icon

Ako sa stane z niekoho homosexuál?

15. jan 2023

Ahojte, dost ma zaujima tato tema, kedze aj mam doma syna, a som zvedava, ci bude na dievcata alebo chlapcov. A velmi ma zaujima od coho to zavisi. Maju to v sebe uz od narodenia alebo vplyvom vonkajsieho prostredia?

Mam znamu, ktorej otec sa stal teplym, avsak nechcela som sa opytat, ako sa to mohlo stat, kedze bol uz zenaty a mal dieta (kamosku).

Prosim, nepisat ziadne negativne a urazlive na nich. Su to normalni ludia. Nezausluzia si hejt. 🙏🏼

Dakujem!

Strana
z3
cecilia29
16. jan 2023

@kristiii ako som spomínala vysie. To ae lev skáče ba leva a nie na Levice nič neznamená. Jednoducho si potrebuje uľaviť a levica nemá ruju, nevylučuje feromony a jemu je to teda fuk na koho skáče. Plus svoje robi aj zajatie. A to u XY druhov. Samičky napr po sebe skáču ak maju ruju a nemajú po ruke samca. Alebo gravidne zviera sa správa ako samec. Všetko je to bežné ale nie je to homosexualita.
Alebo v prírode je teraz bezne ze zvieratá-najma ryby maju znaky oboch pohlaví. Toto je dôsledok hormónov a najmä HAK vo vode. Takéto ryby náštopane jeme my. Aké to bude mat dôsledky na ľudí a na zvieratá? Takéto ryby sme pitvali ná výške v rámci praktík.

Pomoc lgbti +- atď ľuďom nespočíva v slepej tolerancii ale v pátraní po príčinách, ale aj po tom aké vzorce správania sa u nich prejavujú (ci nemaju vacsi sklon k depresii, samovrazde a pod. ) Ako bolo hore napísané - do trans ľudí natrepeme hormóny a odrežeme prsia v puberte. Ale hormóny pre homosexuála - to už nie, to sme ako v inkvizicii

kristiii
16. jan 2023

@ravador ja argumentujem? Ja som sa ťa normálne slušne spýtala. Tak si prečítaj svoju odpoveď a potom hodnoť, kto z nás dvoch je agresívny.

cecilia29
16. jan 2023

Ešte pre vedychtivých. Minule sa ku mne dostala informácia (od patologa) že samovraždy sa častejšie vyskytujú v komunite homo ako hetero. Myslím ze.to na jednej strane poukazuje na problém v psychike (chyba ten najsilnejsi pud - pud sebazachovy ) a na druhej aj na to ze sa ta psychologicka ci psychiatrická podpora zanedbáva lebo sa to považuje za normálne. Ako by bolo ak by sme považovali za normálny autizmus ci inú poruchu autistickeho spektra a neprisposobili by sme tomu starostlivosť o dané dieta a prístup k nemu?

ABSTRACT
The contemporary literature on homosexual youth and suicide risk are reviewed in order to delineate the incidence, development, causes/risk factors, and effects of suicidality among homosexual youth. In comparison to heterosexual youth, homosexual youths are more likely to attempt and complete suicide. They confront more challenges in identity development and face more risk factors for suicidality. In some cases, homosexual youths might use suicidal ideation as a means of rediscovering a will to live
https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1300/J08...

kaktusik007
16. jan 2023

@cecilia29 a nenapadlo ta nahodou, ze tie samovrazdy mozu mat u homosexualov pricinu prave v neakceptovani v skupine heterosexualov a v ich nie ze neprijati, ale az odsudeni?

kristiii
16. jan 2023

@cecilia29 alebo sú tie častejšie samovraždy skôr dôsledkom toho, že byť homosexuál predsa len nie je až také IN ako sa nás to tu niekto snažil presvedčiť.

cecilia29
16. jan 2023

@kristiii pozri , ak má človek normálny pud sebazachovy tak ho nič nevyvedie z miery. A v dnešnej dobe to už určite nebude dôvod. Komunita je dosť veľká a podporujúca, médiá na ich strane, väčšina spoločnosti skutočne proti nim nič nemá( bud ich toleruje alebo aj podporuje). Vo svete v mnohych krajinach maju moznost sobasa aj adopcie.Ale je ľahšie odsúdiť spoločnosť ako hľadať hlbší význam a priciny ci najst možnosti skutočnej podpory.

cecilia29
16. jan 2023

@kristiii tak ako to bolo myslene tu, tak je to in. Často mlady človek totiž nechce ísť s davom, chce byť v určitom zmysle slova OUT, niečím výnimočný, rebelovat skúšať a hľadať sa. Ak to chápeme tak, pre mladých to teda môže byť IN ak je OUT pre určitú časť spoločnosti

kiki68
18. jan 2023

Sa tak narodi, myslis ze z maybelline? 🙈🙈🙈

Strana
z3