Život bez varenia a pečenia
Ahojte, nie som ako iné ženy a preto mám veľký problém nájsť si partnera.
Vyzerám fajn podľa mňa, ale akonáhle sa spoznám s niekým bližšie, asi mu je zrejmé, že so mnou tvoriť rodinu nebude. V prvom rade nechcem mať deti, som už aj vo veku, že už by som ich ani nechcela mať. Od mladosti som vedela, že ja a deti nejdeme dokopy. Deti mám rada, myslím, že aj si s nimi rozumiem, ale neviem, či by som sa o nich vedela postarať / ak by ich mal partner v striedavke ) lebo.... nevarím. Nie žeby som nevedela, ale neznášam to a nemám k tomu vzťah. Áno, uvarím niečo jednoduché a rýchle kuracie, cestoviny, ryža, ale čokoľvek trvá viac ako 15 minút je pre mňa veľa. Ja som z tých čo sa veľa stravuje vonku, v reštauráciách, donáškách apd. Nepečiem. Niekedy som upiekla bábovku pred 20 rokmi a potom som skúšala cupcaky, ale inak toto nedávam. A nejem ani sladké. Čo sa týka upratovania, jasné, raz za čas. Ale mám pani, čo mi chodí raz do týždňa upratať a ja len prebehnem podlahu občas mopom a mám vždy po ruke mokré obrúsky. WC umývam každý deň. Nie som teda tá typické žena, čo má pekne vyzdobený domček, napečené, navarené, opraté, vyžehlené, deti sa hrajú na dvore so psíkom.
Všade, kde natrafím na nejakého muža toto odo mňa chce - varenie, pečenie, upratovanie, resp. to očákava od partnerky. Ja chodím do práce, chodím neskoro domov, potom idem hodinu cvičiť alebo mám anglinu a nemám záujem tráviť svoj voľný čas varením. Doma ešte často večer pracujem a pripravujem si veci na druhý deň. Ak si máš muž vybrať, či chce ženu, čo zarobí peniaze a vie sa o seba postarať alebo gazdinku, vyberie si logicky gazdinku.
A tak mi nezostáva nič iné, ako byť tá kamoška s výhodami. Ale mňa už tie výhody nebavia ako pred 10 rokmi.
Otázka znie: Sú to vydaté ženy, ktoré majú partnera a nevaria a nepečú? A napriek tomu ich manžel je s tým ok?
Mam kamošku ktorá ma 2 deti a pri otázke ci ma doma indikciu alebo plynový sporák odpovedala netusim, takze ano su take zeny 😂
@anonym_autor “ len ja už tomu sexu tak veľa nedám. Nebaví ma to popravde. Nikdy to nebolo pre mňa prioritou číslo 1.” ….z tohto to naozaj nevyznieva tak, ze by si chcela mat sex kazdy druhy den
@michaelam2 áno sex pre mňa nikdy nebol prioritou číslo 1. Bolo fajn ho mať, ale ak by som ho nemala, netrhám si vlasy. Ja nie som typ ženy, čo potrebuje sex každý večer a chlap má na druhý deň zdvihnúť kotvy. To bola reakcia na ženu, ktorá chcela každý deň sex od svojho priateľa a ráno mal odísť. Nie, u mňa to tak nechodí. Nepotrebujem ho každý večer. Aktuálne ho nemám pol roka a žijem. Čiže áno, tomu sexu veľmi nedám.
Neviem či to už niekto spomínal, ale si ochotná robiť aj nejaké kompromisy? Lebo píšeš že sa ti nechce variť a upratovať, to beriem, zariadila si si to inak, nepotrebuješ to od partnera, tak to si nemyslím, že je problém. Ale nebaví ťa sex, nepotrebuješ ho, nechceš s mužom chodiť na turistiku, lyžovanie, bicykel, lebo ťa baví to svoje. Ono je to v poriadku, ale je ťažko nájsť niekoho, s kým sa zladíš na 100%. Tak isto je v poriadku nerobiť kompromis a čakať na niekoho, s kým sa zladíš, ale môže to trvať dlho, a nezhadzovala by som to iba na to, že muži chcú ženy, čo upratujú a varia. Môj manžel to odo mňa nevyžadoval nikdy, boli obdobia kedy som nevarila, alebo naozaj len rychlovky, upratovanie nemá rad ani on, je v pohode s upratovačkou, ale trávime čas spoločne, niekedy podľa mojich predstav, niekedy podľa jeho, niektoré veci robíme každý sám a sme s tým v pohode. Uprimne, mňa by asi tiež nebaví vzťah, kde len chodíme na prechadzky a výlety, pozeráme filmy a vstávame a spíme spolu bez sexu, alebo by bol len taký nudný.
Neviem či to už niekto spomínal, ale si ochotná robiť aj nejaké kompromisy? Lebo píšeš že sa ti nechce variť a upratovať, to beriem, zariadila si si to inak, nepotrebuješ to od partnera, tak to si nemyslím, že je problém. Ale nebaví ťa sex, nepotrebuješ ho, nechceš s mužom chodiť na turistiku, lyžovanie, bicykel, lebo ťa baví to svoje. Ono je to v poriadku, ale je ťažko nájsť niekoho, s kým sa zladíš na 100%. Tak isto je v poriadku nerobiť kompromis a čakať na niekoho, s kým sa zladíš, ale môže to trvať dlho, a nezhadzovala by som to iba na to, že muži chcú ženy, čo upratujú a varia. Môj manžel to odo mňa nevyžadoval nikdy, boli obdobia kedy som nevarila, alebo naozaj len rychlovky, upratovanie nemá rad ani on, je v pohode s upratovačkou, ale trávime čas spoločne, niekedy podľa mojich predstav, niekedy podľa jeho, niektoré veci robíme každý sám a sme s tým v pohode. Uprimne, mňa by asi tiež nebaví vzťah, kde len chodíme na prechadzky a výlety, pozeráme filmy a vstávame a spíme spolu bez sexu, alebo by bol len taký nudný.
@drianaa na turistiku nechodím, nie, nie. Pôjdem s mužom na ryby, kľudne loviť lososy do Nórska, na hokej, na futbal napríklad do Milána, na formulu na blízky okruh Hungaroring, rada pôjdem na Roland Garros. Vždy sa nechám nahovoriť na autosalón, milujem autá, motorky, štvorkolky. Aj golf si môžeme ísť zahrať, keď si precvičím odpal. Občas chodím na strelnicu, aj na poľovačke som s ex viac krát bola. A večer pôjdeme s jeho kamošmi do Cuba Libre, vychutnáme si cigaru a dobrý rum. Ale za mňa nie bike a turistika, ani nelozím po skalách a nemám potrebu skutočne vyliezť na každý kopec, ktorý vidím. Zatiaľ sa muž pri mne nenudil.
@anonym_autor Je nereálne/teoreticky/, že ak by sa našiel muž, ktorý rád varí a máte si čo s ním aj povedať,že by ste s ním nerada trávili čas aj v kuchyni -spolocne a tvorivo/nie preto,že to od Vás niekto očakáva, ale preto,že si užívate spoločný čas a je vám spolu dobre/???
@drianaa na turistiku nechodím, nie, nie. Pôjdem s mužom na ryby, kľudne loviť lososy do Nórska, na hokej, na futbal napríklad do Milána, na formulu na blízky okruh Hungaroring, rada pôjdem na Roland Garros. Vždy sa nechám nahovoriť na autosalón, milujem autá, motorky, štvorkolky. Aj golf si môžeme ísť zahrať, keď si precvičím odpal. Občas chodím na strelnicu, aj na poľovačke som s ex viac krát bola. A večer pôjdeme s jeho kamošmi do Cuba Libre, vychutnáme si cigaru a dobrý rum. Ale za mňa nie bike a turistika, ani nelozím po skalách a nemám potrebu skutočne vyliezť na každý kopec, ktorý vidím. Zatiaľ sa muž pri mne nenudil.
@anonym_autor a preco si sa s predoslymi rozisla?
@anonym_autor a preco si sa s predoslymi rozisla?
@natalka13 jeden priatel mi zomrel. Potom som chvilu bola sama a nasledne som bola s mojim priatelom 15 rokov. Hodnotovo sme sa jeden druhemu vzdialili, velmi mi chybalo to nieco vo vztahu, intimita - a tym nemyslim sex, nejako to ochladlo. A ja nie som vo vztahu, ked ma nenaplna. Proste pokial veci nefunguju, treba to nechat ist...
@procrastique no ale deti asi nemáte.. Ci? Lebo vas model stravovania určite nieje zlucitelny s deťmi, v akomkoľvek veku..
@galadriel90 muž deti má, stravujú sa v zariadeniach, prípadne sú v podstate tiež na krabičkách počas prázdnin, naháňajú proteíny a bielkoviny.
@anonym_autor
Stretávas chlapov, čo hľadajú domáce slúžky.
Som vydatá, varím raz za týždeň, aj to jednoduché jedlá. V živote som piekla iba raz, bábovku 😂😂.
A vieš čo? Mám toho najlepšieho muža, upozorňujem manžela.
@zmrzlinka2021 a co jedia tvoje deti/muz?
@anonym_autor co z takej zeny…
@anonym_autor co z takej zeny…
@greywolf a co by si chcel? Co z takeho muza hm?
@anonym_autor to co opisuješ je uplne klasicky zivot slobodnej zeny. To, ze nechces deti je podla mna v dnesnej dobe uplne normalne, hlavne pri vyssie vzdelaných zenach, co maju karieru. Je to v poriadku, myslim, ze toto nie je u chlapov problem. Co sa tyka varenia, tak neviem poznam manzelstva, kde zena nevari a vari muz, dokonca maju aj deti. Podla mna budes mat skor problem v tom, ze takto ako si to napisala, vybalíš aj na rande. Nemusis byt taka úprimná. Skus tie informacie zjemniť. Deti nechcem, lebo mam vek. Varim jednoduche jedla, pre mna samu sa mi neoplati varit….. moc to nejako netreba podla mna riesit. Dnešní chlapi podla mna nepotrebuju doma kuchárku, co mam slobodných kolegov 35+. To je posledne co ich nejako zaujima.
@anonym_autor tak ty vlastne nič nerobíš. Nevaris, nepecies, deti nemáš, a ešte aj upratovačku potrebuješ. 🤦🏻♀️. Musíš byť veľmi lenivá, tak sa nečuduj ze ta nikto nechce.
@anonym_14b884 Veď celý deň trčí v práci a zarába nadštandardne, a ešte aj večer doma pracuje, takže vôbec nie je "lenivá" !! Koľké ženy sú len doma a nechajú sa živiť od muža, oni nie sú lenivé ???
Mam kamosku, nič z toho nerobila a ma dlhoročného priateľa. Teraz už aj sama od seba navarí a teší ju to ale nie nejak pravidelne a často. Nie je žienka domáca. Prace si delia.
@janinah na druhej strane môže prežiť podstatne kvalitnejší život ako žena, ktorá sa ide vždy rozdať pre druhych
@zmrzlinka2021 o zlatej strednej ceste si už isto počula...
@anonym_autor Mam to uplne rovnako, len mam navyse aktivitu este aj pred pracou 😀
Moj partner je s tym uplne v pohode. Vyhovuje mi, ze je uplne samostatny a pomerne velmi flegmaticky, co mi dava vela priestoru na sebarealizaciu. Neboj, nie je to stratene 🙂
Ako uplne uprimne, vela ludi od 35 plus vekovo je divnych, tam uz ti chlapi, co su v pohode su bud zadani , alebo naopak zacinaju rozvody a tento shit. Toto by si mala problem aj keby tie deti chces a vies varit a piect.
@anonym_autor v poriadku, nemala som to odkiaľ vedieť. Reagovala som len na to, čo som od teba čítala, nemyslela som to ako urážku. Ale pýtala si sa na názor, tak som sa snažila poradiť na základe informácii, ktoré som mala k dispozícii. Nemusíš kvôli nikomu chodiť na turistiku 😅
Mám kamošku ktorá má tri deti a manžela a ona nevarí a nepecie, teda pečie príležitostne a manžel vari každý deň...áno, sú takí ľudia a úplne v pohode fungujú vo vzťahu.
Precitala som celu diskusiu a pozeram, ze tak tretina z prispievajucich je stale v inom storoci 😂 Ze co z takej zeny, co nenavari? To vazne za toto niekto opyta? 😂
@anonym_autor ved ty si vlastne chlap 🤔
@anonym_autor Autorka hlavu hore, ano su aj taki muzi. Osobne jedneho takeho poznam uz niekolko rokov. Je sice z Ciech, ale plati si upratovacku, stravuje sa v restike alebo cez donasky. Svoj cas a peniaze mina na cestovanie. A nie je to ziaden trulko, o ktoreho ani bicykel neopries.
A mimochodom, som vydata a mam 2 deti a...nepeciem
Povazujem to za stratu casu. 😉
Tak ste ma niektoré rozosmiali a niektoré upokojili. V prvom rade treba povedať, že som sa iba pred pol rokom rozišla po 15 ročnom vzťahu. Posledný mesiac som sa prihlásila niekde na zoznamky a tam sú presne takíto muži - žienka doma varí, pečie, perie a žehlí a stará sa o detičky. Ja to mám inak. Áno aj ja každý deň umývam podlahu, WC, umývadlo apd, ale raz do týždňa príde pani, urobiť väčšie veci. A áno, aj varím, ale keď si môžem vybrať, idem do reštiky alebo si večer objednám donášku. Čiže viem uvariť aj segedín, aj sviečkovú, ale radšej uprednostím steak na grille a k tomu grilovanú zeleninu, radšej ako pečenú kačku urobím cestoviny alebo hydinu, rybu so šalátom apd. A áno, nepečiem, ale mám veľmi dobrú kamošku cukrárku, čiže na všetky sviatky máme koláčov habadej. Pracujem, mám vlastnú firmu, čiže niekedy potiahnem večer, keď treba dokončiť niečo, schváliť mzdy a úhrady, na druhej strane mám flexibilitu počas dňa. A potom si zoberiem mesiac off a idem cestovať napríklad. Čo sa týka sexu, no nie je to tak ako to bolo pred 15 rokmi, keď som išla 2-3x denne, alebo aj za sebou. Dnes mi stačí menej sexu, kľudne každý druhý deň, ale kvalitný. Ale v zásade by mi neodpadla moja vagína, ak by som sex mala aj každý deň... čo viem mužovi ponúknuť? Slobodu, lásku, nehu, domov, moju maximálnu podporu, svoju samostatnosť, veľa zábavy, smiech, zážitky, cestovanie, pokoj v duši, inšpiráciu, odvahu nasledovať svoje sny, krásne chvíle, porozumenie, rovnováhu vo vzťahu, a hlavne – seba samú.
@anonym_autor máš vlastnú firmu, takze pravdepodobne vieš čo stojí hodina tvojho času a teda vieš, že ani variť, ani upratovať, obzvlášť ak ťa to nebaví, sa ti ani finančne neoplatí. Tak načo by si to robila? Vôbec sa za to necíť menejcenná, to ľudia čo si odrobia 8h a “padla” nikdy nepochopia. A ešte ťa nazvú lenivou 😅
Neviem či zoznamka je ideálne miesto, ja by som hľadala hlavne v tom fitku, na záujmových aktivitách, možno aj angličtine. Niekto podobne pracovne zameraný, podnikateľ. Dosť možno bude mladší, v tvojom veku je veľa chlapov “stará škola”, na tých sa vyprdni, takého ti netreba. Vyššie je komentár o kompromisoch vo vzťahu z hľadiska aktivít, ten je veľmi pekný. “Nerada síce chodím na túry, ale 1,5 hodiny s tebou zvládnem a potom sa vyvalíme do wellnessu” 🙂 skús to skôr takto. Verím, že keď budeš mať pri sebe správnu osobu, budeš ochotná vyskúšať aj nové veci. A partner tiež. Firma ti pravdepodobne zaberá veľa času a preto ten zvyšný využívaj naozaj naplno, potrebuješ mať s partnerom spoločné aktivity a tráviť ten čas spolu
@zmrzlinka2021 to nie je o respekte. To je o tom ze co z nej ten chlap ma? Nevari, nepecie, neupratuje, v praci je od rana do vecera, potom ma svoje konicky, nesexuje…tazko toto bude niekomu vyhovovat, hlavne teda ten posledny bod
@michaelam2 toto je veľmi smutný komentár. Naozaj to vidíš tak, že toto by mal chlap mať zo ženy? Že navarí, napečie, uprace, sexuje?
Čo tak radšej lásku, pokoj, podporu, veľa smiechu a spoločných zážitkov? Žena nie je slúžka a svojím komentárom ženy riadne degraduješ
@michaelam2 toto je veľmi smutný komentár. Naozaj to vidíš tak, že toto by mal chlap mať zo ženy? Že navarí, napečie, uprace, sexuje?
Čo tak radšej lásku, pokoj, podporu, veľa smiechu a spoločných zážitkov? Žena nie je slúžka a svojím komentárom ženy riadne degraduješ
@kaca222 ale neprenhanaj prosim ta …a neprekrucaj. Vies mne milionkrat moj partner podakoval za to ze ked pride vecer domov tak sa citi naozaj dobre lebo si dame spolu veceru ktoru uvarim a je tu vzdy pekne upratane. Ja mam od neho zato zas kazde rano pripravene ranajky. Aj o tom je ta laska co spominas, robit druhemu radost a nie mysliet len na seba. A rozhodne sa necitim ako sluzka za to ze navarim 🙄
@kaca222 ale neprenhanaj prosim ta …a neprekrucaj. Vies mne milionkrat moj partner podakoval za to ze ked pride vecer domov tak sa citi naozaj dobre lebo si dame spolu veceru ktoru uvarim a je tu vzdy pekne upratane. Ja mam od neho zato zas kazde rano pripravene ranajky. Aj o tom je ta laska co spominas, robit druhemu radost a nie mysliet len na seba. A rozhodne sa necitim ako sluzka za to ze navarim 🙄
@michaelam2 však v poriadku, keď chceš, uvar. Ona keď príde domov tiež má upratané. Pokiaľ nežije v hornej dolnej, tak si večeru objednajú a ešte im ostane hodina času nazvyš ktorú môžu venovať jeden druhému.
@anonym_autor uplne seriozne ti hovorim, ze ak ziadneho nenajdes, pre mna si idealna zena! A to som zena! 😆😆 neznasam varit, najcastejsie google spojenie u mna je: rychle recepty, pri pomysleni ze zajtra zas musim nieco uvarit sa mi robi zle, nepeciem, koalce milujem ale nemam na to talent ani trpezlivost spravim na sviatok smotanovu tortu alebo max cheesecake a vybavene a este lepsei - kupim to a je svaty pokoj. Neznasam turistiku, lyzovanie, lezenie uz vobec. Na ten pilates s tebou pojdem kedykolvek 😍😍😍😍 a milujem sex 😀 a ten pri spravnom partnerovi sa neda nemilovat 🤣 nehladaj na zoznamkach, fakt je to velakrat o nahode, alebo nejaky kamos niekoho privedie, za mna napr 15 rokov je dost, kludne si uzivaj tento cas sama a skus aj popremyslat ake chyby si vo vztahu spravila ty co chces co nechces dalej, trosku daj priestor aj sebaspoznavniu, ja ti fandim ❤️❤️❤️
@kaca222 Špinavý byt, prípadne spoločnosť platenej upratovačky, prázdne hrnce a behanie po reštauráciách, prípadne po fitnescentrách, to je už len obraz rodinnej pohody. Fakt niekto považuje chodenie po reštauráciách a zabíjanie voľného času na výletoch za kvalitne strávený spoločný čas?
@anonym_84b8eb ano ja. Milujem vikendy vonku, prechadzka, potom dobre jedlo v restike, doma ciste hrnce a uprstane a berem to sko krasny kvalitny cas
@anonym_autor No a kto by ťa chcel keď furt trčiš v práci a na angličtine, veď karieru si už mala mať vybudovanu v tvojom veku.

@michaelam2 nemá zmysel? Citujem svoj príspevok: Áno, uvarím niečo jednoduché a rýchle kuracie, cestoviny, ryža, ale čokoľvek trvá viac ako 15 minút je pre mňa veľa. Ale mňa už tie výhody nebavia ako pred 10 rokmi. - kde píšem, že nemám vôbec sex? Píšem, že už ma to tak nebaví, ako pred 10 rokmi, keď som dokázala presexovať celú noc.
@anonym_autor “ len ja už tomu sexu tak veľa nedám. Nebaví ma to popravde. Nikdy to nebolo pre mňa prioritou číslo 1.” ….z tohto to naozaj nevyznieva tak, ze by si chcela mat sex kazdy druhy den