Dostávate ponuky na sex od cudzích mužov?
ahojte, pekny podvecer. ci ste zadane, alebo nezadane, mladsie ci starsie... Dostavate ponuky na sex s tym, ze realne nad nimi uvazujete, resp vyuzijete od cudzich muzov? Napriklad po kratkom pisani, alebo po osloveni niekde v bare? Kedy naposledy ste vyuzili taku ponuku? Nemyslim co skoncili manzelstvom take nie. Myslim jednorazove, alebo iba na par stretiek ktore vam vyhovovali.
jednorazový sex nikdy nebol moje hobby

Ako reaguje tvoj partner na podobné ponuky?Balíš mu kondómy do rezervy?Nech si poriadne užije?
🍿
Áno využila.Keď som bola mladá,sprostá a nevážila som si seba a vlastné telo.Následne som to oĺutovala a cítila som sa ako lacná štetka. Našla som si niekoho, pre koho nie som iba matrac.Sme už dosť rokov manželia a sexujem výlučne s ním.Je to super a nemám ani rôzne gyn.problémy, ktoré som mala ,keď som bola promiskuitná.Mať s niekým iba sex nie je pre mňa nič zaujímavé,ani lákavé. Zaujímavý je pre mňa monogamný vzťah a to, ako sa spolu vyvíjame,dozrievame a sme spolu v dobrom aj v zlom.
Som človek zásadový. Nikdy som nevyučila. Ale áno dostávam, naposledy od riad. školy kde chodí dcéra do školy.
@anonym_autor Nedostavam a ani nevyužívam.
Bežne dostávam ponuky na sex. Na ulici, v obchode, vo výťahu, u lekára, u kaderníčky, v práci, na meetingu u klienta, vo fitku. Dnes všetci všade muži proaktívne ponúkajú sex. Ponuky mi chodia aj e-mailom, občas do schránky, aj na Linkedlne. Kde sa pozrieš, všade muži ponúkajú sex... ale vieš, keď nie je dopyt... tak potom sa medzi sebou muži "skamáratia".
Dnes v Lidl v rade na pokladňu ,som dostala pozvanie na rande,tak sa pytam či nedáme hneď sex a dali sme
Dnes v Lidl v rade na pokladňu ,som dostala pozvanie na rande,tak sa pytam či nedáme hneď sex a dali sme
@minenkaa aktivovala si kupon? 🙂
@minenkaa lidl je na to pomerne bezny ako tak sledujem. mne sa to stalo minule, v samoobsluznych pokladniach.
@anonym_autor áno... pritom mam po 40tke, 9 kg na viac a velky sexepeal, ale nemam záujem
@anonym_autor áno dostávam a často. Vyhadzovač v bare, chalani vo fitku, ktorí ma oslovia ale až cez IG kde sú ma nájdu (mladí 30tnici, ktorí vedia komunikovať len cez online 🙈) Alebo mi len tak napise niekto.
Jasne že odmietam.
Nikdy som takú ponuku nevyužila. A popravde mi príde zvláštne vôbec použiť slovné spojenie "ne/využiť ponuku" v tomto kontexte 🤷♀️
No ženy, nebuďme chrumkavé, keď je to také cool trtkať mimo manželstva. Treba sa popriznávať tuto honičovi.To nevie hocikto a zaslúži si veĺký obdiv táto činnosť. Alebo aspoň kontakt zanechať, zjavne sám nemá do čoho pichnúť.
Keď som bola oveľa mladšia,a chodili sme s kamoškami na diskotéky či do baru,tak som dostala také ponuky. Nie,fakt som ich nevyužila nikdy (ani mi nenapadlo) využiť taký "návrh"
Ja asi nie som ani dobrá vzorka, mám 43 a v živote som mala len dvoch intímnych partnerov (bývalého priateľa a manžela)🙂
@anonym_autor ach, tuším ste tu všetky panenky Márie 🙄 takmer nikto žiadny jednorazový sex, žiadny vzťah s vyhodami. Jasné 😅😅 určite tie co tu najviac mudrujete, ste ,,najsvatejsie,, 😇

Nikdy som taku akoze ponuku ,,nevyuzila"