Čo robiť, keď vás partner očúra v sprche?
Ahojte prosim vas ako by ste toto zobrali? Ospravedlnujem sa za anonym no toto sa naozaj hanbim napisat verejne. Stretavam sa priblizne 3 mesiace s jednym muzom a teda vyzera to na vztah (je mi s nim super, je pozorny, mily, strasne vela sa spolu nasmejeme). Tento vikend sme isli do ineho mesta na vylet mali sme tam prenajatu hotelovu izbu (ani my totiz nie sme z jedneho mesta a nevidime sa kazdy den). Vecer ked sme sa po celom dni vratili na izbu isla som do sprchy a spytal sa ci sa moze pridat tak som suhlasila. Zrazu som citila nieco teple otocila som sa a on na mna cural a smial sa - bola som v totalnom soku nechapem doteraz preco to urobil a neviem co si o tom mam mysliet. Potom ked som sa ho na to pytala tak povedal ze nevie preco to urobil ze zo srandy ale teda mne to smiesne nepride vam ano? Absolutne nechapem ci to ja mam naozaj prehnanu reakciu a prehnane o tom rozmyslam alebo ako si to vysvetlit..
A nejak ak pokračoval ten váš "romantický večer"??
Lebo ja by som rozhodne stratila akúkoľvek chuť...
Určite to neurobil 1x... Ide o toto..ale skôr to robia ženy
https://refresher.sk/133572-Ako-si-uzit-pissing...
Ja by som s nim nebola. Poriadne sa nepoznáte ale toto urobí. Po 3 mesiacoch ak nevie ako zareaguješ fuj za mňa nechutné. Toto je žart ja mám rada srandu ale od do. Ja už by som ho nechcela .Sprotivil by sa mi.
@babulkomale tuším ze to bol ten vtip o Houdinim. Ale uz si ten vtip nepamätám, ale viem ze sa tam tym hooo nom kreslilo popod nejaky fuz
@ejbyk presne tak máš pravdu .Súhlasím s tebou.
@barborachors to nepoznam, ale vybavilo sa mi nieco ako Dirty Sanchez, ale googlit to nejdem, aby nieco potom nevyskakovalo na deti 😂
@babulkomale zafulany senor Sanchez 😁 ( radio europa 2), Houdini je nieco ine
Já neviem ale dnes co téma to perla...jedná tu pridava foto frajera a riesit jeho ,,vtaka" teraz dalsia ktoru ošti chlap ktoreho po 3 mesiacoch pustí k sebe do sprchy. Už len cakam co tu kdo zas vyplodi
@modrykolibrik nech sa paci, dalsia debatka 😀
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/musim-vratit-peniaze-ked-boli-dar/?scrollto=first
Asi ho nikto nenaucil, co znamena consent(zvolenie alebo jak to mam prelozit), ze na jeho hratky najorv musis privolit. Odo mna by dostal facku po pisulakovi a urcite by som si to hned vykomunikovala
@modrykolibrik kde sa riesi ten vtak? :D
Nevhodný vtip 😅.....píšeš že je to super chlap a sedíte si. Ja osobne by som z takejto príhody nerobila vedu aj keď áno je to zvláštne. Ešte raz by som sa ho spýtala či to bol vtip alebo ho to vzrušuje.
Ak vtip tak by som mu normálne povedala čo si o tom myslím a že teda viac nech sa to neopakuje 😂. Ak má v tom úchylku tak je na mieste sa o tom tiež normálne, otvorene porozprávať.
Toto mi pripomenulo, kamoška spávala dlho s jedným chalanom, čisto išlo len o sex. Nikdy sa mi akože nezdôverovala s praktikami, ale raz z nej vyhrklo, že chcel aby ho pri sexe očurala. Z jej vyjadrenia som pochopila, že by to aj urobila, ale jej to na povel nejde 😳
Ostala som ako obarená, hneď som ju mala pred očami ako nad ním čupí a čúra na neho 🤮 A celý večer som nad tým rozmýšľala, že to fakt by urobila, moja kamoška s ktorou sa poznáme od škôlky 😀 Fujky...
Nieje to vtip . Podla mba to bolo pripravene a premyslene. Borec si sam sebe dokazuje co vsetko moze, co vsetko mu prejde, Co si moze k tebe dovolit lebo mu nedokazes odolat. Moze sa k tebe spravat ako k pislednemu odpadku a nebude to mat ziadne dosledky. Demonstracia moci pre sameho seba. Citi sa Dominantny a momentalne veeelmi spokojny sam so sebou . Takuto ulohu budes mat cely zivot ak s nim zostanes
Vela ludi ma nejaku uchylku, zrejme ho to vzrusuje.
Nemyslim, ze islo o srandu, len to tak uhral. Jednoducho to niekoho vzrusuje, hocijako sa to zda divne
Kazdopadne ale nie je v poriadku, ze to urobil po 3 mesiacoch znamosti bez toho, ze by sa ta spytal
@lili1313 už to zmazali ale dobre by si sa na tom zasmiala
@mircalla To by bolo ale tak keby to bolo dopredu oddiskutovane a dohodnute. Zlatko vzrusuje ma to a budem s tebou stastny ak to mozme robit. Lenze tu je moment prekvapenia, ziadne avizo a este obratene akoze ha ha. To ue cista demonstracia dominancie
@martinmmartin Ale vsak ano.....to som aj napisala, hoci som to zmenila este, tato veta tam bola aj predtym. Nie je ok ze to urobil bez toho, aby sa jej spytal a po 3 mesiacoch znamosti
32 ročný chalan Ťa zo srandy ošťal ... hm ... nie som nejaká netýkavka, no mne by to prišlo kus ponižujúce ako handra by som sa cítila ... keby mal 17 dobre nevyzretý chalan ale 32? ... neviem, nezostala by som s ním ... doprepínaní sú tí ľudia dnes neskutočne ... veď je to úchylné, nerozumiem prečo toto niektorí ľudia považujú za normálne ...
@modrykolibrik prisla som teda o zabavu, no nič :D
Ufff. Ruky prec…
Mala si mu povedať nech si sadne,uvoľní sa ... A mala si ho očúrat tiež 🤣🤣🤣 Na jeho sprostú hlavu 😂
No mne to príde smiešne, neviem... 🤭. Asi by som mu povedala že je somár alebo také čosi. Trochu decko. Povedala by som mu, že srandičky srandičky, haha, ale od teraz sa už sprchujem sama, nakoľko o jeho "sprchu" nestojím 😁.

Mne by to bolo nechutné ...a ten smrad 🫣 uff ....ako to vlastne skončilo? Vie, že prestrelil?