icon

Alternatívy k uterákom pri sexe

lentilka640
22. feb 2025

Zdravím, možno je to trápna otázka, ale zaujímalo by ma, ako ostatné páry riešia prebytočný ejakulát pri nechránenom sexe. Totižto, my si dávame pod seba zakaždým uterák, aby to neskončilo na matraci. Avšak stále vyberať nový uterák na jedno použitie a potom ho prať ma už nebaví. Poraďte, ako sa to dá vyriešiť inak? Ďakujem

janickacrazy
22. feb 2025

@veronikaszabova praktické, hlavne keď sa snažia o dieťa napríklad 😆

kiki68
22. feb 2025

@hankab zjavne si nikdy nepouzila silikonovy lubrikant, na tom sa ides este pol roka zabit, aj keby to velmi cistis, mne kvapol na parkety, no krasne boli impregnovane 😂😂😂

columbovazena
22. feb 2025

@lentilka640 To vážne také otázky? Musíte mať krásny život, keď také blbosti úplne jednoducho riešiteľné vás trápia

mameha7
22. feb 2025

@lentilka640 To koľko krát sexujete, keď sa ti nechce prať uteráky? Hádam nie 30x za týždeň? Keď nechceš prať, kúpte si tie jednorazové prebalovacie podložky v lekárni.

tinkatomas
22. feb 2025

Nič lepšie ako uterák sme nevymysleli, používame ho vždy....z tých trápnych komentov si vôbec nič nerob.

dankabg
22. feb 2025

@enmery p❤️ce predbehla si ma 😭😂

dankabg
22. feb 2025

Ešte mi napadlo dat si na posteľ namiesto plachty igelit. To sa ľahko vyhodí, aj to pri treni fajne zahreje😂

stanulienkat
22. feb 2025

Igelit. Ako pri malovani.😁

dankabg
22. feb 2025

@stanulienkat šak chlap svojim spôsobom "maľuje" 😂

stanulienkat
22. feb 2025

@dankabg myslela si štetec lasky??😂😂😂Ako volakedy povedala Belohorcova.😁

dankabg
22. feb 2025

@stanulienkat waaaa, jemine domine 😂🤢🫨 to budem odteraz používať 😄

lunastruna
22. feb 2025

Nič. Drobnými suchotavymi krôčikmi utekám hneď do vane 😀😀

svokrinjazykmonika
22. feb 2025

@lentilka640 absurdná téma 😂 normálne papierové vreckovky. Všetko aj tak vytečie až keď sa postavím. Ani by ma nenapadlo mať na to špeciálny uterák a ešte neviem koľko by som ich potrebovala 😂

zazka666
22. feb 2025

a sme še pobaveli 🙂

dankabg
22. feb 2025

A ešte mi napadlo, že by to mohol partner aj jazykom hneď poupratovať skôr, ako stihne "malovka" vytiect. Či? Zlý nápad? 🫣

niekto2hy
22. feb 2025

,,Vyzivna,pletova maska zadarmo." 😎

stanulienkat
22. feb 2025

@dankabg 😂😂😂😂fuuuj

evaachesa
22. feb 2025

🍿🍺

dankabg
22. feb 2025

@stanulienkat ale no!!!! Však chudák, aspoň by mal teplú večeru...nič tým chlapom nedoprajeme 😄

harrisson
22. feb 2025

Spapať😜

oblecenie99
22. feb 2025

A vraj je tu len o plienkach a kojení, a hľa 😅

modraslamka
22. feb 2025

skonci to na mne, a ideme sa rovno osprchovat.

dankabg
22. feb 2025

@oblecenie99 šak treba trochu invencie no. Inak ani taká plienka nemusí byť zla!!!! Len sa roztvori šup a potom zavrie! 🥳

michal_dr
23. feb 2025

@lentilka640
...nikdy sme nič nepoužívali 🤷... Po chvíle objatia na posteli, odcupitala na wc, pripadne dala sprchu, pokial si nepochutnala alebo nemala pletovu masku... 🙄😊. Uterak len počas jazdy na červenú...😉😎
Sex si treba spontanne užiť, nepremyšľať... a ani "po", inak je to oničom 😉 A ak niekde dačo kvapne, tak sa to rieši s úsmevom, nie tragédiou 😉
Pohoda... 😉😎

A inak papierových obrúzkov nikdy nie je nikde doma dosť vratane nočného stolíka 😉🙂.
Vždy všetko s humorom... 😉🙂

Rainshow - In My Dreams [Music Video]

https://www.youtube.com/watch?v=GBobMI6ZcJA
dankabg
23. feb 2025

@michal_dr čakala som pán doktor, či prispejete svojou troškou a nesklamali ste 😙

torysheer
24. feb 2025

@lentilka640 neviem si predstaviť podkladat uterák, áno robíme to keď ideme na červenú, ale inak určite nie. Pripadala by som si ako stroj, dávať pozor aby som nesklzla z uteráka. Antisexi žiaden uvoľnenú . Aj keď anál, ideme potom jednoducho do sprchy

dankabg
24. feb 2025

@torysheer jaký anál, Jake na červenú, to nevies, že je to fuj ble a skončíš za to v pekle? 🫨😂🙂‍↕️

luccija
24. feb 2025

A potom sa niekedy dočítame, že niektoré vymieňajú posteľné prádlo po 3t🤣

minenkaa
24. feb 2025

@luccija a ako často sa ma vymieňať posteľnej prádlo ,ja som za to že každé ročne obdobie raz

torysheer
24. feb 2025

@dankabg do pekla len na mladom koní😁 a ja som len na toho môjho starého...zrebca 😁