Zvláštne vzťahy s mamou: Je to pre vás problém?
zeny, konecne som stretla muza, ktory sa mi fakt paci.. prejavom aj fyzicky.. teda on mna stretol videl ma a pozval ma na kavu.. dal mi kontakt.. posielal mi hlasovku, ze dnes sa stara o mamu lebo je chora, hovorim si ake mile..pytal sa na tu kavu, hovorim mozem zajtra.. on, ze zajtra nemoze.. lebo nieco s mamou ale, ze v piatok moze.. dohodli sme sa na kine a vecera.. spokojna si laham do vane a, ze ved skusim ho najst na fb.. mna skoro prekotilo.. 80% prispevkov, ktore tam ma su posty od jeho mami.. typu, aky je silny clovek, prispevky o nejakom muzkom kruhu s mamami, ze je vynimocny, horoskopy, vseliake motivacne citaty… a 20% prispevkov su ich spolocne fotky z vyletov, restauracii, ktore dava on a k tomu popisky : “s najuzasnejsou zenou na svete” , s mojou najvacsou zivotnou laskou, s zenou mojho zivota atd.. zeny neviem, nie je to chore? ja som normalne znechutena a uz sa na to rande ani netesim.. a to nie je decko ma 43 rokov, ja 38 a uz dieta.. takze chapem materinsku lasku.. ale toto je extrem, ja som nikdy nic take nevidela..
Podla mna ho konecne opustila ta co tu dlhoo vypisovala, ako frajer na nu kasle a nonstop uprednostnuje mamicku 😅. Prosim ta chod na to rande 😂
mne hned napadlo toto:
https://www.youtube.com/watch?v=z258AQeJqiQ
akoze cez to vazne nejde vlak.
Stary cap, co stale visi mamke na cecku, blech....
@svetlonos vidim ze si asi dost frustrovana zo zivota 🤔 ja si robim usudok o ludoch az ked ich spoznam no u teba je to asi opacne...autorke nevravim ze ma s nim ist na rande za ucelom partnerstva ale spoznat toho chlapa...ako partner vyhovujuci nebude ale moze z toho byt dobre priatelstvo alebo aj nic...nikdy nevies 🙃 netreba za vsetkym hladat len to negativum
Tieto indicie nie su velmi optimisticke.. nic si od toho radsej neslubuj, ak nechces mat vztah plny problemov. Tiez som matka dospelych synov, ale toto je totalne cez ciaru.. ale zaujima ma dalsi vyvoj 🙂)
Keď chodí s mamou na výlety asi nebude v takom zlom zdravotnom stave, žeby jej musel robiť osobnú asistenciu alebo opatrovateľa a všetko riešiť s ňou.
Milión červených flagov + siréna na rýchly útek. 🚩🚩🚩
@lenocka8894
ale kdeže. Ja som spokojná, len už má presla naivita. Videla som v ľuďoch vzdy len to dobré a myslela, ze keď sa takto (ne)zachovam ja, druhy urobi to iste - v dobrom. To tak ake nie je. Už si ludi "zoskenujem", vyhodnotim situaciu a nečakám zbytocne na problémy, ktoré by mi do môjho života priniesli.
To neznamená, že ti ľudia sú len "zli" , vobec nie! Môžu byť v xy veciach skvelí, napriklad v povolani, ako rodicia adt. Len sú nevhodni prave koli určitým povahovo črtami nevhodni ako moji priatelia.
To čo som ti napísala nie je o frustracii ale o prebudení sa do reality a uznani, ze nie všetko je také slniečkove ako by jeden chcel. A už takych ľudí mnohokrat prevážia ich mínusy aj ten najšlachetnejší plus.
To sú roky životných skúseností, nič iné. A frustrovanych ufrflanych ľuďom tiez neznesiem. To sú tí, čo len hundru, nič sa nikdy nedá a všetci sú debili len on je lietadlo.
Takych zruším tiez pomerne rýchlo. Ešte pokial je to krátkodobé a kamoska nasrana na nejakú situaciu, ok. Ale nie roky pindat na to iste a nezmenit nič.
Takže tak sa veci majú, nemýlim si frustráciu za triezvy pohľad a selekciu.
no zatial sa nic nove neudialo, pise mi dost intenzivne, mamu dnes este nespomenul... mam vybrat kino.. ale teda pride mi taky neviem... ako keby nedozrety trochu na svoj vek... uvidime..
co som si este vsimla ma brutalne sebavedomie, teraz neviem ci si robi srandu, alebo to mysli vazne a je to podporene tou mamickovskou bezpodimienecnou laskou a naklonnostou..
lebo on sa nazyva poloboh, posiela mi nejake prispevky z filmov o dakych gladiatoroch s tym ze "to som ja"...
no mne to pride stale menej pritazlive...
urcite ma necha aj zaplatit veceru haha
Pre boha...
Ved s nim ani nechod
No zbohom, začína to byť celkom zaujímavé. Ja by som to jedno kino riskla. Nech je sranda.
@janickacrazy ako uz som tak nastavena, ze toto urcite nebude nic zasadne v mojom zivote..
@mandzula prave naopak a to ma zaujalo ma 201 cm a 107 kg.. sportovec.. postavu ma dobru
Autorka, okrem vzťahu s matkou, ktorý je chorý. Takéto reči vedie len primitívne samoľúbe hoviedko a tá jeho zaľúbenosť do samého seba, by sa vždy prejavila aj v bežných aspektoch života. Už to, že v 43ke nemá za sebou žiadny vzťah hovorí veľa.
@mandzula je
Po tom, co si napisala v poslednych prispevkoch, by som s nim urcite nikam nesla. Mala by som obavy, co sa z neho aj na tom jednom stretku (predpokladam, ze na viac urcite nepojdes) vykluje.
@mandzula vola sa Michal a podla foto na FB chodi do dakeho fitka v 4FITGym.. ale mozno aj inam
@mandzula poznam aj takeho Michala Kovaca haha.. ale to je iny
@mandzula haha anooo .. on bol moj trener.. boze to je pacient, v tych tielockach a tie fotky .. des
@mandzula tak taky Michal obsiahne cely svet haha.. ale ano toto bude asi nieco podobne
Kolegyna s kolegom sa takto dali dokopy. On bol hausmajter v hoteli, tichý, vzdy milý, nápomocný, priateľský, len taky introvert - som si myslela.... Dlllho nemal suci vztah, teda asi nikdy ziadny. Mal 40 zil s rodicny, naviazany na mamu. Bol úžasný pozorní milujuci, po krátkom čase už rodinu plánoval, uz jej ukazal ze budu bývať vo vedľajšom dome vedľa rodicov... panu Bohu za chrbtom.
Obcas sponzanne nedošiel do roboty, šéf to akceptoval - naprik tomu ze bol zameraný na výkon, teda divné....
Kolegyna raz prisla za mnou uplne v haji s nervami a opisala mi jeho chovanie. Neviem akú mal presne dg, ci to bola schizofrénia, ci ina psychická porucha. Ako maly asi 3-4 rocny chodieval s ocom do prace. Chodil snežných pluhom urovnať zjazdovky v alpach. Mali nehodu, vážnu. Ledva ich zachránili, otec na id, chlapec mal okrem fyzických následkov aj psychické, niet divu. A výsledok bol zial taky, ze bol dôsledkom tej dg nepoužiteľný do normálneho vztahu. Znie to hrozne aj tvrdo ale je to tak.
Najprv som ti chcela napísať, že na to rande určite choď, aspoň uvidíš… ale po príspevkoch s tými gladiátormi už neviem… možno by som na tvojom mieste namiesto kina dala niečo iné, aby som mohla skôr “zdrhnúť”… keby niečo… 😂
@vikiki29
no akoze ja uz ani chut nemam.... asi si doma pustim netflix 🙂
@autorka kaslat na vychod idem radsej na zapad je to aj blizsie 😉🙂