Čo robiť, keď vás partner očúra v sprche?
Ahojte prosim vas ako by ste toto zobrali? Ospravedlnujem sa za anonym no toto sa naozaj hanbim napisat verejne. Stretavam sa priblizne 3 mesiace s jednym muzom a teda vyzera to na vztah (je mi s nim super, je pozorny, mily, strasne vela sa spolu nasmejeme). Tento vikend sme isli do ineho mesta na vylet mali sme tam prenajatu hotelovu izbu (ani my totiz nie sme z jedneho mesta a nevidime sa kazdy den). Vecer ked sme sa po celom dni vratili na izbu isla som do sprchy a spytal sa ci sa moze pridat tak som suhlasila. Zrazu som citila nieco teple otocila som sa a on na mna cural a smial sa - bola som v totalnom soku nechapem doteraz preco to urobil a neviem co si o tom mam mysliet. Potom ked som sa ho na to pytala tak povedal ze nevie preco to urobil ze zo srandy ale teda mne to smiesne nepride vam ano? Absolutne nechapem ci to ja mam naozaj prehnanu reakciu a prehnane o tom rozmyslam alebo ako si to vysvetlit..
@walentina7 no, nie každý chce čakať
Chcel vyskúšať dážď 🤣 či ako tomu hovoria 🤣🤣🤣🤣
@walentina7 ooo vrela vdaka si mila 🙂
@martinmmartin neverim ale teda presne takyto zvlastny pocit som z toho nadobudla v tej chvili... tvoj komentar sa najviac priblizuje tej situacii len mi to akoby nezapada do toho jeho bezneho spravania sa ku mne, ktore je az nadstandartne dobre a pozorne
@martinmmartin ako si na to prisiel? Ci to naozaj takto taki muzi robia?
@martinmmartin Presne! presne toto mi napadlo po precitani. tiez si nemyslim, ze je to uchylka. myslim, ze je to zaprdeny egomaniak a narcis a bud jej chcel ukazat za co ju ma a ako sa citi nadradeny nad nu, alebo ju len tak pre radost (svoju) ponizit. zacina zhurta.
autorka, podla mna prec od neho velmi rychlo.
Tak po prvé za úchylku sa človek hanbí a chce to kvantum dovery a času kým sa už oficialna partnerka/manželka vôbec o nej dozvie. Ak vôbec niekedy sa dozvie. Niektori sa k svojim uchylkam nepriznajú ani do konca života a ani najbližšej osobe to nepovedia a už vôbec to nespraví len tak bez varovania a bez rozhovoru. Toto bolo úplne arogantne povýšenecke gesto z jeho strany a chcel to zahrať na srandu. Chcel ta ponížiť a to je presne ten typ človeka čo si bude takéto ponizujuce kanadské žartíky robiť stále a čoraz nepríjemnejšie a ponizujucejsie to bude.
A keď píšeš, že je až nadštandardne dobré jeho správanie, tak je to typický manipulátor a keď ťa dostane do chúlostivej situácie, kde už má nad tebou moc, tak zachová sa presne takto ako sa zachoval.
Ciel bolo ponizit ta a zistit ci mu to prejde. Preco ponizit? Na to je viac odpovedi a nevieme ktor je sprvna. On sa citi ponizeny zivotom hlada si partnerku ktoru bude za trest ponizovat on.Bavi ho to mat niekoho pod kontrolou, lebo on nieco pod kontrolou vo svojom zivote nema. A to ako sa k tebe teraz sprva je tiez velmi dobre premyslena strtegia- bude pomalicky prituhovat a prituhovat za stavu ked ty uz budes pokladat urcite divne veci za normalne. Stale viac a viac minimalne krociky. Si jeho projekt...
Mimo túto tému.Ja sa po posledných príspevkoch ani nečudujem,že toľko chlapov má milenky
To je tak trápne 🤮. Tu vidno kolko úchylakuv tu chodí medzi nami prezlečených za slušných ľudí a zrazu ťa oštia a potom s tebou vyštia 🤷
@mrkvicka060
@martinmmartin
@alessavandervelden no priznavam farbu toto sa stalo uz davno a ja momentalne navstevujem kvoli tomu cloveku online psychologicku aby som sa vyliecila z psychickej traumy co z neho a jeho manipulacii mam. Mala som sa zamysliet nad red flags co boli uz na zaciatku ale ja som ich ignorovala. Dlho mi trvalo kym som si spomenula na tento moment. Napadlo mi ze celu situaciu opisem sem aby som videla ci ho normalni ludia prekuknu alebo nie - ja mam totiz posunute hranice tolerancie voci ostatnym (tak mi to vysvetlila psychologicka). A teda cumim ze ste na to naozaj prisli.
Vtedy ma to zaskocilo velmi a preblyslo mi hlavou ci je normalny ale potom som uz neriesila a uspokojila som sa s tym ze to bolo zo srandy
@drakvak pee or not to pee? 🤣
Normálny človek toto nerobí a osobne by som ho poslala do čerta!!! Nemá úctu k tebe a ani zodpovednosť za svoje činy...veď pohodaaaa, sranda a možná úchylka. Takže nabudúce ti dá hovienko? Nuž vzala si to ako srandu, prispôsobila si sa takže v podstate si mu to odklepla...BRAVÓ.
.
Fuj, toto by som nestrpela. Okamzite kopacky.
Keď si sa teda priznala a navštevujes aj online poradňu aký je teraz voči tebe? Pokračujú takéto srandy, či to bol jednorazový výpadok? Ako fungujete ? Posunul sa vás vzťah do niečo hlbšieho?
:D si ta oznackoval...
Ale teda bez srandy, ja by som si to s nim okamzite vybavila, co to ma znamenat a preco, dost je mozne ze by az zo sprchy letel, kym by som sa ukludnila. S tym, ze vaic sa taketo jeho vtipky opakovat nebudu... na reakcii najlepsie zbadas a halvne na tych dalsich jeho rekaciach, ako to myslel. Ci je to jednorazova somarina, ci je to nejaky psychos... Len ty sa pred nim netras, lebo ak nie je normalny najviac ho tvoje sokovane vyrazy tesia... mna by to teda k psychologovi nedohnalo, ale chlapa co by mi to urobil urcite.. :DD
@niekto2hy alebo nestihli citat posledne prispevky, ten som ani ja nevidela...
Neurobil podľa mňa nič hrozné, mozno to videl v nejakom filme, a myslel si ze sa ti to bude páčiť, nesudila by som ho kvôli mozno 1 zlemu rozhodnutiu, takéto veci robia niektoré páry spolu, ale to musia o to stať obaja samozrejme ☺️ a ked o takéto nestojis tak mu to vysvetli hned na začiatku, aby si nerobil nádeje
@niekto2hy ja čítam poriadne no zo samotnej správy nevyplýva či autorka s dotyčným je, alebo nie je, iba to že sa dostáva z traumy ,ktorú má...to neznamená ,že s ním nie je. Myslím ,že autorka to objasní😉. Poznám veľa ľudí čo vedia o svojích polovickach,že sú debili no sú s nimi z rôznych dôvodov...🤷

@dzulli1980 uchylne to je len ,ak to nepovažujú za normálne ty dvaja alebo traja čo sú spolu