Žena bez detí po 35-tke má mačku alebo psa
Viem ze toto forum je plne mamiciek ale mozete mi prosim povedat (objasnit ako zeny) preco v dnesnej dobe ked sa snazim niekde zoznamit tak narazim vo velkej vacsine na zeny po 35-tke ktore nemaju deti, no "zarucene" maju svoju milovanu macku alebo psa a spravaju sa k zvieratu ako k dietatu? Je to vobec normalne ze s mackami alebo psami jedia, spia, tahaju ich vsade so sebou? Uprimne, ked si hladam partnerku tak si hladam cloveka s ktorym mozem mat spolocne zaujmy, zaluby, pohlad na veci okolo nas, no dnes mam pocit, ze bez toho aby som s danou osobou neakceptoval aj jej domaceho maznacika to uz ani nie je mozne.
@anonymanonym ja nerobím humbuk mňa to nezaujíma, nech chodia aj s papagájom az im to robí dobre,
Ja odpovedám na otázku autora, že to nieje normálne mat vzťah so zvieraťom.... Je to zviera bodka. Môžes ho mat rada, venčiť, chodiť do restiky, ale až mam chlapa, tak nedávam zviera pred neho.
@linduska86 nevidim ziadnu suvislosti medzi tym, ci niekto chodi alebo nechodi aj so zvieratom do restiky, a ci ten niekto dava alebo nedava zviera pred partnera... Ale v pohode 🙂
@linduska86 Ale nikto nemame pocit, ze frajerka, s ktorou randil, dala prednost psovi pred autorom. Autor sa s nou rozisiel, lebo ma psa...
@linduska86 no to je ojedinelý prípad

@linduska86 a co je na tom ak ide niekto s vychovanym socializovanym psom do PETFRIENDLY restauracie? 😂 Vsak je to povolene, tak kto chce nech ide. Kto nechce nech necha psa doma. A komu vadi pes v petfriendly restike (chapem), tak moze ist tam, kde to povolene nie je. Vsak to ma jednoduche riesenia. Naco robit okolo toho humbuk?