icon

Ako odmietnuť muža?

27. apr 2022

Od puberty mam problem s odmietnutím chalanov. Vždy som prijala pozvanie na rande aj keď som nechcela ist/ nepáčili sa mi. Neviem ich proste odmietnuť a radšej (aj keď mi to nie je príjemne) sa pretvarujem ako ich mam odmietnuť. Ale teraz mam celkom stres. V práci sme mali školenie. Skolitel je veľmi pekny muz, ale asi o 15 rokov starší. Vsimla som si, že často po mne pokukoval, vždy keď povedal nieco vtipne, pozrel sa na mna či sa smejem, usmieval sa na mna veľmi často, dokonca sa ma aj pred všetkými spytal ako sa volám a potom ma dával za príklad keď vysvetľoval veci. Proste cítila som že so mnou udržiava očný kontakt skoro stale, a nadobudla som pocit že som mu asi sympatická. Zacal ma potom aj v noci sledovat na sociálnych sieťach a polajkoval mi fotky. Teraz asi o tyzden sa mame pracovne stretnúť a dosť sa hanbim, lebo si myslim že mi mozno bude prejavovať náklonnosť. Ako ho slušne odmietnuť? Síce je mi sympaticky ale neviem si s nim nic predstavit

Strana
z2
lunademonica
28. apr 2022

Inak nedavno som si kukla daky kurz asertivity ajo povedat nie, resp. ako povedat co potrebujem, skuk pokukat nieco take ;)

kassandra25
2. máj 2022

Ked ta bude volat von, povedz, ze dakujes, ale nieee, uz nieco máš. Ak by sa opytal, ci program s priatelom, treba vytrestit oci, a odist. Netreba odpovedat nato, co je neprijemne a na vsetko. Da sa prezit aj bez odpovede a s hranou tvarou, v tvari sa da vela povedat. Ak by pytal cislo, treba odpovrdat: niee, lebo si ho stratila. Vybavene. Trosku ako vtip, zasmej sa na tom, a nedat mu prilezitost. Treba ist.

kluska
31. aug 2022

no a preco ho vlastne nechces? nejako mi unika pointa, je pekny, sympaticky, ale stary? preco robis dake drahoty? 🙂

martinmmartin
6. sep 2025

Slecna nepojdeme na drink? Nie dakujem myslim ze mozem byt tehotna

Strana
z2