icon

Ako riešiť intímne chvíle, keď sú deti väčšie?

9. máj 2026

Ahojte, mám trochu ošemetnú otázku, týka sa hlavne párov, ktoré majú deti v tínedžerskom veku ( aj my s mužom sa k tomu blížime 😁). Týka sa sprchovania po sexe, proste mi príde trápne, že by deti mali vedieť, že sme sa práve milovali. Keď vyjdeme do spálne sa umyť. Ako to riešite vy? Prekonali ste ten blbý pocit alebo máte nejakú stratégiu, ako to urobiť, aby si deti nič nevšimli?

Strana
z3
lucik194
9. máj 2026

sexovat ked deti nie su doma, homeoffice, skoro rano pred skolou, rychlovka v aute, vonku na vylete…. rady od kamosiek

anonym_df7b24
9. máj 2026

@anonym_autor A je to také hrozne, keď ťa uvidia vychádzať sprchovať sa? Nemala by si sa pred nimi hanbiť.

anonym_b268f2
9. máj 2026

tak sa nasprchuj po sexe.. ale az vecer v bezny cas..

doriiis
9. máj 2026

Ešte povedz, že sa sprchujete aj pred sexom a budete jasni. 😁

anonym_88b892
9. máj 2026
@doriiis

@doriiis Vy sa pred sexom nesprchujete? My vyuzivame HO.

autor
9. máj 2026
@doriiis

@doriiis jasné že sa sprchujeme

doriiis
9. máj 2026
@anonym_autor

@doriiis jasné že sa sprchujeme

@anonym_autor ... Takže sa sprchujete pred sexom a potom zase o pol hodinu? Tak to si pubertiaci domyslia aj keď nechcú.

anonym_2146e2
9. máj 2026

Takže Rýchlovka u vás nehrozí …. Kym sa osprchujes aj chuť prejde…

anonym_6d5054
9. máj 2026

Mat vlastnu kupelnu pri spalni 😉

anonym_90db87
9. máj 2026
@anonym_6d5054

Ako neviem, co je na tom divne, sa sprchovat pred a po sexe, ja sa musim, inak mam zapaly, proste mi to vadi. A kedze mame sex bez kondomu, tak uz duplom, ked to zo mna vyteka. Niektore sa cudujete, ako keby ste to poculi prvy raz. A pre zeny so zapalmi, sa presne toto odporuca, ist sa pred a po vycikat a umyt. V inej teme, pri inak polozenej otazke, by ste inak hovorili.
A taka rychlovka, ak sa rano umyli obaja a po celom dni, no mnamka, ja toto nemusim, mam rada, ked sme cisti obaja. A vieme aj tak dat rychlovku, niekedy mi ako zene stacia aj 3 minutky a hotovo, az je muzovi luto, ze tak kratko a uz som 😅.
My napriklad v pohode mozeme, kym su deti pri telke, syn si da sluchatka do usi a nevnima realny svet. Dcere bolo divne, ze preco sme neprisli dole (uspavame este mladsie deti a potom prideme dole do obyvacky), tak som jej povedala, ze sme sa este chceli v klude porozpravat. Alebo sexujeme az okolo 23, ked uz spia.
Inak ma manzel HO, tak niekedy pomedzi jeho pracu doobeda.
@anonym_6d5054 nie vsade sa to da, ze ano. Asi si ju nenakresli teraz 🫣.
Strasne vtipne ste, namiesto realnej rady, vysmech. Ani sa nemusela unuvat pisat sem.

autor
9. máj 2026
@anonym_90db87

Ako neviem, co je na tom divne, sa sprchovat pred a po sexe, ja sa musim, inak mam zapaly, proste mi to vadi. A kedze mame sex bez kondomu, tak uz duplom, ked to zo mna vyteka. Niektore sa cudujete, ako keby ste to poculi prvy raz. A pre zeny so zapalmi, sa presne toto odporuca, ist sa pred a po vycikat a umyt. V inej teme, pri inak polozenej otazke, by ste inak hovorili.
A taka rychlovka, ak sa rano umyli obaja a po celom dni, no mnamka, ja toto nemusim, mam rada, ked sme cisti obaja. A vieme aj tak dat rychlovku, niekedy mi ako zene stacia aj 3 minutky a hotovo, az je muzovi luto, ze tak kratko a uz som 😅.
My napriklad v pohode mozeme, kym su deti pri telke, syn si da sluchatka do usi a nevnima realny svet. Dcere bolo divne, ze preco sme neprisli dole (uspavame este mladsie deti a potom prideme dole do obyvacky), tak som jej povedala, ze sme sa este chceli v klude porozpravat. Alebo sexujeme az okolo 23, ked uz spia.
Strasne vtipne ste, namiesto realnej rady, vysmech. Ani sa nemusela unuvat pisat sem.

@anonym_90db87 asi tak ako píšeš, ...tiež si neviem predstaviť sa pred a po umyť 🤷

autor
9. máj 2026
@anonym_6d5054

@anonym_6d5054 to by bolo super, 😊 ale to sme si už nemohli dovoliť pri stavaní domu 😊

simsalabim
9. máj 2026

@anonym_autor nemyslim si, ze moje deti niekedy registrovali, ze som v kupelni - okrem situacie, ked ju akurat okamzite museli pouzit. Pubertak na rodicov nestriehne, ako 14 mesacne dieta.

anonym_0c3833
9. máj 2026

Ja ked som bola tinedzer som presnw za toto vedela kedy nasi sexuju, peoste si vsimnes ich rutinu taku inu predtym.....ale nejako som to nevnimala neriesila a nevadilo mi to, vedela som ze vtedy nemam za nimi ist a hotovo ....jedine co mi vadilo ked som uz bola dospela a byvala este s nimi a otec mi v alkoholovom opojeni prisiel vynadat, ze kvoli mne ze tam byvam aj ked som zalezena väcsinou v izbe ked pridem z prace, tak nemoze normalne sexovat a ja som za to vinna ....nie jeho pitie ale ja teda...a to mi vadilo viac, tak bolo ze som sadla do auta a odisla z domu na nejaku dobu kym sexovali a potom sa neskor vratila, pritom oni ziadny hluk nevydavali a keby mi nepride vynadat alebo by svoju rutinu robili nenapadnejsie tak ani neviem a neriesim

anonym_fd9d70
9. máj 2026

Podla mna to zbytocne prezivas. Pubertiak urcite nestriehne s nalepenym uchom za dverami s mobilom v ruke so stopkami po kolkych minutach a ako casto navstevujete kupelnu. 😂 Navyse davno vie co je to sex a ako prisiel na svet takze podla mna jemu je to uplne jedno. Pravdepodobne ma aj nejake konicky, kamaratov a nie je doma 24/7 takze ak to chcete ponechat tabu najdite si cas ked nebude doma.

anonym_cf4ce1
9. máj 2026

@anonym_autor ako sa da toto vyriesit? Ked nechces aby ste boli odhaleni vdaka sprchovaniu, tak mi napada bidet miesto sprchy? Vlhcene obrusky? Co ine?

tululu
9. máj 2026

A co ja viem, ved to je normalna sucast zivota. Nerobite to predsa pred nimi v izbe a v puberte su rodicia aj tak vacsinu casu trapni, ci sa snazia robit veci spravne alebo nie 🙂

euka210
9. máj 2026

@anonym_autor presne ako pisu...oni davno vedia ze ich nepriniesol bocian a mozu byt radi, ze rodicia maju dobry vztah.

natalka13
9. máj 2026
@anonym_90db87

@anonym_90db87 rychlovka nieje o tom ze sex trva 3minuty😃

natalka13
9. máj 2026

Obyvacka vinko dobry film, masaz noh pusa a obaja sa dvihnu a idu sa po jednom osprchovat vratia sa do obyvacky a maju sex......
Divny scenar.

romiada
9. máj 2026

@anonym_autor vobec neriešim deti, čo si prave myslia. Ono je to pre nich možno trapne v tomto veku. Ale potom keď hudu sami dospelí ,pochopia. Mojich rodičov som tiež tak videla vybehnuť, resp.som registrovala rychly presun zo spalne do sprchy. Nijdy som sa z toho nesmiala vtedy. Iba ma v podstate naučili ze je to v norme a niet sa za čo hanbiť. A som vlastne rada,že moji rodičia mali zdravi aexualny život v tom veku ked sme boli teens. Už chapem prečo im vydržalo manzelstvo doteraz.

anonym_ef2b71
9. máj 2026

my sa nikdy hned po sexe neletime sprchovat

anonym_3ddf4d
9. máj 2026

Co je na tom zle, že udržujú hygienu? Aj my sa sprchujeme pred aj po a co ako? Nechápem čo je smiešne na tom a co to vôbec koho trápi? Nie každý je zástancom "rychloviek". Niektorí sme tu aj ľudia, nie zvieratá. V každom prípade poradim toľko, že to jednoducho neriešte. Ak je to neskoro v noci, tak by nemalo hádam vadiť, že sa idete osprchovať, alebo majte sprchu spoločne a vychadzajte postupne von z kúpeľne. Na druhej strane, su to tínedžeri. Hádam im je v tom veku jasne ako vznikli 🙂 podľa mňa to zbytočne riešite. Ste u seba doma, nie u nich doma. My riešime takéto veci až keď deti spia, hlboko v noci. Vtedy vieme, že spia a ze nebudú chodiť hore dole po dome

anonym_89b780
9. máj 2026
@anonym_ef2b71

my sa nikdy hned po sexe neletime sprchovat

mame tinedzerov, maly dom. Neexistuje, ze by sme sa s nimi v dome zavreli v spalni a najstarsia by si vedla v kuchyni zacala robit veceru 🙂 Ja by som sa ani neuvolnila. Mame to inak, chodime na wellnesy, ku kamaratke na byt, ked odide k rodicom, na jednu noc do hotela. My sme uz spolu rokuce roky, tak ta frekvencia sexu nie je taka casta.
@anonym_ef2b71 a to so zaschnutym semenom na sebe, v sebe, spotena ides potom robit palacinky napriklad?

anonym_675f27
9. máj 2026
@natalka13

@anonym_90db87 rychlovka nieje o tom ze sex trva 3minuty😃

@natalka13 ako definujes rychlovku ty?

anonym_fa093e
9. máj 2026

@anonym_autor To ani nejak neriesim, ze sa idem osprchovat.. na to neboli otazky...len u nas je blbe to,nze syn ma pc v nasej spalni a teda ten odchod na spanie... Nez vobec ide ..je uz taky cas, ze sa nam potom nechce a muz casto aj zaspi...

anonym_c09b5c
9. máj 2026

Vnimam to tak, ze sex patri do zivota ludi. A teenageri vedia, ze sa to robi. Vieme vsetci, ze to robime. Patri to k zivotu a netreba sa za to hanbit. Ja mojim detom vysvetlujem, ze je to bezne, ked sa dvaja lubia (tiez mam teenagerov). Tak im zaroven aj ukazujem, ze to nie je fuj, ako tomu hovorila starsia generacoa, ze je to uplne prirodzene, absak samozrejme vysvetlujem aj ake to moze mat dosledky a ako im predchadzat. Proste otvorena komunikacia

anonym_3edf05
9. máj 2026

Ty si myslíš, že tvoje skoro pubertálne deti sú včerajšie a že nevedia čo robíte keď sa počas dňa zavriete do spálne? Pri takomto modely to sprchovanie fakt nemusíš riešiť, aj bez sprchovania im je jasné, že ste si tam nečítali Bibliu, ale že ste sexovali.

januska12323
9. máj 2026

Nemajú deti vlastnú izbu? Presunúť počítač do izby alebo do obývačky a spálňa bude zase váš priestor.

andrejka1974
9. máj 2026

@anonym_autor to chceš povedať , že vás deti nikdy nevideli nahých je to normálna vec a oni už dávno vedia kedy sa vy dvaja milujete už to vedia roky

Strana
z3