icon

Ako sa vyrovnať s rozchodom: Rady a podpora

13. feb 2024

ahojte musím si vyliať srdce. Pred pár dňami sa so mnou rozišiel môj priateľ. Boli sme spolu 1 rok. Viem že keď mi to oznamoval (cez správy), nebolo mu to ani ľúto. Potom som mu aj videla na očiach že mu to je jedno, ja som strašne plakala a aj som ho prosila nech sme spolu. Zevraj to bolo kvôli hádkam atd ale že ma miluje. Nechápem ako sa toto mohlo stat, pred mesiacom by som toto ešte nepovedala. A to že mu bude bezo mna tak dobre by som nečakala ani v najhoršom sne. Ja som už pár dni ani nejedla, som slabá, stále sa trapim, kladiem si otázky prečo sa to stalo. Zoznámil ma aj s celou rodinou, nasluboval hory-doly a len tak to zahodil. Povedal mi že si to aj premysli ešte ale len ma ťahal za nos. Obmedzila som kontakt a aj to mu je jedno. Ja by som sa k nemu aj vrátila, ale dostala som kopacky bez pravdivého vysvetlenia. Viem, že mi už nenapise ani nezavola lebo ma ego. Som citlivá a budem sa z toho dostavať dlho, a jeho to prešlo za 1-2 dni. Viem že je tu veľa príspevkov na takúto tému, no chcela som to dostať von a sú tu aj skúsenejšie ženy ako ja. Prosím nesúďte ma, mám len 18 ale akoby sa mi zrútil svet.

Strana
z3
hope87
14. feb 2024

Zeny ti tu radia dobre...mas 18rokov. Drviva vacsina zien si v tvojom veku presla takymto rozchodom. Prva laska - uplne pochopitelne, ze ta to trapi ale ved precitaj si sama aj 100x, co si o nom napisala. Zranoval ta slovami aj v situaciach, kedy sa mal zachovat uplne ale ze uuuplne inak. Je to fracek a spraval sa k tebe ako keby si bola nejaka bezvyznamna trubka. Dufam, ze si to uvedomujes a nebudes sa mu prosit a neopovaz sa k nemu vratit 😉 ...ver mi, ze to, co ti tu radime, je to najlepsie, co mozes pre seba urobit. Zakazdym, ked budes na neho mysliet, ako ho chces spat alebo budes mat nutkanie mu napisat, precitaj si tuto diskusiu a to, co si o nom napisala...predstavuj si tie situacie, v ktorych ta len zranoval a sama uvidis, ze ta to prejde ovela rychlejsie 🙂

autor
14. feb 2024

Dakujem vám za vase názory a vyjadrenia, vážim si toho. Už som ani dva dni neplakala, pomaly začínam jesť a stále sa smejem, hľadám si nové kontakty a naňho si spomeniem občas ☺️

Strana
z3