Dovolili by ste rozlúčku so slobodou so striptízom?
Ahoj, jedna sa o voľnú diskusiu. Boli by ste v poriadku s tým keby vás budúci manžel oznámil alebo by ste sa hocijakým iným spôsobom dozvedeli, že bude mať rozlúčku kde bude stript*z? A aj či vnímate rozdiel medzi tým keby idú do baru, kde je milión ľudí alebo keby sú niekde na dome a tam súkromné strip... Iz
@babulkomale prepáč zle som sa vyjadrila...tak povedzme že si ma obzerajú hľadia na mňa poprípade dávajú čudné návrhy
Svojho času mala kamoska rozlúčku so slobodu kt som organizovala s jej sestrou a tiež sme mali striptéra. Čo je na tom, keď chcú mať striptérky chlapi? 🤦🏻♀️
či dovolíš či nie, je to jedno.. Možno to ani on sám až tak nechce, ale kamoši zariadili. Ale hádam mu veríš, či nie?
@makakova Pritom musím povedať, že nemám žiadny problém s nahotou a dokážem nahé ľudské telo vnímať ako pekné. Videla som kopec predstavení, najmä tanečných, kde rôzna miera nahoty sprevádzala príbeh o láske, vášni, nenávisti, alebo čomkoľvek inom a mne sa to strašne páčilo - a vedľa mňa sedel môj muž, ktorému som nezakrývala oči. Ale to hovorím o umeleckom predstavení, ktoré dokáže byť estetické a vkusná nahota to len podčiarkuje, nie o gýčovom striptíze.
@zejdlikova aha tak 👍 ocumuju 👀😃
@babulkomale áno :D
Mne by striptiz na rozlucke vadil uz ked pre nic ine, tak preto, ze viem, ze mojmu by tiez vadilo, kebyze mam na rozlucke muzsky striptiz 😀 . Ale tak myslim, ze to je aj o nastaveni a uvazovani ludi, kazdy ma ine nazory. My vseobecne berieme celu sexualitu dost intimne a sukromne, takze take cosi ako vzrusovat sa nad cudzim muzom/zenou a este v partii kamaratov je pre nas vlastne uplne odveci. Resp. nejak to vyhladavat. Zase niezeby nas vseobecne pohlad na druhe pohlavie nepotesil, ale proste nie s tym, ze vyhladavat to. Mne osobne pripada striptiz aj taky ponizujuci, ked sa niekto musi vyzliekat intimne, vzrusujuco tancovat pred publikom a pocuvat casto oplzne poznamky okolo toho. Ked si nie som ista, ci je nieco vhodne, spytam sa sama seba, ci by mi vadilo, keby som to robila ja alebo moja mamka alebo dcera napriklad. Ked hej, tak to nebudem ani podporovat a povazovat za vhodne.
Na druhej strane, moze byt striptiz decenty, co je skoro ako umelecky tanec a moze byt striptiz vulgarny. To je tiez dost rozdiel.
A napriklad mne by vadilo, keby si moj muz vyslovene vypytal striptiz na rozlucku so slobodou, uz len z principu. Povedala by som si, ze ho asi nepoznam a mame prilis rozdielny pohlad na intimitu a sexualitu vo vztahu. Ale keby mu niekto ako prekvapko zajednal striptiz na rozlucku, tak by som z toho nic extra nerobila.
Mate pred svadbou, mali by ste sa poznat dost dobre na to, aby ste sa vedeli dohodnut. A aj poznali nazor toho druheho na veci suvisiace so sexualitou a podobne.
@eternity24 neorbím rozdiel v mužoch a ženách v tomto
@ibrunova tak ale ked to nechcem tak nemusí tam ísť, mne keby kamaratky chceli dať strip tak by som im vyvstelila, že toto nechcem, nie som na také veci
@makakova ,,Každá tu hned vidi sex a že autorka si myslí ze by striptérki pretiahol. To žiadnu z vás nenapadlp že autorke môže vadiť ,z princípu a morálneho hľadiska , jej budúci muz ide ocumovat a obchytavat nejakú nahu ženu?" presne takto to myslím
Nečítam diskusiu,vyjadrujem svoj názor. Osobne by mi to nevadilo ak by môj manžel mal na rozlúčke striptíz. Viem aký sú blázniví jeho kamaráti a čo dokážu vymyslieť a viem že manžel je taktny tak im nebude kaziť radosť dakou výčitkou či zakazom. Rozlúčku by si mali užiť všetci. A už len to, že ju niekto organizuje je veľké plus,že si niekto nájde čas a energiu. Ale ak sa niekto boji že sa snúbenec pri striptíze nezdrzi a neovládne tak to sa nemusí ani v bežnom živote a s takým by som svadbu neplánovala. Všetko je o dôvere.
Autorka tak možno tam chce ísť lebo sa chce zabaviť s kamošmi popiť pivko zasmiať sa...a už si ho ty musíš poznať aký je či sa tam bude chovať ako nadržané hovädo...možno tam ten striptíz pretrpí. Určite nie je pravda, že každý chlap ako tu niektoré píšu bude zo striptérky hotový lebo je sexy a krásna 🙂 Ale to už si musíš svojho chlapa poznať sama...ak sa bojíš lebo ti dáva nejaké dôvody na to tak to asi nebude chlap pre teba a naozaj treba porozmýšľať nad tým...ako tu aj niekto písal každý vníma sexualitu a nahotu inak. Ak ju nevnímate rovnako očividne si na to citlivá a bude ti to ubližovať lebo preňho je normálne niečo čo pre teba nie...
tak on tam možno chce ísť, veď je to len v rámci srandy, chápem, že je ti to také.. Ale prehryzni to, môže sa stať, že by ti ten striptíz zatajil a bola by si kľudná, ak ti to povedal, tak isto tam nič podozrivé neplánuje.
Nie. Nedovolila. ;D A zdula by som sa teda riadne. Ani svadba by nebola. (Pisem vazne.) Moje moralne zasady su zjavne inde ako u vacsiny..
lebo sú také predstavy, že striptérka si to na každej akcii rozdá s nejakým nadržaním skoro ženáčom🤣 to určite.
nemala by som problém...nech sa pozrie. a potom príde ku mne domov. veď ako inak.
Viem si uplne zivo predstavit, ako ta stripterka netuzi po nicom inom, ako sa na kazdom predstaveni ktore robi vyspat s nejakym ozratym chlapom 😂😂😂
Mna by zaujimalo, tie co by ste teda muzovi striptiz “nedovolili”, keby sa ocitol na rozlucke so slobodou, svojej ci kamosovej, kde by teda ta stripterka bola, tak myslite, ze by vysiel za dvere, ze on nemoze lebo zena nedovoli? Alebo ze on sa na to kukat nebude, lebo ma moralne zasady? Alebo by tam zostal, kukol by si striptiz a doma by vam potom o tom klamal a nepovedal? A pre tie, co by hned svadbu rusili kvoli stripterke…no comment..ked mam dobreho chlapa, ktoreho milujem, tak aby som sa zduvala kvoli jednej stripterke a rusila svadbu tak to uz je ozaj moc. Ja som tiez bola na nejakych rozluckach so stripterom. Na dvoch alebo troch, ani neviem, lebo to bol pre mna tak nepodstatny zazitok. Zasmiala som sa a o hodinu som uz ani nevedela ako ten stripter vyzeral. Mojho muza preto nemilujem o nic menej, skor naopak, ze o tom normalne vedel a jeho reakcia bola, ze sa na tom maximalne tak zasmial. Keby sa kvoli tomu so mnou rozisiel, tak by bol na hlavu padnuty a pripravil by sa o skvelu rodinu.
Autorka ☝️s takýmito otázkami na fóre plnom žien, ktoré sľubovali vernosť,nie slepotu veru nepochodis...tu same tolerantne žienky...
@lauriik nejdem nakladať na tvojho chlapa, neznížim sa na tvoju úroveň..... sama seba svojimi príspevkami prezentuješ ako podprahovú ženu už len preto, že píšeš o mojom manželovi, ktorého vôbec nepoznáš a zrejme by si nebola hodná ani len jeho pohľadu (teraz to myslím z hľadiska hodnôt)
@miskakyska toto nema nic spolocne s toleranciou.
to by uz potom rovno mohla zakazat akukolvek zabavu spojenu s konzumaciou alkoholu. pretoze nikde nemas istotru, ze sa niekde neobjavi cudzia naha zena 😀 ja som to raz zazila v obycajniom bare, nejaka zakaznicka sa ozrala a ostala s holymi prsdiami tancovat na stole
autorka - v každom prípade ja osobne uzavriem odo mňa smerom k tebe túto diskusiu tým, že ak tebe to vadí a nie si s tým OK, zváž sobáš s ním. máte úplne iný pohľad na svet v tejto oblasti a úplne iný hodnotový rebríček. opýtaj sa ho najprv, čo by on povedal na to, keby si to urobila ty. ak povie, že jemu to vadiť nebude, kľudne choď aj ty na mužský striptíz, asi ruky preč od svadby. musíš si totiž uvedomiť, že ak s tým nemá problém teraz, tak keď sa vezmete, bude to pokladať za úplne normálne, že si párkrát do roka s kamošmi takto "odskočí". ešte budeš za idiota, že veď pred svadbou ti to "nevadilo" a po svadbe robíš scény.
takže zváž si, či to mieniš tolerovať najbližších cca 20 rokov (kým dozreje a dospeje) a to zrejme pri hocijakých príležitostiach. napríklad oslava tridsiatky, štyridsiatky v rámci partie chlapov, apod. ak už teraz vieš, že tým budeš trpieť alebo že sa kvôli tomu nebudete potom normálne zhovárať mesiac po každej akcii, že ťa to bude vnútorne zožierať, tak ti naozaj v dobrom radím nebrať si tohto muža. a ver mi, že naozaj sú muži, ktorým záleží na partnerke a jej názore a nerobia také veci, ktorými by im ubližovali.
@lucilaines neuveríš mi, ale poznám minimálne jedného, ktorý by nemal problém. šiel by z miestnosti preč a vrátil by sa po "predstavení"

@panelacikova mne je ta aj celkom luto tak uz ti nebudem nakladat. Ja by som ti len priala stretnut takych muzov co sa im nepostavi hned pri pohlade na nahe zenske telo. A naozaj kazdy chlap neskoci po zene len preto, ze nema na sebe oblecenie. Mozno k nim patri aj ten tvoj, len to este nevies.