icon

Zvláštne vzťahy s mamou: Je to pre vás problém?

11. dec 2024

zeny, konecne som stretla muza, ktory sa mi fakt paci.. prejavom aj fyzicky.. teda on mna stretol videl ma a pozval ma na kavu.. dal mi kontakt.. posielal mi hlasovku, ze dnes sa stara o mamu lebo je chora, hovorim si ake mile..pytal sa na tu kavu, hovorim mozem zajtra.. on, ze zajtra nemoze.. lebo nieco s mamou ale, ze v piatok moze.. dohodli sme sa na kine a vecera.. spokojna si laham do vane a, ze ved skusim ho najst na fb.. mna skoro prekotilo.. 80% prispevkov, ktore tam ma su posty od jeho mami.. typu, aky je silny clovek, prispevky o nejakom muzkom kruhu s mamami, ze je vynimocny, horoskopy, vseliake motivacne citaty… a 20% prispevkov su ich spolocne fotky z vyletov, restauracii, ktore dava on a k tomu popisky : “s najuzasnejsou zenou na svete” , s mojou najvacsou zivotnou laskou, s zenou mojho zivota atd.. zeny neviem, nie je to chore? ja som normalne znechutena a uz sa na to rande ani netesim.. a to nie je decko ma 43 rokov, ja 38 a uz dieta.. takze chapem materinsku lasku.. ale toto je extrem, ja som nikdy nic take nevidela..

janickacrazy
12. dec 2024

@vikiki29 ale veď z kina sa dobre uteká, ideš akože na wcko a už neprídeš, ľahšie ako z restiky 😁💪

princkrason
12. dec 2024

@janickacrazy 😀 mas to vyskusane?

janickacrazy
12. dec 2024

@princkrason ani nie, ale videla som to v nejakom filme 😁

autor
12. dec 2024

nooo takze.. my sme dali to stretnutie na zajtra, lebo dnes mal mat firemny vecierok... prave mi napisal citujem: "ahoj, nejdem dneska na ten Vianocny vecierok, lebo nemozem tu nechat takto MAMU samu doma, tak radsej dneska budem doma, takze dnes nejdem nikam lebo nechcem nechat MAMU samu, a dufam, ze sa zajtra vidime"
presne od slova do slova opisane.. mna picne

enmery
12. dec 2024

🤣Ten už vzťah má-s mamou a potom zaľúbený do seba. Pre mňa by bol už po tomto úplne antisexi. A max. na smiech.

earlgrey
12. dec 2024

@autorka
Ako som písala, zajtra ani na stretko nepríde, zruší alebo sa vyhovorí na mamu...

la_dolce_vita
12. dec 2024

Bozeeee, nemam slov, to je masaker 🙂). Asi by som odpisala, ci zajtra matinka vydrzi sama, alebo ide s nami? 🙂)

miniatura14
12. dec 2024

A už vieš čo je jeho mame? Keď píše, že nemôže nechať mamu takto doma. Ako takto?

gejb
12. dec 2024

A čo je teda mame??? Vieme? To je celkom dosť podstatne podľa mňa

autor
12. dec 2024

@gejb
@gejb
@la_dolce_vita opytala som sa co je teda tej jeho mame, cakam odpoved

terezka1947
12. dec 2024

@autorka,čo keď je mama naozaj chorá?a nechce ju nechať samú,veď sa ho opýtaj,čo je mame?
Tak na prvý pohľad ti bol sympatický,oslovil ťa on,pozval ťa on...a odrazu výsmech,lebo prečo?
Tak divná si potom aj ty,že sa vysmievať z človeka,o ktorom z FB odrazu vidíš divného tipka....

jaond19
12. dec 2024

Mne by to nedalo, snazila by som sa zistit co za vztah to ma a ake ochorenie ma matka, co ak je roky onko pacient a on fakt nema inu rodinu.... poslat do kelu ho mozes hocikedy.... ale vrtalo by mi to hlavou nevediet o co tam islo...

la_dolce_vita
12. dec 2024

Ja za seba mozem povedat, ze ak by kvoli mne syn nesiel na firemny vecierok, tak ho tam dokopem a to aj s mojou chorobou.. ale nastastie mam samostatnych synov. Tu bude matka vzdy na 1.mieste...

autor
12. dec 2024

mama ma anibiotika .. len tolko povedal..

ciernysokol
12. dec 2024

Dufam,ze si slovo mama napisala spravne, tak ako sa ma, velkymi pismenami - ako to on pise. Nieze ho urazis.

hellokittyyy
12. dec 2024

spytaj sa ho nato viac lebo sak antibiotika mozu byt aj na obycajnu chripku

mimka1402
12. dec 2024

Antibiotika.. Ja, že má rakovinu v poslednom štádiu alebo je pripojená na prístroje. S pánom Bohom...😀

gejb
12. dec 2024

@mimka1402 tak ATB sú napriklad aj na zápal mozgových blán (sa mi zda).
Autorka môžeš mu napísať niečo v zmysle" dúfam že to nie je nič vazne"
Prejavis empatiu a zistíš ci ostáva doma len aby jej varil čaj alebo je to naozaj kritické.

autor
12. dec 2024

povedal, že mala chripku ... a dostala antibiotika..

mimka1402
12. dec 2024

@gejb Nemám ten pocit žeby šlo po celom príspevku o niečo ľahké, intuícia.😀
A už medzitým aj autorka potvrdila, že to nie je nič takéto.

gejb
12. dec 2024

@mimka1402 hej tiež som to tušila. Ale tak je dobre vedieť fakty 🤷‍♀️

earlgrey
12. dec 2024

A už aj vieš prečo nikdy nemal normálny vzťah, rodinu, deti...polož si otázku...Teba ti toto v tvojom živote? a v živote tvojho dieťaťa?

mateson2004
12. dec 2024

@mandzula nie je sám, myslím že má priateľa

mandzula
12. dec 2024

@mateson2004 kto, čo? Ak myslíš Jaroša zo začiatku debaty, tak fajn, prajem mu.🙂

miniatura14
12. dec 2024

Mala chrípku 🤭. Ja vážne neviem, či sa smiať alebo plakať...

evaachesa
12. dec 2024

Inak po týchto info by som osobne zvolila krok späť a ani sa s ním neplánovala stretnúť (aj keď mi to prišlo najskôr vtipné). Pre mňa to už hraničí s nejakou psychickou poruchou...aby nebol nejaký prepnutý...áno, pozerám veľa skutočných krimi príbehov takže som poznačená trochu. Ale fakt toto je extrém a veľmi podozrivé že doteraz nemal žiadny vážny vzťah a to chovanie. Pre mňa by toto bola stopka. 🤷 Hlavne keď už chceš tak sa s ním stretni na verejnom mieste, niekde kde nebudete sami. 🤷

mandzula
12. dec 2024

Takto, chrípka, a ešte u staršieho človeka, môže byť fatálna, o tom potom, no to nič nemení na fakte, že po tom, čo o sebe popísal, za stretnutie naozaj nestojí.

la_dolce_vita
12. dec 2024

@mandzula to ano, ale vsak bude na telefone, keby nieco a tiez by automaticky nemal planovat kino den na to.

mandzula
12. dec 2024

@la_dolce_vita veď vravím, že za to nestojí bez ohľadu na maminu chrípku.🙂

princkrason
12. dec 2024

@enmery kde si bola moja doteraz , som ta vsade hladal 🙂
@autorka
toto je normalne napinave vsetci cakame na zajtrajsok, inac zajtra pojdem cez Ba, tak ked mamickar nepride ,tak ja pridem 🙂