icon

Bola som neverná. Mám sa priznať manželovi?

16. feb 2022

Ahojte, prosím Vás o nejaké povzbudenie, alebo aj odsúdenie. Napíšem svoj príbeh.. S manželom sme spolu 10 rokov ako manželia, žijeme v šťastnom manželstve, kde sa občas vyskytne nejaká tá hádka.. Problém nastal v lete, začal mi písať jeden neodbytný rodinný priateľ.. Písal mi komplimenty, to, aká som úžasná, jednoducho mi trochu pomotal hlavu, zo začiatku som to brala ako celkom fajn zábavku, až sa mu nejako podarilo "oblázniť" mi hlavu.. A teraz ku kameňu úrazu: dvakrát som sa nechala od neho nahovoriť , aby sme skočili niekam von... Boli sme vonku a v oboch prípadoch to viedlo k bozkávaniu, z jeho iniciatívy, ale ja som sa tým bozkom nebránila.. Potom som si ale uvedomila, že to , čo robím je veľmi zlé a povedala som mu, nech ma nechá žiť šťastne so svojim mužom, nech ma viac nekontaktuje a odvtedy mám pokoj, odvtedy nenapísal, poslednou správou sa somnou rozlúčil tým, že si želá len moje šťastie a že na mne videl, že muža milujem... Lenže teraz mám hrozné výčitky voči manželovi, celé dni od rána do večera mi táto nepríjemná spomienka behá v hlave , neviem sa na nič sústrediť, neviem nič robiť, pretože ma nič nebaví, nechutí mi jesť, proste sa cítim ako troska.. Ako keby som svojho muža podviedla, hoci som to zastavila skôr, ako sa to stihlo naozaj zrealizovať.. Vykecala som manželovi o tom, že mi písal, aj o tom, že sme sa stretli, ale o tých bozkoch som nemala odvahu mu povedať.. Je možné, že ma to časom prejde a bude sa mi žiť ľahšie???? Alebo ako zabudnúť na tie bozky? :/ Bola to najväčšia chyba v mojom živote, poučila som sa, nikdy to nezopakujem, ani v najhoršom sne... Veľmi ma to mrzí kvôli manželovi...Ďakujem za vaše názory, som z toho naozaj zúfalá..Mám sa o tých pár bozkoch zmieniť pred manželom, alebo radšej nie?

autor
16. feb 2022

@karolinakr Ani nie kvôli jednemu bozku, ako kvoli tomu, aká som pi**a.. Bolo koze dobre.......

autor
16. feb 2022

@martul Je jedno či bozk, alebo divoký sex? To snáď nie..

autor
16. feb 2022

@macekovam No , teraz už je to jedno.. Už som to manželovi vyklopila..

karolinakr
16. feb 2022

A ako reagoval???

macekovam
16. feb 2022

fakt?

karolinakr
16. feb 2022

Bol zlý či to predýchal? Dúfam, že ste sa nerozišli

macekovam
16. feb 2022

dufamm ze nenapises ze mas 14 a vsetko si si vymyslela... lebo som tu stravila dost dlhu chvilku..

autor
16. feb 2022

@karolinakr
@macekovam
@karolinakr Prekvapivo zareagoval celkom dobre.Nie, nemám 14, máme aj synčeka, ktorého veľmi ľúbime.. S manželom sme mali posledný rok a pol ťažké obdobie, často sme sa hádali, nevážili si jeden druhého.. Túto moju hlúposť, ktorú ani neviem, prečo som vlastne urobila som poriadne oľutovala, bola to najväčšia chyba v mojom živote, ale na tom celom bola jedna pozitívna vec a tou je, že som si uvedomila, ako veľmi ho ľúbim a že ho nechcem stratiť a aj to, že by som si ho mala oveľa viac vážiť.. Manžel to našťastie nevzal ako plnohodnotnú neveru, povedal mi, že som sa zachovala ako puberťáčka a že keď sa chcem bozkávať, mám povedať jemu a nie bozkávať kamaráta... Povedal mi, že on ma aj tak ľúbi, ale potreboval sa ísť trochu prejsť.. Myslím, že k rozvodu do nedospeje a bola by aj celkom blbosť, rozvádzať sa za takú malichernosť.. Tak uvidíme, ako dopadneme.. Každopádne sa mu konečne zase viem pozrieť normálne do očí a baviť sa s ním..

macekovam
16. feb 2022

takze bolo to spravne?

autor
16. feb 2022

@macekovam Jasné, povedať pravdu bolo správne.. Ono je to správne vždy... Človek by za svoje konanie a rozhodnutia vždy mal niesť následky a postaviť sa k tomu zodpovedne a byť úprimný.. Nech už urobí hocijakú blbosť....

macekovam
16. feb 2022

teraz to bude spracovavat.. potrebuje cas.. utriedit si myslienky.. ale tiez potrebuje pocut ze si ho vazis a preto si mu to potrebovala povedat nech sa stane cokolvek..

autor
16. feb 2022

@macekovam Tak nejako, jednoducho som cítila potrebu urobiť to.. Celý týždeň ma to zožieralo , nemohla som kvôli tomu normálne spať.. Jednoducho mi bolo naozaj úprimne ľúto, akú blbosť som urobila..

martul
16. feb 2022

Bola si neverná a hotovo, myslíš že len bozkom menej ranis manžela?

autor
16. feb 2022

@martul Myslím, že je obrovský rozdiel v bozku s kamarátom , ku ktorému došlo v ťažšom období nášho vzťahu a divokým sexom s nejakým cudzím chlapom.. Nie je nevera ako nevera.. Na tú sexuálnu by som nemala guráž......

martul
16. feb 2022

Ok, snažíš sa sama sebe ospravedlniť

autor
16. feb 2022

@martul Nie, to sa nesnažím.. Viem, že som urobila obrovskú chybu.. Ale viem aj to, že na ďalšiu métu by to vyššie nešlo - nedokázala by som to.. Ani náhodou sa neospravedlňujem, som na hlavu a uznávam si to.. Ale predsa to stále nie je také zverstvo, ako vyspať sa s niekým..

janickacrazy
16. feb 2022

no asi máš veľmi tolerantného muža, ale možno sa mu to ešte rozleží v hlave, moj by to určite netoleroval ako ho poznám

gerdusha
16. feb 2022

Raz to nazves malichernost,inokedy obrovská chyba...

Toto je takaaaa blbosť ako svet...

karolinakr
16. feb 2022

Keď sa šiel prejsť ,to nesvedčí o jeho duševnom kľude

tosomja
16. feb 2022

Toto keď nie je vymyslené, tak obdivujem toho muža, čo je po tvojom boku. V prvom rade, keď si mala pomocnú javu v lete z kamaráta, kde bol tvoj muž? Ze si nič nevšimol, veď si musela byt "roztrzita"...ci ako to povedať, pomotana...
A kde bol doteraz, že si nevšimol tu trosku, utrapenu, nevyspatu?

karolinakr
16. feb 2022

To mi pripomina kto videl film Roman pro ženy, kde Pažout sa bozkával s kolegyňou tušim byvalou "bludičkou" a ona tam robila sceny Zuza Kanocz, tak je priniesol letenku na Bahamy a Simona Stašova jej mama : " Tolik peňez pro jeden nelegálny polibek,.. a nebylo v tom neco víc?
Zuza tam neskutočne vyzerala

karolinakr
16. feb 2022

Inak super fílm, kto nevie, čo si pozrieť, taky dobry akurat na Valentína, aj keď je už po...

macekovam
16. feb 2022

stalo sa co sa stalo... Podstupuje krok k náprave... Neospravedlňuje sa... Prečo ju potrebujete zraziť na kolená? Urobila to co ste tu väčšinou nikto nepodporil.. Radili ste nepriznát sa... Nie každý sa vie po klamstve pozrieť na seba v zrkadle...

marca12
16. feb 2022

Nikdy mu o tom nepovedz. Vyzer si to ty so svojim svedomim a nehadz nanho tazobu. Takato jednorazova nevera je dobra na utvrdenie sa v tom,ze muza milujes. O jednorazovych neverach by sa nikdy ten druhy nemal dozvediet. Poucila si sa a chod dalej. Nic nevyriesis tym,ze sa budes zhryzat. Nesmies mu o tom povedat. To je najvacsie sebectvo,ked si nevernik chce ulavit a tym,ze sa prizna,vsetku tazobu hodi na partnera. Tebe sa ulavi,ale jemu sa pritazi. Ak ho skutocne milujes,tak mu to nehovor.

rajskejablko
Autor odpoveď zmazal
nini1978
16. feb 2022

@rajskejablko a podľa teba si manžel zaslúži žiť v klamstve,ktoré môže byť kľudne odhalené kedykoľvek si ten manik zmyslí?
Či žiť v nekonečnej nádeji,že sa to nikdy neprevali?

1gramofon
16. feb 2022

Keď si mala také pekne manželstvo prečo si podporovala toho kamarata v tom aby s tebou flirtoval? Mala si to hneď stopnúť, že jej ďakujem, manžel s tebou súhlasí.
si sa nudila, alebo to až také super manželstvo nebolo...?

aurora33
16. feb 2022

Nie je tam rozdiel, veď si si písala s kamarátom, namotaval ťa. Už to je virtuálna nevera. A dospelo to ešte k chodenia von. Čo si vtedy vravela mužovi, že kde ideš?
No ja by som toto asi nepredychala. Veď si vedela kam ideš s kým ideš a ešte to bozkávanie k tomu. Kebyže mi toto urobí môj manžel že si s niekým vypisuje a ešte ide von tak by som mu už nikdy nedokázala dôverovať.

tosomja
16. feb 2022

@aurora33 no a preto vraj nemá nič povedať. Ja by som zase bola čestná. Co vyžadujem od vzťahu, to dám. Ak som ho podviedla, dozvie sa to, aj dôvod prečo sa to stalo a nech sa rozhodne, hoci to bude bolieť možno všetkých, ale zlyhala som ja, možno aj jeho pričinením, a on ma pravo vedieť s kým žil, žije a možno bude žiť aj naďalej...ale podla mňa ak jeden vo vzťahu uhol, a ten druhy odpustí, stane sa to znova.

mariejenka
16. feb 2022

A malé babo? A odrazu mala kríza vo vzťahu,a presne vtedy ti ten kamarát začne písať...no,akosi sa mi to nechce veriť,ale život je ako Evita, také scenáre vymyslí...
Bábätko si kde nechala ked v lete si chodila von s tamtym? Alebo si bola tehotná? Lebo mne to vychádza všelijako...