Zaujíma mužov viac elegancia alebo sexy vzhľad?
Čo myslíte aká žena zaujme muža viac? Výstrih mini sukňa a sexy outfit alebo elegancia jemnosť ženskosť? Čo sa im viac páči? Lacný vzhľad za ktorým sa asi každý otočí alebo keď je žena dáma má hoci aj dlhé šaty ale je krásne upravená a viac zahalí ako odhalí?
Ktorého muža máš konkrétne na mysli?
Jednoducho nedá sa vyhovieť každému mužovi 🤷🏽♀️ jednému sa páči to a druhému to. Záleží v com sa ty lepšie a sebavedomejšie citis
Jezis zas samohonicska tema pre všetky cudne damicky MK vyvrsujuce sa nad iné ženy 🥱
zalezi - ci je to muz na urovni,ci hlada len pobavenie alebo ci chce zenu do zivota ... minisukne a vystrihy lakaju muzov - ale je to lahka korist .. skusia odkopnu .. ale vyzor nieje vzdy vsetko darmo sa zena obliekne elegantne vkusne a hned ako otvori usta kazdy vie kam patri .
Zalezi,aky je ten muz. Lacna zena zaujme lacneho chlapa. Ak ides lovit krcmove typy chlapov,tak minisukna a vystrih po pupok ti zaruci uspech. Ak chces muza na urovni,seriozneho tak toho zaujmes aj zahalena.
ja by som povedala že tie elegantné, ale skutočne prirodzene elegantné, zaujmú každého muža. otázka je - čo ďalej?
myslím, že zaujmú obe, ale každá iným spôsobom a inú kategóriu mužov
Každý ma iný vkus. Spoteného, pupkateho robotníka na lešení zaujme hoc kto, aj žena ktorá má mini sukňu, veľké farebné tetovanie (idealne kvety) cez stehno a crop top 😅
iskra v ociach, sexepil
Ja nosím rada krátke sukne, nohy sú moja prednosť, rada ich zvýrazňujem (samozrejme vhodne k príležitosti), v dlhej sukni vyzerám s mojimi proporciami ako trpaslík, to radšej volím nohavice 😅 ... a nikdy sa mi nestalo, že by niekto vyskúšal a odkopol... či sa niekto otáča? neviem, neriešim, neobliekam sa aby som zaujala mužov... to že niekto ukáže aj kožu, neznamená, že nemá čo iné ponúknuť a čím iným zaujať, ani že teraz skočí na každého... ten vyrývačný podtón v príspevku je úplne zbytočný
Rozum 🙂
Ja si nepridem ako kraska, ale skor ako taka symposka na pohlad. Cize ziadne otacanie sa za mnou, sa nedeje, kdezee 🤣 ale jedno viem isto, ze smart casual business styl, v kombinacii s upravenymi vlasmi, makeup, parfem, pekne nehty, ciste a vonave zubky robia divy. To uz pohlady citim 😅 vtedy som sebavedoma, verim si to a veri mi to aj okolie…milujem ten business woman styl. Ano, puta to pozornost. A mozes byt aj v saku s rolakom a dlhych nohaviciach zahalena. Prosto elegancia. 👌
Muzov zaujme kazda pekna zena. Lacna a vyzyvava zena, rovnako tak aj damicka na urovni. Vrana k vrane sada, rovny rovneho si hlada 🤷 A k jednej vedia, ze si mozu dovolit to, co by u druhej nepreslo ani nahodou.. Je na tebe a na vyske tvojej sebaucty do ktorej skupiny sa zaradis 😉
Nedavno tu bola nepriamo k tomu aj diskusia zo zivota... nazor si vies utvorit aj sama 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/partner-rad-obzera-ine-zeny/?page=3#post-89201185
Je to jedno, ideál je niečo medzi: sexy outfit iba vo dvojici, elegantný outfit v spoločnosti.
Keď to zoberiem podľa môjho, tak nahé
Elegantné ženy vždy na mňa zapôsobili oveľa viac.
Podla toho, aky ma ciel. Ak jednorazovka, tak ta prva. Ak hlada perspektivny vztah, tak ta druha.
vsak je to brutalne individualne. aj kazdej zene sa paci nieco ine. jedna leti na tip top kravataka, ina na robosa v monterkach (nemyslim pupkteho mastneho), ina na uniformy - policajt hasic lekar..... ina na sportovca, dalsia na sexi macha s nagelovanymi vlasmi.... zalezi aky mas okruh ludi kde sa pohybujes aku cielovu skupinu chces zaujat. urcite sa neda vycislit ze zo 4 miliard chlapov zaujme 3,5 miliardy elegantna zena. toto su take uplne odveci uvahy neveduce nikam. kazdy si najde seberovneho. ak si elegantna pravdepodobne si ta vyhliadne niekto kto je tiez taky a naopak.
Myslím, že naj kombinácia je:
- vonku elegancia a striedmosť a doma (a na večer) sexi outfit 😃
Záleží pri príležitosti. Neviem si predstaviť si obliecť munďúr na letnú grilovačku kde je 300 stupňov či v piatok do baru... a tiež si neviem predstaviť obliecť si do práce holé cecky a holé nohy.
Čo z toho vyplýva? Že v bare a na grilovačke, keď sa niekto na mňa pozrie a chce ma, tak je to hlupák a sprosták a chlípnik.
A keď ma niekto stretne v práci a pozrie sa na mňa a chce ma, tak je to intelektuál a mudrc a cudný človek len za to, že som mu bola dostačujúca aj oblečená? :D
A to sú len dve možnosti? Co ked ho zaujme skôr športovkyňa v bežeckých leginach alebo hipisáčka v širokých aladinkach? Možno si všimne nenapadnú pohodáčku v rifliach a mikine, možno ho zaujme gothic deva s čiernym rúžom.
Tisíc ľudí tisíc chuti nie 🤷🏼♀️
Keby mám písať za seba, lebo ja si tiez všimnem (podľa mňa) peknú ženu tak mne sa nepáči ani jeden z tvojich typov, ani mini sukňa +cecky von ani naškrobená decentná dámička.
Podľa toho, či ju chce len na sex alebo hľadá normálny vzťah.
Moj nazor je, ze zena by si mala zachovat svoju zenskost a nie štetkosť🙈😄 Ako napisala deninka233 lacneho zaujmes ako to druhe a normalny chlapi co si hladaju vztah, nie pobavenie skor chcu to prve-zenskost. Aj ked trochu sa tvojej otazke necudujem, lebo dnesna doba je tak zvratena, ze aj internet byva zaplaveny kolkokrat skor tym druhym a vela zien sa chce opicit po nich. Konieckoncov aj zenskost a jemnost moze byt sexy, aj ked nemas vystrih az po pupok a push up leginy kde vidno az do creva a vpredu vidno ťavu🤷♀️😄
@gov fuuu vôbec to nemáme ľahšie práve naopak. Vždy "musíme" na sebe toľko meniť ci opraviť inak ten "pravý" nepríde. Tak nám to posúva dnešná doba ktorá je výhradne mužská. Aké boli ženy kedysi a aké sú dnes? Bijeme sa s vami v práci o prvenstvo vo výkone alebo musíme byť aspoň tak dobre ako vy. Musíme zvládať výchovu detí samé nosiť domov príjem zvládať domácnosť nákupy a ešte sa venovať aj deťom aby nemali pocit ze im otec chyba. Nájsť si partnera? Nemožné. Muži v mojom živote boli takí ze vycuciat ma co najviac z peňazí však lebo slobodná mama ma naskreckovane tisíce 🤦♀️ čím viac zhodit zničiť sebavedomie starať sa mi do života prerábať ma aj keď ľahšie je im nájsť si takú co už je taka akú oni chcú. Ľahké to majú možno ženy ktoré nič neriešia nevedia co je to zlomené srdce otrepu sa z rozchodu a idú ďalej bez toho aby stratili dôveru v život.. Či som bola obyčajná šedá myška študentka s cieľmi alebo neskor žena co trpela depresiami a život jej naložil alebo ci som teraz slobodná mama ktora živi rodinu študuje popri tom je ambiciózna a ma ciele.. Nech som bola taková maková tak nájsť si muža spriaznenú dušu bolo a je nemožné. Teraz sa o seba aj vyzorovo starám viac a cítim sa krajšia ako kedykoľvek predtým ale záujemcov je ešte menej a v práci nie som len kolegyňa žena ale muži co robia so mnou na smene ma nazvali xkrat konkurentkou a vo výkone na našej smene sa bijem s dvoma mužmi o prvé miesto 😃zvyčajne som druhá mesiac čo mesiac. Aj keď pol mesiaca nie som v práci tak si idem bomby 😀
Zaujemcov je preto menej pretoze dnes su muzi slabsi a boja sa takych zien. To nie je vycitka voci tebe. Kedysi im stacilo byt muzom dnes uz zeny chcu viac a onu sa zatial nedokazali prisposobit zmene a potom frustrovane hadzu vinu ma zeny. Toto nie je z mojej hlavy.
Ja proti muzom vobec nic nemam. Mam ich rada ale je pravda ze tu mladsiu generaciu uz tak nepoznam. V mojom veku a v mojom okoli su nasrastie este muzi muzmi aspon vacsina.

Podľa toho akého muža. Lacného lacná.