Ako často je normálne mať sex?

paolne
10. apr 2025

Ahojte ja viem že je to vysoko individualne ake spolužitie s chlapom sa mi stava prudko neprijemne. Chce sa vkuse milovať. Chce rano aj večer. Vtrhne mi do sprchy budi ma koli tomu o polnoci.
Ja na sex nemam vobec chuť koli uživaniu HA kedže už viac deti nechceme. On kondom použivať nechce. Navrhla som mu nech sa da sterilizovať aby som to uživať nemusela. Suhlasil aj bol na vyšetreni ale ked nadyšiel termin operacie tak tam jednoducho nešiel. Takže pokračujem v uživani HA.
Vadi mi aj to že ked si vypije ma zhadzuje pred znamimi aka som neschopna v tejto oblasti. Už ma to minule natolko naštvalo že som mu pred znamimi povedala že može on za to ako to mame a može to zmeniť ale nechce. Normalne sa na to urazil že ako on može za to že uživam HA že mi povedal nech ich neberem.
Druha vec je ale ta aj keby som mala chuť jak obvikle tak 2-3x za den by mi aj tak vadilo. Som z neho unavena znechutena.
Mate to niektora tak ako to zvladate. Ako sa da sa take tempo udržat?

nynia
10. apr 2025

Pre niekoho to môže byť veľa pre niekoho málo. Pre asexuála by bolo aj raz za mesiac veľa. Toto ako píšeš sama je individuálne a o dohode medzi partnermi. Zdravá hranica je pokiaľ to nezasahuje do bežného života, v zmysle, človek ani nedokáže pracovať a venovať sa iným aktivitám.

mabenn
10. apr 2025

@paolne sex s chlapom co ma zhadzuje by sa znizil na 0 dozivotne

martina21
10. apr 2025

Presne tak, mne staci raz za tyzden uz v dlhodobom vztahu, niekedy raz za dva tyzdne, a to som si kedysi nevedela predstavit mat to menej nez 3x do tyzdna. Je to individualne. Mne hlavne vadi to, ze ked pridem k priatelovi na vikend tak sa odomna ocakava ze bude sex a to ma strasne znechucuje, ale ked som doma myslim na to tesim sa ale akonahle pridem k nemu, prejde ma to😂 Vadi mi hlavne to ze on ten sex ocakava ale nevie ho iniciovat ako keby. Niekedy caka az kym lahneme do postele a tam len na mna kuka a to mi pride strasne asexualne. Ja ked mam fakt ze chut chytim ho vyzleciem v kuchyni alebo len tak v obyvacke ale to tak raz za mesiac pocas ovulacie, neni mi to prirodzene ja som v sexe ta submisivnejsia, potrebujem akcenho chlapa v tomto.

tina1549
10. apr 2025

to máš takého napi*u chlapa a ešte by si chcela s ním viac sexu? :D :D

paolne
autor
10. apr 2025

@tina1549 nie nechcela len neviem to aj jemu vyhovoriť proste vkuse otravuje s tym a chvyle s nim mi pridu neznesitelne.

tina1549
10. apr 2025

tak sa zober a odíď načo byť s chlapom s ktorým vôbec nechce sex a najradšej by som ho ani nevidela :D

januska12323
10. apr 2025

@paolne ty máš iný problém ako sex, prečo si s takým človekom?

ika11123
10. apr 2025

@paolne to nie je o sexe len ho už podľa mňa nemáte rada ....

lucia13022023
10. apr 2025

Tiež súhlasím, že váš problém nie je sex.

zuzpar
10. apr 2025

Priklanam sa k nazoru, ze za tym bude asi nieco viac ako toto a preto vam to nefunguje..

denkabemommy
10. apr 2025

@paolne ale tvoj problém nie je, že nechces sex. Ty nechceš sex som svojim partnerom. To znamená len jedno… Lebo s týmto veľa urobiť už nevieš, keďže sa ti už znechutil.

paolne
autor
10. apr 2025

To je riešenie na všetko ? Rozvod? Ved nepišem že nechcem vobec ale že menej. Povedzte mi tie ktore ste hned napisali že rozchod kolko x za den to mate vy.?

nyusika
10. apr 2025

mna kebyze chlap zobudi kedykovelk kvoli timu, ze che saex...alebo by mi pravidlene vtrhaval do sprchy, zhnusil by sa mi.

otrasny, nadrzaby uboziak

nyusika
10. apr 2025

@ika11123 no to rozhpdne je...mne kebyze toto robil chlap, tak sa mi zhnusi

alebo slusna zena otrci vzdy, ked ma muzicek chut ? pre pokoj cv rodine ?

melanta
10. apr 2025

@paolne áno, ak muž pred inými ľuďmi hovorí o tom, ako je jeho žena v sexe neschopná, to je na rozvod. Toto bude tolerovať iba chudera, ktorá nemá žiadnu hrdosť.
Je úplne jedno, že máš sex iba 2x týždenne. Tvoj muž z toho čo si napísala, si ťa neváži a tvoje pocity ho vôbec netrápia. A to sa nezmení, aj keby si mu otrčila 3x denne.

paolne
autor
10. apr 2025

@melanta joj takych je plna planeta ktore sa nerozvadzaju pre každy krivy prd.

kiki68
10. apr 2025

@paolne preco nedas sterilku Ty? Budes mat istotu.

nyusika
10. apr 2025

@paolne tak nerozumiem - ked nemas problem, naco hladas radu ?

sak sa premoz, pre pokoj v rodine

melanta
10. apr 2025

@paolne to, že si muž neváži ženu, nie je prd. To je základ vzťahu, lásky. Že pre teba nie je dôvod na rozchod to, že si pre muža handra, je v poriadku, ak to tebe vyhovuje. Neviem potom, k čomu je vlastne táto diskusia.

ika11123
10. apr 2025

@paolne toto krivý pred nie je ...po čase si nájde milenku keďže nebudú naplnené jeho potreby tak či tak sa rozvediete ... bohužiaľ niekto to potrebuje viac krát ale jemu to už udiera na mozog preto vás uráža samozrejme ani mne by sa to nepačilo ale chápem aj muža

petrao2
10. apr 2025

@paolne kolko ma rokov ?
Moj bude mat 40 a teda asi je najviac nadrzany za cele roky co sme spolu
ALE ☝️
Nikdy ma neponizoval ani neurazal
Tiez beriem tabletky ale nemaju namna taky ucinok takze myslim ze spravanie tvojho muz ma co to do cinenia s tvojou nechutou aj ked si to nechces priznat

tiezjedna
10. apr 2025

@paolne frekvencia sexu by bolo asi to posledné, čo by ma trápilo. Tým len podčiarkuje to, že mu je úplne na háku akýkoľvek tvoj názor. Keď si k tomu prirazíš tie blbé kecy, tak fakt by nebolo o čom... Nehovoriac o tom, že ja by som mu vrznúť nedala, kým by na ten zákrok nešiel. Ani omylom. Zvieratko blbé... 🙄Sorry.

letfenixa
10. apr 2025

No a máte ho 3x za deň? Alebo on chce a nemáte nič?

paolne
autor
10. apr 2025

@kiki68
@melanta pretože sex to je len jedna stranka života. A potom su aj ine stranky je to otec našich deti. Človek s ktorym som 25r života a nechcem byť bez neho. V opitosti to sice povedal no po vytriezveni sa mi ospravedlnil. Čo vy tu všetke mate ideal mužov ktory nikdy aki len v myšlienke nepokrivili nikoho? To odkial ste ich nabrali? Ja takeho nepoznam. Snad taky ani neexistuje.

bielasovicka
10. apr 2025

Mňa keby chlap zobudil o polnoci ze chce sex, tak by sa už rána nedožil 🤣

januska12323
10. apr 2025

@paolne ešte raz, tvoj problém nie je sex ale sprostý muž a ty sprostá keď nevidíš problémy vo vzťahu. Sex s človekom, ktorý má uráža, ponižuje, budí v noci ako nadržané zvieratko a ohovára po rodine je posledné na čo by som myslela.

kiki68
10. apr 2025

@paolne ja som sa pytala preco nemas Ty ako zena spravenu sterilku? Ked by to bolo prakticke a nemusela by si brat HAK.

paolne
autor
10. apr 2025

@letfenixa nie max 3x za tyžden

senta_sofia
10. apr 2025

@paolne ake to bolo, kym ste deti nemali? Alebo kym si nebrala antikoncepciu? Ma dve zdrave ruky, nech sa zariadi, ked ma nadprirodzene ocakavania

procrastique
10. apr 2025

Ja nad tebou žasnem :D :D Veľmi by ma zaujímalo z akej si ty rodiny alebo z akého si ty prostredia, keď ti toto celé príde ok :D Vďaka.