Ženy nad 80 kilogramov: Je vaša váha prekážkou lásky?
Zistujem,ze s takou hmotnostou o mna nik ani nezakopne a to pri vahe 63kg som mala napadnikov snad 10-12...
A co ti brani v chudnuti?
Ide ti v prvom rade o zivot a az v druhom rade o chlapov
@canis_lupus no tak pochvalila si sa a mozeme ist spat 😀
@candii podľa mňa máš peknú postavu a pre mnohých mužov určite príťažlivejšiu ako tie 50-kilove žienky, ale samozrejme je to vec vkusu, niektorým sa páčia chudšie, niektorým trochu zaoblené a dôležité je, že si spokojná sama so sebou
Tak ty asi nie si so svojou postavou ok, keď máš za potrebu takéto komenty, mal to byť príklad, že aj 60kg 180cm je normálna postava a nie kostra, ako si tu niektoré v momentoch myslia. Ale aby som ti zdvihla náladu, dám ti tu foto, keď som mala pomaly tých 80kg a áno, mala som nápadníkov, ale neviem porovnať s terajškom, lebo som mala 18 a mínus manžel a dve deti 😂 Mám kamošky, čo sú oveľa väčšie ako ja na foto a dlhoročných partnerov si našli skôr ako chudé. Pokiaľ nie si fakt obézna, o postavu až tak nejde a záleží aj na tom, ako to má žena rozložené 😏
Fuha... Mám 50 kil a nájsť partnera bolo extrémne ťažké. Každý chlap mi vždy vravel že nejaké kilecko navyse by mi neuškodilo alebo že chudu není za co chytiť a podobne. Muži majú radi tzv rici cici ako tomu oni vravia takže byť tebou moc by som sa nebala. V dnešnej dobe idú plnšie ženy do popredia
@canis_lupus Po tejto fotke verím že vážne provokujes 😂 Kde je tých 80 kíl? V batohu? Vidím len dlhé štíhle nohy.
@katka700 je to tak možno 77-78 myslím, ale ako tu už je očividné aj podľa fotiek, na nás vysokých sa to fajn rozloží 😁 a mám málo fotiek v mobile, samozrejme tie horšie sú zmazané, ale na líčkach mi to je vidieť najviac 😂 ja sa proste najlepšie cítim teraz, aj kondičku mám najlepšiu, ale chlapi čumeli na mňa vždy, aj napriek +-15kg, proste niektorí sú na také, iní na onaké 🥹 u mňa by napríklad chlap s tehličkami alebo chudý chlap nemal šancu, platí pre mňa Chlap bez brucha je ako hrnček bez ucha 🤣🤣
@hederamonstera dobrá postava, nie je tu čo riešiť
@canis_lupus na tejto fotke máš o dosť lepšiu postavu ako na tej s 54.
@mojemenonikto veľmi dobre a pekne si to napísala 👏 ja by som to len trochu rozvinula, je dôležité mať rád sámseba. Mám sa rada a som dokonalá taká aká som. Som výnimočná, nikto nie je rovnaký ako ja. Písala som to na seba, aby sa to ľahšie čítalo/aplikovalo 🙂
@stanulienkat kolko mas prosim rokov? Ak to nie je tajnost
Ja mam 80kg a "napadnika" len jedneho aj ten my ma niekedy vymenil 😅
Ked som mala skoro 90kg, mala som aj dost napadnikov..a to som mala, 162cm. Ono zalezi od vyzarovania, charizmy...to ako zena posobi a ako sa citi. Pokial je zena zakomplexovana seda mys, tak jej nepomoze mat ani 50kg 🤷🏻♀️
@stanulienkat nuž by si sa čudovala koľko tých chudych je ako huspenina....pretože sú takzvané skinny fat čo z toho že maju 60kilov keď majú minimum svalovej hmoty
no poviem ti uprimne urcite, radsej by som isla na kavu so simonou salatovou ako s vereskou :D aspon by som sa usmiala a nemusela by som byt taka upäta :D
@canis_lupus mne sa naopak paci viac tvoja aktualna postava, nie ta s 80kg. Teraz posobis ako zena kt.sa o seba stara, zije zdravo , vobec neposobis ako vychrtlina.
Ja som bola hrozne tučná keď som sa zoznámila už s mojim manželom 😀 mala som 110kg 🙈 našťastie už mám menej. Zoznámili sme sa v klube, nebol jediný ktorý mal o mňa záujem. Výšku mám 170cm. Sme spolu 2 roky a máme aj bábätko 😊 a podotýkam, môj manžel nie je a ani nebol tučný, dlhodobo cvičí. Sama nechápem prečo mal o mňa záujem ale tak som rada, že sme sa stretli 😊
Mal som uz vahu kadejaku. Povacsine 68. Vysku mam 178cm. Ale uz bolo aj 72. Aktualne po 4.porode mam 63-64kg a pocuvam-kde mas zadok? Kde mas prsia?
Takze tak. Ano vtedy baculka moze byt “vacsia” a to sa moze pacit chlapom ktori chcu “chytit” za zadok. A vidiet prsia-nie dosku. Takze tolko k tomu 🙈
Prečo by to mal byť problém? Napríklad Petra Polnišová, detičky s francúzom ,pred francúzom bola vydatá a aka je pekná zlatá
@sevrin 😂😂😂

Vela “baculiek”, chapaj zena, ktora ked je vysoka cez 180cm, tak vaha 80kg nemoze byt problem. Vela takych baculiek ma caro toho, ze aj na tvari vyzeraju tak nejako mladsie, sexi. Ale zase nejaka vyzrata 100+kg zena, urcite nebude taka pritazliva a zhadzovat to na chorobu, atd, no jasne, takze to bude z vody? Idealne dnes sa vyhovorit na chorobu, lieky a basta. Potom brucho maju nizsie od pipiny …