icon

Zlepší sa neschopný manžel a prestane potrebovať matku?

21. sep 2025

Nemôžem cítiť svojho manžela, je neschopný nevie absolútne nič ľavý vo všetkom, nevie si ani ohriať jedlo ešte nie to ho navarit, nevie ísť na nákup nič … mame jedno malé dieťa o ktoré sa no stop starám, mám ale pocit že mám dve malé deti. No stop sa len sťažuje alo je unavený ako on a on a on… už nemám energiu fakt nemôžem ho ani cítiť.. neraďte že ho viac zapájať .. keď to robím za ne ma vulgárne urážať a si len hádky… myslite že sa niekedy zmení? Príde mi že potrebuje nonstop matku s nie ženu.

Strana
z2
anonym_5d3c75
21. sep 2025

Tak ho pošli naspäť mamke 🤷‍♀️ akého si vybrala takého máš.
Takýto muž by už u mňa nebol

jogy1984
21. sep 2025

@anonym_autor aj v sexe je taký neschopný?

anonym_06f38e
21. sep 2025

Tym ta ocaril, ze isiel pribit kliniec a rozmliazdil si prst❓🤣ci vtedy mal tu jednu jedinu zrucnost, ktora ta zaujimala.... 🔺

gribka1
21. sep 2025

Ako sa stal tvojim manželom, prečo? Teraz už čo, ak by si ťa vážil, či mal rád, dá sa zmeniť. Ale nemá, unavený človek nemá energiu na hádky a vulgarizmy.

anonym_3e5305
21. sep 2025

Nezmení, akú by mal na to motiváciu? A ak si si myslela niekedy, že hej, tak to bolo veľmi naivné

svetlonos
21. sep 2025

@anonym_autor
odpoveď jednoduchá. Mas kam odist a mas financie? Niet potom o čom. Si na neho odkázaná? Tak nech si blb okrese to jedli, inak bude studené! Nazci sa z donútenia. Ale ved aj predtým musel byt taky dolinou aspoň ci sa tej nesamostatnosti tika/ teda potrebou mat sluzku, ci nie?

luciaruz
21. sep 2025

Raz bolo v jednom seriáli: Neni chyba v ňom, veď on je stále taký istý. Chyba je v tebe, lebo očakávaš, že by sa mal zrazu meniť.
Keď sa ti nepáči, rozveď sa. Sama máš vedieť, za koho si sa vydala.

anonym_b6e335
21. sep 2025

@anonym_autor V prípade,ze je niekto taký neschopný, nepraktický da sa to akceptovať v prípade, že má dosť peňazí na to,aby mohol zaplatiť aj za malé opravy, údržbu,pani, ktorá pomôže aj Vám a okrem toho je atraktívny a v intímnej oblasti je to,co Vás priťahuje.Inak, najmä ak je ešte aj vulgárny,,treba vrátiť mamičke, prípadne inej žene, ktorej neprekáža, že pán má tuleniu chorobu

really8
21. sep 2025

No co ti poviem. Ty si ta sprosta co si ho vzala.

ivik4
21. sep 2025

Preco si si s takym nemoznym clovekom vobec zacala ? A aj dieta spravila...To vidi clovek hned
Nezmeni

ika02
21. sep 2025

Ahoj, nezmení sa, ešte to bude horšie. Bol taký určite aj pred svadbou, ale obsahovala si ho s láskou, zniesla by si mu aj modré z neba... Túto chybu sme spravili viaceré, aj ja🤪. Keď už nevládzeš, potrebuješ pomôcť, nechápe to, berie to ako niečo abnormálne a útočí na Tvoju "neschopnosť" skákať mu okolo zadku. Skús sa s ním porozprávať, neobviňuj ho z ničnerobenia, len mu povedz, že už nevládzeš a musí sa starať o dieťa a domácnosť aj on. Ak odmietne, rozchod! Nič iné nepomôže.

anonym_30c7a2
21. sep 2025

@anonym_autor zapájaj ho do domácnosti !!!! Potom možno aj po papuli konečne dostaneš a budeš vedieť čo ďalej 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ čo si totálne hlúpa?? Vulgárne nadávať ? A večer mu s radosťou roztahujes nohy že? Nezabudni si urobiť ďalšie decko a potom tu plakať aky zlyyyy príklad dáva tvojim deťom, keď ťa pred nimi bije a nadáva 🤣🤣🤣 lebo veď si sa na modrom koníkovi pýtala či sa zmení 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

anonym_341a53
21. sep 2025

@anonym_autor snaz sa ušetriť a co najrýchlejšie ho poslať k mamke

januska12323
21. sep 2025

Pred svadbou a dieťaťom nebol iný tak neviem čo sa sťažuješ, pošli ho naspäť k mamke a hlavne si s ním nerob ďalšie deti.

autor
21. sep 2025

Ja som sa len slušne opýtala, neviem preco ma súdite keď nepoznáte 🙂

vladuska20
21. sep 2025

Lebo vsetko je ako cez kopirak.Kazda jedna zena si mysli a dufa,ze po svadbe sa zmeni,po narodeni dietatka sa zmeni,po neviem co sa zmeni a stale a stale len dufa a dufa,ze hadam sa raz zmeni.
Nie,nikdy sa nezmeni a ked aj ano,bude to chvilkove a potom opet to bude rovnake.Nakoniec,ze po rd alebo po rokoch na rd po 2,ci 3detoch si povie a dost.A nakoniec pride aj tak k rozvodu.

vladuska20
21. sep 2025
@januska12323

Pred svadbou a dieťaťom nebol iný tak neviem čo sa sťažuješ, pošli ho naspäť k mamke a hlavne si s ním nerob ďalšie deti.

@januska12323 tam to vlastne nikdy nevadi,resp.sem tam poupratoval alebo sme upratovali spolu su vecsinou vyhovorky zien.Ale zrazu pride vytriezvenie,cez rd po 2,3 detoch a uz je zle nedobre.

danica2711
21. sep 2025

@anonym_autor bohužiaľ už je po záruke, reklamovať ho nemôžeš. Ale taký vadný kus je najlepšie vrátiť aj bezodplatne a mať svätý pokoj

ghost2323
21. sep 2025

@anonym_autor mňa by skôr zaujímalo, keď je tvoj manžel tak ho asi poznáš dlho a doteraz to nevadilo ?

anonym_6f6b51
21. sep 2025

@anonym_autor vulgárne ti nadáva? za to ze je on neschopný?

anonym_73bb1f
21. sep 2025

Bud sa vklude porozpravate a ty mu vysvetlis, ze uz nieje male dieta a naucis ho ako sa funguje v domacnosti a mas 50 % sancu, ze to zafunguje, alebo na 100 % sa to same od seba nezmeni. A cim dlhsie budes cakat tym horsie, uz ste mali mat davno tuto debatu, pred dietatom, pred svadbou.

earlgrey
21. sep 2025

Musel mať vážne vtáka zo zlata, keď si si dobrovoľne takého vzala a dobrovoľne s ním splodila dieťa...ja nechápem, že ženám začne vadiť to, aký je chlap až po svadbe a po dieťati...doteraz si varil? jedlo ohrieval? nenadával? neponižoval? nehádal sa? ... alebo si sa k nemu správala ako k vtáčikovi v zlatej klietke a teraz nestíhaš pri dieťati a začína ti to vadiť?

luccija
21. sep 2025

@anonym_autor nezmení....ale signály, že je decko si musela vidieť či?

tenerifka
21. sep 2025

Na toto nahradne diely nezozenies, vadny vyrobok bez moznosti napravy, vratit/vymenit.....

ivik4
21. sep 2025

Autorka ja som sa tiez uplne normalne slusne spytala preco si s nim vobec bola a aj dieta mate ked je aky je. Odpoved som nedostala

sissy27
21. sep 2025

@anonym_autor a az do svadby bol samostatny, schopny, sikovny, vedel aj varit aj prat aj riad umyt, so susedovymi detmi sa vedel zahrat, pozorny, inteligentny gentleman, skratka sen kazdej herero zeny a to len zrazu zjedol nejake jedovate bylinky a odvtedy zostal takyto nemohuci a ked uz si slubila v dobrom aj v zlom, v zdravi aj v chorobe, v bohatstve aj v chudobe, az kym vas smrt nerozdeli, tak to dodrzis, hej? Alebo ti ho priradili v ramci nejakeho socialneho experimentu ? Alebo si proste len dalsia, co dobrovolne zije s nejakym neschopakom, doteraz si ho obskakovala lebo ved jediny kolik siroko daleko a zrazu si prekvapena vlastnym vyberom?
Zapamataj si jedno - on nema dovod nieco menit.

vikiki29
21. sep 2025

@anonym_autor áno, určite sa časom zmení, ale až po treťom dieťati. Málo ho obskakuješ, mala by si viac keď je taký unavený, lebo ujde za inou.

januska12323
21. sep 2025
@anonym_autor

Ja som sa len slušne opýtala, neviem preco ma súdite keď nepoznáte 🙂

@anonym_autor nesúdime, je proste fakt, že chlap môže zlenivieť keď sa o neho stále niekto stará ale nie až takto.

sova7
21. sep 2025

Zlý výber partnera. Nie nezmení sa

rozculena
21. sep 2025

Zmení...po treťom dieťati bude z neho ideál

Kokos,ty si bola do dnes v bezvedomí??

Strana
z2