icon

Chýba mi sex a láska

5. feb 2022

Ako s takym niečím žiť?Áno som mlada,vravia že aj pekná,tak so sexom by možno problem nebol..Ale nedokazem mať sex s človekom,ktorého nelubim..Proste to nejde,,mam sice len 21 ale tie pocity zufalstva,keď si uvedomim že nikoho nemam su na zblaznenie...Ako sa stym vyrovnat,že laska ani sex stým,možno nikdy nepridu?

liljana
•
Autor odpoveď zmazal
•
ladycat2021
•
5. feb 2022

Radsej byt sama ako s nejakym chrapunom, ktory by ti znicil zivot.

xsimonkax
•
5. feb 2022

Veď práve, že možno... Pre možno je zbytočné mať depky, máš 21 sexu budeš mať ešte neúrekom a určite sa pritrafí aj nejaký priateľ.

janinah
•
5. feb 2022

21? Píšeš akoby si mala 51... Ale hlavne sa nenalep na prvý ako-tak vhodný objekt.ktory sa objaví....venuje sa všetkému čo ťa baví.nemusi to byť práve chlap a on sa objaví tak nejako popri Tom..a nemusí byť každá v 21- 22-25 šťastne zadaná.niektore si na toho pravého počkajú a oplatí sa

oli18
•
5. feb 2022

To som si myslela už pri prečítaní názvu témy, že to bude zase zúfala 20tka. To je vás toľko, ale tu píšeš každý druhý deň ty? 😀

autor
•
5. feb 2022

@oli18 pišem tu prvykrat,ale nerozumiem čo je natom smiešne

kiwi3
•
5. feb 2022

tu sa roztrhlo vrece so zufalymi 21-rocnymi, ktore maju pocit, ze zajtra konci zivot. kazdy den tusim v poslednom case to iste.
ale ja som zrejme nebola ina. keby som mala tolko este raz, tak kaslem na vsetkych chlapov sveta a riesim uplne ine veci. skoda, ze tato zivotna mudrost prichadza az vekom

xsimonkax
•
5. feb 2022

@kiwi3 a aké veci?

oli18
•
5. feb 2022

Máš veľa voľného času a nevieš, čo s nim, preto myslíš na to, čo nemáš. Študuj, rob kurzy, začni podnikať, uč sa jazyky a nezúfaj. Buduj si budúcnosť, kým nemáš záväzky. Aby si raz nebola závislá na nejakom chlapovi.

bennn
•
5. feb 2022

Bože milujem ako niekto takéto niečo napíše, pričom svoju situáciu pozná, ale ostatní čo okrem iného už v 16tich mali 3 nevydarené vzťahy, a v 20tich sa vydávali, tu budú rozprávať ako aaa to je skoro, počkaj do 60, ešte si mladá... LOL

Za normálnych okolností už mala sexuálne žiť v plnom prúde. A u chalanov to isté. od 15 do 25 najväčšia energia, zdravie chuť aj záujem... Jediné čo nie je pre mladých sú peniaze. Ale dnešná spoločnosť rozvinutých krajín ide proti prírode. V takej Brazílií, na Filipínach by už v 14tich sexuálne žili a v 24 by už o to ani taký záujem nemali, lebo už by im to také super neprišlo.

oli18
•
5. feb 2022

@bennn Veď my máme takých, ktorí sexuálne žijú od 14tich, ba aj skôr. A dokonca majú aj rovnakú farbu pleti, ako tí, ktorých spomínaš. 😀.
Veď sa ponúkni zakladateľke😉

bennn
•
5. feb 2022

@oli18 nie je to o farbe pleti. Nemiešaj tu rasizmus. Keby si žila v oblasti rovníka, mala by si prirodzene tmavšiu pleť.

sunshine_18
•
5. feb 2022

Smiešne je natom to, že si ešte mladučká a lepšie ti je určite takto ako s chlapom ktorý by ta otlkal atď. Všetko príde časom 🤍

ladycat2021
•
5. feb 2022

@sunshine_18 presne tak .. staci si precitat zopar diskusii tu na MK .. skoro kazda druha tema "domace nasilie"

karolinakr
•
6. feb 2022

@bennn všetko je rasizmus, ked černochovi povieš, že je čierny si automaticky rasista a zaslúžiš si verejné bičovanie

oli18
•
6. feb 2022

@bennn nik tu nemieša rasizmus, nechcela som rovno napísať, ze Cigáni. A to, čo som napísala, je pravda, to vie predsa každý. Len ty asi nie a ideš po príklady k rovníku 😀

yoxinka
•
6. feb 2022

Ja som bola panna do svojich 25 rokov. Môj prvý vážny frajer sa stal mojím prvým sexuálnym partnerom aj manželom. Máme tri deti, sme spolu 15 rokov a sme šťastní, spokojní a veľmi sa ľúbime. Keď som mala 21 začala som chodiť na vysokú, učila som sa, nadväzovala nové vzťahy, spoznávala nových ľudí …ja vôbec nechápem, prečo sa v tomto veku takto opúšťaš … 🤷‍♀️

mariooo99
•
11. feb 2025

Aj mne

xxxmartinxxx
•
Odpoveď bola odstránená
•
xxxmartinxxx
•
Odpoveď bola odstránená
•
adka176
•
6. mar 2025

Jooj, ešte máš čas, ešte máš kopec času, hľadaj a nájdi si milujúceho partnera, nie len na sex....vieš koľko dievčat sa vydalo v 21 rokoch a v 27 sa už rozvádzalo? Hlavne sa netlač do lásky nasilu, že za každú cenu si musíš niekoho teraz hneď nájsť...si v tých najlepších rokoch, užívaj si slobodu, voľnosť, cestuj, venuj sa koníčkom, ten správny príde v správnom čase....určite....nie je koniec života ani v 21 ani v 25 ba ani v 35 rokoch.....jooj mať teraz tvoje roky....držím palce....určite buď spokojná, všetko príde...určite...