Alternatívy k uterákom pri sexe
Zdravím, možno je to trápna otázka, ale zaujímalo by ma, ako ostatné páry riešia prebytočný ejakulát pri nechránenom sexe. Totižto, my si dávame pod seba zakaždým uterák, aby to neskončilo na matraci. Avšak stále vyberať nový uterák na jedno použitie a potom ho prať ma už nebaví. Poraďte, ako sa to dá vyriešiť inak? Ďakujem
@lentilka640 To vážne také otázky? Musíte mať krásny život, keď také blbosti úplne jednoducho riešiteľné vás trápia
@lentilka640 To koľko krát sexujete, keď sa ti nechce prať uteráky? Hádam nie 30x za týždeň? Keď nechceš prať, kúpte si tie jednorazové prebalovacie podložky v lekárni.
Nič lepšie ako uterák sme nevymysleli, používame ho vždy....z tých trápnych komentov si vôbec nič nerob.
Ešte mi napadlo dat si na posteľ namiesto plachty igelit. To sa ľahko vyhodí, aj to pri treni fajne zahreje😂
Igelit. Ako pri malovani.😁
@stanulienkat šak chlap svojim spôsobom "maľuje" 😂
@dankabg myslela si štetec lasky??😂😂😂Ako volakedy povedala Belohorcova.😁
@stanulienkat waaaa, jemine domine 😂🤢🫨 to budem odteraz používať 😄
Nič. Drobnými suchotavymi krôčikmi utekám hneď do vane 😀😀
@lentilka640 absurdná téma 😂 normálne papierové vreckovky. Všetko aj tak vytečie až keď sa postavím. Ani by ma nenapadlo mať na to špeciálny uterák a ešte neviem koľko by som ich potrebovala 😂
a sme še pobaveli 🙂
A ešte mi napadlo, že by to mohol partner aj jazykom hneď poupratovať skôr, ako stihne "malovka" vytiect. Či? Zlý nápad? 🫣
,,Vyzivna,pletova maska zadarmo." 😎
@dankabg 😂😂😂😂fuuuj
🍿🍺
@stanulienkat ale no!!!! Však chudák, aspoň by mal teplú večeru...nič tým chlapom nedoprajeme 😄
Spapať😜
A vraj je tu len o plienkach a kojení, a hľa 😅
skonci to na mne, a ideme sa rovno osprchovat.
@oblecenie99 šak treba trochu invencie no. Inak ani taká plienka nemusí byť zla!!!! Len sa roztvori šup a potom zavrie! 🥳
@lentilka640
...nikdy sme nič nepoužívali 🤷... Po chvíle objatia na posteli, odcupitala na wc, pripadne dala sprchu, pokial si nepochutnala alebo nemala pletovu masku... 🙄😊. Uterak len počas jazdy na červenú...😉😎
Sex si treba spontanne užiť, nepremyšľať... a ani "po", inak je to oničom 😉 A ak niekde dačo kvapne, tak sa to rieši s úsmevom, nie tragédiou 😉
Pohoda... 😉😎
A inak papierových obrúzkov nikdy nie je nikde doma dosť vratane nočného stolíka 😉🙂.
Vždy všetko s humorom... 😉🙂
Rainshow - In My Dreams [Music Video]
@lentilka640 neviem si predstaviť podkladat uterák, áno robíme to keď ideme na červenú, ale inak určite nie. Pripadala by som si ako stroj, dávať pozor aby som nesklzla z uteráka. Antisexi žiaden uvoľnenú . Aj keď anál, ideme potom jednoducho do sprchy
A potom sa niekedy dočítame, že niektoré vymieňajú posteľné prádlo po 3t🤣

@veronikaszabova praktické, hlavne keď sa snažia o dieťa napríklad 😆