Ako prekonať obavy z nedostatočnosti pre partnerku?
V intímnych veciach mám veľmi nízke sebavedomie a bojím sa toho, že pri sexe nebudem pre partnerku dostačujúci.
Mám veľmi tenké prirodzenie krátku výdrž počas penetrácie. A čo teda viem tak to nie sú veci po ktorých ženy túžia. Kvôli týmto obávam ani nevyhľadávam žiadne vzťahy ani intimitu. Chápem, že žena dosiahne orgazmus aj iná, ale v týchto veciach si vôbec neverím.
Má zmysel niečo skúšať a nájsť si niekoho alebo budem nedostatočný a niekto kto bude opak mňa bude mať väčšiu výhodu oproti mne?
@anonym_autor ale odkial si došiel, že mužnosť sa meria v cm tvojho...
A to, že nemáš vydrz?no ak aspoň by si zvladol.viac krát,tak to skôr bonus😄
@anonym_090276 A k tej druhej veci. Čo ak to nepôjde po prvom raze znova? A bude sa cítiť neuspokojená....
@lindusss2016 Nemal sa kto sťažovať....
@anonym_autor no pozri, keď máš aspoň tých 10cm tak to je dosť, (mne by to stačilo), sú síce aj náročné ženy, ale nie všetky sú také. Ved normálne vyskúšaj, a uvidíš. Ale nájdi si normálnu ženu ktorá ťa bude mať rada kvôli tebe, nie kvôli tvojmu 🐦⬛
@anonym_autor no pozri, keď máš aspoň tých 10cm tak to je dosť, (mne by to stačilo), sú síce aj náročné ženy, ale nie všetky sú také. Ved normálne vyskúšaj, a uvidíš. Ale nájdi si normálnu ženu ktorá ťa bude mať rada kvôli tebe, nie kvôli tvojmu 🐦⬛
@anonym_bd6361 O dĺžku také obavy nemám, ale skôr o tú hrúbku.
To ma trocha udivuje, povedal by som že to je pre väčšinu žien malý penis
@anonym_efea97 Ak by jej tých pár zásunov stačilo tak možno....
@anonym_autor sex nie je o zasunoch.. muž môže byť čistý obdarený Adonis a keď si myslí, že mu stačí dnu-von, dnu-von.. tak sa riadne myli..
Keď budeš so ženou, laskaj jej telo, celé. sustred sa na jej rozkoš, sleduj jej reakcie. To ale mimo penetrácie. Komunikuj.
Prečo máš krátku výdrž?
Ako vlastne vieš, že je krátka, keď si nemal sex?
Inak, vieš, čo je čistá sexuálna katastrofa?
Nekonečná penetrácia. Nekonečné prirazanie bez čohokoľvek okolo toho.
To je také trápne
@moonlight1210 Dĺžka je v tomto rozsahu. Ale pokiaľ viem tak priemer je o dosť väčší v europe
@anonym_autor tak to vies zle a urcite netreba verit komentom na MK, ako tu podaktori manzelia maju 20cm +...
Tych 15 je taky doveryhodny priemer.
@anonym_autor no ved ok, to je vsetko v poriadku. Najdes aj take dievca, co bude rado za to, ze bude tvoja prva. Nevesaj hlavu. Ale naozaj odporucam podstupit nejaku terapiu. Nic z toho, co si tu uviedol, nie je dovodom na to, aby si cely zivot prezil sam a v celibate.
Mas kratku vydrz pocas penetracie, ale sex si este nemal.. co si penetroval? Ale aj tak, prax robi majstra, 24 uplne v pohode vek
Problem mas iba v hlave 🙂 a istotne existujw niekde dievca ktorej vyhovovat budes. Takze klud 😉 popracuj na svojom sebavedomi.
@anonym_autor tak to vies zle a urcite netreba verit komentom na MK, ako tu podaktori manzelia maju 20cm +...
Tych 15 je taky doveryhodny priemer.
@lindusss2016 Myslel som skôr že priemerná hrúbka je väčšia ako si spomínala
Mas kratku vydrz pocas penetracie, ale sex si este nemal.. co si penetroval? Ale aj tak, prax robi majstra, 24 uplne v pohode vek
@anonym_2590fa Pri masturbácii dosiahne orgazmus dosť rýchlo, a s sexuálnou pomôckou som skúšal aké by to bolo mať sex, a pri tom sa vždy urobím veľmi rýchlo...pripadám si už dosť starý aby som bol stále panic, čo ak budem mať sex s niekým kto je mladší odo mňa a vysmeje má za to že som úplne nemohlo?
To je také trápne
@anonym_314a09 Chápem, že si to myslíš, ale v reálnom živote sa nemám s kým porozprávať o týchto veciach v ktorých si neverím....
Problem mas iba v hlave 🙂 a istotne existujw niekde dievca ktorej vyhovovat budes. Takze klud 😉 popracuj na svojom sebavedomi.
@anonym_e3cafa O Tom dosť pochybujem, no keby to zlepšenie sebavedomia nebolo také ťažké
@anonym_autor no ved ok, to je vsetko v poriadku. Najdes aj take dievca, co bude rado za to, ze bude tvoja prva. Nevesaj hlavu. Ale naozaj odporucam podstupit nejaku terapiu. Nic z toho, co si tu uviedol, nie je dovodom na to, aby si cely zivot prezil sam a v celibate.
@lindusss2016 Ja už mám o Tom asi takú mienku, že má kvôli tomu nebude nikto chcieť. Ale asi máš pravdu🙂
@anonym_autor sex nie je o zasunoch.. muž môže byť čistý obdarený Adonis a keď si myslí, že mu stačí dnu-von, dnu-von.. tak sa riadne myli..
Keď budeš so ženou, laskaj jej telo, celé. sustred sa na jej rozkoš, sleduj jej reakcie. To ale mimo penetrácie. Komunikuj.
Prečo máš krátku výdrž?
Ako vlastne vieš, že je krátka, keď si nemal sex?
Inak, vieš, čo je čistá sexuálna katastrofa?
Nekonečná penetrácia. Nekonečné prirazanie bez čohokoľvek okolo toho.
@anonym_d34704 Skúšal som sexuálnu pomôcku a stou je to vždy rýchlo, takže predpokladám že so ženou to bude ešte rýchlejšie...
Nebudem ta tu chlacholit, nevidim v tom zmysel. Ako niekto napisal vyssie, sex je dolezity a ak je muz v posteli onicom, tak nie, nebudem s nim stracat cas rovnako, ako by so mnou nestracal cas muz, ak by som bola v posteli tragicka. Ak ho mas tenký, tak to fakt nie je ziadna vyhra, ale s tym nenarobis nic. Vies tento nedostatok vykompenzovat charizmou a charakterom, vies sa naucit zenu uspokojit vyborne aj inak, ale nie každej to bude stacit, s tym sa proste treba zmierit rovnako, ako sa musia zmierit aj ini ludia, ak ich priroda v niecom neobdarila. U teba je este aj ten problem, ze z teba krici ten komplex a to je este menej atraktivne ako tenky penis. Treba si to asi najprv zrovnat v hlave a uvedomit si, ze ak ta niektora bude lubit, tak ta bude lubit aj s tenkym penisom. A ze ludia sa zamilovavaju nie len na zaklade vyzoru ci vykonov v posteli, ale na zaklade tvojej osobnosti, charakteru. Ked je clovek zamilovany, tak prejde aj toto. Takze u teba by som to videla asi tak, ze so sexom sa neponahlat a najprv budovat vztah.
@lindusss2016 Myslel som skôr že priemerná hrúbka je väčšia ako si spomínala
@anonym_autor to som nepisala ja, uprimne, nemam prehlad, ake su europske priemery a na tom naozaj vobec nezalezi. Laska a vztah sa nezakladaju na centimetroch. Mozes sa naucit, ako byt pozorny a dobry milenec. Samozrejme nie pre kazdu zenu. Su naozaj take, ktorym na sexe zalezi (aj mne napr.), ale z toho, co tu citame na dennej baze, mozes vidiet, ze niektorym zenam sex nechyba vobec, treba lovit v takych vodach. Existuje kopec inych praktík, mozte spolu objavovat.
A len taka poznamocka, muznost sa naozaj nezaklada na velkosti vtaka. Kolko chlapov moze byt obdarenych a pritom su to uplne nuly.
@anonym_314a09 Chápem, že si to myslíš, ale v reálnom živote sa nemám s kým porozprávať o týchto veciach v ktorých si neverím....
@anonym_autor no neviem či si si všimol nepísala som tebe, alebo anonymke. Chudák decko
@anonym_e3cafa O Tom dosť pochybujem, no keby to zlepšenie sebavedomia nebolo také ťažké
@anonym_autor ver ze kazdy mame nejaky nedostatok. Resp nieco s cim nie sme spokojni.
Oci. Vlasy. Prsia. Zadok. Nohy...
potom aj taka nasa nespokojnost ze neviem varit. Neviem piect. Neviem... soferovat....
naozaj kazdy mame svoje "komplexy" s ktorymi bojujeme.
@moonlight1210 Dĺžka je v tomto rozsahu. Ale pokiaľ viem tak priemer je o dosť väčší v europe
@anonym_autor Kolko si potom predstavujes ako priemer?
Staci, ked si to pozries na pravitku. 3 cm to celkom dost. Musis si to predstavit 3D, takze aj do priestoru.
Uz 3-3,5 cm je slusny objem pri 13-15 cm dlzky.
Ak mas problem si to predstavit, najdi si nieco tych rozmerov. Priemernej zene to v pohode staci.
A ked citam dalej, tak vyzera, ze zistujes, ze sa trapis roky nadarmo, lebo si bezny priemer, ktory by nemal mat s velkostou v posteli problem.
Uz len poriesit tu vydrz.
No a hlavne sa naucit byt pozorny milenec. To zeny ocenuju v posteli najviac. 🙂
Toto vážne niekto rieši? No tak si zasunieš a bude to bieda a ona ťa pošle doriti a teda skúsiš inde a inde a inde ... čo je na tom vlastne? :D
A či máš vtáka malého či veľkého, dlhého či krivého je to jedno, gro žien aj tak vtákom neurobíš.

@anonym_autor pracuj s tym strachom, najdi si terapeuta, nenechaj sa tym zozierat. A zas aspon budes mat dokaz skutocnej lasky 😃
Este by som mala taku otazku, ci sa uz nejaka stazovala, alebo to len ty takto vnimas? Lebo inak ani v jednom pripade to nemusi byt az tak zle, ako to vidis ty