icon

Vzťah so zadaným: Ako sa s tým vyrovnať?

Včera o 11:26

Viem že ma asi ukamenujete-tiež to bolo proti môjmu nastaveniu ale nejako ma to stiahlo. Stretavam sa s mužom, ktorý je zadaný. 8 rokov. Nemajú deti ani nie sú zobratí. Proste ma vzťah. Dopredu som vedela že partnerku nechce opustiť a že vlastne nie je v tom vzťahu nespokojný. Išla som s tým do toho. Sme spolu dva týždne od pondelka do nedele potom sa týždeň nevidíme a takto dookola. Samozrejme keď sa nevidíme nie sme ani v kontakte a ja začínam cítiť niečo viac. Uvedomujem si že to nie je správne ale akonáhle sme spolu nie je to len o sexe. Chapem že žije dva životy a že preňho nie som na prvom mieste ale nerozumiem ako sa môže tak ku mne správať… Ako z toho odísť? Alebo zostať a nestratiť samu seba

zavana
Včera o 12:36

Nemyslim si, ze v takomto vztahu budes niekedy stastna. 🙂 Ruky prec a nohy na plecia.

anonym_e2f80f
Včera o 12:43
@anonym_ecdd6b

@anonym_e2f80f a ty vieš naisto, že ten tvoj ho nestrka do žiadnej inej okrem teba? To asi ťažko.

@anonym_ecdd6b hmm hej, viem to na isto 🙂. Ale to tu zas napísať nemôžem, lebo tu sa na vzťahy bez podvádzania neverí 😂.

anonym_e2f80f
Včera o 12:45
@betulinka1

@anonym_e2f80f keby len penis a potom pride k druhej a da jej pusu 😜

@betulinka1 velebnosti jdu blejt 😂

ku_uk
Včera o 12:47

Musíš mať sebavedomie NULA, keď sa ulakomil na muža, ktorí doma kláti inú ženu😆 proste si tak strašne neatraktívne, že si nevieš nájsť nikoho na úrovni, chápem. Kľudne v tom pokračuj, ale na tvojom mieste to tej žene poviem a mala by si ho len pre seba 😊 už len z ucty k tej druhej žene a ver mi, bojovať bude ale nie o teba, a snáď ho tá prvá kopne do riti a smeti ostane tebe

ku_uk
Včera o 12:49

A za ďalšie, ak je tohto schopný muž, ver, že ani ty miesi jediná v jeho živote a strieda sa tam viac žien. A mimochodom, si fakt gurmanka, keď ti nevadí, že reálne v jeden den vás môže obe pojebat. Fuuu striasa ma🤢

anonym_675064
Včera o 12:52

On praktizuje mnohozenstvo a ty si jeho druhy, treti, stvrty matrac....bacha na kvapavku!

bomba36
Včera o 13:00

Že nestratiť samu seba.. to sú strašné drísty. A nenahováraj si že to nie je len o sexe, lebo je. Pre neho určite. Jeho žena bude asi pri peniazoch tak jasne, že od nej neodíde 😀

anonym_26eba4
Včera o 13:04

Nechápem prečo sa ženy dobrovoľne stavajú do pozície "tej druhej?" To nemáte ani štipku sebaúcty?

muchotrafka298
Včera o 13:05

Vo vlastnom zaujme ten vztah co najskor ukonci. Lebo sa len utrapis. Toto nie je ziadny vztah, ani paralelny. On proste zobral pragmaticky, chce niekde vytriast gule pocas toho co je prec. Nic viac a nic menej. Tak si nasiel teba, nic od neho nechces, nemate ziadny vztah a nemysli si, ze Ta miluje a budete spolu az za hrob. Ublizujes najviac sebe, ze si sa naviazala na chlapa, co je absolutne neprespektivny. Nikdy nebudete spolu.

anonym_bb8a56
Včera o 13:09

@anonym_autor Neukameňujem, ale... ty nechceš mať vlastnú rodinu, deti? Nikdy? Na toto si odpovedz. Tak to radšej ukonči kým nie je neskoro. Tej druhej mi je fakt ľúto. A on sa teší že aký je samec. Možno má ešte ďalšiu .

anonym_8e11be
Včera o 13:17

@anonym_autor partnerku nechce opusti a nie je ani nestastny... tak ake miesto si myslis, ze v jeho zivote mas? s tymito tvrdeniami to hra teda na teba... alebo ty si idealizujes nieco , co medzi vami okrem sexu nie je... ako odist? rovnako ako si prisla... oberas sa o cas, kde mozes byt prvou a plnohodnotnou partnerkou, nie len rohozkou

anonym_d4095d
Včera o 13:23
@muchotrafka298

Vo vlastnom zaujme ten vztah co najskor ukonci. Lebo sa len utrapis. Toto nie je ziadny vztah, ani paralelny. On proste zobral pragmaticky, chce niekde vytriast gule pocas toho co je prec. Nic viac a nic menej. Tak si nasiel teba, nic od neho nechces, nemate ziadny vztah a nemysli si, ze Ta miluje a budete spolu az za hrob. Ublizujes najviac sebe, ze si sa naviazala na chlapa, co je absolutne neprespektivny. Nikdy nebudete spolu.

@muchotrafka298 zmení sa mu práca a bude vytriasať u inej

anonym_63cc6f
Včera o 13:26

@anonym_autor " nechápem ako sa môže ku mne tak správať". No. Hlavne ako sa ty môžeš sama voči sebe takto správať. On je nulový charakter, bez citu a cti, skrátka taká sračka, ale ty sa pozbieraj a skončí to. Cez pohlavné choroby, pošliapané sebavedomie, zranené srdce sa budeš musieť preniesť, ale to dáš.

romino
Včera o 13:38
@zavana

Nemyslim si, ze v takomto vztahu budes niekedy stastna. 🙂 Ruky prec a nohy na plecia.

@zavana no vsak aj ocividne dava nohy pravidelne na plecia .. len nie na svoje 🙂

anonym_ca6fd7
Včera o 13:51

Tak nezatajil ti nic, vies jeho situaciu, jeho nazor, suhlasila si s tym. Ked to nechces tak to ukonci. To ze z tvojej strany vzniklo nieco viac..., treba to ukoncit. Ako nerozumies ze, " ako sa ku mne moze tak spravat"? Ved ti nijak neklamal a vies o vsetkom .

To nehovorim ze je to kreten ku partnerke.

cochces
Včera o 13:57

@anonym_autor si si nasla dobre vypocitaveho.

patrike
Včera o 14:09

"ako sa môže tak ku mne správat" - sprava sa k tebe presne tak, ako si si to nastavila hned na uvod, ked si sa dala dokopy so zadanym.

anonym_d83d4b
Včera o 14:17

toto ja nechapem.Pises ze vo vztahu s tou dotycnou nie je nespokojny tak preco hlada inde? hlavne ze vsade ti povedia ze pokial je chlap spokojny inde nejde ani neskusa😲 no asi tazko teda.Proste neobsedia ti chlapi na vajciach aj keby boli doma neviem ako spokojny.Zacnu sa po case nudit a konecna

patrike
Včera o 14:22
@anonym_d83d4b

toto ja nechapem.Pises ze vo vztahu s tou dotycnou nie je nespokojny tak preco hlada inde? hlavne ze vsade ti povedia ze pokial je chlap spokojny inde nejde ani neskusa😲 no asi tazko teda.Proste neobsedia ti chlapi na vajciach aj keby boli doma neviem ako spokojny.Zacnu sa po case nudit a konecna

@anonym_d83d4b Nie vsetci takto funguju. Rovnako nie vsetky sa kurvia alebo zacinaju vztah s vedomim, ze muz je zadany.

zanka777
Včera o 14:27

A oni nemajú deti ani každý sám alebo ako to vlastne medzi nimi je?ako je možné že ste spolu dva týždne a jeho partnerka o Tom nevie??? Oni spolu nežijú?a koľko máte rokov?

patrike
Včera o 14:41
@zanka777

A oni nemajú deti ani každý sám alebo ako to vlastne medzi nimi je?ako je možné že ste spolu dva týždne a jeho partnerka o Tom nevie??? Oni spolu nežijú?a koľko máte rokov?

@zanka777 Citaj s porozumenim. On chodi kdesi na turnusy mimo domu, kde obraba na jej vlastnu ziadnost autorku otazky. Potom je tyzden doma a tam obraba domacu zahradku.

sova7
Včera o 14:52

Navo sú ženám takéto " vzťahy" ? Veď je to nedostojne a trápne

patrike
Včera o 15:06
@sova7

@sova7 Pretoze zaujimavych chlapov je malo a radsej budu hrat druhe husle pri takom. Nepochybne ma v okoli aspon 5 volnych chlapov, ktorych nechce (lebo nie je iskra a podobne frazy).

anonym_63cc6f
Včera o 15:11
@patrike

@zanka777 Citaj s porozumenim. On chodi kdesi na turnusy mimo domu, kde obraba na jej vlastnu ziadnost autorku otazky. Potom je tyzden doma a tam obraba domacu zahradku.

@anonym_autor tiež poznám takého obrábača, rodina bohužiaľ, na rodinných stretnutiach sa tuli ku manželke, masíruje nôžky a jeho žena tvrdí, ako si " sadli" v manželstve. A poznám aj druhú verziu od jeho milenky, aká je jeho zákonitá harpia, že s ňou nevydrží, len kvôli deťom a bla, bla. Milenka to ale zobrala útokom a napísala mail manzelke🥹Dostala studenú sprchu od manželky aj od milenca. Zostali len oči pre plač.

evitka83
Včera o 15:11

@anonym_autor comu nerozumies? Doma ma istotu a zazemie a u teba sex a spestrenie bez zavazkov a zadarmo. Preco by sa toho dobrovolne a iniciativne vzdaval? To, ze je hajzel je druha vec. Ty mu mozes byt u prdele aj so svojimi pocitmi. Ved skus mu dat ultimatum, ze bud ty alebo ona a velmi rychlo Ti chlapec ukaze svoje priority. Su sice “vztahy”, kde obe strany hladaju len sex bez zavazkou a vyhovuje im to, ale tvoj pripad to asi nebude. Tak nie uplne rozumiem, ako v tom chces zostat a nestratit samu seba. Uz si sa stratila. Je s tebou len vtedy ked to vyhovuje jemu. Chapem, ze odist nie je jedniduche lebo zvyk, emocie, cas atd…ale to mas ako chudnutie. Ked chces vyzerat dobre, musis prestat tlacit do seba hovadiny a cvicit. To je sebadisciplina a nutnost vykrocit zo svojej komfortnej zony. A to chce trening, nikto to za teba neurobi. Ale na konci dna ked sa pozries do zrkadla, budes na seba hrda. Drzim palce

zanka777
Včera o 16:22
@patrike

@patrike ahaaa toto mi nejak ušlo 😁tak to je pecka

anonym_f31007
Včera o 16:32
@anonym_26eba4

Nechápem prečo sa ženy dobrovoľne stavajú do pozície "tej druhej?" To nemáte ani štipku sebaúcty?

@anonym_26eba4 nie nemajú. Ani sebaúctu ani pochopenie a úctu voči inej žene. Ešte koľké obhajujú chlapa, že veď on je nešťastný pri žene a či nemá právo byť šťastný. A potom nariekaju keď im za takéto podrazy dá karma facku. Niekto skrátka nechápe že na cudzom nešťastí si šťastie stavať nemôže.

anonym_912f68
Včera o 16:43

@anonym_autor
Poznám osobne muža, ktorý žene hovorí ako pôjdu na dovolenku a výlety s deťmi, kupuje veci do domácnosti, majú dobrý sex, a 3 deti. Buď je k nej nežný a milý, pozorný alebo hovado. Na potom sprosté reči, hnusný je k nej, neváži si ju. A to zvládne ľavou zadnou v pohode s jednou ženou. Jojo a čože by nezvládol s druhou, keď tam nie sú žiadne dlhoročné nudné veci??
Odrbava ťa a baví ho to. A ty si blba.
Vieš čo? Aj mne sa to stalo. No už z rozhovoru s jeho mamou bolo jasné - medzi riadkami- že im to tak úplne neklape. Keď som ho uvidela prvý krát, ostala som úplne mimo. Láska ako z filmu, pocit že sa poznáme milión rokov! Hrozne sa mi odolávali, mali sme vzťah. No on sa s tou priateľkou rozišiel, tiež nemali deti. Bolo to také hlboké až neskutočne. Boli sme spolu 2,5 roka veľmi intenzívne. Potom bol koniec a vieš čo? Vrátili sa k sebe! Až keď už som už bola po rokoch vydatá, pochopila som vďaka náhode o čo u neho išlo.
Takže bacha! Chyba sa stane a koriguje hneď, nestracajvcas. On je obr kkt, keď to ťahá na dve strany a ty si začni seba vážiť!

kitycat
Včera o 17:16

@anonym_autor ja neviem co by si chcela pocut?

Uzivaj si sex ked si do toho sla s vedomim, ze ma niekde inu 🤷‍♀️

kitycat
Včera o 17:17
@sova7

@sova7 ze? Ako keby bol jediny chlap 🤷‍♀️