Zvláštne vzťahy s mamou: Je to pre vás problém?
zeny, konecne som stretla muza, ktory sa mi fakt paci.. prejavom aj fyzicky.. teda on mna stretol videl ma a pozval ma na kavu.. dal mi kontakt.. posielal mi hlasovku, ze dnes sa stara o mamu lebo je chora, hovorim si ake mile..pytal sa na tu kavu, hovorim mozem zajtra.. on, ze zajtra nemoze.. lebo nieco s mamou ale, ze v piatok moze.. dohodli sme sa na kine a vecera.. spokojna si laham do vane a, ze ved skusim ho najst na fb.. mna skoro prekotilo.. 80% prispevkov, ktore tam ma su posty od jeho mami.. typu, aky je silny clovek, prispevky o nejakom muzkom kruhu s mamami, ze je vynimocny, horoskopy, vseliake motivacne citaty… a 20% prispevkov su ich spolocne fotky z vyletov, restauracii, ktore dava on a k tomu popisky : “s najuzasnejsou zenou na svete” , s mojou najvacsou zivotnou laskou, s zenou mojho zivota atd.. zeny neviem, nie je to chore? ja som normalne znechutena a uz sa na to rande ani netesim.. a to nie je decko ma 43 rokov, ja 38 a uz dieta.. takze chapem materinsku lasku.. ale toto je extrem, ja som nikdy nic take nevidela..
Myslim si, ze v tomto veku sa od matky uz neodputa, by si bola ako piate koleso na voze.
@autorka
Kašli na to. Toto bude stále a ak má mamu, ktorá mu vie zahrať na city, tak ver, že sa stretnete možno raz a už potom vôbec. Ale aj tak mám tušenie, že aj kebyže idete von, zruší to na poslednú chvíľu alebo po niekoľkých minútach bude musieť za mamičkou utekať.
Ako som spomínala, poznala som takého.
Autorka, nechaj to tak. Okrem toho, ze je na mamu asi naozaj veľmi naviazaný, tak u teba už úplne stratil respekt. Načo vôbec do tohto ist?
Ja by som to už zabalila
Ale no ženy... Normálne choď na rande a uvidíš časom.. Určite by som ho neodpísala hneď na základe tohoto
chod na to rande a potom nam napis ze aky bol hahah a ze co vypraval o jeho mame
myslím, že rande ani nebude.... on sa vyhovorí.
utekaaaaaaaj 🙏🏻🙏🏻
A mama je ako chorá? Ma alzheimera alebo len soplik?
@mondolina mozno len hlada spolocny termin aj s mamou😁
mozno hladaju s mamou vhodnu kaviaren. Prijemna a utulna kaviaren pre stretnutie syna, matky a jeho buducej byvalej priatelky 😂
A nezabudni, ked ti ponukne domace kolace, tak tvoja odpoved je "dakujem, ale uz som jedla" 😂
@retatka tak podla dlzky vztahu je to idealny partner. Celozivotny vztah vlastnou matkou 😂
@mandzula jeho je gay 😇
Chod len zo zvedavosti, ale... Za mna by to bol red flag...mamickara neeeeeeeee.
Ak teda vobec pojdete, aj ja si rada precitam,.ako to prebiehalo...
pytala som sa kedy mal naposledy vzah, tak normalny nikdy, nenormalny v maji..spytala som sa co je to nenormalny, na to napisal, ze on je zvlastny človek a ze mal zle nastavene sukromie.. viac o tom nechcel.. moje nadsenie uplne opadlo..
@autorka ja by som ho este nehadzala cez palubu...byt tebou urcite na to rande idem a vytiahnem z neho viac osobnych info nech vies ci sa s tym da pracovat...
@mamamasama ten je hlavne orientovany inde 😉
Tak si zistila dôvod, prečo má 43 a je bez zeny/partnerky.
Nebola by ani káva ani kino a ryyyxvhlo by som si vytvorila profil, kde by som bola s troma kamarátmi stále na výletoch fotkách, v objatí! Nech mi dá pokoj.
Ale nie, pivedala by som mu, že svoje deti ľúbim najviac na svete ale to co zvádza on sa mamou je pre mňa cez! Je to chore. Nie Red flag ale čisté mešuge na hlavu, na liečenie.
"Zle nastavene sukromie" = to vsetko vysvetluje. Nezosuladil mamu a partnerku. Tam sa pupocnikova snura neprestrihla..
@lenocka8894
ty si naivna optimistka slniečko a, však? Mala si kopu šťastia, ci si s tvojim nasadením uz par krat "dostala facku" od života?
Nič v zlom, prajem ti ozaj krásny život a samých dobrých ľudí v ňom. Ake s týmto materiálom sa pracovať nedá.
Výrok- ja som zvláštny clovek - mozno znie niekomu sexi, záhadné, ocarujuco. V preklade to neznamená nič iné ako - som pekne oruserovy typ, so mnou je to hooodne náročné = ba nevydrzanie.
Tu to kričí zo všetkých strán po problémoch, nie pracovali na nich. Co to som zažila ja, čo to zo skusenosti inych. Toto je skôr až na obavy a strach ako na čokoľvek dobrého.
@earlgrey uff ty si mala kazdeho na rande 🙂
Mal zle nastavené súkromie? Nieže mal, on ho ma stále aj doteraz. Moje nervy 🤦🏼♀️
@princkrason Každého nie 🤣 čosi...ale nie je dôležité koho som mala na rande, ale koho na to rande chcem 😉
uz teraz ho nechces, tak naco by si sla na nejake rande..
Autorka a nechceš pozvať do kina rovno aj jeho mamu? Vieš, že či si budete rozumieť. 🤷😂
ano,blbne fb aj ig,vraj aj meseng.cez čo ste si posielali hlasovky?
@evaachesa kino. To by bolo idealne rande podla matky. Aspon by bola zlodejka synov stale ticho 😀😂 Uz vidim doma ten preslov matky "moc toho nenarozpravala" 😂😂😂
@kittykat22 akoo po kine káva aby ho mohli prebrať. 🤭😃 Joooj veď aspoň jedno rande by mohla skúsiť. Bude sranda podľa mňa. 🫣😂

no a teraz sa dohadujeme na piatok.. s ze ci o 18 ok.. s jeho reakcia : zatial ano ale musim to zladit ako bude mama 🫣🤷🏼♀️