icon

Budúci manžel bude mať na rozlúčke striptíz

13. júl 2023

Neviem či ja som divná alebo čo, ale som smutná z toho, že budúci manžel bude mať strip na rozlúčke, síce on to priamo nechcel, ale vybavili kamaráti :(

kvetinka75
14. júl 2023

@zelenakobyla123 teiž nechápem týmto rozlúčkam.

lavender94
14. júl 2023

Ja týmto rozluckam nechápem. Chlap nemá nikdy v živote potrebu ísť na striptýz alebo sa chovať jak hovado, ale pred svadbou záhadne tu potrebu získa, lebo si vsugeruje do hlavy, že už nikdy nebude môcť také veci robiť. Fakt neviem k čomu sú tieto rozlúčky dobre, raz som na jednej bola a chalan sa fotil celý deň s každou peknou babou na ulici aby mal akoze ráno fotky v telefóne....no prišlo mi to ako čisté zúfalstvo

autor
14. júl 2023

@mogaa Ja nie som na take veci, nepáči sa mi to a pride mi to ako zbytočne vyhodené peniaze

autor
14. júl 2023

Mne to totiž pride akoby sa mu ja nepáčim,potrebuje inú 😔tak nerozidem sa s ním preto ale vadi mi to

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
veronikalubko
14. júl 2023

@elizabet173 ja som sa na tvoj názor nepýtala 😀 ďakujem ale za ten tvoj ,pekný deň 😉

galganka
14. júl 2023

Bacha, radšej na fešandu kamarátom dolož, aby nešetrili. Tí naši šetrili aj aj po rokoch ich všetkých strasie, keď im to pripomeniem 🤣🤣🤣

terezka1947
14. júl 2023

V čom je vlastne dobre a prínosné ísť na striptíz?
Či mužom,či ženám....kvôli zábave?prečo sa zabávať práve takto?
Súhlasím s tvrdením,že muž a ani žena nie sú majetkom partnera a keď raz majú podviesť,podvedu.
A hrať sa na stíhačku,žiarivky...načo.
Žena si musí vážiť samu seba,aby si ju mohol vážiť manžel.
Ale kvôli čomu striptíz?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
14. júl 2023

@terezka1947 Tak nejak, ja osobne to aj vnímam ako takú primitivnu zábavu a súhlasím, že ked chce niekto podviesť tak podvedie, ale keby sa ešte jedná o bar tak by som to brala inak, ale toto bude súkromne u niekde v izbe a toto mi dosť vadí, lebo bude v jedenj miestnosti sám s ňou, keby bar tak dobre, prídeš, kukneš, dáš nápoj ideš preč, ale toto mi vadí

lavender94
14. júl 2023

@elizabet173 ja neodsudzujem striptýz ako taký, tiež som bola, ale ten koncept rozlúčky so slobodou, že ako keby sa vlastne niečo po tej svadbe malo zmeniť a preto si ide ešte naposledy vyhodiť z kopýtka mi príde divný. V zdravom vzťahu by podľa mňa človek ani nemal mať potrebu lúčiť sa so slobodou, lebo rozdiel pred svadbou a po svadbe nie je.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
dagas
14. júl 2023

Akože keď bola nejaká striptérka ja diskotéke a videla som ako si nasilu pchá hlavu nejakého opitého chalana medzi kozy tak mi bolo zle 🤣 a tak isto striptér keď sa obtieral o ženy fuj 🤭..ale tak babám sa to asi lúbi keď vreštia ako zmyslov zbavené keď vidia chlapa s tehličkami 🤷

autor
14. júl 2023

@elizabet173 Nie, bavili sa o tom jeho kamarati ked u nás boli, ja som tam bola, len kusok vedľa čiže som počula

victory7897
14. júl 2023

Možno ťa chceli len akože vytočiť a nebudú schopní nikoho objednať... chlapske keci a organizácia nula bodov poznáme to ✌️

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
14. júl 2023

@elizabet173 On ich má takých 4 čo sa zvyknú niekoľkokrát do roka skontaktovať, 2 z nich však vybavili toto, čiže nejdú všetci, len môj, a jeho dvaja divní kamaráti

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
zuzanna33
14. júl 2023

Ale chcel len nechcel mať doma problémy a hlavne to bude vyzerať pred kamarátmi hlúpo , jednoducho ho nechaj nech má veď je to ako predstavenie a dvoveru máte keď sa idete brať a ak ti to nedá spať chod aj ty zabav sa . Muži potrebujú čas pre seba inak to budú robiť za chrbtom a to by ťa viac trápilo

autor
14. júl 2023

@elizabet173 Tí dvaja nie sú na také veci, vybavili len tí dvaja čo pôjdu s ním

@zuzanna33 U mňa sa dôvera narušila tak trochu, neviem

katkazocele
14. júl 2023

@huxy mám to úplne rovnako 😇

katkazocele
14. júl 2023

@zuzanna33 takže radíá jej aby mu všetko tolerovala ? Lebo inak jej to bude robiť za chrbtom 🙃😅😅😅 bože ženská logika v piatok večer.🙏

ajapa
14. júl 2023

Mne by to vadilo, ja som veľmi nedoverciva, a muži konajú často pudovo. Ja by som ho proste videla s tou stripterkou v posteli. Objednali ju jemu, tieto baby “tanečnice” co sa vyzliekaju pred publikom, neverím že majú nejake zábrany, ked rozkokošený kamaráti priplatia aj sa s tvojim nastávajúcim vyspi, bo kamaráti zaplatili tak “co ma robiť”, nenechá sa hádam zahanbiť.

ahoj0
14. júl 2023

Grcam, jednoznačne by mi vadilo keby sa okolo môjho nastávajúceho šuchtala nejaká naha ženská. On tam je “Husband to be” alebo ako to nazvať, ta striptérka je tam zaplatená pre neho, okolo koho sa bude krútiť?

autor
14. júl 2023

Ale tak nie je to až také hrozné s tou dôverou, možno by pomohol rozhovor, neviem

mell27
14. júl 2023

Ja ťa chápem, pretože vzťah je aj o úcte k partnerovi. Mňa by to tiež veľmi zranilo. Tvoj snúbenec je snáď svojprávny a má jazyk, tak nech sa nevyhovára na kamošov... Je to jeho rozhodnutie tam ísť... Som zjavne staromódna, ale taký chlap by sa mi zhnusil,sorry 😟

autor
14. júl 2023

@mell27 Neviem, uvidím, dám tomu čas, ale asi sa s ním porozprávam

deninka233
14. júl 2023

@autorka, určite nie si divná aj mne by bolo smutno. Hlavne z toho, že teraz je to v móde a žena, ešte ani manželka nie je a už musí tolerovať veci, ktoré sú jej proti srsti, lebo však väčšina žien je s tým v pohode, tak "musíš" byť aj ty... no, nemusíš. Je ale veľmi dôležité to odkomunikovať s partnerom, to je asi najkľúčovejší bod celej situácie. U mňa by cez to nešiel vlak, chlap nie je v partnerskom zväzku na to, aby si robil, čo chce. Vy to ale môžete mať inak, a je potrebné o tom diskutovať dovtedy, kým sa nenájde dáke win - win riešenie pre vás oboch. Môžete to brať ako prvú "skúšku" vo vašom novom manželstve.

autor
15. júl 2023

@deninka233 No ja som sa s ním teda o tom ešte raz porozprávala, povedal mi, že teda to chápe a pôjde s kamaratmi, tými dvoma čo ísť nechceli si dohodnúť niečo iné, nejakú grilovačku u jedného z nich na záhrade a možno, ak by chceli tí dvaja čo chcú strip tak by pozvali tiež