icon

Čo je to kamarátstvo s výhodami?

Dnes o 06:03

Ahojte, trošku sa strácam v tom, čo si ľudia predstavujú pod pojmom "výhody" vo vzťahu. Lebo pre mňa nie je výhodou, že ma príde muž vyprášiť dva krát do týždňa. Ani to, že mi bude robiť anál, skúšať na mne BDSM a ťahať ženu do trojky. Popravde, ak by som veľmi sa potrebovala urobiť, tak si to urobím teda sama. Mám rada sex, ale k tomu sexu potrebujem cítiť túžbu a muža milovať, sex bez lásky nemám. Tak čo má byť pre mňa tá výhoda? V čom bude tento muž výhodami iný od iného?

Strana
z3
anonym_3b9288
Dnes o 07:58
@anonym_autor

@biba_18 Kamarát s výhodami (friend with benefits alebo FWB) je alternatívou k oficiálnemu partnerskému vzťahu, jednorazovému sexu alebo bežnému kamarátstvu. Už z názvu vyplýva, že s týmto človekom máme kamarátske puto, ktoré je však obohatené o sex na pravidelnej alebo príležitostnej báze. Kamarátstvo s výhodami vynecháva romantické prvky, ktoré sú súčasťou partnerského vzťahu. Zároveň je však toto puto intenzívnejšie než pri bežných kamarátstvach, kde sex nehrá žiadnu rolu. Nejde teda iba o samotný sex bez puta. To puto býva ešte intenzívnejšie.

@anonym_autor Ako tak čítam tvoje odpovede, tou hlavnou výhodou pre teba je, že sa s tebou niekto chce baviť.

anonym_d7d6e7
Dnes o 08:07
@anonym_3b9288

@anonym_autor Ako tak čítam tvoje odpovede, tou hlavnou výhodou pre teba je, že sa s tebou niekto chce baviť.

@anonym_3b9288 Fakt je tazko s nou. Ide si svoje😃 Ako keby ju niekto nutil do toho kamaratstva s vyhodami.

nikoletta1712
Dnes o 08:07

@anonym_autor Áno, mám kamaráta s výhodami a obaja sme spokojní…Žiadna romantika, držanie sa za ruky…

anonym_8fa940
Dnes o 08:13

@anonym_autor tak nie kazdy je vhodny kandidat na priatelstvo s vyhodami v tom ponimani ako sa chape. Ty nie si, no a co?

orisker
Dnes o 08:21

"Počuj, Izák, vidím, že neustále rozmýšľaš nad nejakou dôležitou otázkou. O čom toľko premýšľaš?"
"Vieš, Móric, už dlho premýšľam nad zmyslom života. Premýšľam nad tým už asi dvadsať rokov a teraz som konečne objavil, čo ho dokonale vystihuje."
"Och, naozaj? A na čo si teda prišiel?"
Izák oduševnene povie: "Že život je ako studňa."
"Čože? Život že je ako studňa? Veď to je predsa nezmysel!"
Izák ľahostajne povie: "No dobre, tak nie je."

personality
Dnes o 08:22

Chceš vzťah. Treba hľadať. Musíš byt zaujímavá a pekna pre muža aby chcel vzťah s tebou a nie s konkurentkou. V tomto veku sa o pár percent top mužov, ktorí chcú vzťah, bijú doslova všetky ženy, lebo každá chce lásku a vzťah a spoločne zážitky a starostlivost. Ked to chceš dostať, musíš byt krajšia alebo vhodnejšia ako ostatné. Pretože väčšine mužov stačí kamarátka na sex.

Stačí takto? 🙂

moonlight1210
Dnes o 08:29
@anonym_autor

@anonym_ef2c60 ale ja nechcem riešiť spoločné bývanie, ani manželstvo, ani deti, ani moju namontovanú policu. Ale to neznamená, že ma definuje moja vagína a viem poskytnúť iba ju.

@anonym_autor Zakladna otazka je, preco riesis vztah s vyhodami, ked ziaden nechces, ani to neuznavas?

Ak sa pytas, lebo ho chces pochopit, tak nato si zase prilis apriori proti nemu a reagujes, akoby “pochopit = mysliet tak = byt taka”. Akoby si sa bala nejakej pomyslenej nalepky.

Tak aky zmysel ma tato diskusia?

rozculena
Dnes o 08:37
@anonym_autor

@beata_k hore píšem, že sex pre mňa nie je výhoda. Tak sa pýtam, čo iné má byť tou výhodou. Zarobím si svoje peniaze, dovolenku si zaplatím, na večeru môžem pozvať aj troch mužov naraz. Tak moja otázka znie, čo je tá výhoda ak to nie je sex? Very simple question.

@anonym_autor čomu nerozumieš?pre teba to nemá ŽIADNU výhodu.Je ale kopec iných ľudí,pre ktorých to výhodu má.

personality
Dnes o 08:52

Je to výhodné pre mužov, ktorí nechcú míňať peniaze ani čas na zenu. Ano väčšina mužov Ta chce odrbkat. 🙂

personality
Dnes o 08:55

A keď nechceš spoločne bývanie, tak potom si vyber z tých, ktorí ponúkajú k tomu sexu kino, výlety, trávenie spoločného času, to chce aj veľa mužov. Možno len muži a ženy tomu dávajú iné pomenovania muž to nazve kamarátka a žena láska.

anonym_d10e51
Dnes o 09:01

Vysiel film s justinom a milou a odvtedy maju vsetci kamarata s vyhodami.. predtym si mala milenca alebo chlapa na sex. Nazvi si to ako chces

anonym_e223e5
Dnes o 09:26

Je to výhoda pre muža, má sex zadarmo kedy má chuť, bez citov, bez väčšej snahy, bez následkov povinností a zodpovednosti
len musí nájsť hlúpu ženu ktorá poskytne svoje telo za fľašu vína a ešte má pocit že je to výhodné

ria_sprout
Dnes o 09:35

Výhoda je, že Spiš s niekým s kým si rozumieš, so živým človekom, kto sa ťa dotýka a nerobíš si to sama. 🤷Niekto potrebuje k sexu veľku lásku, niekto nie. Každého vec a rozhodnutie. Ak ťa niekto núti, tak sa brán a ak tak žije napríklad suseda, tak sa nestaraj.

anonym_324a04
Dnes o 09:37
@anonym_autor

@biba_18 sex pre mňa nie je výhoda.

@anonym_autor tak tebe potom stačí kamoška na občasné kávy.😉 Kamarátstvo s výhodami si predstavujem ako vo filme Friends with Benefits s Justin Timberlake. 🫠😀

anonym_e6c21b
Dnes o 09:40

@anonym_autor je rozdiel výhody vo vzťahu a kamaratstvo s výhodami ..
Obe sú nenormálne, pretože, ak ma niekto úctu sám k sebe, nebude aa deliť o partnera s niekym iným a nebude robiť praktiky, ktore nie su príjemné

anonym_8d84fc
Dnes o 11:14
@anonym_e223e5

Je to výhoda pre muža, má sex zadarmo kedy má chuť, bez citov, bez väčšej snahy, bez následkov povinností a zodpovednosti
len musí nájsť hlúpu ženu ktorá poskytne svoje telo za fľašu vína a ešte má pocit že je to výhodné

@anonym_e223e5 breaking news: ak zeny maju rady sex

anonym_e223e5
Dnes o 11:33
@anonym_8d84fc

@anonym_e223e5 breaking news: ak zeny maju rady sex

@anonym_8d84fc prostitútka tiež má rada sex, vyberie si zákazníka s kým bude sexovať a navyše dostane aj zaplatené
kamarátka s výhodami poskytne rovnaké služby, ale nedostane zaplatené

anonym_623136
Dnes o 11:44
@anonym_3b9288

@anonym_3b9288 topka

sticker
unicornlady
Dnes o 14:16
https://www.youtube.com/watch?v=aCype10l3Ak

od 25.minúty je vyjadrenie sexuologičky o kamarátstve s výhodami (ako je to výhodné pre chlapov)

anonym_55416b
Dnes o 14:34

@anonym_autor ked citam tvoje vyjadrenia, nadobudam silny dojem, ze mas problem.... sama so sebou. A ze do realnehp vztahu ta nik "normalny" nechce, max tak na to fwb. Mrzi ma, ze to musim takto na rovinu.

zuzana76
Dnes o 14:49
@anonym_autor

@beata_k hore píšem, že sex pre mňa nie je výhoda. Tak sa pýtam, čo iné má byť tou výhodou. Zarobím si svoje peniaze, dovolenku si zaplatím, na večeru môžem pozvať aj troch mužov naraz. Tak moja otázka znie, čo je tá výhoda ak to nie je sex? Very simple question.

@anonym_autor pre teba ani pre mna by to vyhoda nebola, tiez nechapem, ale su zeny, co to ako vyhodu vidia, nemusime rozumiet vsetkemu

zuzana76
Dnes o 14:53
@anonym_8d84fc

Asi si si pod pojmom kamaratstvo s vyhodami predstavovala ze ty mu upecies bublaninu a on ti za to namontuje policku…a cavo dojde a ocakava anal a trojku, tak chapem ze si zmatena

@anonym_8d84fc si to vystihla, toto by aj pre mna bola vyhoda 😀, keby som nemala muza

zuzana76
Dnes o 14:56
@unicornlady

od 25.minúty je vyjadrenie sexuologičky o kamarátstve s výhodami (ako je to výhodné pre chlapov)

@unicornlady suhlasim so sexuologickou

lenja1
Dnes o 17:38

Však výhoda je dobrý sex. Lepšie ako skúšať stále iného a sex o ničom. Proste ak sme si v sexe sadli tak to fungovalo dobre máš jednu potrebu vyriešenú. Ty hľadáš partnera a vzťah to v kamarátstve s výhodami nenájdeš. Ak žena prejavila cit tak kamarátstvo skončilo aspoň u mna. Nechcel som aby sa trápila a bolo to len s jej strany. Zas nieje to len o sexe občas sa dá aj pokecať 😂. Ak môžem poradiť toto nerieš nebude to pre teba zbytočne si ublížiš.

domkakvet
Dnes o 19:26

@anonym_autor tak ty nepotrebujes muza s vyhodami, ale niekde som citala, ze ked mas takeho kamarata, tak ta potom napriklad odvezie k lekarovi, cize moze byt aj pre nesamostatne zeny.

anonym_b0438a
Dnes o 19:51

@anonym_autor terminus technikus " kamarátstvo s výhodami" je určený pre muža. Muž má sex zdarma, nemusí investovať vôbec nič a vďaka tomuto názvu získa sex so ženou zdarma. Na lepšie chápanie použi paralelu: " materská dovolenka". Matka nie je na dovolenke, v skutočnosti je skôr na Galejach, ale tento terminus technikus sa v spoločnosti užíva a všetci mu rozumejú. Kapišto? To, že skutočný obsah pomenovania nekorešponduje s " pomenovaním" je v komunikácii bežné.

Strana
z3