icon

Ako často vyhovuje mužom v dlhodobom vzťahu mať sex?

15. apr 2026

Ahojte,
V dlhodobom vztahu, spolocna domacnost, kde su aj deti, muz pracuje a zena na rodicaku. Ako casto mate chut na sex? Co je podla vas uz malo a co je vela ze by sa vam az nechcelo?

Strana
z2
sisska96
16. apr 2026
@greywolf

@sisska96 nie vsetci maju sex raz za mesiac. Mat ho 3-4x za tyzden prip viac je uplne normalne. Neviem kde si nabrala ze u vacsiny to tak nieje. To si tam s nimi? To ze si nieco myslis este neznamena ze to tak je. 🙂 su pary ktore maju takmer kazdy den aj po rokoch manzelstva. Vzdy je to o dvoch. Nie vzdy je to dokonale extra vasnive, s x polohami a masazou, ale je a manzelia si najdu cas ktory je len ich ak chcu obaja.

@greywolf Jedine u tých, ktorý málo pracujú a nemajú čo robiť

lenja1
16. apr 2026
@sisska96

@sisska96 mame dve deti, pracujem vela, okolo domu je tiez čo robit a stále si nájdeme čas sami pre seba. Aspoň 3-4 krát do týždňa. Každý to má tak ako chce ostatne su výhovorky. U nás to je tak že niesme len manželia ale aj partneri. Keby bol sex raz za mesiac myslím že vzťah by sa uberal iným smerom a nie úplne k lepšiemu. Sme síce spolu len 10 rokov tak neviem čo bude o dalších 10. A je rozdiel sex a dobrý sex.

anonym_175c36
16. apr 2026
@sisska96

@sisska96 tak to sa velmi mylis, aboslutne to nie je o tom, ale o vzajomnej chuti

samik88
16. apr 2026
@anonym_175c36

@sisska96 tak to sa velmi mylis, aboslutne to nie je o tom, ale o vzajomnej chuti

@anonym_175c36 no veď keď máš veľa roboty (a je jedno či manuálnej alebo nemanuálnej) tak nemáš čas ani na tú chuť 😃 jasné,že treba si aj oddýchnuť a vypnúť. Ale 3-4x za týždeň je pre mňa nereálne popri deťoch a všetkých povinnostiach 🙈

anonym_175c36
16. apr 2026
@samik88

@anonym_175c36 no veď keď máš veľa roboty (a je jedno či manuálnej alebo nemanuálnej) tak nemáš čas ani na tú chuť 😃 jasné,že treba si aj oddýchnuť a vypnúť. Ale 3-4x za týždeň je pre mňa nereálne popri deťoch a všetkých povinnostiach 🙈

@samik88 je to realne fakt, niekedy staci aj dobra rychlovka,moj muz je maximalne fyzicky vytazeny, podnika, pracuje manualne a ma chut, neberie nic

anonym_4347a2
16. apr 2026
@samik88

@samik88 Je problem najst si 3x do tyzdna 15 min? Teda ja neviem, ci sa ostatni miluju viac ako hodinu, ale cez vikend si doprajeme na to viac casu a cez tyzden to je supsup za chvilku. Ja mam sex rada, nemusi manzel okolo mna cely den tancovat a potom ma hodinu pripravovat, aby som mu "dala". Ale kazdy to ma inak a je to v poriadku ak to obom vyhovuje. Aj kazdy den, aj raz do tyzdna, aj raz za mesiac.

anonym_6d7098
16. apr 2026

Sme spolu 16 rokov, máme jedno malé dieťa, bude mať 3 roky čoskoro. Sex máme aspoň 3x do týždňa, niekedy 4. Úprimne, keď je menej, ja som dosť nervózna potom a manžel si zjavne zrátal 2 a 2 a radšej mi vyhovie 🙉
Pred dieťaťom sme mali sex častejšie, občas aj 2x denne, a to najmä na popud manžela stále. Po príchode dcéry mu trochu kleslo libido, ale nie mi nikdy nepovie.

anonym_d87605
Včera o 21:55
@anonym_81a90c

26 rokov a každý deň

@anonym_81a90c 26 rokov a kazdy den,cize aj pocas menzesu,mnam 🤢 a ak mate dieta/deti,tak hned po porode na sale a den co den na oddeleni 600nedelia.Plus po prepusteni z porodnice hned sup na to.Choroby,horucky,sople,zimnice,brusne virozy,zvracanie,hnacky,i tak sex denne.Umrtie v rodine,pohreb.Zly den v praci.Skratka denne idete na to.Gratulujem

anonym_81a90c
Dnes o 06:23
@anonym_d87605

@anonym_81a90c 26 rokov a kazdy den,cize aj pocas menzesu,mnam 🤢 a ak mate dieta/deti,tak hned po porode na sale a den co den na oddeleni 600nedelia.Plus po prepusteni z porodnice hned sup na to.Choroby,horucky,sople,zimnice,brusne virozy,zvracanie,hnacky,i tak sex denne.Umrtie v rodine,pohreb.Zly den v praci.Skratka denne idete na to.Gratulujem

@anonym_d87605
Samozrejme s výnimkou týchto období, to snáď nemusím písať 🙂

Strana
z2