Alternatívy k uterákom pri sexe
Zdravím, možno je to trápna otázka, ale zaujímalo by ma, ako ostatné páry riešia prebytočný ejakulát pri nechránenom sexe. Totižto, my si dávame pod seba zakaždým uterák, aby to neskončilo na matraci. Avšak stále vyberať nový uterák na jedno použitie a potom ho prať ma už nebaví. Poraďte, ako sa to dá vyriešiť inak? Ďakujem
Normálne pripravené vlhčené obrúsky alebo papierové vreckovky
@lentilka640 wau ,máš sex so slonom?
@minenkaa nie prečo? Nechápem tejto otázke
Márnosť, a to si ten uterak stale posuvate ci sa pocas sexu nehybete? A ten uterak peries zvlast ci preco je problem ho oprat? Na kolko pouziti mas ostatne uteraky? Asi vela otazok mam k tomu 😅
dám si servítku medzi nohy, čo iné 🙈
teda dve
@lentilka640 neviem si predstaviť ako to prebieha keď sa bojíte aj pohnúť aby niečo niekde neskončilo? To musí byt fakt odviazany sex.
Ako baby píšu vreckovky, keď je to až moc impulzívne bez “prípravy” hoc čo čo je na blízku a dá sa to prať.
Inak teda, neviem, ale ved to neni ako hasicska hadica, ze ked nechytis, tak strieka na vsetky strany. Ved snad sme dospeli ludia a vieme sexovat tak, aby nebolo vsetko od semena. V zivote sa nam nestalo, ze by nieco skoncilo niekde, kde by nemalo. A to sme obcas dost divoki a neviem si predstavit, ako zmuchlana by skoncila podlozka pod nami - to by neplnila v tom pripade ziaden ucel.
tak ja mam na matraci este podlozku a na tom plachtu, ale kazdopadne sex mame bez dalsich specialnych podloziek, vystrieka sa bud na mna a potom to utrieme do zvacsa tricka, ktore mi vyzliekol.. alebo sa urobi do mna.. zalezi, ktory otvor je finalny a tam to riesit nemusime 🤣
@lentilka640 my ked sme sa snažili o dieta tak uterak len som dala pod seba pred koncom ;)
Klasické papierové utierky, také tie vytahovacie. Ak chcete mať ale podložku, asi by som išla do tých detských ma prebaľovanie. Tie by sa podľa mňa tak nesmykali ako uterák.
@lentilka640 dievčatá, asi sme sa nepochopili ale nemám chuť to ani vysvetľovať niektorým týmto indivíduám premúdrelým 😅
Ďakujem za normálne odpovede
Myslela som sex, pri ktorom to skončí vo mne a predsa je normálne, že niečo prebytočné vyjde zo mna von. Nie taký sex, kedy sa urobí na brucho alebo neviem kde.
Podľa mna je viac obmedzujúce hneď vyťahovať vreckovky a utierať 😅😅
My mame vytahovacie obrusky v celom dome. V spalni na nocnom stoliku, v kupelni, v jedalni, obyvacke. Nie kvoli sexu 😂ale samozrejme aj pri tejto cinnosti nie je problem sa naciahnut po ne a strcit medzi nohy. Tiez nam nic nevyteka po posteli
@lentilka640 nie žeby z vlastnej praxe 😅 ale akurát som si objednala do pôrodnice také jednorazové podložky, tam napr...? Tie vyhodite a nemusíš nič prať 😁
@lentilka640 no že ma litre semena keď sa odbavi a potrebujete zakaždým čistý uterák
Nikdy nebolo nic od semena, urcite to zomna nevyteka na matrac aj ked sa domna urobi. Vedla postele su servitky tak tymi na utriem ked idem vstat.
Baby ta sice vyhejtili ale no, naozaj divna otazka, ludom sa to proste nedeje a davat si kvoli tomu uterak?
Sa niekto dobre odbavuje a vy ho pekne podporujete
@lentilka640 tak ked je sekundove vopchanie servitky medzi nohy obmedzujuce,tak musis prat ten uterak..
Ale teda mne skor ten uterak pride obmedzujuci..
Pouzivam vacsinou tie podlozky na prebalovanie, za mna najlepsie riesenie. Gauc sa da zotriet, ale tak toto je lepsie. Mam aj latexove plachty a tieto srandy.
No a podlozka na prebalovanie/inkontinencna, to asi ten uterak je menej asexualny 😄🫣
@marcellka32 No nie veru, nie kazda blbost je troll… bohuzial 🤭 a toto zas az taka blbost nie je, uz som tu taketo otazky videla viackrat, takze asi nic extra vynimocne aj podla komentarov
Akože ja sa reálne čudujem,že toto ľudstvo ešte nevyhynulo,keď čítam,aké absurdnosti sú ľudia schopní sa pýtať 🤦🏻♀️
@lentilka640 tie uteráky sú asi najpraktickejšie. Alebo mať po ruke toaletný papier/vreckovky.
Ako,, hodia do práčky, práčka vyperie. Aj keby ste mali sex denne, tak je to jeden ročník, čo prihodíš k prádlu na 60C. To ťa nezabije to vyvesiť. 🙂
Niektorí ľudia si ešte dávajú vedľa spálne kúpeľňu a utekajú hneď do sprchy 😄
Stačí prehĺtať.😂
@lentilka640 nikdy som sa nad tym nezamyslala. Ved sa to zo mna neleje potokom. Normalne si po tom lahnem a vytriem 1 vreckovkou, zvysok aj tak vyjde von az ked sa postavim na nohy. Vtedy pouzijem vreckovku zase a idem rovno na wc vyutierat zvysok. Vreckovky mame nonstop na nocnych stolikoch obaja. Nepride mi na tom nic obmedzujuce, urcite je to 100x pohodlnesie nez pri kazdom sexe vytahovat novy uterak a osemeneny ho hadzat do pradloveho kosa kym ho cez vikend vyperiem. Nerobila by som to uz len kvoli tym skvrnam, co vznikaju na obleceni ked sa nan dostane co i len jedna kvapka ejakulatu. Parkrat v mladosti pri bujarom sexe sa mi stalo a neslo to ani vyprat. Zvytocne si komplikujete zivot uterakmi.
Prezervativ, nie?
To už faakt až takéto veci treba riešiť na koňovi? 🤦♀️
@lentilka640
pochopili sme.
@enmery umrem 🤣🤣🤣

Ziadnu, nikdy neskoncilo nic na matraci 🤷♀️ mame pripravene po ruke hygienicke vreckovky a utrieme.