Ako riešiť nesúhlas partnera s prezervatívom?
Ahojte dámy. Ja mám v poslednom čase asi šťastie na idiotov alebo neviem či rozumiem v poslednom čase. Ja ako zena nemôžem používať antikoncepciu nerobí mi to dobre a keď žiadam partnera aby použil prezervativ ohrna nosom že nie on vie kedy ma vytiahnuť medzy nami sú neskutočne konflikty koli tomu. Čo mám robot? Ako sa chrániť ja dieta nechcem a tŕpnuť do menštruácie je pre mna niečo strašne.
Raz som mala vztah, kde nejak bral ako samozrejmost ze bez kodndomu, ze on vytiahne a nech pouzivam tabletky. Povedala som si ok budem tabeltky, aspon nebudem mat bolesti pri ms. Typek mal dost huste reci kolo toho vzdy, neskor sa z neho vyklul dost egoisticky narcis. A neskor som aj prisla na to, preco nechcel tak tvrdohlavo pouzivat kondomy - kedze som bola jeho prva, bal sa ci mu bude nejaky pasovat, lebo ho mal naozaj dosť maly.
Bez kondómu môžeš sexovať iba s manželom.
Citát - moja gynekologička 😁
@anonym_autor povedz mu, nech ide na vazektomiu
@viestta to som mu aj ja hovorila že vieš koľko deti pobehuje po svete čo povedali že vedia kedy vytiahnuť? Ale snim je diskusia veľmi taška. Taký tvrdohlavý človek to je. Nedá si nič vysvetliť. Ja už jedno dieta mám som naňho sama. Ďalšie dieta už nezvládnem živiť.
@anonym_autor nechápem čo m a zlatého vtáka alebo ty si až natoľko zúfalá že toto vôbec riešiš... Jedno dieťa máš a píšeš ze ďalšie nechceš aj keby bol posledný a jedine na svete pri tomto jeho prístupe ani za nič 😖
Raz som mala vztah, kde nejak bral ako samozrejmost ze bez kodndomu, ze on vytiahne a nech pouzivam tabletky. Povedala som si ok budem tabeltky, aspon nebudem mat bolesti pri ms. Typek mal dost huste reci kolo toho vzdy, neskor sa z neho vyklul dost egoisticky narcis. A neskor som aj prisla na to, preco nechcel tak tvrdohlavo pouzivat kondomy - kedze som bola jeho prva, bal sa ci mu bude nejaky pasovat, lebo ho mal naozaj dosť maly.
@anonym_cadc77
@anonym_115508
Ja vám všetkým veľmi pekne ďakujem za rady. Aj keď niekedy sa to tasko číta. Nechávam sa emočne vydierať to je pravda. Dlhé roky som žila sama z dieťaťom nechcela som žiadneho chlapa pri sebe. Pre mna boli všetko hovädá. Po xy rokou som si povedala že fajn idem na rande a páčilo sa mi to.Ze idem von ma niekto o mna záujem. Ale teraz už nie. Som stoho v šoku je mi ublížené tak som asi potrebola počuť vaše názory. Že som krava.
@anonym_cadc77
@anonym_115508
Ja vám všetkým veľmi pekne ďakujem za rady. Aj keď niekedy sa to tasko číta. Nechávam sa emočne vydierať to je pravda. Dlhé roky som žila sama z dieťaťom nechcela som žiadneho chlapa pri sebe. Pre mna boli všetko hovädá. Po xy rokou som si povedala že fajn idem na rande a páčilo sa mi to.Ze idem von ma niekto o mna záujem. Ale teraz už nie. Som stoho v šoku je mi ublížené tak som asi potrebola počuť vaše názory. Že som krava.
@anonym_autor urcite nie si krava, to uz nikdy nepis. Musis mat svoju hodnotu a vedomie, ze urcite nechces dalsie dieta, ta musi hnat dopredu a zbavit sa takehoto jedinca.
Ja som jeden čas nemohla užívať hormonálnu HAK a gynekologička mi poradila Pharmatex, je to chemická HAK, takže by ti nemala robiť problémy, keďže sa nedostáva do krvného obehu a nejde ani cez tráviaci trakt. Inak ale tvoj partner je dobrý idiot.
@anonym_autor nerozumiem, preco by len zena mala ustupovat, sak nech ide teda na sterilizaciu on, smyk smuk a moze sexovat do zblaznenia. Trvaj na svojom, 9rocne poucenie Ti uz beha po svete. Neber to v zlom, deti su uzasne, verim,ze dieta je dar, a nie kazdeme sa postasti, ale je to aj narocne ich vychovavat. Zena je odkazana na minimalne financnu podporu zo zaciatku, potom choroby, skolka, skola,....., a ked Ti partner otoci chrbat a zdrhne nie je to lahke a massa co obracat. Ja sama som vydata a mam oporu v manzelovi aj mi velmi pomaha, ale 2 male deti do 3r mi davaju aj tak zabrat. Neviem ako by som to zvladla sama, odkazana na pomoc rodicov, alebo neviem koho. Uz si si tym asi presla, druhe tehotenstvo si nezelas v tom mas jasno. Neviem ci teda vztah so sebcom je taky obohacujuci. Navyse ak hladas chyby v sebe, uz to je vztyceny prst. Preco by mala byt chyba v tebe? Si silna zena (vypiplala si syna sama) isto si krasna, co ma prist pride, netreba mat "dalsie dieta" v podobe dospeleho sebca na krku a riesit jeho rozmary. A na rande chodit mozes to sa nevylucuje, nie kazde musi skoncit v posteli. Daj tomu cas. So synom ste isto super dvojka, mas v nom oporu a robi Ti radost a spestrenie zivota si isto najdes aj v inej oblasti. Drzim palce a nerob nic co je Ti neprijemne alebo ide proti Tvojim zasadam. Maj sa rada a bud pysna na seba a to co si dokazala. Cesta zacina prvym krokom.
Capiky su pharmatex sa to vola.
A ja by som nikdy nepouzivala s muzom kondom naco. Ked vie kedy vytiahnut naco. To je zbytocnost nestresuj tolko preboha. Vsak hadam sa citi ty brdo. Moj tiez nechcel pouzit a ani ja antiku. Prerusovana sulooz fici 5 rokov a bez dietata. On vie kedy vytiahnut🙂 a nerobim to napr na 12 13 14 15 den cyklu kedy mam ovulu a je vyriesene.. Ja sa absoutne nebojim.
Poznam pary co takto funguju roky
@anonym_autor poslala by som ho do zadku nech si honí sam. Ja mam 3 deti mala som mirenu zle som to znášala tak som ju po dvoch rokoch dala von a manžel ci chcel ci nechcel musel začať používať kondóm ked sme nemali deti ties sme fungovali viem kedy ale ako mi nečakane urobil tretie dieťa dala som tomu stopku
Nechces dieta daj sa sterilizovať.Nedávno tu bola tema o muzoch a nechcenom tehotenstve z ich strany ,tam baby jedna cez druhu horlivo nadavali na chlapa,ze ked nechce deti ma ist na vazektomiu.Tak ty mas moznost dat sa sterilizovat.
@anonym_autor ja neviem fakt sa toto musia dospele zeny pytat? Nechcem byt hnusna ale mas 17? Normalne zasnem tu nad niektorymi otazkami, kokos nechceš na 100% dieťa tak je jasné čo máš robiť čo nie? Je to hlavne tvoj život a teba by sa zmenil hlavne tiež, však nie je tvoj muž tak nech ide kade ľahšie, nájdeš lepšieho
@anonym_cadc77
@anonym_115508
@anonym_autor prestaň sa už ľutovať a správaj sa ako dospelá ktorá má vlastný názor za ktorým si stojí a basta! Nebude kondóm, nebude sex a vybavené dovidopo.. keď sa mu neľúbi nech si ide inde, bodka .. nechápem čo tam treba viac riešiť 🙄
@anonym_autor ked ty dostanes naopak partnera, ktory sa bude jak čert bat mat ( s tebou) dieta a bude mat nocne mory, ze by si bola tehotna, doslova ti nakaze iba s kondomom, lebo v ziadnom pripade by Ti ani neveril a nenechal to bratie anti na teba. Ak by si pri takomto partnerovi odmietla kondom a este mu aj ukazala : aha, pozri, tu mam anti a je mnou uzivana, on ti odpovie: bud ten kondom alebo rozchod! A ty sa len od xufslstva jeho chovania s tebou usmejes, on treskne dvermi a odchadza, do sms ti pise : konec, pride nova, ktora neni dilino ako ty a bude to s kondomom! Tu ti prajem takehoto, ako ti uz dievcata pisali, neegoistickeho, takehoto ohladuplneho a laskaveho partnera. Ved kto si chce len posexovat a mat respektovanie, ake si ty zasluzis , musi raz na takehoto razneho a ohladuplneho neegoistickeho natrafit. Prajem ti vela stastia, a toho svojho, nechaj tak, opusti ho a prenechaj ho, nejakej inej, iste sa nejaka najde.
Rozísť sa. Na betón. Nechápem prečo si s takým hnupom.
Je veľa možností antikoncepcie, náplasti, podkožné tyčinky, injekcia.. niečo ti sadne.. stačí ísť ku gynekológovi..
Už by mala byť na trhu aj pánska antikoncepcia☝️
@macatt ok že radíš možnosti, ale sakra prečo by to mala znášať žena nielen zásah do organizmu ale aj € a behanie ku gynekológovi a skuuuuuušat " čo mi asi tak sadne", používať celé týždne a mesiace.
Prečo žena musí robiť ústupky a a riešiť také a hentake možnosti, keď chlapovi stačí použiť jednoduchú ochranu a za pár centov, jednorázovo len na ten akt. ( Veď nech si 🥚🥚vyprázdni do uteráku, nepotrebuje latex, a ani nikoho nenakazi , tupý geroj)
@macatt ok že radíš možnosti, ale sakra prečo by to mala znášať žena nielen zásah do organizmu ale aj € a behanie ku gynekológovi a skuuuuuušat " čo mi asi tak sadne", používať celé týždne a mesiace.
Prečo žena musí robiť ústupky a a riešiť také a hentake možnosti, keď chlapovi stačí použiť jednoduchú ochranu a za pár centov, jednorázovo len na ten akt. ( Veď nech si 🥚🥚vyprázdni do uteráku, nepotrebuje latex, a ani nikoho nenakazi , tupý geroj)
@cacianka 😀 tak určite, len teda žena zostane tehotná a znáša ďalej následky, tak by sa mala chrániť ona, keď nechce baby.. bude pánska antikoncepcia v roku 2026, ktorá bude pôsobiť 10 rokov, no obávam sa že sa vedci trápili zbytočne 40 rokov, že ju páni tvorstva aj tak nevyužijú🙃
@cacianka 😀 tak určite, len teda žena zostane tehotná a znáša ďalej následky, tak by sa mala chrániť ona, keď nechce baby.. bude pánska antikoncepcia v roku 2026, ktorá bude pôsobiť 10 rokov, no obávam sa že sa vedci trápili zbytočne 40 rokov, že ju páni tvorstva aj tak nevyužijú🙃
@macatt ked muž nechce dieťa a nechce znášať následky, má sa chrániť on, aby nesial kde nechce žať
Pre mňa by bol kondom dôležity aj kvôli sexuálne prenosným chorobám.
@anonym_autor To, že Tvoj partner nechce prezervatív je jeho sebeckosť. A ako dospelý človek by mal vedieť, že prerušovaná súlož nie je spoľahlivý spôsob "antikoncepcie". Ja by som také riziko nepodstupovala. Žiadny sex za také rizoko nestojí. Chlapa pošli do prdele.
@anonym_autor zazila som takú situaciu a ukoncit to medzi nami bolo to najlepsie 🙂 niesu vsetci rovnaki a normalny muz to pochopi
ja mam 2 zname ktore sa dali prehovorit bez kondomu. jedna co verila ze on vie kedy ma vytiahnut ostala tehotna a ta druha ostala s pohlavnou chorobou a ked mu povedala ze ju nakazil-tak to nie je pravda, on je zdravy. to ona s niekym druhym-nakazenym spala
@anonym_autor ked ty dostanes naopak partnera, ktory sa bude jak čert bat mat ( s tebou) dieta a bude mat nocne mory, ze by si bola tehotna, doslova ti nakaze iba s kondomom, lebo v ziadnom pripade by Ti ani neveril a nenechal to bratie anti na teba. Ak by si pri takomto partnerovi odmietla kondom a este mu aj ukazala : aha, pozri, tu mam anti a je mnou uzivana, on ti odpovie: bud ten kondom alebo rozchod! A ty sa len od xufslstva jeho chovania s tebou usmejes, on treskne dvermi a odchadza, do sms ti pise : konec, pride nova, ktora neni dilino ako ty a bude to s kondomom! Tu ti prajem takehoto, ako ti uz dievcata pisali, neegoistickeho, takehoto ohladuplneho a laskaveho partnera. Ved kto si chce len posexovat a mat respektovanie, ake si ty zasluzis , musi raz na takehoto razneho a ohladuplneho neegoistickeho natrafit. Prajem ti vela stastia, a toho svojho, nechaj tak, opusti ho a prenechaj ho, nejakej inej, iste sa nejaka najde.
@lauruska_sumienka
@kassandra25
Ďakujem vám všetkým za vase názore.Konfrontovala som ho za to povedala som mu svoj názor na toto všetko prikivoval mi ako všetkému rozumie a chápe tému. Už je 3 dni nezvestný neodpisuje nezdviha tel. Takže sa všetko vyriešilo samo.
@lauruska_sumienka
@kassandra25
Ďakujem vám všetkým za vase názore.Konfrontovala som ho za to povedala som mu svoj názor na toto všetko prikivoval mi ako všetkému rozumie a chápe tému. Už je 3 dni nezvestný neodpisuje nezdviha tel. Takže sa všetko vyriešilo samo.
@anonym_autor bahno sa vynieslo sama, chápem že ti nie je príjemne, ale časom prebolí a uvedom si že debil debilom zostane
@lauruska_sumienka
@kassandra25
@anonym_autor buď rada fakt, to ked v takejto "banalite" je problém sa dohodnúť čo to bude s vážnejšími vecami
@lauruska_sumienka
@kassandra25
@anonym_autor hlavne sa k nemu nevracaj aj keby hory doly sľuboval
Hlavne neradim teliesko. Moje sa “stratilo”, tie nervy, ze ci je niekde v brusnej dutine alebo necitim ako taka pomerne velka vec vypadne…. Kamoska tiez super skusenost, otehotnela s telieskom dokonca s 2 plodmi - bola na upt…
Vazektomia alebo kondom alebo dovi

Uprimme 12 rokov sme takto zili s manzelom...bezproblemovo.... a sup druhe dieta bolo neplanovane typu viem kedy mam vytiahnut, ved doteraz to fungovalo.... uz by som nikdy nevstupila dotakeho vztahu, otriaslo to vsetkym...mnou, vztahom ....na zaciatku som bola blba ze som suhlasila. Ale co uz. Nedaj sa! Stoj si za svojim nazorom.