtky" až budeš nemylo prekvapená jeho reakcii... Za tú situáciu si však budeš zodpovedná v plnom rozsahu sama...

Je tak moderné a jednoduché "prasknúť" ti na stôl rozvodové papiere, poslať ti mesačne 350€ a nájsť si ženu, pri ktorej sa muž necíti ako "dojná krava"... 😉
Reagujem len ta to, čo píšeš...

"Bolo koze dobre a išla na ľad tancovať... a ups..." drb🤷

Emily - Dievča neplač... (prod. Mark Voss)

https://www.youtube.com/watch?v=SmoVcB0t7BM
anonym_fbfa74
4. apr 2026

Nech si zbehne na krvné testy, či má dostatok železa. Únava, môže byť aj z toho. Z nedostatku železa v tele.

margareta15
Autor odpoveď zmazal
anonym_4b9e99
4. apr 2026

@anonym_autor ja ťa chápem. Ja som s manželom celkovo 20 rokov a kade chodí, tade sa mu drieme a je to tak od začiatku. V kine zaspal vždy, tak sme tam prestali chodiť, príde z práce popoludní, pracuje na jednu smenu, a sadne, tak mu padá hlava, keď si ideme niečo pozrieť doma a je už po 16.00, niekedy aj po 14.00, tak zaspí takmer vždy, pri čítaní knihy zaspí, raz skoro zaspal pri sexe a to sme boli ešte dvadsiatnici. Takže tie komentáre, ktoré tak súcitia s tvojim manželom, sú asi od autoriek, ktoré nič podobné nezažili.

betulinka1
4. apr 2026

@anonym_autor Ked robí na 3 smeny má chudák vôbec aspoň 8 hodinový spánok neprerusovany miminom? On realne za to nemoze, ze ho taha spat. Pyta si telo oddych. S tym nic nespravi. Dalsia vec je spat v noci a dalsia cez den. Cez den by mal spat v tichu a tme. Inak Dobry spanok nedosiahne. Nepotrebuje doktora, potrebuje kvalitny spanok. Najdes o tom kopec videi na YT a rad ako na to. Dostatok vitamínov D, B, magnezium (spravne). Za mna su 3 smeny nepredstaviteľne. Su dni, ked viem spat do 10 a poobede kludne zaspim. Zalezi od obdobia ako so psychicky vyťažená.

katkazatka
4. apr 2026
@anonym_4c668d

@anonym_eda497 ja sa mu až tak veľmi nedivím, pretože na čo potom si sa vydávala a mala deti, keď na nič nemáš čas? A zrejme si túto otázku kladie aj tvoj muž, že na čo sa on vlastne ženil, keď je aj tak stále sám, že žena, ktorú si vzal, je buď ponorená do kníh, do tabletu, venuje sa škole, alebo len rieši deti a pokiaľ nerobí jedno alebo druhé, tak spí. A jeho požiadavky (shopping, turistika) v tejto domácnosti aj tak nikoho nezaujímajú.
Sa mu nečuduj potom, že ti to vykrikuje a hádate sa. Každý totižto kopete len za seba a tak vznikajú konflikty a nastáva mentálny odchod od partnera.

@anonym_4c668d to sa chlapi ženia len na to, aby mali sex, teplú večeru, oprate, ožehlene, upratane, uvarené? Tvoj príspevok je mega trapny. Normalny manžel podpori manželku počas štúdia, odbremení ju od domácich prác. To studium nie je navzdy. Ludia studuju aj vo vyssom veku, aj popri detoch. Zvysuje si kvalifikaciu a moznost uplatnenia na pracovnom trhu. Vadit to moze len hniliakovi, ktory prisiel o vlastne pohodlie, nebodaj sa este musi starat o vlastne deti. Prispevok hodny 18. storocia.
Všetky tu ľutujete chlapa. Viete kolko zien takto taha sluzbu? 12h sluzby, nocne, vikendy, sviatky... po sichte vychystat deti, oprat, ozehlit...myslite, ze mozu vylihovat, ked maju rodinu? Keby takto vylihovala zena, tak by sa chlap s nou rozviedol. Zeny musia vydrzat vsetko.

Strana
z2