icon

Ako riešiť intímne chvíle, keď sú deti väčšie?

9. máj 2026

Ahojte, mám trochu ošemetnú otázku, týka sa hlavne párov, ktoré majú deti v tínedžerskom veku ( aj my s mužom sa k tomu blížime 😁). Týka sa sprchovania po sexe, proste mi príde trápne, že by deti mali vedieť, že sme sa práve milovali. Keď vyjdeme do spálne sa umyť. Ako to riešite vy? Prekonali ste ten blbý pocit alebo máte nejakú stratégiu, ako to urobiť, aby si deti nič nevšimli?

anonym_4ba795
9. máj 2026

Pubertak je rad, že ma pokoj klud a či si/ niesi v sprche,tak mu to žily netrha pokial ju nepotrebuje

anonym_258801
9. máj 2026

My ideme nie tesne pred tym, ale s odstupom predtym do sprchy. A potom tiez nie hned presne po, ale s odstupom. Ja sa utriem vlhcenymi a alebo kosmetickymi utierkami a neskor chodim do sprchy sa umyt. Takto, ze hned pred a hned po robili rodicia a bolo to pre mna ako tinedzerku dost nechutne (aj ked viem teraz, ze normalne).

anonym_6e93a4
9. máj 2026
@anonym_89b780

mame tinedzerov, maly dom. Neexistuje, ze by sme sa s nimi v dome zavreli v spalni a najstarsia by si vedla v kuchyni zacala robit veceru 🙂 Ja by som sa ani neuvolnila. Mame to inak, chodime na wellnesy, ku kamaratke na byt, ked odide k rodicom, na jednu noc do hotela. My sme uz spolu rokuce roky, tak ta frekvencia sexu nie je taka casta.
@anonym_ef2b71 a to so zaschnutym semenom na sebe, v sebe, spotena ides potom robit palacinky napriklad?

@anonym_89b780 dá sa sexovat s kondómom a potom žiadne zaschnute či vytekajuce semeno...
Teda síce kondóm používame ako ochranu, ale tento benefit mam na tom tiež rada..

anonym_6e93a4
9. máj 2026

@anonym_autor nuž, ja mám problém, že keď deti nespia, neviem sa uvoľniť.. steny tenké, byt malý, pubertiaci často dlho hore
Zatiaľ som nevymyslela nic, čo by to úplne vyriešilo. 😂

anonym_89b780
9. máj 2026
@anonym_6e93a4

@anonym_89b780 dá sa sexovat s kondómom a potom žiadne zaschnute či vytekajuce semeno...
Teda síce kondóm používame ako ochranu, ale tento benefit mam na tom tiež rada..

@anonym_6e93a4 a pot? Sekret? Ci nic? Nasucho sterilne?

anonym_6e93a4
9. máj 2026
@anonym_89b780

@anonym_6e93a4 a pot? Sekret? Ci nic? Nasucho sterilne?

@anonym_89b780 nič z toho nepovažujem za takú hrôzu, že by som len čo odoznie orgazmus, musela hystericky utekať do sprchy. Jednoducho sa utriem, spokojne zaspím a osprchujem normálne ráno.
Ale chápem, že poniektorí to majú inak a najradšej by sa vydrhli pred, počas a 3x po...

kocuris
9. máj 2026

Teenageri vedia viac ako si pripúšťaš. Príliš riešiť to netreba.

kiki68
9. máj 2026

Vy to mate vanillas este jednoduche, u nas je to horsie, Lebo to uz za 2 minuty nezakryjes, ze musis umyt latexove obleky, dezinfikovat a sterilizovat cele naradie, cize my sme sa zhodli v tom, ze detom to budeme musiet vysvetlit, aby raz nemali sok a za druhe mame playroom. Tiez HO praje tomuto celemu asi v kazdej domacnosti. Poznam ludi, co skrz toto vyuzivaju napr rozne kluby. Lebo neni inak kde. Ale deti nie su blbe. Takze to asi uplne nejde odrbat a zase tie deti si tiez uvedomuju, ze mat rodicov spolu a vazne spolu je velka vyhra.

anonym_183edb
9. máj 2026
@anonym_6e93a4

@anonym_89b780 nič z toho nepovažujem za takú hrôzu, že by som len čo odoznie orgazmus, musela hystericky utekať do sprchy. Jednoducho sa utriem, spokojne zaspím a osprchujem normálne ráno.
Ale chápem, že poniektorí to majú inak a najradšej by sa vydrhli pred, počas a 3x po...

@anonym_6e93a4 ak len lezkas a cakas kym to skonci tak jasne ze sa nemas preco osprchovat 😂

anonym_6e93a4
9. máj 2026
@anonym_183edb

@anonym_6e93a4 ak len lezkas a cakas kym to skonci tak jasne ze sa nemas preco osprchovat 😂

@anonym_183edb áno, mám iný názor na povinnú sprchu po sexe, tak určite iba "lezkam"..
Tvoj mentálny svet musí byt riadne ohraničený..

zuzana76
9. máj 2026
@natalka13

Obyvacka vinko dobry film, masaz noh pusa a obaja sa dvihnu a idu sa po jednom osprchovat vratia sa do obyvacky a maju sex......
Divny scenar.

@natalka13 preco divne, v urcitom veku, ked tela uz nie su take mlade ako kedysi, tak nestaci sprcha rano a potom navecer sex bez predosleho umytia, mozno do tej tridsiatky ok, ale potom? Ja si to zase neviem predstavit bez sprchy pred a po.

anonym_698e0a
9. máj 2026
@andrejka1974

@anonym_autor to chceš povedať , že vás deti nikdy nevideli nahých je to normálna vec a oni už dávno vedia kedy sa vy dvaja milujete už to vedia roky

@andrejka1974 prečo by ma mal vidieť puberťák akože nahú ??? 🤦 Alebo svojho otca .

andrejka1974
9. máj 2026
@anonym_698e0a

@andrejka1974 prečo by ma mal vidieť puberťák akože nahú ??? 🤦 Alebo svojho otca .

@anonym_698e0a chceš povedať , že to nie je normálne ak tá vidí starší syn nahú alebo svojho otca a to mi chceš povedať že sa zatváraš do izby a proste sa ani raz neukáže nahá je to bežne normálne nie je ba tom nič zle

anonym_cf4ce1
9. máj 2026

Ake sprchovanie pred a po? Ved vecer sa kazdy sprchuje ked ide do postele, ci bude sex ci nebude. Som myslela, ze ziadne extra navyse sprchovanie netreba, ci to predsexove je ine ako bezne?
A v zivote som nebola spotena pri sexe, a nie nelezkam, len nemam nadvahu, nepotim sa ako prasa.

anonym_cf4ce1
9. máj 2026
@andrejka1974

@anonym_698e0a chceš povedať , že to nie je normálne ak tá vidí starší syn nahú alebo svojho otca a to mi chceš povedať že sa zatváraš do izby a proste sa ani raz neukáže nahá je to bežne normálne nie je ba tom nič zle

@andrejka1974 komu sa kto ukazuje nahy a preco?

andrejka1974
9. máj 2026
@anonym_cf4ce1

@andrejka1974 komu sa kto ukazuje nahy a preco?

@anonym_cf4ce1 u nás to bolo normálne a nie je na tom nič zle

anonym_ef2b71
9. máj 2026
@anonym_89b780

mame tinedzerov, maly dom. Neexistuje, ze by sme sa s nimi v dome zavreli v spalni a najstarsia by si vedla v kuchyni zacala robit veceru 🙂 Ja by som sa ani neuvolnila. Mame to inak, chodime na wellnesy, ku kamaratke na byt, ked odide k rodicom, na jednu noc do hotela. My sme uz spolu rokuce roky, tak ta frekvencia sexu nie je taka casta.
@anonym_ef2b71 a to so zaschnutym semenom na sebe, v sebe, spotena ides potom robit palacinky napriklad?

@anonym_89b780 my sme spolu cez 20 rokov, sex denne, takze na ten welnes by sme museli chodit kazdy den 😄 kazdy to ma inak, ja sa viem uvolnit aj v byte

anonym_698e0a
9. máj 2026
@andrejka1974

@andrejka1974 nie nieje to normálne určite ,áno pubertiacka alebo puberťák má isto za potrebu vidieť svojich rodičov nahych . Je to nechutne ! A neverím že puberťák sa už pred vami tiež len tak zoblecie a je mu to príjemné . Chudák vaše deti ale ste nechutný

Nato je spálna a kúpeľňa aby som sa nemusela prechadzat po byte hola

andrejka1974
9. máj 2026
@anonym_698e0a

@andrejka1974 nie nieje to normálne určite ,áno pubertiacka alebo puberťák má isto za potrebu vidieť svojich rodičov nahych . Je to nechutne ! A neverím že puberťák sa už pred vami tiež len tak zoblecie a je mu to príjemné . Chudák vaše deti ale ste nechutný

Nato je spálna a kúpeľňa aby som sa nemusela prechadzat po byte hola

@anonym_698e0a je to len tvoja vec ako si to doma zariadis a keď ti to tak vadí tak si daj na seba uterák a tak chod do kúpeľky

anonym_90db87
10. máj 2026
@simsalabim

@anonym_autor nemyslim si, ze moje deti niekedy registrovali, ze som v kupelni - okrem situacie, ked ju akurat okamzite museli pouzit. Pubertak na rodicov nestriehne, ako 14 mesacne dieta.

@simsalabim aj toto, presne, je im suma fuk, ci sa idem znova umyt alebo co som tam robila predtym.

anonym_90db87
10. máj 2026
@natalka13

Obyvacka vinko dobry film, masaz noh pusa a obaja sa dvihnu a idu sa po jednom osprchovat vratia sa do obyvacky a maju sex......
Divny scenar.

@natalka13 ty si cela divna, vsak lebo sa neda vecer normalne umyt ako kazdy den a potom ist do obyvacky na to vinko a film, kokos, Vy ste chore uz, ved to nemusi par sekund pred sexom sa umyvat. Ale po celom dni, to uz asi hej.
Ale niekomu sa pacia rychlovky, ze dojdes domov z roboty, zhodis spotene tricko a gate zo seba a sup na to. Tak toto mne skor pride divny scenar, ked ma tu niekto poucuje, o com je rychlovka...🤣

anonym_90db87
10. máj 2026
@anonym_6e93a4

@anonym_6e93a4 toto moze niekomu vadit tiez, mne vadi ten lubrikant napriklad na kondomoch, stale, ked som sa neumyla, som mala zapal, tak toto ked nemas, nemusis riesit, no niekto to riesi a nie je to nic divne ani nic, comu by sa bolo treba smiat. Moj muz si napriklad tiez ide vtaka umyt. Ja neviem, ja mam vytoku az az, lubrikant mimo tych sexov, co mame s kondomom, vobec zatial nepotrebujeme, tak nepride mu to prijemne si to na sebe nechavat. A potom mame temu, ze autorka radsej bude spat s obrezanym moslimom z indie, lebo neobrezani bieli chlapi pachnu a ani jedneho nepachnuceho si nenasla 🤪🤭. Ja len, ked uz sme pri tomto. Ano, poriadne treba vtaka vydrhnut a za tym si stojim. 👌
Ani ten napad s vlhcenymi mne nepride ok, potrebujem vodu a fakt si myslim, ze toto pubertiak neriesi.

anonym_b8cf21
10. máj 2026
@andrejka1974

@anonym_cf4ce1 u nás to bolo normálne a nie je na tom nič zle

@andrejka1974 fuj 🤮🤮 ak považuješ premavanie sa nahá pred deťmi za normálne tak si pekne úchylná

andrejka1974
10. máj 2026
@anonym_b8cf21

@andrejka1974 fuj 🤮🤮 ak považuješ premavanie sa nahá pred deťmi za normálne tak si pekne úchylná

@anonym_b8cf21 nie som ake to je tvoja vec

anonym_8c99bb
10. máj 2026

My sa s manzelom sprchujeme pred spanim spolu,pomilujeme sa,nerobi sa do mna ale na mna,utrieme sa uterakom a spokojne zaspime.Ziadna hysteria,ze bol sex tak letim do sprchy znova.

anonym_6e93a4
10. máj 2026
@anonym_90db87

@anonym_6e93a4 toto moze niekomu vadit tiez, mne vadi ten lubrikant napriklad na kondomoch, stale, ked som sa neumyla, som mala zapal, tak toto ked nemas, nemusis riesit, no niekto to riesi a nie je to nic divne ani nic, comu by sa bolo treba smiat. Moj muz si napriklad tiez ide vtaka umyt. Ja neviem, ja mam vytoku az az, lubrikant mimo tych sexov, co mame s kondomom, vobec zatial nepotrebujeme, tak nepride mu to prijemne si to na sebe nechavat. A potom mame temu, ze autorka radsej bude spat s obrezanym moslimom z indie, lebo neobrezani bieli chlapi pachnu a ani jedneho nepachnuceho si nenasla 🤪🤭. Ja len, ked uz sme pri tomto. Ano, poriadne treba vtaka vydrhnut a za tym si stojim. 👌
Ani ten napad s vlhcenymi mne nepride ok, potrebujem vodu a fakt si myslim, ze toto pubertiak neriesi.

@anonym_90db87 tomuto úplne rozumiem.
Reagovala som tymto len na prvotné príspevky s vysmesnym podtónom, kde nadhadzovali - máš to inak si humusacka/ ležíš ako drevo..

anonym_d57fd3
10. máj 2026

Mne inak tato otazka vobec nepride smiesna a sama nad tym rozmyslam. Mam este male deti, ktore chodia pomerne skoro spavat, takze zatial tento problem nemam, ale neviem si predstavit, co budeme robit, ked budu v puberte. Mame byt, jedna izba vedla druhej, nie je sanca,aby sme sexovali a oni si to nevsimli. A akokolvek to moze byt normalne a mozu vediet, ze ich nepriniesol bocian, mne to proste pride totalne divne a nedokazala by som sa uvilnit, kebyze viem, ze mam bdejuce deti za stenou. Ja si presne toto pamatam, ked som bola teenegerka ja. Tiez sme byvali v byte a pocula som mojich rodicov sexovat. Tiez nerobili nic extra hlucne, ja som vedela co robia, ale lezala som na posteli, nemohla som spat a zakryvala som si hlavu vankusom, co mi to bolo totalne neprijemne. Mne by bolo neprijemne pocut sexovat aj spolubyvajucu na intraku aj ked viem, ze je to normalne. Nie este vlastnych rodicov a pravidelne.

anonym_88b892
10. máj 2026
@kiki68

Vy to mate vanillas este jednoduche, u nas je to horsie, Lebo to uz za 2 minuty nezakryjes, ze musis umyt latexove obleky, dezinfikovat a sterilizovat cele naradie, cize my sme sa zhodli v tom, ze detom to budeme musiet vysvetlit, aby raz nemali sok a za druhe mame playroom. Tiez HO praje tomuto celemu asi v kazdej domacnosti. Poznam ludi, co skrz toto vyuzivaju napr rozne kluby. Lebo neni inak kde. Ale deti nie su blbe. Takze to asi uplne nejde odrbat a zase tie deti si tiez uvedomuju, ze mat rodicov spolu a vazne spolu je velka vyhra.

@kiki68 Tak ale vy to mate aj ako zarobkovu cinnost na OF nie? Cize u vas nejde len o normalny s.x, ale cele divadlo z ktoreho ciastocne zijete nie? Tak tam to asi nebude polhodka. To je ine. Ale viem si predstavit ze je problem to vysvetlit detom. Ake su stare?

anonym_63c2f2
10. máj 2026
@natalka13

Divny scenar.

@natalka13 Predtym ako si otvarame vecer vinko tak sa ideme osprchovat a nie po vypiti vinka 😃. Uz ked otvarame vinko vieme, ze to len pri vinku neostane. A teda naozaj si neviem predstavit po celom dni vecer bez sprchy sexovat. Aj oral si len tak po celom dni bez sprchy robite 🤮?

janickacrazy
10. máj 2026

@anonym_autor podľa mňa to riešiš úplne zbytočne, pubertakom je úplne jedno, čo robíte, majú svoje záujmy, trčia na mobile, počúvajú hudbu, atď. Dokonca si mnohí myslia, že rodičia už spolu nesexuju, veď už sú predsa starí, myslím okolo 40, to je pre nich niečo ako pokročilá staroba. 😁😅