icon

Ženy nad 80 kilogramov: Je vaša váha prekážkou lásky?

11. sep 2024

Zistujem,ze s takou hmotnostou o mna nik ani nezakopne a to pri vahe 63kg som mala napadnikov snad 10-12...

romi0310
11. sep 2024

@stanulienkat ale to je v poriadku, ze tebe sa to nepaci 😀 ale nevyjadruj sa za muzske pokolenie :D a nikto tu obezitu neobhajuje. Mne sa tiez nepaci, ked je zena obezna a ledva sa hybe. Ale ty tu hodnotis vsetky zeny, co maju kila navyse. A ze sa ludia rozdeluju len na chudych a tucnych a to, ze ma zena kila navyse znamena, ze ju beru len zufalci, pritom je to totalna sprostost :D mozno tak pocas strednej skoly

simca06022011
11. sep 2024

@romi0310 hlavne bmi 27 ani nie je obezita este 🙂

betulinka1
11. sep 2024

@stanulienkat vypasli?! Ti si dobre hlúpa zena, ked taketo nieco mozes napisat. Nikdy nevies co je za osudom alebo s telom obeznej zeny. By si da cudovala, ze mnoho z nich sa nevypaslo. Si mi pripomenula jednu moderátorku z radia Záblacká, ci tak nejak sa volala, to ty si nepamatas a mala jeden rozhovor pred 30 timi rokmi, kde tiez uviedla, ze ona nechape tie obézne zeny, ze Ved to staci nejesť a tak. S mamou sme to počúvali pri varení. Este moja mama to komentovala, ze aka je mudra. A za 5 rokov babebka nejake zdravotne problemy alebo co bol problem a uz zmenila rétoriku, lebo sa dostala medzi obézne zeny a nikdy uz neschudla. Takze tvoje vyjadrenie je dost neuctive, lebo nikdy nevies ako sa vypasies 😉.

dskjhfdlkdjhl
11. sep 2024

Dve rozne zeny, ktore maju 80 kg a mozu mat aj rovnaku vysku, mozu vyzerat uplne inak.

romi0310
11. sep 2024

@simca06022011 ja si myslim, ze tie cisla na vahe ani netreba brat vazne 🙂 lebo niekto ma siroky chrbat, siroke boky, vacsie stehna, zadok a hned to spravi na vahe.

mandzula
11. sep 2024

@stanulienkat som vedela, ze schytas, lebo schyta kazdy, kto si dovoli povedat, ze nadvaha je menej atraktivna ako stihlost, a pritom je prirodzene, ze na mnozenie si vyberame kusy, ktore sa nam javia ako zdrave a nadvaha rozhodne zdrava nie je.

30katrusa40
11. sep 2024

Podľa toho aké páry vidím tak ani bacuľky nemajú problém nájsť partnera. A čo sa týka daných reči , len toľko že Chľaba by nemal súdiť kilá ak nechce byť súdený za centimetre

romi0310
11. sep 2024

@mandzula ano, tiez som pocula taketo nazory, ako su obeznejsie zeny neatraktivne a vacsinou od starych dievok alebo od takych, co si toho chlapa nevedeli udrzat, aj ked mali stihle telo 🙂

liusa82
11. sep 2024

toto som aj ja počula od vela chlapov že radšej postava dobrá ako tvár.Hlavne že stretávam na ulici plno párov, kde žena gula a chlap taký že do neho fúkneš a je na zemi😀

grof_monte_christo
11. sep 2024

Ja sa nadváhy dosť desim, meriam 181 cm a bojím sa, keby som pribrala, že budem vyzerať ako veľryba. Preto si váhu strážim. Boli aj obdobia, keby som musela užívať lieky, z ktorých sa priberá, ale ustala som to, ssbadisciplinou. Je mi jedno, ako kto vyzerá, ja chcem zostať stihla.

stanulienkat
11. sep 2024

@mandzula Ja som tiež čakala, že schytám a aj tomu rozumiem-nemám dar diplomacie a neviem to pekne zaobaliť.🙄Ale tučne ženy nerády počúvajú, že sú tučné. Beriem aj to, že mnohé obezity sú z choroby, ale stojím si za tým že 99 % obezity je sprosté prežieranie sa. Nikdy v živote nebolo toľko tučných ľudí ako teraz, keď je blahobyt, sú lacné a dostupné potraviny a každý sedí celý deň na riti a nechcem vyjsť zo svojej komfortnej zóny a ubrať z jedla a pridať pohybu.
Ale čo pozerám okolo seba posledné roky je toho neúmerne vela-desaťročni chlapci majú štvorky cecky a 13-ročné dievčatá sú tučné ako 60-ročné dôchodkyne. A potom si na seba návlecu legíny, krátke crop topy, šortky a tu slaninu nechajú vytekať von. Keby mali aspoň súdnosť.

simca06022011
11. sep 2024

@mandzula ja myslim, ze neschytala iba za toto.. ale teda k tomu zdraviu, vela chudych zien, prave vobec zdravo nevyzera... a naozaj zdravsie vyzraju plnsie baby, ci uz len na "oko" (tj ze nemaju nadvahu, ale napr. cvicia a su pevne) alebo s par kilami navyse. ja myslim, ze to tak na "prvy pohlad" funguje.. ale ked nieco ine "zafunguje" pri páre, tak taketo "vyberanie podla vahy" ide proste bokom :D Preto podla mna vela parov je takyhc mixnutych, ze fakt chlap 70kg a baba je vacsia od neho.

simca06022011
11. sep 2024

@stanulienkat
@mandzula a inak samozrejme pneumatika okolo brucha a tucne nohy do x v leginach pri obezite neurobia dojem na nikoho :D to si povedzme pravdu, ze na to zena nikoho nezbali. ALE to nie je o vahe, ale o tom "vyzore celkovom".

dskjhfdlkdjhl
11. sep 2024

Ja by som povedala, ze nejde ani tak o hmotnost, ale skor o taku sviznost a su aj stihle baby, ktore su take "kostrbate", neviem to inak vyjadrit a niektore aj s kg navyse vedia byt svizne.

mandzula
11. sep 2024

@romi0310 stihle telo nie je vsetko, to je fakt, no dalsim faktom je, ze pre vacsinu z nas je atraktivnejsie stihle telo ako to s nadvahou, zdoraznujem vsak, ze sa nebavime o 5 kg do plusu, ale o zenach 80+, ako pise autorka. Pokial tuto vahu netvoria svaly sportujucej zeny, nie je na nu az taky pekny pohlad, pre mna teda isto nie. A ani vlastne nepoznam nikoho, kto by sa o vzhlade takejto zeny vyjadroval pochvalne.

mandzula
11. sep 2024

@simca06022011 ja vsak hovorim o stihlych, nie o chudych a rovnako neriesim tie, co maju par kil navyse, ale tie 80 +, ako pise autorka. A sportujuce su uplne samostatna kategoria.

romi0310
11. sep 2024

@mandzula Za mna dost smutne mat okolo seba tak povrchných ludi, ktorí sa vyjadrujú zle k ludom, co nie su podla vasej sablony :D esteze ja mam v okoli ludi, ktorí Taketo absurdnosti neriesia ;D

lenkasarka
11. sep 2024

@simca06022011 nám 50 kg vychrtlinam je srdečne jedno či nosis velkost 38 alebo 44. Kľudne sa napchaj aj do 36 my to chapať nemusíme a ani to chapat nepotrebujeme.

simca06022011
11. sep 2024

@lenkasarka 😂 dobre, vsak ani som to kvoli tebe nepisala sem.

zuzidr
11. sep 2024

@stanulienkat prepáč ale chcela by som ťa stretnúť naživo aká si krásna chudá a vyžaruje z teba charizma, si milá , oblúbená v kolektíve...

mandzula
11. sep 2024

@romi0310 nadvaha rozhodne absurdnost nie je, teda ano, zabudla som, ze dnesna doba sa nam to snazi nahovorit.

stanulienkat
11. sep 2024

@zuzidr nie, nie.... milé, charizmatické a obľúbené v kolektíve sú len obézne ženy. My normálne štíhle sa nazývame vychrtliny, máme stále zlú náladu a sme stále nasrate a všetci nás neznášajú.

lakebabe
11. sep 2024

Mam kamarátku, ktorá ma 39 a celý život problém si niekoho nájsť, par vztahov mala , ale len s cudzincami, ktorým to nevadilo, že ma skoro 90 kil. Odkedy žije nazad na sk je sama už roky, lebo chlapi jej na rovinu povedia aj na zoznamke aj von, že im ta postava vadí. Niektorí si servítky fakt neberú pred ústa. Je už zmierena s tým, že ostane sama, lebo chudnúť skúša celý život, strravuje sa zdravo , v porovnaní so mnou extrémne zdravo a cviči. Ale stále ma nadváhu. Ma to hlavne zo zdravotných problémov. Tak ťažko povedať ako to niektoré ženy robia s takou váhou, možno to na nich fakt vyzerá inak alebo mali šťastie na chlapov , ktorým sa to páči

janickacrazy
11. sep 2024

@lakebabe No moja spolužiačka mala už na strednej plus 100kg a ako prvá sa vydala z našej triedy plnej štíhlych báb. To sú tie paradoxy života.

lenkasarka
11. sep 2024

@stanulienkat ešte ťa doplním. Vyzeráme choro🙄

mk1111111111
11. sep 2024

Vzdy je tu boj chude vz. plnsie
A vzdy chudsie za svoje nazory dostanu nakladacku. Staraju sa o seba, ale vzdy su za zle. Aj ked byt chudsi je zdravsie.
Ano, su zeny, co nemozu za svoj vyzor, lebo su chore, ci uz chude, ci silnejsie.
Ale, pravda je, ze vacsina silnejsich si moze za to sama, to si povezdme narovinu, tych chorych je chvalabozku malo, vid temy, vyzrala som sa, ako schudnem, tych je tu teda pozehnane.
Mne nevadi ani taka, ani onaka, ked sa pekne oblecie. Ci vadi chlapom? To neviem, kazdy ma iny vkus.

lakebabe
11. sep 2024

@janickacrazy ved to, treba naraziť na chlapa, ktorému to nevadí a paci sa mu to. Ona už vzdala ilúzie aj na deti, lebo je to dosť problém niekoho nájsť.

janickacrazy
11. sep 2024

@lakebabe Nech sa odstahuje do Anglicka/Írska, tam je veľa silnejších žien a majú partnerov a deti..

lakebabe
11. sep 2024

@janickacrazy už to nejako nerieši, len vidím, že ju to zamrzi, keď jej nejaký chlap povie, že pekná je, len tučná . A nikdy by som neverila, že to je taky problém.

janababana
11. sep 2024

Holt je to tak ako pises - vaha 63 kg prilaka viac napadnikov ako 80kg…