Ako riešiť podozrenie na neveru manžela?
Bože ženy… mne asi vyskočí srdce.. Manžel bežne zaspáva pri zapnutom telefóne keďže ma pustený film.. Teraz zaspal tak som mu ho isla vypnúť a že idem si este pozrieť jeho foto zo zoo(boli sme včera).. v tom tam vidím jeho fotky kde je sám- podozrivé.. Sledujem teda appky a zrazu vidím zoznamovacie appky. Kliknem na jednu a tam si hľadá baby. S jednou konkrétne si dohaduje stretko na piatok.. akože áno, mame to teraz ťažké vo vzťahu, neklape to možno ako by malo. Teraz budeme spolu 10 rokov, sme manželia a máme dve male detičky 2 roky a 4 roky.. Nikdy som si nemyslela, že by som toto riešila.. Čo inak očakávať ako to, že mi chce byt neverný.. keď ktovie ci už v minulosti nebol.. Teraz neviem čo robiť.. či to zajtra na neho vybaliť alebo počkať do toho piatku, že či fakt nepríde domov z prace a ake dá výhovorky? čo by ste robili vy?
Pre mudrlantky, že som mu nemala liezť do telefónu. No nemala, ale stalo sa a asi som aj rada.. Nechcela by som byt podvádzania a netusit o tom..
Mali by ste si sadnut a ozaj sa porozpravat ci to este idete zachranit obaja alebo sa dohodnut na odluceni.ste obaja nestastny no ty preto places a on po chlapskom hlada pokoj a narucie inej zeny.tak to proste je .ničite sa navzajom je to smutne treba to vyriesit
@samasima nie. Od vtedy ho nemal určite
Píšeš ze boli už aj fyzické útoky ale ty na (zatiaľ) 13 stranách riešiš ze chodí na pokec a nevieš co mas robiť 🤦♀️
@bonboniera škoda reči sa vyjadrovať na tvoj komentár…. pozri sa kolko z tých 13 strán som sem dala komentárov ja keď už
@bonboniera autorka neriešila pokec ako taký, ona týždeň čakala ci v piatok pôjde a co jej povie, ako vysvetlenie.
Šikovnicek ju odhalil, a na piatok sa pripravil, dovolil dokonca pozrieť telefon🙂, nech si teda prečíta.
Samozrejme ze všetko pomazal. A ide jej natlačiť ze vedel ze si píše s nou, po krátkych 6 správach.
A to denne vypisovanie, čo tukal ako datel, to zázračné zmizlo.
Autorka, nebuď hlúpa, dokonca, tvoj muž vystupuje ako rozvedeny!!!
Čím viac budeš s nim ten pokec rozoberať, tým viac uveris, že hádam ma aj pravdu.
Keď ti včera dal telefón, pýtaj si ho o týždeň, dva, len tak hocikedy..
I keď to už je také úbohé, lustrovať a kontrolovať vlastného muža.
Tak pisal si s nou a potom co si sa zacala hrabat v mobile, sa zlakol. A neskor si myslel, ze ta baba si ty.
A ze chcel aby si ziarlila? Tak to je najvacsia sprostost. Neviem co by som urobila. Asi nie na zaklade tohto spravania, skor do minulosti, to fyzicke ublizenie a podobne...
Co mile si o nom pisala kamoske? 😁
ja celkom nechápem že tu ešte po mne útočíte. Veď ja nepíšem, že som mu odpustila, uverila a že zostávam s ním.
…inak bez ohľadu na podstatu veci, že budeš, ale veľmi najivná ak vôbec uvažuješ s ním ešte ostať … to vy akú máte komunikáciu? Najprv týždeň čakáš či pôjde na rande … potom v piatok čakáš na večer, potom nedokončite debatu lebo maly sa zobudí a on zaspí?!? tak zase až dnes večer … Kebyže včera zaspí chlapec, tak panvicou po hlave ho zobudím. Či to si k nemu ideš potom normalne ľahnúť? No zíram …
komunikujte ďalej kľudne, ja už ale nebudem. Áno všetky máte zjavne dokonale vzťahy jak z knihy
Vieš čo autorka. Nikto tu po Tebe neútočí. Len sa Ti asi nepáči čítať pravdu. Realita je taká, že jediný, kto útočí, ponižuje, klame, manipuluje a venuje čas pokecu a babám tam, je Tvoj muž. Tak svoj hnev obráť tam. Určite nikto nemá dokonalé vzťahy. Ale ja by som nikdy neostala s mužom po prvej vulgárnej urážke, fyzickej strkačke, keby chodil na pokec stoku namiesto toho, aby sa venoval rodine. To je mentálna výbava jednoduchšiejo a citovo plochého človeka. To je ten rozdiel. A taký sa nikdy nezmení.
Autorka toto je taka modrokonikovska moda, ze ked zena neurobi to co uzivatelky cakali, niektore dostanu nadych hnevu, ze autor si podla nich neda povedat a podobne…
V prvom rade. Je to tvoj zivot. Skor bud vdacna za rady, za skusenosti, za ochotu druhych citat tvoj pribeh a uzitocne ti poradit…
Véd tu žiadna neutoci, len sa ti zle číta pravda, že tvoj muž je klamár a robí z teba jednoduchú chuderu.
A ver, že každá jedna, ktorá prispela, pisala zo skúseností.. Takže žiadne dokonale vzťahy.
Len rozdiel je v tom, že sú ženy, ktoré zo seba chuderu robiť nedajú, a potom sú ženy, ktorým nevadí ze ich vl muž fyz napadne a dokážu s takým žiť ďalej.
Každá mame iné očakávania od milujuceho muža. Jednej stačí ze je fajn otec, druhá očakáva ze vzťah je postavený na dôvere ucte a láske.
A to ty doma nemáš, či sa ti to paci alebo nie.
Ja ti držím palce, a len pripomenism ze tvoj muž nie je posledný žijúci chlap na planéte, je ich mrte a ver ze lepších.
Ja keby mam s chlapom aj 10deti a fyzicky ma napadne.. Pisala si útoky, teda niekoľko x, tak ani pes po mne nestekne, videl by ma už iba pri rozvode a odovzdávaní si deti..
@mk22 opakujem - chlap na ňu fyzicky viackrát zaútočil a ona rieši neveru ?! Mne to je jedno, je to jej život, nech sa nechá otĺkať naďalej a zostava v nonstop strese vždy keď mu pípne telefón alebo bude 10 minút meškať z prace 🤷♀️
Autorka, ziadna z nás nemusí mať perfektný život a vzťah aby vedela ze žiť s psychopatom (lebo to co na teba skúšal keď sa to prevalilo je psycho) a násilníkom nie je v poriadku.
Naozaj uprimne ti želám aby cela táto situácia dopadla co najviac k tvojej spokojnosti a aby si v živote nasla pokoj, len mi pride ze mas trošku zvláštne usporiadane priority. Ale hovorím, je to tvoj život. Držím ti palce, verím ze u teba nastanú zmeny k lepšiemu 🍀 a o detičky sa neboj, tie budú radšej keď budú mať spokojnu a kľudnu maminu ako rodinu pokope kde je nonstop nervozita, aj keď to mozno pochopia neskôr 💪
@bonboniera nuž, možno si facky vysvetlili.. Ale pokec!!! Pokec je problém!
A to chalan domotal. 🙂 Co tam po útokoch..
Ale nikde si ani nenapísala že áno odchádzam od neho rozhodla som sa a nenechám so sebou narábať.
Takže teraz klameš aj ty sama seba🙃
Ja este stale rozmyslam nad tym, co povedala autorka, ze jej muz je nahovno manzel, ale dobry otec. Takato kombinacia neexistuje a co si tak vsimam, ide o ten najhorsi typ muza. Muz, ktory sa zle sprava k zene, ale pekne k svojim detom, je sebec, ktory dokaze milovat len svoju vlastnu krv a cez svoju lasku k detom sa niekedy len snazi ublizit manzelke. Pozri, aky som ja dobry, len ty si to nezasluzis, aby som ta miloval.
Svojim detom vsak takyto muz neda do zivota vobec nic, akurat ich pripravi o harmonicku rodinu a predostrie im nespravny vzor fungovania rodiny.
A podotknem len, ze mi je uplne jedno, ako sa autorka rozhodne dalej zit, na mna ziadna konikovska moda neplati.
@enmery bože môj vás to bavi? Ja som nepovedala že s ním ostávam a vy tu robíte závery, ze zabudnem na všetko čo spravil a že mu odpustím a všetko bude ok
@maciatkolulu urcite aj zeny podvadzaju. Ale neviem si predstavit pri 2 malych detoch mat priestor a cas na trapny pokec (kde je sme decko a uchyl) a dohadovanie si stretiek.
Opakujem, svoj hnev obráť na manžela, to on ti tieto veci, ktorú sa tu spomínajú, robí. Nerobí Ti ich žiadna z nás.
@iv007 dobre som sa zasmiala....a na trapneho kona je času viac než dosť. A aj telenovely,bacha. Takže toto nebol dobrý argument.🙃
Držím palce a veľa sil..
Autorka, nechceš túto debatu zmazať? Lebo niektoré tu do teba už skôr rypu a keby ťa stretli niekde osobne, miernili by určite svoj spôsob prejavu a ešte majú tú drzosť z teba urobiť de*ila, že máš svoj hnev obrátiť inam 🤦 ťažko sa to už číta a pre tvoj kľud by možno bolo lepšie to tu zmazať.
Toto tu nerobí dobrotu už nikomu len poniektorým tu....
Držím palce, nie je to ľahké, hlavne, keď ti ide o deti.
No aj ja si myslím ako
@michkat .. keď potrebuješ vypočuť kľudne napíš..
@enmery A keby vlastne sa aj urazila, čo na tom nie je ok? Myslíš, že práve to je podstatou? Nerozumiem čo si tu práve niektoré dokazujete, už to presvihlo hranicu radenia, ak človek číta aj trochu medzi riadkami.
Začínate byť priam drzé, len si to predstav, že sa ako cudzie stretnete niekde a príde na takúto tému, že čo kto zažil a ako konal.
Nemá význam rýpať a poukázať na všetko čo nie je podľa vás ok, to nie je diskusia vôbec, zvlášť, keď tá rypavost z nich priam srší!

Prečo to nevie mama?
Msma je najbližší človek kt ti vždy poradí, pomôže, podrží.
Vaši žijú v tom ze mate fajn vzťah, všetko funguje, všetko hra.. Ak ta udrel, napadol, sotil..fyz ublížil.. Mala si to hneď povedať mame. Takto ho chránis?
Robíš z neho dobrého manžela, a v skutočnosti sa už dlhšiu dobu na striedačku rozvádzate..