Ako zvládnuť ochladnutie vzťahu s nadriadeným?
Ahojte zienky,
Poprosila by som o rady o zienok, ktore maju podobne skusenosti.
Od roku 2021 som mala aferku so svojim nepriamo nadriadenym. Viem, ze ku mne aj nieco citil a ja tiez a celkovo sme sa mali spolu dobre. Ani jeden nechcel vztah a mimo vecerov po praci a par vikendov spolu sme nic viac nechceli. V roku 2023 som odisla na inu poziciu do ineho mesta. Pravidelne sme si volavali, boli to niekolko hodinove telefonaty a mala som pocit, ze sme vhupli do pekneho priatelstva. Ked som sa vratila spat, tak akoby ochladol. Dovtedy mi vzdy hned odpisal, vzdy vyuzil prilezitost a prisiel za mnou, ked som bola sama, hladal dovody, aby sme sa stretli a teraz mam pocit, ze vzdy ked za nim pridem akoby ho otravujem.
Na druhu stranu, on mi uz par krat povedal, ze citi, akoby ma musel do niecoho tlacit, lebo je "nadriadeny" a neciti zo mna to vzrusenie - ano, ked som sa zacala citit, ako otrava a prestal odpisovat a celkovo sa mi zdal iny, tak som aj ja obmedzila kontakt na cisto profesionalny. Hlavne pre to, lebo moj nazor je, ze ked mi chlap povie, ze ma na mna vsetok cas sveta a potom uz zrau nema, nema zaujem. Ale po tychto komentaroch, by som chcela, aby si to nemyslel.
Vedeli by ste mi poradit ako dalej? Profesionalne spolu vieme fungovat, ale chyba mi to viac..
prepac, ale ja neviem co si ty s nim stale chces nieco vykomunikovat...bol to ulet, kde pociatocne motyle v bruchu opadli, mozno ma dalsiu, mozno nechce podvadzat ....tak to dava do stratena....ved castokrat aj pri dlhorocnych vztahoch ten rozchod nie je vykomunikovany, nieto taketo ulety....
@autor s tim pokecem moc nepocitej. chlapi jsou spis muzi činu nez na nejake recneni.navic oni neradi mluvi o svych citech a jeste aby zduvodnovali, proc. pobrec si, zanadavej si, rozbij nejaky talir , a dej si cas. ber to, jako kdyby ti umrel-ten vztah-a ty ted potrebujes za nim chvili truchlit, spadnout az na dno, chvilku se v tom blate poplacat, a pak se pomalu zvednout, oprasit spinava kolena , rozhlednout se kolem sebe a znovu vykrocit a jit dopredu. nech si jen ty hezke vzpominky a vic se v tom vasem vztahu nehnipej. a ke svemi sefovi bud profik-bez vycitek, natlaku k nejakemu rozhovoru, proste reste spolu jen praci a nic vic .
@oliolijanka nič som neprehnal, povedal som len svoj názor. Že sa Ti nepáči je mi jedno. Zato Ty si to prehnala: ", ale svojou manzelkou si nemozes byt isty. Vzhladom k tomu, ako radikalne negativne si reagoval na temu, ktora sa ta vobec netyka, usudzujem, ze ak by sa tvoja manzelka "posmykla", spravi vsetko pre to, aby si sa to nedozvedel".
Prepáč, podľa seba súdiš druhých. Ale ja som si istý, že ma nepodviedla. Také niečo môže napadnúť len Teba, čo tu ešte autorke radíš: "profesne vychadzajte a popripade sexujte, Kym ta drzi v robote, chce, aby ste spolu profesne vychadzali. Kym s tebou robi sex, chce, aby ste sexovali".
Ty ešte tej vydatej ženskej radíš aby ďalej pokračovala v tom nemanželskom vzťahu 🙈 Asi nie si kompletná a aj s autorkou mi pripadáte ako zúfalky, bez morálky a hodnotovo prázdne, ktoré sa ponúkajú chlapom na sex.🙈
Už nebudem reagovať, názor takej ženy ako si Ty ma vôbec nezaujíma. Idem pracovať, toto je strata času.
Autorka, ty nechapes ze on s tebou nepotrebuje komunikovať? On s tebou chcel maximálne súložit. K tomu si mu poslúžila, nabazil sa ta a koniec. On o tom nepotrebuje dalej polemizovať a analyzovať to. Toto chlapi proste nerobia!!!
A podla mňa má už aj inú...
@johny54 vysvetli jej to prosím 🙏🙏🙏
@lienka.7 prepáč, ale sama vidíš, že to nemá význam. Už som to vysvetlil dnes o 16:04. Veď s tou @oliolijanka si točia stále to svoje. Ich najväčší problém je aby ženatý šéfinko opäť sexoval s vydatou kolegyňou 🙈. Čo tu nevysvetľuješ. Jasné, že ju využil a ďalej nemá záujem. Autorka asi ako milenka nestojí za nič a ako manželka tiež. No čo už 🙂
@johny54 Mas problem s pochopenim pisaneho textu? Poziadaj pani manzelku, nech ti moje prispevky este raz precita. Mozno tak lepsie pochopis, ze som ziadnej vydatej ženskej neradila, aby ďalej pokračovala v nemanželskom vzťahu.
Mk je plny zien, ktore utekaju presne pred takymi nenavistnymi muzmi, ako si ty. Pred takymi, ktori ich sem chodievaju kontrolovat.
"Asi nie si kompletná a aj s autorkou mi pripadáte ako zúfalky, bez morálky a hodnotovo prázdne, ktoré sa ponúkajú chlapom na sex."
Jeziiiin...cisty stredovek... a ty hlavny inkvizitor😀
Dakujem velmi pekne za pomenovanie za naivnu neviem co. Hned na zaciatku som napisala, ze som teda pochopila. Uz sa opakujem.
Otazku zamilovanosti som hodila do plena, ze ci sa to vobec da. Nemusi to byt s ohladom na neveru. Na to mi napisali, ze sa to tiez neda. Nase podmienky boli od zaciatku stanovene jasne. Vedeli sme ze je tak expiration date. A teraz uz prisiel, som
Z toho smutna nebudem klamat, ale uz mam vek, skusenosti a aj rozum na to, aby som to vedela nechat plavat.
Zaujimali ma aj skusenosti ohladom rozchodu s nadriadenym, my vieme fungovat, ale ako som pisala, ktovie dokedy. Na toto mi nikto neodpisal, jedina rada tu bola najst si novu pracu alebo teda ze ma vyhodi. (Nevyhodi)
No a ti, ktori sa v mojich otazkach uplne ze nasli to tu nebudu komentovat. Isto maju doma muzpv ako @johny54 co chodia kontrolovat co ich zeny pisu na MK 🤣
A inak @johny54 dakujem za velki vystizny pohlad. Zhrnul si to celkom presne a vystizne. Neurazil si ma a super ze si vydrzal bez nevery.
Ale vies, ak mas potrebu “starat sa” a davat taketo (niektore) zbytocne komentare tu na MK, asi tiez nie si uplne spokojny v zivote ci? 😂samozrejme teraz nehovorim, ze mas chodit za inymi zenami a hladat satisfakciu tam, predsa len, na kazdeho plati funguje nieco ine . U teba to moze byt napr dvihanie moralky na MK ?
A dnes ste sa videli? S tym sefom? Teraz si vobec nepisete sukromne?
Nepiseme, komunikujeme iba na prefosionapnej rovine.
Idem sa ho spytat ci ma to, ze to ukoncil ovplyvni profesionalne. Zvykli sme mat tieto konverzacie predtym takym nasim sposobom a chcem sa ho to spytat. Mam z toho stres a neviem ci to nebudem lutovat
Dnes uz ma konecne toho menej tak rozmyslam ze nabehnem do officu a proste nacnem tuto temu. Zvykli sme sa o tomto rozpravat
Akoze za nim do kanclu sa chystas?
Ty s nim mas zdielany kalendar,ze?
Tak daj vediet,ze jak to prebiehalo teda.
Som zvedava jak stara Kelisova..
ano do kanclu
Som zvedava jak stara Kelisova🤣
Ok,no uz ako chces teda.
Si pripravena aj na moznost,ze ta odpalkuje alebo ze uz tam bude niekto iny?
Chces poradit ?
nie som, ako som sa vyjadrila som ochotna s nim mat obcasny sex, ale z toho co pisete tak napriek tomu, ze ma take reci, zaujem nema. A ja uz nechcem cakat na jeho spravicku alebo tajne dufat, ale ze ved mozno daco, sa ozve a chvilkova radost bude...
@trdelnik234 skus poradit
Ok.
Teda ak chces poradit,tak dnes tam za nim nechod.
Este s tebou paradne buchaju hormony, nemuselo by to dobre dopadnut ani pre neho ani pre teba a bol by z toho pruser.
Akoze poziciu,n'a ktorej robis teraz v jeho teame si asi nedostala za to,ze si dobra v posteli.
Ze nie?
Tak sa preboha ziveho nepytaj,ze ako ta to ovplyvni profesionalne.
No ale ked budes travit cas fantazirovanim o nom,tak to dopadne zle.
Sustred sa na robotu pls.
Mas to tam.
Sorry za uprimnost,ale si v akutnej faze a urobis nejaku blbost
@princeznazvychodu
Ja teda dufam,ze si precita tvoj prispevok a zoberie si to k srdcu skor nez urobi nejaku 🔶.
Mne sa rozum zastavil a to som ùz videla vselico a tahala kamosky z kadejakych pruserov
@princeznazvychodu
Vsetko,co si napisala,je pravda.
Bohuzial.
Ked zahori stara stodola...
To nie je o veku.To je o dopamine,tuzbe po vzruseni,po novych zazitkov.
Niekedy trosku hysterionsky komplex, tuzba pacit sa,kriza stredneho veku atd...
Ma to autorka tazke, velmi
Co nove?
Dala si si poradit alebo si za nim bola?
Bola som za nim. Opytala som sa, ze to ze stratil zaujem bude mat profesianalny vplyv. Povedal, ze je sokovany, ze sa vobec nieco take pytam. On zaujem nestratil a nechape odkial moja otazka neprisla a urcite to nebude mat ziadny dopad, presne tak ako ske si to vydiskutovali pred rokmi. Ked som povedala, ze sa zmenili veci, on sa zmenil, povedal, ze nad takym nemam ani rozmyslat a nechape co spravil ked sa ho take nieco zrazu pytam. Ze on zaujem o mna nezmeni ani o 20 rokov.
Vyplyva mi z toho, ze zaujem o obcasnu trtkacku stale ma, jeho zamilovanost mi to uz nevrati a moje ego je vyliecene. Ale beriem si vsetky rady k srdcu a ked teda este ma ten zaujem, nech vyvija iniciativu, nieco pre to spravi. Ja za nim behat nebudem. Sex bez lichotok ma doma od zeny. Pre mna to na tolko skoncilo, ze sa sama rozhodnem ci v case ked si ON na mna spomenie, sa ja rozhodnem podla svojej nalady.
Uff ale skoro som sa
Rozplakala ked som to hovorila. Tak som sa velmi snazila zachovat pohodovy ton

@oliolijanka ano, to je moj pristup, zatial neviem povedat ake to bude mat dosledky. Aj ked by som si chcela pokecat. Je prilis skoro, co uz skoda