icon

Záhada partnerovej reakcie na známu

5. jún 2025

Mám partnera, sme spolu 3 roky, až do včerajška bolo relatívne všetko OK , ale v nedeľu ma zaskočil . Boli sme na takom stretnutí , kde prišla aj jedna naša známa , chodí pravidelne aj ona, je taký typ že konzervatívnejší , čo sa týka oblečenia , skôr ten typ nič navyše , niečo na štýl coco chanel . Inak príjemná žena. Všetci sme opekali , krátke nohavice a tričká , baby holé pupky , niektorí chlapi v tielkách. Iba ona v takej štýlovejšej súprave. Môj priateľ troška popil , nič strašné , mal jednoducho náladu a začal si zo mňa uťahovať a aj z kamošiek , len z nej nie . Nebolo mi to príjemné tak sa ho pýtam a prečo si neuťahuješ aj z Jxxx , ona je dáma a z takých sa sranda nerobí . Akokeby som dostala facku z pravazľava. Žralo ma to celú nedeľu , ale bol pripitý , tak som ho nechala na pokoji . Na druhý deň sa ho pýtam a že prečo teda nenadbiehaš tej dáme , ona je vraj v inom leveli ako on a on vie že by u nej nemal šancu . Z toho mi vychádza teda ja som aký level ?

abbey1
5. jún 2025

Čiže nie je problém, že si uťahuje zo žien, ale to, že ju považuje za dámu?

muchotrafka298
5. jún 2025

Sranda je tiez len odtial potial. A mne to az take humorne nepride, ked to niekoho uraza. Nie nadarmo sa hovori, ze opilci a male deti hovoria pravdu.

0silvia0
5. jún 2025

No asi si podla neho level sedlana, aby si zapasovala k sedlakovi. Lebo utahovat si hlava-nehlava z 90 % zien je negentlemanske.

lucia13022023
5. jún 2025

To, že on sa cíti menejcenne a mysli si, že nemá na určitú úroveň žien, je jeho problém, nie tvoj. Nemal by na teba dávať jeho insecurities (nenapadne ma slovo v slovenčine).
A teda ze si robil srandu z iných žien, čo ja viem... Je sranda a sranda. Pokiaľ je sranda príjemná všetkým zúčastneným tak ok, ale ak je to už cez a nevie kde ma hranice, to by ma štvalo na tomto celom najviac.

zuzanka.zuzu
5. jún 2025

nuž mne napadla iná vec.... a síce že deti a opití hovoria vždy pravdu 🤭
ako áno, na opekačku netreba v róbe, ale očividne ona je za dámu aj bežne a nie len raz na opekačke 😉 ženy ženy, miesto toho aby ste boli rady že ešte nevymreli takýto muži, tak z neho robíte sedláka (akurát tak ožran by ešte sedelo) ale že ženy bežne chodia po meste s holými pupkami, to už je ok lebo však "vám nikto nebude diktovať ako sa obliecť" 😜😂 tu máte výsledok ... iný level 😎

deti95060810
5. jún 2025

aký si ty level... mala si sa opýtať priatela, mi ťa osobne nepoznáme. Ale asi pre tvojho priateľa dostupný pre neho , s ktorým sa nemusel dlho trápiť.... no proste tvoje "srdcko" si na" lepšiu" netrúfne.
riadi sa heslom lepší vrabec v hrsti , ako holub na streche...

autor
5. jún 2025
@zuzanka.zuzu

nuž mne napadla iná vec.... a síce že deti a opití hovoria vždy pravdu 🤭
ako áno, na opekačku netreba v róbe, ale očividne ona je za dámu aj bežne a nie len raz na opekačke 😉 ženy ženy, miesto toho aby ste boli rady že ešte nevymreli takýto muži, tak z neho robíte sedláka (akurát tak ožran by ešte sedelo) ale že ženy bežne chodia po meste s holými pupkami, to už je ok lebo však "vám nikto nebude diktovať ako sa obliecť" 😜😂 tu máte výsledok ... iný level 😎

@deti95060810 no zrejme mu ten vrabec v krátkej dobe uletí .
@zuzanka.zuzu súhlasím . Bohužiaľ .

pralinka25
5. jún 2025

no popravde asi by som mu rovno povedala "no vidis a to si dokazal klesnut este nizsie a uz nedosahujes ani moj level"

thereisabear
5. jún 2025

Uťahovanie neviem úplne posúdiť, ale nadšená by som nebola. To, že povedal, že je dáma povedzme ok, ale ten iný level by ma tiež štval.

7miriam77
5. jún 2025

Tak ja neviem, no tá poznámka,že na ňu nemá, je iný level bola teda riadne odveci. Tvoj priateľ je blbec 👎👎👎

0silvia0
5. jún 2025

@zuzanka.zuzu zena, zena, sedlacke je utahovat si z ostatnych zien. Toto sa nerobi. Ked uz si je vedomy, ze dotycna je pre neho privysoka liga, tak aspon nech tichucko sedi a obdivuje. Nemusi recami davat dole svoju frajerku.

zuzanka.zuzu
5. jún 2025
@0silvia0

@zuzanka.zuzu zena, zena, sedlacke je utahovat si z ostatnych zien. Toto sa nerobi. Ked uz si je vedomy, ze dotycna je pre neho privysoka liga, tak aspon nech tichucko sedi a obdivuje. Nemusi recami davat dole svoju frajerku.

@0silvia0 bol ožratý tak povedal pravdu 🤷 ja ho neospravedlňujem. ale možno by si autorka a jej podobné mohli z toho niečo zobrať ak aj ony chcú byť vyššia liga 😉 alebo aj nie, potom nech kľudne nadávajú na sedláka lebo on za to určite môže že ony nie sú vyššia liga 😁

muchotrafka298
5. jún 2025

Ja napisem z vlastnej skusenosti. Mam kamarata, 50+, slobodny a bezdetny, nikdy nebol zenaty. On caka na 20 rocnu modelku s milionmi, co ho bude zivit, kupi mi luxusne auto, dovolenky, komplet mu vsetko poplati. Lebo toto je jeho predstava. A on si stale nechce pripustit, ze taka baba proste nema chlapa ako on, tam si vybera podla vyssieho statusu a nie obycajneho chlapa. Lebo frajerka stoji cas a peniaze. takze aj toto je cesta.
Moj ex mal velmi zvlastny druh humoru, po case som si zvykla, proste som na to nereagovala. Dokonca jeho matka (!!!!!!) ho viackrat aj na verejnosti alebo v spolocnosti inych upozornila, ze nech je radsej ticho a nerozprava tie hluposti, lebo tym len uraza druhych. A to bolo co povedat, lebo ona bola velmi submisivna a posluchala jeho otca na slovo.
Mne je jasne, ze on bol proste sedlak par excellance, len to dokazal dost dobre maskovat. Lebo toto je take primitivne, presne aj on to robil, ze sranda s inych zien, pripadne moje porovnanie s inymi casto velmi mladymi zenami.

hederamonstera
5. jún 2025

No vsak priamo ti povedal, ze ona je krehka dama a ty nie. Ako s tym nalozis, je na tebe. Treba byt aj trocha sebakriticky a nie sa hned urazat. Mna by to neurazilo, lebo som si toho o sebe vedoma, ze nie som ziadna damicka. A 3 roky zahodit je podla mna trochu neuvazene. Tam musi byt toho viac

biba_18
5. jún 2025

ja som sa tak rozišla so svojim prvým frajerom. nie hneď, ale toto bola taká posledná kvapka ...

0silvia0
5. jún 2025
@muchotrafka298

Ja napisem z vlastnej skusenosti. Mam kamarata, 50+, slobodny a bezdetny, nikdy nebol zenaty. On caka na 20 rocnu modelku s milionmi, co ho bude zivit, kupi mi luxusne auto, dovolenky, komplet mu vsetko poplati. Lebo toto je jeho predstava. A on si stale nechce pripustit, ze taka baba proste nema chlapa ako on, tam si vybera podla vyssieho statusu a nie obycajneho chlapa. Lebo frajerka stoji cas a peniaze. takze aj toto je cesta.
Moj ex mal velmi zvlastny druh humoru, po case som si zvykla, proste som na to nereagovala. Dokonca jeho matka (!!!!!!) ho viackrat aj na verejnosti alebo v spolocnosti inych upozornila, ze nech je radsej ticho a nerozprava tie hluposti, lebo tym len uraza druhych. A to bolo co povedat, lebo ona bola velmi submisivna a posluchala jeho otca na slovo.
Mne je jasne, ze on bol proste sedlak par excellance, len to dokazal dost dobre maskovat. Lebo toto je take primitivne, presne aj on to robil, ze sranda s inych zien, pripadne moje porovnanie s inymi casto velmi mladymi zenami.

@muchotrafka298 a to kto ho presvedcil, ze je hodny takej milionarskej nevesty? Asi sa nacaka dalsich 50 rokov chudak

misiak7777
5. jún 2025

@autorka srali by ma dve veci. Že ťa neberie ako dámu alebo teda ženu na úrovni. Prečo, to musíš porozmýšľať ty...
Druhá, že ty si pre neho obyčajná liga.. pre muža má byť tá jeho vždy tá šupa

biba_18
5. jún 2025
@abbey1

Čiže nie je problém, že si uťahuje zo žien, ale to, že ju považuje za dámu?

@abbey1 problém je ten že ten jej budúci bývalý považuje autorku úrovňou nižšie ako spomenutú dámu ...

muchotrafka298
5. jún 2025
@0silvia0

@muchotrafka298 a to kto ho presvedcil, ze je hodny takej milionarskej nevesty? Asi sa nacaka dalsich 50 rokov chudak

@0silvia0 no ja neviem, tiez by ma to zaujimalo 😂😂😂 Ako treba mat podla mna aj realne ocakavania. Nie, nevyzera ako Ryan Reynolds alebo Channing Tatuum. Je to bezny chlap v strednom veku. Cize ja vobec netusim, odkial toto vzal.

sense
5. jún 2025

Pre mňa by bola stopka už len to že je pripitý a uťahuje si zo mňa. Príde mi to nevyspele a detinské. Nemám rada tento typ humoru.
A úplný klinec do rakvy nášho vzťahu by bol že nejaká iná je pre neho vyššia liga ako ja. V danej chvíli by bol on pre mňa na nižšia liga

0silvia0
5. jún 2025
@muchotrafka298

@0silvia0 no ja neviem, tiez by ma to zaujimalo 😂😂😂 Ako treba mat podla mna aj realne ocakavania. Nie, nevyzera ako Ryan Reynolds alebo Channing Tatuum. Je to bezny chlap v strednom veku. Cize ja vobec netusim, odkial toto vzal.

@muchotrafka298 musime sa asi opytat jeho mamicky, sipim, ze tam bude pes zakopany

autor
5. jún 2025
@hederamonstera

No vsak priamo ti povedal, ze ona je krehka dama a ty nie. Ako s tym nalozis, je na tebe. Treba byt aj trocha sebakriticky a nie sa hned urazat. Mna by to neurazilo, lebo som si toho o sebe vedoma, ze nie som ziadna damicka. A 3 roky zahodit je podla mna trochu neuvazene. Tam musi byt toho viac

@hederamonstera no radšej tri roky a ak potom roky v manželstve s deťmi . Mňa to urazilo , že k nej sa chová s rešpektom a k nám ostatným takto , a ku mne teda ešte obzvlášť.
To ešte aj počas tej hádky padli aj ine veci , že nie som dáma , lebo odhaľujem ramená , že si neprekladám nohu cez nohu hoci mám nohavice, že si nepokladám na nohy servítok , predtým než idem jesť a kopec kravín, niektoré naozaj smiešne a úplny vrchol že sa obliekam ako papagáj . Áno, mám rada jasné farby, svieže, ale podla neho dámy nosia také pastelové. A proste ona je dáma a toto si k nej nemôže dovoliť.

biba_18
5. jún 2025

pošli ho do kelu. s papagájom sa dal dokopy len preto že by ho dáma odmietla ... kebyže sa nájde nejaká čo ho neodmietne, papagáj má smolu ☹

0silvia0
5. jún 2025

Boze autorka, daj nam sem foto v jeho dennom a nocnom outfite nech sa pokochame panskou eleganciou😬, lebo tie jeho dristy su fakt cez

o__o
5. jún 2025

Mozno by si sa aj ty mohla spravat viac ako dama a hned by si presla do vyssej ligy (neviem ako sa spravas, obliekas, ale on si to asi mysli)
Ok citam dalej.. jemu sa na tebe nepaci viac veci, tento vztah by som ukončila a nasla si niekoho, komu sa budem pacit taka aka som

7miriam77
5. jún 2025

Predpokladám, že on bol na opekacke v smokingu 🤣🤣🤣. Podľa mňa vy ostatné baby ste boli na takú akciu správne oblečené a nie daka Coco Chanel dáma

muchotrafka298
5. jún 2025
@0silvia0

@muchotrafka298 musime sa asi opytat jeho mamicky, sipim, ze tam bude pes zakopany

@0silvia0 ty si vedma? Ako si vedela, ze zije s mamickou a na slovo ju poslucha? Neskusime Euromiliony??? 😂😂😂

tundra
5. jún 2025

14:16 ked budes chciet, šatnik môzes vymenit,ale on hlupy zostane...

muchotrafka298
5. jún 2025

No tak mu kludne mozes povedat, ze dama si NIKDY nohy nepreklada. Dama sedi na stolicke vzpriame, opiera sa o operadlo, nohy ma pri sebe a nepreklada si ich, nevystiera. Ze ho pozdravujem a nech si dostuduje etiketu. A damy na verejnosti nejedia, jedia v sukromi.

autor
5. jún 2025
@o__o

Mozno by si sa aj ty mohla spravat viac ako dama a hned by si presla do vyssej ligy (neviem ako sa spravas, obliekas, ale on si to asi mysli)
Ok citam dalej.. jemu sa na tebe nepaci viac veci, tento vztah by som ukončila a nasla si niekoho, komu sa budem pacit taka aka som

@o__o správam sa dobre, mojim asi prehreškom je že nosím v lete tielka a aj to len keď trávim voľný čas. Koľké z vás si dávajú servítok na nohy keď idú jesť ? Nie som potetovaná , nemám krúžok v nose, ani pearsing v bruchu , nie som hlučná, vlasy mám svoju farbu a makeup nosím veľmi prirodzený .