Zaľúbený do niekoho iného: Čo robiť?
Zdravím ľudkovia neviem ako začať a hlavne ma nesude hneď budem rád za každú rádu mam 26rokov som gay mam 8rokov priateľa on pracuje v zahraničí ja na Slovensku priateľ 30rokov je veľmi milí priateľský veľmi dobrý muž ľúbi ma veľmi robí premna nemožné posiela peniaze , dovolenky , kúpil mi auto pomáha mi nikdy sa nehadame všetko klape ako ma .lenže je tu jeden háčik zaľúbil som sa do 18 ročného chalana! Bývame vedľa seba poznám ho od mala nikdy by som nepovedal že sa môžem tak bezhlavo zaľúbiť doňho predsa som o 8 rokov starší rozumnejši . Neviem či mi uveríte ale zbalil on mňa každý deň chodil umná proste sme boli kamoši len na v poslednom čase namna začal žiarliť keď som šiel vonku s priateľmi atď. A jedného dňa sme sa opili a vtom mi povedal že ma ľúbi že či som si to všimol môj výraz že coooo?!
Mimochodom ma frajerku nikdy by som si nepovedal že môže byť aj na chalanov hráva futbal ma kapelu hra na gitare. a vtom mi povedal že či môže prespať umna že určite medzi nami nebude nič lebo z mojej strani tam nebol žiaden cit no ale ako chlalan sa mi páčil no tak prespal umna nebolo medzi nami nič intímne ale dotiky a bozky tam boli nebránil som sa no a pokračuje to ďalej frajerku nechal ja som sa zaľúbil ale mam dobrého priateľa s ktorým mame budúcnosť ľúbi ma nechcem mu ublížiť nechcem náš vzťah skončiť ale necítim k nemu nič ani sexuálne ma nepritahuje čo mám robiť som zúfalí ďakujem za každú radu .
Máš dom od rodičov, dovolenky auto peniaze od milenca.. ako sa hovorí:
Od dobroty aj muchy kapú.
@katka164 prečo indivídua? Tu je praktická ukážka toho, ako tolerujeme/netolerujeme inakosť. Prežíva rovnaké problémy ako my. Nič mi neberie. Nijako ma neohrozuje. Ešte ani ženu mi nezvedie. A kto si chce púšťať v hlave ich fyzické aktivity, tak je to jeho problém. Nemusí to predsa robiť.
Ste casto odluceny od partnera , laska pravdepodobne vymizla , ked si sa zamiloval do ineho.
Jedine sa k tomu postavit , rozist sa s partnerom a zacat novy vztah😊
Stava sa to ,ludia sa davaju do kopy ale aj rozchadzaju.
Prajem vsetko dobre
@resnik
ale prosim ťa, toto sa pytaš? 18ročny ti nikdy neponukne to čo 30ročny zabezpečený..Keby si mal 15 rokov a toto sa pýtaš, ale dospely chlap..a čo chceš s tym 18r akože robiť? Pol roka sa s tebou bude vodit za ruky a kopne ťa do riti, lebo najde iný zaujímavejší objekt..V 18 maju ine priority ako budovat spoločný domov..party disco ruka hore..😂
A poradim ti, ked si chlap a este k tomu gay, daj si mužsku ikonu, lebo fakt to pôsobi divne, ked sa tu ako žena prezentuješ
Myslim si, ze 18 rocny sa este len hlada a iba ti popolietol hlavu. Uz to tu bolo milionkrat spominane - sexualna pritazlivost sa NEROVNA laske. Je dost pravdepodobne, ze ani terajsieho priatela nemilujes. Skus si uvedomit, co chces od zivota a co by si chcel aj partnerskom zivote.
Taka crush po rokoch vztahu, no stane da. By som to hned aj ukoncila, ako to zacalo. Chlapec je inak dobra stihacka, za rok nam budes vyplakavat. Hlavne ten vekovy rozdiel nefunguje ani u hetero, ani u homo. Proste to ber all taky flirt a dovi
Ako by si chcel aby sa zachoval tvoj priateľ na tvojom mieste? Chcel by si aby ťa takto ťahal za nos? Pochybujem.. nevera je podľa mňa podlá..
Inak podľa mňa bozky a dotyky sú intímne..
@resnik mna zaujima, ako sa citi frajerka, vymenena za chlapa. Spytas sa jej prosim a napis sem. Ďakujem 🙂
Si si nevšimol, na akú stránku píšeš? Si trosku mimo.
@babulkomale presne🙃ale vraj je homosexualita vrodená🤣🤣🤣
@martinka13 treba ho tolerovať🤭
@katka164 ja ho tolerujem. Ale hľadá radu na fóre pre mamičky a budúce mamičky, tak neviem, ci je to to práve orechové.... Ale veď nech skúsi
@slovakboy kazdy gay mi potvrdil, ze su vacsie k...y ako heteraci 😃 kazdy jeden s tym ma kopu skusenosti. Dlhorocne vztahy s vernostou su vacsia vynimka ako u heterakov. To je proste fakt.
@babulkomale ostala v šoku a že vraj jej rozprávajú že chodila z buznou ale buzna není keď je bi
@resnik chudera, musi byt v soku 🤦
@karolinakr on sa mozno citi ako zena.
@domkakvet aha

@resnik s tym ziarlivym mladym susedom si si zavaril. Ked nebude po jeho, kludne o vas povie tvojmu terajsiemu. A bude po zabave. Zrazu ti odstane len to ziarlive dieta.
Takto to maju i heterozeny, ked daju na sladke chovanie pekneho suseda. Potom to praskne a oni rozmyslaju, kde dali rozum, a ci ta chvila, ked si dopriali luxus podlahnut pudom, stala vobec za to.
Tak sa pouc a susedovi povedz, ze uz ziadne prespavacky, ziadne dotyky, bozky, si zadany a tam to konci.