icon

Zvláštne vzťahy s mamou: Je to pre vás problém?

11. dec 2024

zeny, konecne som stretla muza, ktory sa mi fakt paci.. prejavom aj fyzicky.. teda on mna stretol videl ma a pozval ma na kavu.. dal mi kontakt.. posielal mi hlasovku, ze dnes sa stara o mamu lebo je chora, hovorim si ake mile..pytal sa na tu kavu, hovorim mozem zajtra.. on, ze zajtra nemoze.. lebo nieco s mamou ale, ze v piatok moze.. dohodli sme sa na kine a vecera.. spokojna si laham do vane a, ze ved skusim ho najst na fb.. mna skoro prekotilo.. 80% prispevkov, ktore tam ma su posty od jeho mami.. typu, aky je silny clovek, prispevky o nejakom muzkom kruhu s mamami, ze je vynimocny, horoskopy, vseliake motivacne citaty… a 20% prispevkov su ich spolocne fotky z vyletov, restauracii, ktore dava on a k tomu popisky : “s najuzasnejsou zenou na svete” , s mojou najvacsou zivotnou laskou, s zenou mojho zivota atd.. zeny neviem, nie je to chore? ja som normalne znechutena a uz sa na to rande ani netesim.. a to nie je decko ma 43 rokov, ja 38 a uz dieta.. takze chapem materinsku lasku.. ale toto je extrem, ja som nikdy nic take nevidela..

autor
11. dec 2024

no a teraz sa dohadujeme na piatok.. s ze ci o 18 ok.. s jeho reakcia : zatial ano ale musim to zladit ako bude mama 🫣🤷🏼‍♀️

senta_sofia
11. dec 2024

Myslim si, ze v tomto veku sa od matky uz neodputa, by si bola ako piate koleso na voze.

earlgrey
11. dec 2024

@autorka
Kašli na to. Toto bude stále a ak má mamu, ktorá mu vie zahrať na city, tak ver, že sa stretnete možno raz a už potom vôbec. Ale aj tak mám tušenie, že aj kebyže idete von, zruší to na poslednú chvíľu alebo po niekoľkých minútach bude musieť za mamičkou utekať.
Ako som spomínala, poznala som takého.

grof_monte_christo
11. dec 2024

Autorka, nechaj to tak. Okrem toho, ze je na mamu asi naozaj veľmi naviazaný, tak u teba už úplne stratil respekt. Načo vôbec do tohto ist?

ina2405
11. dec 2024

Ja by som to už zabalila

tim23
11. dec 2024

Ale no ženy... Normálne choď na rande a uvidíš časom.. Určite by som ho neodpísala hneď na základe tohoto

hellokittyyy
11. dec 2024

chod na to rande a potom nam napis ze aky bol hahah a ze co vypraval o jeho mame

mondolina
11. dec 2024

myslím, že rande ani nebude.... on sa vyhovorí.

ajajaj00
11. dec 2024

utekaaaaaaaj 🙏🏻🙏🏻

gejb
11. dec 2024

A mama je ako chorá? Ma alzheimera alebo len soplik?

stanulienkat
11. dec 2024

@mondolina mozno len hlada spolocny termin aj s mamou😁

kittykat22
11. dec 2024

mozno hladaju s mamou vhodnu kaviaren. Prijemna a utulna kaviaren pre stretnutie syna, matky a jeho buducej byvalej priatelky 😂
A nezabudni, ked ti ponukne domace kolace, tak tvoja odpoved je "dakujem, ale uz som jedla" 😂

kittykat22
11. dec 2024

@retatka tak podla dlzky vztahu je to idealny partner. Celozivotny vztah vlastnou matkou 😂

katarinaforever
11. dec 2024

@mandzula jeho je gay 😇

siska53
11. dec 2024

Chod len zo zvedavosti, ale... Za mna by to bol red flag...mamickara neeeeeeeee.
Ak teda vobec pojdete, aj ja si rada precitam,.ako to prebiehalo...

autor
11. dec 2024

pytala som sa kedy mal naposledy vzah, tak normalny nikdy, nenormalny v maji..spytala som sa co je to nenormalny, na to napisal, ze on je zvlastny človek a ze mal zle nastavene sukromie.. viac o tom nechcel.. moje nadsenie uplne opadlo..

lenocka8894
11. dec 2024

@autorka ja by som ho este nehadzala cez palubu...byt tebou urcite na to rande idem a vytiahnem z neho viac osobnych info nech vies ci sa s tym da pracovat...

nairia
11. dec 2024

@mamamasama ten je hlavne orientovany inde 😉

svetlonos
11. dec 2024

Tak si zistila dôvod, prečo má 43 a je bez zeny/partnerky.
Nebola by ani káva ani kino a ryyyxvhlo by som si vytvorila profil, kde by som bola s troma kamarátmi stále na výletoch fotkách, v objatí! Nech mi dá pokoj.
Ale nie, pivedala by som mu, že svoje deti ľúbim najviac na svete ale to co zvádza on sa mamou je pre mňa cez! Je to chore. Nie Red flag ale čisté mešuge na hlavu, na liečenie.

katuskamala1
11. dec 2024

"Zle nastavene sukromie" = to vsetko vysvetluje. Nezosuladil mamu a partnerku. Tam sa pupocnikova snura neprestrihla..

svetlonos
11. dec 2024

@lenocka8894
ty si naivna optimistka slniečko a, však? Mala si kopu šťastia, ci si s tvojim nasadením uz par krat "dostala facku" od života?
Nič v zlom, prajem ti ozaj krásny život a samých dobrých ľudí v ňom. Ake s týmto materiálom sa pracovať nedá.
Výrok- ja som zvláštny clovek - mozno znie niekomu sexi, záhadné, ocarujuco. V preklade to neznamená nič iné ako - som pekne oruserovy typ, so mnou je to hooodne náročné = ba nevydrzanie.
Tu to kričí zo všetkých strán po problémoch, nie pracovali na nich. Co to som zažila ja, čo to zo skusenosti inych. Toto je skôr až na obavy a strach ako na čokoľvek dobrého.

princkrason
11. dec 2024

@earlgrey uff ty si mala kazdeho na rande 🙂

bielasovicka
11. dec 2024

Mal zle nastavené súkromie? Nieže mal, on ho ma stále aj doteraz. Moje nervy 🤦🏼‍♀️

earlgrey
11. dec 2024

@princkrason Každého nie 🤣 čosi...ale nie je dôležité koho som mala na rande, ale koho na to rande chcem 😉

modrava
11. dec 2024

uz teraz ho nechces, tak naco by si sla na nejake rande..

evaachesa
11. dec 2024

Autorka a nechceš pozvať do kina rovno aj jeho mamu? Vieš, že či si budete rozumieť. 🤷😂

rozculena
11. dec 2024

ano,blbne fb aj ig,vraj aj meseng.cez čo ste si posielali hlasovky?

earlgrey
11. dec 2024

@rozculena Aj mne dnes blbe všetko 😀

kittykat22
11. dec 2024

@evaachesa kino. To by bolo idealne rande podla matky. Aspon by bola zlodejka synov stale ticho 😀😂 Uz vidim doma ten preslov matky "moc toho nenarozpravala" 😂😂😂

evaachesa
11. dec 2024

@kittykat22 akoo po kine káva aby ho mohli prebrať. 🤭😃 Joooj veď aspoň jedno rande by mohla skúsiť. Bude sranda podľa mňa. 🫣😂