icon

Ako často je normálne mať sex?

paolne
10. apr 2025

Ahojte ja viem že je to vysoko individualne ake spolužitie s chlapom sa mi stava prudko neprijemne. Chce sa vkuse milovať. Chce rano aj večer. Vtrhne mi do sprchy budi ma koli tomu o polnoci.
Ja na sex nemam vobec chuť koli uživaniu HA kedže už viac deti nechceme. On kondom použivať nechce. Navrhla som mu nech sa da sterilizovať aby som to uživať nemusela. Suhlasil aj bol na vyšetreni ale ked nadyšiel termin operacie tak tam jednoducho nešiel. Takže pokračujem v uživani HA.
Vadi mi aj to že ked si vypije ma zhadzuje pred znamimi aka som neschopna v tejto oblasti. Už ma to minule natolko naštvalo že som mu pred znamimi povedala že može on za to ako to mame a može to zmeniť ale nechce. Normalne sa na to urazil že ako on može za to že uživam HA že mi povedal nech ich neberem.
Druha vec je ale ta aj keby som mala chuť jak obvikle tak 2-3x za den by mi aj tak vadilo. Som z neho unavena znechutena.
Mate to niektora tak ako to zvladate. Ako sa da sa take tempo udržat?

nyusika
10. apr 2025

@kiki68 mozno pretyo, lebo sterilizacia zeny je nezvratmy a narocny ukon, kym vazektomiu je mozne vykonat aj ako docasny a je ti nenaocny, ebzny ukon...a mono oreto, lebo ten viac nadrzany v ich vztahu je prave muz...a zena uz teraz znasa izika antikoncepcie

wolf_
10. apr 2025

Ak nie rozvod, ok, chapém, tak smer párová terapia a sexuológ. Myslím, že ak chcete mať funkčné manželstvo, tak je to najlepšie čo môžete pre seba urobiť.
Riešení vidím viacero len vždy to chce dvoch ľudí, ktorí vedia spolu efektívne komunikovať. A dvoch ľudí, ktorí majú snahu (obaja!) zmeniť aktuálny stav na taký, ktorý bude vyhovovať obom.

kiki68
10. apr 2025

@nyusika No ja len ze ked uz maju deti vybavene, tak mohla mat pokoj a iba si uzivat. Ta frekvencia je na nich. Ona sa rozvadzat nechce. Tak potom lepsie takto

denkabemommy
10. apr 2025

@paolne my máme sex s mužom občas aj 2x za deň, ale pri 2 deťoch to ide naozaj len sporadicky 2x ale keď mám porátať priemer ak 4-5x týždenne určite, baví nás to oboch spolu 😊 keď sa nechceš rozchádzať, tak vhoď HAK a mužovi vysvetli, že buď kondóm alebo vazektómia, vyriešené.

paolne
autor
10. apr 2025

@senta_sofia všetko bolo ok milovali sme sa 1-2x za tyžden. Ked som bola tehotna ani tolko nie. Tak mi to aj vyhovovalo. tento stav trva posledny rok netušim čo sa udialo zmenilo.

plamienka555
10. apr 2025

Brať HAK kvôli mužovi a nechať si tým ovplyvnovať celé telo, lebo muž nechce používať kondóm... No hold, bez kondómu nebude mať sex. Ale je fajn vedieť, ako si ťa váži - jeho rozkoš nad tebou samotnou. Nad sterilizáciou ani nepomýšľajte, taký zásah do tela kvôli sexu je hrozne nezmyselný.

Obávam sa, že aj keby si sa milovala aspoň 4x do týždňa (hoc aj bez chuti, ale ak to stojí pre záchranu vzťahu), nebude mu to stačiť. Neviem, ako sa k tomu postaví, či to príjme alebo si nájde jemu podobnú.

Potom sú tu už spomenuté iné metódy, pomocou ktorých vie žena uspokojiť muža, ale neviem ako sa k tomu staviate. A ani si neviem predstaviť, že by som musela každý deň odbaviť muža, lebo on to chce a potrebuje a na moje pocity sa neberie ohľad - nevydržalo by mi to dlho.

Tvoj chlap má vo vašom vzťahu aj iné problémy. Mnohí ťa na to upozorňujú. Skús sa na to ešte pozrieť.

sense
10. apr 2025

Nebrala by som HAk len preto že si muž nechce nasadiť gumu.
Keby ma chlap zobudiť kvôli sexu tak by prebudil akurát tak furiu vo mne a nemal by chuť ešte niekoľko dní .
On nechodí do práce keď chce sex niekoľkokrát denne? Tak ho treba zamestnať.
A teda neprepacila by som mu tak rýchlo keby hoc aj v opitosti má začne takto urážať.....

paolne
autor
10. apr 2025

@sense chodi do prace ale rano a večer je doma a niekedy si odbehne aj na obed domov koli tomu. Ja som doma s ročnym babom

sense
10. apr 2025

@paolne tak ho treba viac zapojiť do otcovskych povinnosti a cez obed mu dať dieťa nech sa postará. Sorry ale taký chlap je egoista v mojich očiach

nyusika
10. apr 2025

@paolne on si dobehne ocas dna domov kvoli tr.kacke ??

lucia13022023
10. apr 2025

Žena... Ja žasnem nad tým co píšeš 🤣 máš doma nadrzaneho sedlaka ktorý ťa nerešpektuje, ponižuje ta pred kamarátmi, rozoberá INTIMNE veci co by mali byť medzi vami, budí ta o pol noci kvôli sexu, chodí domov z roboty kvôli sexu a berieš kvôli nemu hak lebo krásavec odmieta kondóm... Akože.. Začni si trosku vážiť samu seba.

pasomnica
10. apr 2025

No to je kus vola.

domkakvet
10. apr 2025

@paolne no otras vsetko co si napisala.

rozculena
10. apr 2025

to ako sa chlapovi stane,že je po rokoch z neho zrazu nadržané hovädo?

cimage
10. apr 2025

Mne by sa zhnusil keby ma stale otravoval. Ja sa musim vyspat. Staci, ked ma v noci budi dieta. Keby dosiel este aj chlap, tak mu rozkopem nieco. My to na stastie mame s muzom poriesene a nemusi nikto doliezat, ale 3x denne to nemame. Po tych urazkach pred kamosmi, by som ho uz poslala na liecenie.

mabenn
10. apr 2025

@paolne ano, su muzi, co nevyzaduju od zien sex, neopijaju sa, neponizuju zenu a nerobia zo seba ani idiota ani zviera...skoda, ze si na takeho nenatrafila a kvoli jeho "otcovskej" roli musis znasat spravanie na urovni neskoreho stredoveku...tak ci tak-nemusis, ale ked veris tomu, ze musis, tak tvoja vôla...normalne to uz dnes nie je

jana_eyre_2
10. apr 2025

Máš muža burana, to nie je že sa chce "milovať" ako píšeš.. on ťa normálne zneužíva a uráža.. na grcanie..

maminkadeticiek
10. apr 2025

Ja si myslim,ze problem.nie je frekvencua sexu.Podla toho co pises je problem vyber chlapa.Je to debil.

vanilkovazmrzka
10. apr 2025

A pred tym ste sex mavali tiez tak casto a nevadilo ti to?

vanilkovazmrzka
10. apr 2025

A teda vas problem neni vo frekvencii ale v tom ze on je sebecky picus a absolutne neberie ohlad na teba.

paolne
autor
10. apr 2025

Stale tu je ten isty problem a to že odpovedate - davate rady na niečo na čo sa nepytam. Takže ak nemate niektora skusenost tak jednoducho neodpovedajte

nevenka
10. apr 2025

Pytas sa, ako sa to da vydrzat. No tak, ze zatnes zuby a podrzis, kedykolvek on bude chciet, ako inak?
Este by ma zaujimalo, co spravi, ked mu povies nie. Povies mu niekedy nie? Ak ano, znasilni Ta, ci co? No za mna, toto sa vydrzat neda.

paolne
autor
10. apr 2025

@nevenka ano velmi často mu poviem nie. Obmedzujem to na 2-3x za tyždeň. Neznasilnuje ani nič take. Ked ho odmietnem sam sa odbavi. Len mi vadi že sa k nemu neda ani približit len tak pusa pohladenie objatie lebo hned ma taha do postele alebo rovno tam kde sme. Podla mna mu nejak hormony zblbli lebo taky nebyval.

beata_k
10. apr 2025

@paolne Kup mu brom. Nemas za co.

marca12
10. apr 2025

@paolne Opity clovek aj pravdu povie. Mna teda muz nikdy nezhodil pred nikym ani ked si vypije. Tento tvoj je nadrzany jak hovado. Ten by sa kazdej zene zhnusil. Jemu nic ine pocas dna nebeha po rozume len sex. Telefon bude mat tiez plny holych zien. Pises,ze si s nim 25 rokov a to ti doteraz nevadilo,ze ta prekoti pri kazdej moznej prilezitosti? Nadrzanemu chlapovi nevysvetlis,ze to nechces. Bude hladat inde. Bud sa zladis s jeho tempom alebo fakt len od seba ist. Ty si ho poznas a vies,aky je. Ked nepomahaju rozhovory,tak co uz ine sa da robit? Este mozes ist ty na sterilizaciu a nebudees musiet uzivat HAK

rozculena
10. apr 2025

@paolne ste spolu 25 rokov a ty si doma s ročným dieťaťom??

beronsche
10. apr 2025

@paolne s takým sebeckym hovädom, čo ma zhadzuje pred kamarátmi, odmieta kondóm aj vazektomiu, aj keď vie, že nereagujem dobre na HAK, a ktorý má doslova obťažuje, kam sa pohnem, by bolo pre mňa normálne nemať sex nikdy..
Ty si si ho vybrala za partnera a otca svojich detí, nuž zostava ti iba rozhovor, prip.manzelska poradňa.
Či to pomôže neviem, skôr tipujem, že on si pôjde svoje..

A vieš, nemusíš mať ideálneho muža, taký neexistuje, to súhlasím, stačí mat muža, čo ťa rešpektuje.

mimzy123
11. apr 2025

Skôr si myslím, že sa ti do toho asi nechce, lebo myslí len na seba. Keby sa to páčilo aj tebe myslím, že by si ho neodmietala.

bzusines
14. apr 2025

@paolne raz by ma zhodil pred niekým, tak vtedy by len dosexoval. Ani sa ti nečudujem že si z neho unavena.

aurora33
14. apr 2025

@paolne tu nie je problém sex. Vy máte kopec iných problémov, len ty ich nechceš vidieť.