icon

Chuť na častý sex: Ako to zvládať?

7. apr 2026

Caute máte to tak aj vy? Máte chlapov ktorí fakt že makajú celý týždeň? On je vždy unavený :( ja by som chcela mať sex aj 3x za deň. Bez srandy. Nie nemá druhu a ani nie som pribrata, starám sa o seba. o tom mi ani nepíšte prosím 😊 mame ročne dieťa aj ja som unavená to mi verte 😂 ale aj tak ho chcem šukať 🙉

ika11123
8. apr 2026
@anonym_5d44f8

Veď ty si urob na ňom svoje a on nech ide spať 😃

@anonym_5d44f8 to fakt 🙄

autor
8. apr 2026
@anonym_5d44f8

Veď ty si urob na ňom svoje a on nech ide spať 😃

@anonym_5d44f8 tak toto keď robíš ďakujem pekne 😃

anonym_5d44f8
8. apr 2026
@ika11123

@anonym_5d44f8 to fakt 🙄

@anonym_autor
@ika11123
Áno, prvý krát som o tom počula pradávno,ked kamos vravel, že žena v noci si urobila svoje čo on spal
Tak keď už sa nedalo inak ,skusila som aj ja, síce sa zobudil ale nevadilo😅

anonym_51b495
8. apr 2026
@anonym_cda3a0

@anonym_autor mne sa tiež chce častejšie ako mužovi😉niekedy mi stačí len, keď sa o neho obtieram vyskúšaj je to Win-Win.Otrasna doba, keď muži nechcú sex

@anonym_cda3a0 aj môj je oničom

maraba
9. apr 2026

@anonym_autor tak si nájdi ešte jedného na sex. veď to môže byť len taký na hodinku. bez záväzkov. ak má byt voľby tak čo...

autor
9. apr 2026
@maraba

@anonym_autor tak si nájdi ešte jedného na sex. veď to môže byť len taký na hodinku. bez záväzkov. ak má byt voľby tak čo...

@maraba 😂 prepáč kurva nie som 🙂

maraba
9. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor to som nepovedala.

maraba
9. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tak ako to chceš riešiť? kúpa robertka

autor
9. apr 2026
@maraba

@anonym_autor tak ako to chceš riešiť? kúpa robertka

@maraba to si nepovedala ale nájsť si druhého muža na sex to ani nemusíš povedať. 😂 asi Ano 😂😂😂

nela82
13. apr 2026

@anonym_autor ďalšie rady hľadáš?No nechce ta,zmier sa s tym🤣🤣🤣🤣🤣🤣

autor
13. apr 2026
@nela82

@anonym_autor ďalšie rady hľadáš?No nechce ta,zmier sa s tym🤣🤣🤣🤣🤣🤣

@nela82 píšeš na svojom profile o Šikane ale sama to robíš. Keď sa chová tak isto tvoj syn ako ty, nečudujem sa.

anonym_42a6a6
13. apr 2026

Že nie si pribratá, to je fakt že asi ten najmenší problém 😂 a čo my pribraté nemáme právo sexovať alebo myslíš, že muži na nás nemajú chuť? Tomu môjmu stojí len okolo neho prejdem a to mám 90 kíl. Toto používať ako argument je fakt pecka 😂

autor
13. apr 2026
@anonym_42a6a6

Že nie si pribratá, to je fakt že asi ten najmenší problém 😂 a čo my pribraté nemáme právo sexovať alebo myslíš, že muži na nás nemajú chuť? Tomu môjmu stojí len okolo neho prejdem a to mám 90 kíl. Toto používať ako argument je fakt pecka 😂

@anonym_42a6a6 to som nemyslela vôbec zle🙂. Len všade keď ženy píšu niečo takéto , tak hned ako prvé spomenú, že “pribrala si”, “nestaras sa o seba”, “schudni”. Takže to nie je že argument ale aby mi to nepisali.

nela82
13. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_42a6a6 to som nemyslela vôbec zle🙂. Len všade keď ženy píšu niečo takéto , tak hned ako prvé spomenú, že “pribrala si”, “nestaras sa o seba”, “schudni”. Takže to nie je že argument ale aby mi to nepisali.

@anonym_autor prečo môžeš príspevky?? Karma je zdarma-nezabudaj.Moje dieta si do úst brat nebudeš.To tvoje tiež čaká skola-kolektiv.

nela82
13. apr 2026
@anonym_42a6a6

@anonym_42a6a6 je to chudera.Maze príspevky a tvari sa ako misionárka.

autor
13. apr 2026
@nela82

@nela82 ako môžem mazat príspevky keď to je anonymne . To len tam nemazu 😀

autor
13. apr 2026
@nela82

@anonym_autor prečo môžeš príspevky?? Karma je zdarma-nezabudaj.Moje dieta si do úst brat nebudeš.To tvoje tiež čaká skola-kolektiv.

@nela82 ale prosim ta radšej zapracuj na sebe. Chuda dieťa nemoze za to akú ma maminu 😉 máš pravdu o tej karme. Veď sama so to zažila

anonym_42a6a6
13. apr 2026
@nela82

@nela82 vidím, že nedostala podporu akú očakávala a už šteká. Sama si dobre uvedomuje, že vlastného muža nepriťahuje, keď ju odmieta a len si nahovára ako veľmi ju miluje. "Miláčik tak veľmi ťa milujem, že s tebou ani sex nechcem mať."

autor
13. apr 2026
@anonym_42a6a6

@nela82 vidím, že nedostala podporu akú očakávala a už šteká. Sama si dobre uvedomuje, že vlastného muža nepriťahuje, keď ju odmieta a len si nahovára ako veľmi ju miluje. "Miláčik tak veľmi ťa milujem, že s tebou ani sex nechcem mať."

@anonym_42a6a6 ďalšia 😂😂🤔 až moc ta urazilo to že nie som pribrata?

nela82
13. apr 2026
@anonym_42a6a6

@anonym_42a6a6 ved mam pomazanie moje reakcie na jej úplne choré názory.Necudujem sa jej mužovi vôbec.Ide tu vyťahovať môjho syna,ktorý si prešiel v škole sikanou...ta ženská je sama matkou.Co je to za úbohu zenu toto?Prefackat poriadne a to ze ju chlap odmieta-necudujem sa mu.

venom19
13. apr 2026

Ja vam neviem dievcata, naozaj v kazdej teme sa to zvrhava na neprijemne komentare. Predstavte si, ze sa kludne moze v zivote stat, prist obdobie plne stresu, ked sa nedari, su tlaky v praci a podobne, a ta chut na sex je slabsia. Ale samozrejme, tu jedina odpoved: nepritahujes ho alebo milenka.

autor
13. apr 2026
@nela82

@anonym_42a6a6 ved mam pomazanie moje reakcie na jej úplne choré názory.Necudujem sa jej mužovi vôbec.Ide tu vyťahovať môjho syna,ktorý si prešiel v škole sikanou...ta ženská je sama matkou.Co je to za úbohu zenu toto?Prefackat poriadne a to ze ju chlap odmieta-necudujem sa mu.

@nela82 ja som len vytiahla to, že sama sikanujes ŽENY na internete. To je kyberšikana moja zlata čo robíš. Mať názor je ok, ale vnucovať niekomu nasilu bez poznania muža alebo ženy ze ma milenku alebo už ho nepriťahuje, to je extrem 🤣🤣🤣🤣 ale jasne, urob zo mňa ešte strašnú matku 🤣🤣🤣 nič zle spm nepovedala na tvoje dieťa. Iba ak tak úvod svoje dieťa na toto tak to bude taký prípad ako ty.

autor
13. apr 2026
@venom19

Ja vam neviem dievcata, naozaj v kazdej teme sa to zvrhava na neprijemne komentare. Predstavte si, ze sa kludne moze v zivote stat, prist obdobie plne stresu, ked sa nedari, su tlaky v praci a podobne, a ta chut na sex je slabsia. Ale samozrejme, tu jedina odpoved: nepritahujes ho alebo milenka.

@venom19 hej no presne 😀 a vnucovať niekomu nasilu

autor
13. apr 2026
@nela82

@nela82 nechápem kde máš pomazané svoje reakcie. Veď ja ich vidim.

nela82
13. apr 2026
@venom19

@venom19 kopec reakcií tu pani autorka odstránila,čiže preto máš takýto názor na autorku ty.Co nie je zle,no autorka prosí o radu-pritom nechce vidiet-pocut /mozno/ pravdu.A hlavne práve ona reagovala dosť ustipacne a útočné.Myslim vseobecne-napise diskusiu ohľadom svojho intímneho zivota/anonymne/ a keď jej ženy pisu-radia-zrazu sa bráni a prekruca.To je všetko.
Bingo je,keď si dala námahu a prelustrovala môj profil a môj príspevok ohľadom škaredej sikany môjho dieťaťa tu "vycapila".Čiže ta žena nema ani štipku ľudskosti v sebe a to je aj matkou.Nikdy nevie,kedy jej dieťa bude prežívať šikanu.Nikdy.
A na margo našich reakcii-nevera atď...chceš povedať,že o neveru sa nemôže jednať?Všetky "moznosti" si nechce priznat-tak co tu potom rieši?Za mňa je táto žena chudera-skrz ako reaguje na sikanu môjho dieťaťa.

nela82
13. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor presne tak,ty si ich nevymazala-ty si si vytvorila rovno 2 diskusie o svojom intímnom zivote🤦‍♀️a dala si si tu námahu a aj v tej druhej vycapila môj príspevok o sikane.Gratulujem.Ty si úbohá žena.Nezabudaj-karma je zdarma.😉

nela82
13. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor koľko diskusii si povytvarala skrz svojho /ziadneho/ intímneho života?Co chceš počuť?Vlastného chlapa sa prečo nespytas,prečo ta nechce?Chod si riešiť svoj intímny život v spálni.

autor
13. apr 2026

Ja som nič nemazala neviem o čom tu píšeš 😀 všetky odpovede sú tu. Keby vymazavam tak to tam je napísané. Ty čo si nejaký policajt? Že rátaš ľudom diskusie? Založila som ich dve a myslím že sú aj odlišne. To iste ale niečo tam je odlišne veď to ty dobre vieš keďže si tu celý deň píšeme.

autor
13. apr 2026
@nela82

@anonym_autor presne tak,ty si ich nevymazala-ty si si vytvorila rovno 2 diskusie o svojom intímnom zivote🤦‍♀️a dala si si tu námahu a aj v tej druhej vycapila môj príspevok o sikane.Gratulujem.Ty si úbohá žena.Nezabudaj-karma je zdarma.😉

@nela82 úbohá si tu jedine ty 😉 že sikanujes ostatne ženy ako dospela. A dávaš im vnucuje názory ktoré nie sú tak. Videla som tvoje odpovede aj inde no úbohá si veru ty. Karma je zdarma ešte koľkokrát to tu chceš spomenúť? Ano karma je zdarma preto sa všetko ti deje v živote za tvoje činy.

nela82
14. apr 2026
@anonym_autor

@nela82 úbohá si tu jedine ty 😉 že sikanujes ostatne ženy ako dospela. A dávaš im vnucuje názory ktoré nie sú tak. Videla som tvoje odpovede aj inde no úbohá si veru ty. Karma je zdarma ešte koľkokrát to tu chceš spomenúť? Ano karma je zdarma preto sa všetko ti deje v živote za tvoje činy.

@anonym_autor založila si 2 diskusie a tak rovnako "nskladas" ženám,že som až neskôr pochopila,že tie diskusie sú 2 🤣🤣🤣🤣🤣A tvoj problém rovnaky🤷‍♀️Ja som tu nikdy nikoho nesikanovala😉Najprv si nastuduj niečo o tomto výraze.A vystup z anonymity 😉Ja s tým problém nemám,lebo nič neskryvam🤷‍♀️🤦‍♀️Co sa mi deje v živote za moje činy?🤣🤣🤣🤣🤣
Ja moja zlata nemám žiaden problém.
No ty ho máš q myslím,že nebude to len ten sex-nesex...Chcela si tu riešiť svoj sexuálny zivot-tak si ho rieš.🤦‍♀️