icon

Znepokojujúca zmena manželovho správania

7. júl 2025

Neviem či si to iba namýšlam alebo čo ale mám dojem, že manžel sa v poslednom čase dosť zmenil. Sprv to nebolo nič konkrétne , len taký blbý pocit ale teraz je toho viac ako dosť. Raz týždenne drží 24h pôst. Začal držať diétu vylúčil sladké kompletne a už prvý mesiac schudol 6,5kg ale ide dolu z 120kg , už má 101,kg. čo by bolo super,, keby som k tomu nepridali ďalšie divné činnosti Pred 3 mes prestal užívať tablety na vysoký tlak a cholesterol, teraz si kupuje iba niečo voľnopredajné. Stacionárny bicykel ktorý som mu kúpila na 40ku čiže poriadne dávno, zrazu začal používať alebo zmizne na bike na celý deň. V strave začal byť výberčivý, už nechce zemiaky ani múčniky zje iba celozrnné cestoviny a hnedú ryžu prípade dusenú zeleninu. Sám si kupuje oblečenie, 20 rokov si nič na seba nekúpil. Začal si pozerať športové autá, viem že jeden náš spoločný známy predal chalupku pri jazere kam chodil na ryby a kúpil Harleya. A čo je najhoršie, furt oznamuje že ten a ten kamarát sa rozvádza, nechal ženu kvôli milenke a pod. Roky rokúce, keď sa niečo podobné stalo vždy o tom hovoril negatívnym spôsobom ale teraz akoby ich rozhodnutie schvaľoval.Ženy ja začínam panikáriť...

Strana
z3
domkakvet
8. júl 2025
@mdse

@domkakvet ako sa to dá, zastaviť to?

@mdse nebola som celkom presna, zastavit celkom nie, skor som to myslela tak, ze cim skor na to pride tym lepsie, mozno si muz uvedomi, ked sa to prevali, ze chce ostat s rodinou, aj ked samozrejme nevera by to uz za mna bola, okrem toho moze ist o zenu, ktora mozno ani nevie, ze on ma rodinu, niektore ked sa to dozvedia prestanu mat zaujem atd.

karolinakr
8. júl 2025

možno je 3 roky zamilovany a rozhoduje sa, ktoru si vyberie

Strana
z3